2009 m. kovo 25 d., trečiadienis

Infect

Ir vėl sugrįžtu į savo "namus", nes pastaruoju metu patapau varlė keliauninkė, jau net pabodo būti ne namuose, nors šiandien ir vėl laukia kelionė.Liūdna, kad neprisėdu ne tik prie savo blogo, bet ir prie darbų...

Bet apie viską iš pradžių :) Naktis prieš mados infekciją, buvo tikrai nepavydėtina, sėdėjimas prie darbų iki 3 nakties, stengiantis užbaigti savo užburtąją rankinę, nes šį kartą taip nesisekė daryti ir tiek kartų reikėjo keisti planus nuo A iki Ž, turbūt todėl, kad nusprendžiau ją pasilikti sau [Dabar jau šios minties atsisakiau ir rankinė neužilgo turėtų iškeliauti iš mano rankų].Kai pagaliau aplankė palaima, kad pabaigiau darbus, prasidėjo kitas etapas, pykčiai su vyru, kurie tęsėsi iki tol, kol nebuvo jėgų niekam ir mintis,kad už poros valandų teks keltis, priverti kapituliuoti :) Taigi 5dienio rytą pradėjau su pora valandų miego ir patinusiom akim.Kartais net nesuprantu, kodėl namuose prasideda karas, kai kitą dieną jau viskas būna gerai, nejaugi būtina pasipykti profilaktiškai? :) Mano rytinis garderobo parinkimas užtruko 10 min. nors mityse jau senokai turėjau viziją ką rengsiuos, bet per užtrukusius darbus, kurie sužlugdė mano viltis kąnors pasisiūti, teko atidėti planus [man apskritai turbūt nelemta kąnors planuoti :)].Kadangi aš dar esu ir nuotaikos žmogus, tai rūbus visada renkuosi pagal tai, dažnai man pasisėdėjimas su draugais yra didesnė šventė nei kažkoks renginys :) 

Apie pačią mados infekciją daug nerašysiu, pernai patiko labiau, šiemet rūbai per daug pilki, vienodi, trendiški ir orientuoti į masinę gamybą, o kas susilaukė daugiausia dėmėsio ir ovacijų tai matyt jau pasiskaitėt internete :) Naujokų duetas tikrai pasirodė puikiai, nors labai lengva buvo atpažinti į koki stilių orientuotasi ir pasaulyje tai tikrai nėra naujovė, na Lietuvoj dar matyt mažai kas su tuo sūsidurė...

Žinau, kad įrašas gausis padrikas, bet nieko negaliu su savim padaryti.Pastaruoju metu maišosi ne tik mintys, bet ir kalba, mąstau vieną, sakau kitą :) Taigi kaip ir pernai taip ir šiemet, mados infekcijoj buvo pilna žmonių, kurie atėjo ne kolekcijų pažiūrėti, o savęs parodyti, kai kurie atrodo apie rūbus mastė pasibaigus pernykštei mados infekcijai [hiperbolė] :) Taigi kaip ir pernai taip ir šiemet jaučiausi nepasiruošus mados infekcijai :) 

Ir pradėsiu mokytis pozuot kitiem žmonėm, nes pastebėjau, kad tik fotografuoju save ne pati, tai negaliu į save žiūrėt ir nesvarbu, kas tai bebūtų: vyras, draugė, brolis, pažįstamas, tėvai.Tai reikšmės neturi, bet pamačius fotoaparatą, aš iškart pasimetu ir susikaustau,nesišypsau ir jaučiuosi nesmagiai,  nežinau kame bėda ar bijau atrodyti kvailai iš šalies ar nepatinka, kai į mane kažkas žiūri,o kai pozavimui turi kelias sekundes ir 2 kadrus ir pagauna netikėtai, o tau nespėjus atsistoti į tinkamą pozą ir nusišypsoti ir girdi, kad tau jau sako "ačiū" tai nuotraukose negali žiūrėti į save apskritai, taip gavosi  šį kartą, bet draugė bandė nuraminti sakydama, kad kai busiu žinoma, kurį aš pakeisčiau į "jei būtum" tai pozuoti išmoksi ir tu :D

O čia mano mados infekcijos derinukai :)

  • Pėdkelnės 18 lt.
  • Bulviamaišis sijonas ar kaip Circus pakomentavo 1 lt.[nors iš tikrųjų tas sijonas toks ir nėra :)] 1 lt.
  • Palaidinė 5 lt.
  • Pakabukas 10 lt.
  • Petnešos pasiskolintos
  • Batukai 2 lt.
  • Cardis 8 lt.
  • Viso: 44 lt.





Ir antrosios dienos derinukas [ant kaklo dar buvo didelis medalionas/pakabukas su Ponu Skrybėlium iš Alisos, bet liko Vilniuje kaip dovana :)]

  • Suknelė 4 lt.
  • Diržas 1 lt.
  • Pėdkelnės 18 lt.
  • Batukai 2 lt.
  • Cardis 8 lt.
  • Viso: 33 lt.


