2009 m. kovo 15 d., sekmadienis

In vino veritas in aqua sanitas

Vakar vakare teko apsilankyti Vilniuje, bare In vino.Buvau ten pirmą kartą nors iš draugų tikrai buvau girdėjus apie jį, kadangi atvykom anksčiau sutarto laiko ir In Vino dar buvo visiškai tuščias, tai įspūdį paliko nekokį, bet vakarui įsibėgėjus ir užgriuvus lavinai žmonių, bei susirinkus visai kompanijai, visa atmosfera ir šurmulys priminė anglišką pub'ą :) Tik vienas nepatikęs dalykas tas, kad nėra gėrimų meniu, aš galbūt per didelė konservatorė šiuo klausimu, o ir atsakymas, kad jei ką šalia bankomatai manęs netenkina, nes jei kortelė tuščia tai gali kelias valandas melstis prie bankomato, bet tau atsakyta nebus :) 

Dar vienas dalykas, kad esu labai nusivylus daugumos lietuvių pyktibiškumu.Dalyvauju vienam konkurse ir kartais net bjauru skaityt, kokie lietuviai nepatenkinti viskuo ir piktybiški, o mane, kaip per daug jautrų žmogų tikrai veikia tokie dalykai...Aišku galėčiau daryti kaip kurie daro, ištrinti pavyzdžiui komentarus, bet mano sąžinė to padaryti neleidžia...

O čia vakarykštis mano derinukas

  • Juodos pėdkelnės 20 lt.
  • Batukai 2 lt.
  • Ant kaklo kabantis didelis graviruotas kišeninis laikrodis 50 lt.
  • Auskarai rožės 30 lt.
  • Maikutė 1 lt.
  • Cardigan 8 lt.
  • Sijonas - vėlgi dovana, nes kai kurie žmonės perka sau per didelius rūbus :) Ačiū Agne :D
  • Viso: 111 lt.



30 komentarų:

Anonimiškas rašė...

gražu, žavu. tau tinka raudona spalva, pabrėžia ryškius veido bruožus. O kokiame gi konkurse dalyvauji, jei ne paslaptis?

Anonimiškas rašė...

ohh, my god...pagaliau..Vintage Lietuvoje. Taip diena praskaidrinai:)
labai puikiai atrodai, retro:) lauksiu darr daugiau nuotrauku , sekmes BLOG'inant :)

Nuosirdziai,

Asta

GinCherry rašė...

Dekui, Juste, ash ir pati labai megstu raudona ir melynas spalvas, tik vis bandau prisijaukinti ir kitokias :) O kur dalyvauju tai nera paslaptis, delfi konkurse, na bet matyt pati kalta, kad kishu nosi i delfi, nes visiems matyt zinoma tiesa apie delfi komentatorius, bet mane kazkaip labai veikia tokie neigiami dalykai...
Asta, smagu, kad praskaidrinui diena :) ir aciu uz palinkejima, o bloga savo ash jau vedu senokai, tik neseniai atsikrausciau i blogspot :)

rasuole rašė...

Tikrai žavu

Anonimiškas rašė...

Gin, spalvos man irgi prie sirdies derinio ;]
Zmoniu kalbu ir apkalbu nesustabdysi, o jei bandysi tik nukentesi. Jei esi isskirtinesne dalis pilkoje maseje (ypatingai musu Lietuvoje !) visada trauksi zvilgsnius, sulauksi kritikos. pati jautriai reaguodavau i apkalbos ir tebereaguoju taip ligi siol, tik dabar daugiau nusispjaunu ant tu kalbu ir girdziu tik tai ka noriu girdeti.

avetr. ;]

Anonimiškas rašė...

Rasuole, dekui :)

Avetra, na tu teisi esi, reikia ishmokti priimti tokius dalykus, bet tikrai tai padaryti sunku, ash kazkaip susitaikiau su tuo, kad gali buti kritikuojama mano ishvaizda, mano stilius, bet vis dar negaliu ramiai priimti kai rashomas elementarus smeiztas, visiskai neatitinkantis tikroves, kai vertinama ne tai, ka matai, o tai ka ishsigalvoji, na cia turbut mano problema, reikia oda stora augintis :)
Beje, kodel tavo blogas ishtrintas?

