2009 m. kovo 4 d., trečiadienis

Cinamon mood

Visų pirma tai labai dėkui visoms ir visiems, kurie mane pasveikino mano naujuose namuose :) Norėjau šį įraša pavadinti chocolate mood, bet pagalvojau, kad cinamono ir medaus gėrimas dažnesnis mano palydovas, nei šokoladas, o spalva beveik identiška :) Mano nuotaikos pastaruoju metu puikios, nes man džiaugsmą teikia: 

  • Cinamono kvapas kiekvieną vakarą mano kambaryje 
  • Rožėmis puoštos degtukų dėžutes, kurias įsigijau vien todėl, kad jos gražios :) Realios paskirties nėra, nes nerūkau, dujinės viryklės neturiu, o ir žvakių deginimo periodas praėjo :)
  • Atsiradusi dar viena Singer siuvimo mašina mūsų namuose, turinti ilgą istoriją, nes vyro prosenelis, išykęs uždarbiauti Amerikon į kasyklas, grįždamas į Lietuvą parsivežė singer siuvimo mašina.Tuo metu tai buvo vienintelė siuvimo mašina visame kaime ir kasnors noėdamas kąnors pasisiūti lėkdavo būten į tą trobą :)
  • Mano vyras palinkęs ties senučiukais singeriais, bandantis įkvėpti jiems naują gyvybę :) [Vienoje iš jų, net apatinė šaudyklė ne tokio tipo, kokios yra dabartinėse siuvimo mašinose]
  • Dvi poros auskarų vyro pagamintos per 5 minutes man :)
  • Mamos dovanota pižama
  • Gėlėti rūbai, kuriuos aš vis dar bandau prisijaukinti :)
  • Mintis, kad ir šiemet pavyks aplankyti Mados infekciją
  • Nauji kvepalai Agent Provacateur Strip, netikėtai papildę mano "kolekcija" , nes draugai žino kai kurias mano silpnybes :)
  • Nauji akiniai nuo saulės 
  • Na ir galiausiai sena/nauja mano šukuosena :)

Kadangi šiandien mano rankdarbiai mane "privertė" iškišti nosį į lauką tai turiu jums parodyti ir naują derinuką [kad nesakytumėt, kad mano blogas pavirto į rankdarbių blogą] :) Tuo pačiu aplankiau ir savo drauge beigi išgėriau arbatos :) 

Taigi mano "cinamoninis" derinukas:

  • Rožėtas ir gėlėtas rudas sijonas 2,50 lt.
  • Juoda, truputį permatoma "vėžlio kaklo" palaidinė 1 lt.
  • Rudi verstos odos batai stambiu kulnu 79 lt.
  • Cardigan 8 lt.
  • Kailinė "medžiotojo" rankinė 12 lt.
  • Pėdkelnės 11 lt.
  • Diržas 1 lt.
  • Ruda beretė mamos "palikimas"
  • Viso: 114,5 lt





P.S Nuotrauka ir vėl netinkamam fone ir dryta paskubom, nes šalia visada stovis vyriškos giminės atstovas, kuris baksnoja pirštu į šoną, su mintimi "greičiau kuiskis" :)

P.P.S gumyte nuo rankos po "fotosesijos" nusiėmiau :D

13 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Gin....zhavinga, neturiu net zhodzhiu

Anonimiškas rašė...

Labai zavi ir nuotaikinga nuotrauka! O jau veido israiska - wow! :) Man asmeniskai ziuretusi graziau kitokiu kaklu palaidine ir grieztesnio stiliaus, mat si kazkokia susivyniojus labai atrodo.. :) Bet cia tik pamastymams. Nuotrauka vis gi puiki!

GinCherry rašė...

Anonimui dekui :)

Dovile, tobulumui ribu nera :) grieztesne galbut ir geriau butu ziurejus, turejau ir tokia ir net masciau ja detis, bet kadangi begau pirmiau i kirpykla, tai nenorejau didele ishkirpte sokiruoti savo kirpejos, kuri mano plaukus nors ir glosto 4-5 metus, bet apie mano tatuiruotes nezino :) O grizus laiko persirengti jau nebuvo, tik nusifotografuoti ir begti toliau :)

Anonimiškas rašė...

Mmmm...tikrai sokoladinis derinukas :) Grazu :)

Anonimiškas rašė...

Super nuotrauka..superiniai derinukai ir rankdarbiai:)Zaviuosi tavim...Tu man esi geras spyris i uzupakali...Tikrai:)Giedrė

Unknown rašė...

Pati neperseniausiai pastebėjau kad dekoruotos degtukų dėžutės žiauriai miela ! Kažkada, kai liko gražaus Kalėdinio popieriaus apklijavau ir žiūrėk, eterinius aliejus "užkuriu" dažniau :)
O tu kaip visad - puiki :}

Jovita rašė...

Viskas gražu ir lengva, pavasariškas derinukas, zomšiniai batai nuostabūs :) o medžiotojo tašė labai panaši į mano turimą, tik mano ryžos odos, be kailio. Dabar žinosiu, kaip vadinti :D

Anonimiškas rašė...

:D oj kaip gražu.nors tos palaidinės kaklas man irgi galėtų būti kitoks. O šiaip labai žavu, tik ar ne šalta su tokiu sijonėlių?

Anonimiškas rašė...

ĖĖ, aš čia turbūt vienintelė likau tokia atsilikus ir nepasveikinus su naujais namučiais, tai taisau šią klaidą ir sveikinu dabar.. ;]]

GinCherry rašė...

Giedre, labai smagu tokius komentarus skaityti :) tikrai džiaugiuosi, kad mano blogas gali būti kažkam paskata veikti :)
Ziuz, visų pirma tai nerandu kaip tave sekti :) antra, tai degtukai mano labai būtų pravertę žiema, kai nei vakaro nebūdavo be uždegtos žvakės kambaryje, bet manau, kad ir dabar rasiu,kaip juos panaudot :)
Marginalijos, aš nežinau ar visos tokios tipo tašės taip vadinas, nes žinau apie kokią kalbi tu, bet šita tai tikrai medžiotojų tašė, pagal visokius skryius skyrelius viduje, matau tai :)
Vjusta, dėkui, o su sijonu tai nebuvo šalta, nes jis ne plonytis :)
Rainyday, svarbiausia, kad užsuki :)

Unknown rašė...

Jau įsidėjau pas save tą "sekėjų" programytę :}

GinCherry rašė...

Jau patapau sekle :)

Živilė rašė...

Na, bet ir kaip taip žmonės apsirengti moka... Nu pasaka... Labai gražiai.. Ir iš kur taip pigiai? Jau net second hand'ai ir padevalkės kainas užsikėlė, neįtikėtina, kad taip pigiai ir šauniai įmanoma apsirengti... :/