21 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Ha, aš pirma! :) Labai laukiau naujo įrašo su įspūdžiais ir nuomonėmis apie "Mados Infekciją". Perskaičiau viską iki pat pabaigos nuo pat pradžios (kas man retai kada būdinga būna). Man abu deriniai patinka labai, bet atrodo, kad rūbai būtų rūbai, tačiau tu sugebi suteikti jiems savotiško šarmo. Beje, man labai graži tavo figūra, ypač rankos ir kojos. Na, bet ne į temą čia.

Medalionas eye-cathing ir diržas ant suknelės atrodo žavingai. Beje nuotrauka, kurioje tave paparaciai įamžino, greičiausiai nepatiko tik tau vienai, nes atrodai tiek pat žavingai kaip ir pati nusifotografavusi ;)

Anonimiškas rašė...

Ui,man ir labai patiko abudu derinukai :) ypač pirmasis.
P.S. graži ir paparacių nuotrauka,tik kažkokia ne tokia aiški... tavojoje aiškiau matosi dėtalės :)
P.P.S. nuoooooostabus pakabukas ir gražus sijonas :)
P.P.P.S o kokios spalvos petnešų metalas? aš pati kažkodel prisibijau derint auksine-sidabrine :)

VALIKABU rašė...

labai laukiau, kada parodysi ,kaip ejai i MI :] kasdien laksciau i Tavo bloga tikrinti :]]] ir, zinoma, atrodai pritrenkiamai ir super zavingai :] <3

Anonimiškas rašė...

sužavėjo žalioji suknelė :) o pirmasis derinukas atrdo žymiai jaukiau, nei kad www.delfi.lt ar kur ten kur buvai nufotografuota per Mados infekciją.

Anonimiškas rašė...

Labas, čia aš, bjaurusis kritikas Circus.
Skaitau kitų komentatorių atsiliepimus ir netikiu. Na ne-tin-ka Tau tas sijonas, sakyk, ką nori. Per ilgas, nedailiai išformuotas, kaprizingos medžiagos (matau, kad labai glamžosi), ir per siauro liemens. Paparacintoje nuotraukoje ypatingai matosi, kad nepuošia figūros. Tuo tarpu asmeninėje fotosesijoje tamsta gerai padirbėjot su prieblanda, šešėliais, poza, tačiau vis tiek matosi suspaustas liemuo ir paryškinti minkštumai. O gražios kojos paslėptos.
Nepykit, Gincherry, tik gero noriu :)
Antrasis variantas su smaragdo suknele - kitas reikalas. Raudonos lūpos ir nagai pikantiškai dera su žalia. +

Šviesos nuotraukose, šviesos!! Tamsoka :)

Anonimiškas rašė...

man įdomu ar niekada nesigailėjai dėl tattoo?

Anonimiškas rašė...

Super suknelė! Labai gražu.

Anonimiškas rašė...

Buk gera, pasakyk, ar tuos sijonus uz 1 lita ir pan. perki skuduryne ir persiuvi? Ar perki ir nepataisai. Man labai patinka.

Anonimiškas rašė...

Bri, šiaip turėjau daugiau kinčių, bet kol viskas galvoj susigulėjo tai liko tik tiek įspūdžių iš mados infekcijos, bet kitais metais tikiuosi, kad vėl pavyks aplankyt :) Dėl figūros dėkui, bet turbūt vienintelės geros mano kūno dalys ir yra rankos ir kojos, daugiau nieks :D
Pieštuko širdele, pakabukas pirktas Lietuvoje, čia vėlgi vienas iš atsitiktinumų, kurį sakiau ir kada aprašysiu kai prisiruošiu tam, o paparacių nuotraukoj tai labai sau nepatinku :) Petnešų metalas baltas, aš kažkaip nevengiu derinimo balto ir kitokio metalo, nes neišvengiama tai pas mane, vien mano žiedai" vestuvinis ir sužadėtuvių yra balto aukso tai nesinori visų papupšalų tik balto metalo pirkti :)
Valikabu, dėkui :)
Juste, žaliąja suknelę aš jau buvau visai užmiršus ir pati netyčia atradau iš naujo, ji dar turi iškirptę gan gilią nugaroje :)
Circus, na visai ne bjaurusis kritikas, kritika be to irgi skatina tobulėti :) Dėl sijono tai taip, man toks ilgis netinka, todėl mano sijonai pradėjo trumpėti, bet kartais norisi ir tokių ir suku galvą, kaip savo kojas "pritaikyti" prie sijono ir sumasčiau, kad reiktų apačią daryti siaurėjančią, reiks išbandyti tai praktikoje :) Dėl medžiagos taip, labai lamdosi, bet turiu tokį patį sijoną kitokios medžiagos, tikiuosi ta bus geresnė :D Su jokiais šešėliais nesidarbavau, tiesiog atsistoju ten, kur yra vietos ir fotografuoju, neturiu galimybių parinkinėti apšvietimo ir panašių dalykų [be to ir nenusimanau], o paparacių nuotraukoj nepamirškim, kad yra kitas rakursas ir beveik visose nuotraukose iškraipytos proporcijos, vieni fotografuoti iš viršaus, kiti iš apačios, beje mano pačios darytoj nuotraukoj fotografavimo aukštis irgi netinkamai parinktas, fotografuota per daug iš viršaus.Dėl liemens tai kategoriškai nesutinku, nėra jis perspaustas, jei būtu perspaustas man būtų nepatogu, tiesiog toks sijono modelis, gal reiktų numesti nuorodą, kaip anksčiau buvo dėvimi tokio tipo sijonai ir ką iš tikrųjų reiškia perspaustas liemuo? :) Kitas reikalas, kad gali patikti, o gali nepatikti.Mirkt akimi :D
Ieva, ne, niekada nesigailėjau dėl tattoo ir jei nebūtų svarbesnių finansinių dalykų, jų būtų kur kas daugiau, dabar planai nusikelia vis į priekį :)
Agnyt, dėkui :)
Anonimas, kartais taisau, kartais ne :) šutas netaisytas :)