Anonimiškas rašė...

Čia Lietuva- netolerancijos viskam kraštas, taigi banaliai pasiūlysiu- nekreipt dėmesio. Klausimėlis ne į temą: kaip tu fotografuoji? Vyras kankini ar fotoparato režimą nustatinėji?

Anonimiškas rašė...

Juste, as kazkaip niekad nebuvau linkus absoliutinti, kad cia Lietuva cia negerai, bet kazkaip kuo toliau tuo labiau matau, kad tikrai yra labai daug zmoniu, kurie turbut megaujasi izeidinedami kitus, gerai, kad bent savo kelyje tokiu nesutinku ir mane supa visai kitokie zmones, tiek realiam tiek virtualiam pasaulyje :)

O del fotografavimo, tai ne, vyro nekankinu [per didele kancia jam butu :D], fotografuoju pati, turiu trikoji, o rezimas pusiau automatinis plius parinktas baltos spalvos balansas, bet manes netenkina mano fotoaparato galimybes, noretusi geresnio :)

Unknown rašė...

Kokia tu man miela :))

Anonimiškas rašė...

Negaliu nepasakyti, apie toleranciją.
Kadangi man patinka šį blogą skaityti ir labai vertinu jo kūrėją, tai ėmiau ir kažkada parodžiau draugui jį, nors jis nemėgsta gilintis į tokius dalykus (juk tipinis vyras:), bet sako kokia graži panelė ir tikrai gražiai rengiasi...O pasvarstęs man tarė, bet jei ji Kaune gyvena, tai jai turėtų būti sunku, juk kas drąsesnis, tas pas mus Lietuvoj laikomas išsišokėliu ir engiamas kaip tik išmanoma. Vat, gaila bet tiesa pasakė draugas. Tačiau, Gin, laikykis, ne dėl komentarų gyvename ir nesvarbu ką mano kiti ;)

Anonimiškas rašė...

taip seniai ieškau kažko panašaus į laikrodį/medalioną ant kaklo..gražu:))

Anonimiškas rašė...

gincherry, persikeliau dabar i facebook, tai visas gyvenimas dabar verda ten. Na gal ne tiek stiliaus prasme, bet .. derinukai su galva ir kojom (pilni) bus metami ;]

VALIKABU rašė...

grazumai grazumeliai!!! ;]]]]
myliu sita rojaus kampeli... <3

Anonimiškas rašė...

Gin, labai žaviai atrodai! :)
Tik man aukštakulnių apvalianosių vintage bačiukų norėtųsi.. Žinau, kad dar nesusidraugavai su tokiais, aš irgi dar ne, bet man pažiūrėti į juos taip gražu.. Ir tau labai tiktų (čia turi būti veidukas su balionėliu) :)

Anonimiškas rašė...

Gin, zinok, kaip apsidziaugiau cia tave radus, kazkada deviantart tavo darbelius vis pasiziuredavau is toli :), nes baisiai zavus budavo. Labai idomu darba ir cia pradejai, reiks butinai aki uzmesti, gal net abi.Siaip man cia klausimes taip iskilo jei tik nieko neizeisi ar kas nors i ta puse :) atrodo kad nuotraukose pries keleta metu (jei ne daugiau) pilnesne buvai, o dabar pasiziurejau tokia visa mazute grazute, tai gal nepaslaptis butu kaip atsikratei nepageidaujamo turto? (:

GinCherry rašė...

Sigita, pasakyk aciu draugui, o del Kauno tai nezinau, kazkaip ner sunku man cia, sakau, kad turbut nelabai mano kelyje pasitaiko "piktu" zmoniu, tik va del tatuiruociu tai tenka repliku ishgirsti, ypac jei su atviresne suknele/palaidine iseinu :)O tu teisi, gyvenam ne del komentaru ir kazkaip ash i kritika mano atzvilgiu reaguoju visai kitaip, bet va i smeizta...
Straciatella, ash savishki pirkau ebay, tik jis buvo ir pritaikytas nesioti kaip kiseninis, bet ash ant ilgos grandineles pakabinau, ish tikruju tai labai dailus, ner priekyje toks kiaurarashtis eina, o kitoj pusej per stikla matosi mechanizmas visas, gal reikes nufotofrafuot ish arciau :)
Avetra, na va, visi bega i facebooka, aishku taves pagal varda nerasiu, bet gaila, kad neisheis paziuret derinuku tavishkiu, ypac vakarelio apranga dabar smalsu pamatyt, kaip atrodei vampyres amplua :)
Valikabu, tavo komentarai visada tokie nuotaikingi :)
Liu, taip nesusidraugavau, sitie batukai taipogi su kulniuku ir jie man labai patogus, man sitie batai dabar idealus visur :D gal del to, kad ilgai panasiu norejau :)
Oi ne, tikrai neisizeisu, nes mano svoris yra kaip armonika, ash turiu labai labai grieztai save kontroliuot ir "priziuret", kad svoris neaugtu, nuo DA laiku numeciau apie 10 kg. per ziemos ir karshto vyno zenona, vel 5 prilipo, bet baigiu atsikratyt balasto sito :) O paslapties jokios nera ir nieko naujo nepasakysiu,nesilaikiau jokiu dietu, tiesiog pradejau ziureti ka ir kada valgau, o dbr svori pokolkas sekmingai "kratau" skaiciuodama kalorijas ir truputi sportuodama :) Na zodziu elementarus dalykai :) Ir labai smagu, kad patiko mano "namuose" :)

GinCherry rašė...

P.S ziuz tu mielesnė :)

P.P.S gavau nuo vyro velnių, kad komentarus atrašinėju be lietuvišku raidžių ir nerimtai atrodau :) Nuo šiol stengsiuos, nes tikrai turi šį kvailą įprotį, rašyti be lietuvišku simbolių...

Anonimiškas rašė...

Tu man tokia simpatiška panelė, kad negaliu atsižiūrėti į tavo nuotraukas ir derinukus. Semiuosi idėjų (nekopijuoju!) ir laukiu naujų derinukų :)

posh rašė...

man tai tas derinukas tooks paryžietiškas ;) nice nicee ;)

Anonimiškas rašė...

Puikiai atrodai... būtinai noriu pagirti tavo triūso rezultatus - tavo figūrytė labai graži ir lieknutė :)
A.Ieva

Anonimiškas rašė...

O aš va vis pastebiu tuos sijonus aukštu liemeniu ir , nors keista kažkaip pačiai priprasti tiek prie jų išvaizdos, tiek prie nešiojimo, bet labai man patinka kaip jie moters kūno proporcijas paryškina, t.y. proporcijos atrodo sveikai normalios, jei taip galima sakyti :D. Turiu galvoj, kad jau daugelio sąmonė (ypač merginų) kažkokia iškreipta pasidarė nuo tų drabužių pažemintu liemeniu. Nesakau, kad pati tokių nenešioju, bet kažkaip na, retro "sukirpimai" vistiek lieka mano favoritai:)

Egle rašė...

Tą puikujį šeštadieni atrodei nuostabiai. tikrai.

Anonimiškas rašė...

As vis dar busiu ta nerimta be lietuvisku raidziu - sorry is karto ;)
O siaip labai nuosirdziai norejau Gin palinketi nekreipt demesio i delfio komentatorius, kadangi esu dazna lankytoja vienam forume, tai zinau kokiam konkurse Gin dalyvauji ir tikrai laikau kumscius uz tave, nes zaviuosi tuo ivaizdziu, koki matau (norejau rasyt, kad zaviuosi asmenybe, tik kad juk rimtai nezinau, kokia esi tikroveje...) ir zinau, kad sunku bunant jautriu zmogumi tiesiog nekreipti demesio, nes kad ir nusispjauni, vistiek ant sirdies guli. bet tada patarciau galvot apie ta kruva palaikanciu, kurie tavim zavisi ir pralinksmet!
Kitas dalykas, please oh please Gin, pradek valgyt. speju milijona kg numetei per paskutinius kelis menesius. Na dar kolkas dar grazu, bet baisu, kad i skeletona nevirstum.. hmm :) O siaip, linkejimai ir Cheers! :)

Anonimiškas rašė...