Anonimiškas rašė...

P.S dėl šviesos nuotraukose, tai negaliu nieko padaryti, netsiras namie daugiau langų net ir su didžiausiais norais :D

Anonimiškas rašė...

Uch, pakabutis tai ypatingai mielas. :)

Anonimiškas rašė...

sudomino ta paparaco foto, prasom nuoroda, norim pamatyti:)

Anonimiškas rašė...

http://www.klubas.lt/fashion/article.php?id=21170841

Anonimiškas rašė...

Labai patiko zalia suknele. Grazus man ir raudonas sijonas, bet man lyg ir platokas atrodo... Manau, cia komplimentas tavo valiai
(va sito labai pavydziu. Baltai (jei taip buna)
:)

Anonimiškas rašė...

pirma, buvau įrašų pasiilgus,
antra, savo fotkėse atrodai gražiau nei klube.lt,
trečia, koks galingai ilgas sakinys paskutinėj pastraipoj :D,
ir galiausiai, linkiu kad visos mintys ir darbai grįžtų į vietas :)

Anonimiškas rašė...

Gražu. Tik va klausimas toks iškilo: ar raudono sijono nereikėtų per klubus pasiaurinti? Gal netgi dar geriau nuo klubų iki pat apačios, nes per liemenį atrodo idealiai jis tinkantis, o paskui kažkokias neaiškias klostes meta... Aš čia, žinoma, be pykčio rašau, tik patarti norėdama :)

Anonimiškas rašė...

As netureciau drasos sitaip apsirengti, nors kaip minejau tai yra super. Man ir taip Lietuvoj gatvese baisu kai i mane marozai :) ziuro. Norisi susineveliuot, neissiskirt...Bet tada vel blogai jauciuosi. Zodziu pasaka be galo. O tu saunuole.

Anonimiškas rašė...

Ta prasme labai bijau, kad kas neuzkabintu, dar kokia replika mes, tai isvis. Gal kad nepasitikiu savim :(

Anonimiškas rašė...

KOKS nuostabus pakabukas!!!! Dieviskas :):):)

Anonimiškas rašė...

Koks dar pakabukas, kokia dar suknelė, kokios dar kalgotkės ir t.t.t..
Tai moteris kokia! Su savo idėjom, skoniu ir stebuklingom rankom :]

GinCherry rašė...

Na va, prieinu ir prie komentarų komentavimo :) Juokingai skamba :)Kokios įdomios ir skirtingos nuomonės, vieniems sijonas atrodo per didelis, kitiems per mažas :) Su klubais manau ir viskas tvarkoj, bet tikrai reiktų siaurinti sijoną į apačią :)
Kaip smagu, kad mano įrašų kažkas pasiilgsta.Tikrai nuoširdžiai ta sakau ir tuo džiaugiuosi, o dėl sakinių ilgumo tai mane mokykloj visada linčiuodavo mano auklėtoja, lietuvių kalbos mokytoja :) Kaip matau, jos muštras išėjo per niek :)
Nėr ko bijot, reik pratinti lietuvių akį, o be to aš kažkaip nemanau, kad kažkaip labai jau išaukiančiai rengiuosi :)
Pakabukas pirktas teranovoj ir perdarytas tik dar nepabaigtas, bet sako ačiū :) Ilgą laiką stebėdavau tokio tipo pakabukus etsy, bet vis neriryždavau pirkti, turbūt todėl,kad šitas manęs laukė :D
Paskutiniam komentatoriui labai dėkui už tokį komentarą, pakėlė nuotaiką :D