Anonimiškas, dėkui :) Aš savęs visai nelaikau simpatiška, bet smagu,kad mano blogas padeda pasisemti idėjų :)
Posh, dėkui :)
A.Ieva, dėkui, bet dar iki pilnos laimės trūksta pora kilogramų, bet tikai smagu matyti rezultatus :)
Jolanta, visų pirma tai smagu tave matyti, jau galvojau tikrai, kad kažkas nutiko, nes atrodo 100 metų nesilankei savo bloge, o dėl rūbų pažemintu liemeniu, tai aš niekad jų nemėgau ir nepatiko, tik bėda, kad pas mus neįmanoma rasti tarkim džinsų normaliu liemeniu, ką pardavėjai laiko normaliu liemeniu tai net nesakysiu, nes tai ką siūlė visiškai neatitiko mano supratimo :) Taigi po to kai netyčia atradau džinsus tokiu liemeniu, kurie dabar jau išėjo i pensiją, kito tokio varianto ir nepavyko rasti.Todėl savo medžiagų dėžutėj laikau džinsą iš kurio kadanors susikurpsiu džinsus ir šortus, nes amžinai su suknelėm ir sijonais strakalioju :)
Egle, dėkui, labai malonu išgirsti tokį komplimentą iš tavęs :)
Dėl delfi konkurso tai mane tikrai labai įskaudino komentarai, kad aš balsuoju pati už save ir kritika fotografei, tikrai labai džiaugiuosi, kad atsirado tiek daug palaikančių žmonių ir dabar pasibaigus konkursui ištryniau absoliučiai visus komentarus, tiek gerus, tiek blogus, tik va kur bus paskelbtas nugalėtojas taip ir neaišku, nes parašiau delfi laišką, tai atrašė, kad nugalėtojas skelbiamas ir viešai ir informuojamas paštu, kai paklausiau kur skelbiamas viešai tai atsakymo negavau...
O dėl svorio, tai per pastaruosiu mėnėsiu numečiau 5 kg. mano ūgio ir svorio santykis telpa į visus normalaus KMI rėmus, nes yra ūgis minus 110 :) O i skeleta nevirsiu, dar pora kg iki norimo tikslo ir viskas :) Man net netiktų būti per daug lieknai, kad ir kaip to norėčiau :D

Unknown rašė...

Aš čia VISIŠKAI ne į temą, bet nežinau kur tau daugiau parašyt - bilietų į Heineken yra ir tiketoj :)
https://www.tiketa.lt/Show.aspx?EvnID=1921&ShowID=8629&LngID=LT

Anonimiškas rašė...

http://www.klubas.lt/fashion/article.php?id=21096760
Nagi, cherry, kas čia dabar per sijon-bulviamaišis infekcijoje? :) liūdnai žiūrisi, ypač tarp kitų to paties straipsnio nuotraukų.
Tuo tarpu įrašo nuotraukos džiugina - dailu!

Anonimiškas rašė...

Sveika.:)
Norėjau parašyti tau į paštą,bet neprisiruošiau. :)
Norėjau paklausti ,kuriuose pagrine devėtų rūų parduotuvėse tu apsipirkinėji? :) ( na kurie yra tavo ''mylimiausi''? :) )

Anonimiškas rašė...

jau klubas.lt užmačiau Gin fotkėse :) sulauksim atskiro įrašo manau apie infekciją? :)

saldi_mada rašė...

Derinukas atrodo labai jau gražiai. Nors gal vertėtų sakyti, jog žmogus nuotraukose labai dailiai atrodo su šiais rūbais :) Super tiesiog. Skaniai raudona :)

saldi_mada rašė...

Nekreipkite dėmesio į anksčiau rašyto komentaro vėlavimąsi. Tik dabar 'užlindau' pas šį, kiek seniau rašytą pranešimą :)