2009 m. kovo 9 d., pirmadienis

Johnny-jump-up

Vakar vėlgi puse dienos praleidau prie šitos velnio dėžės ir taip savęs kartais nekenčiu,už tai, kad nesugebu atsitraukti, net tada kai nerandu kur naršyti ir ko ieškoti, tiesiog skrolinu pele ir žiūriu į vieną tašką :) Vakar visgi laiką leidau ne veltui, bet esu įsitikinus, kad mano vyriškis tuo nebuvo patenkintas ir visai ne dėl to,kad vakar buvo moters diena,o aš visą dieną su mažom pertraukom, "buvau išėjus į kompiuterį", nes jo pačio nebuvo namie, o todėl, kad kai kurie internetiniai radiniai, jo nuomone, prikemša nereikalingų nesamonių į mano galvą :) Taigi vakar žiūrinėjau įvairius interjerus.Pakeitus savo išvaizdą liko noras keisti savo aplinką ir kasdien jis didėja.Mano vyriškis nepatenkintas todėl, kad be abejo į visą pertvarkymo procesą  būtų įtrauktas ir jis :) Perstatyti baldus kambaryje aš jį įtiknėjau porą mėnesių, o kai galiausiai įkalbėjau tada nusprendžiau pati, kad kol nieko nedarysim sienom, tol neverta.Žinau, kad mano antroji pusė mintyse tikrai atsiduso.Ir ne kartą :) Taigi vakar žiūrėjau, kaip žmonės perdarinėja ir prikelia naujam gyvenimui daiktus dažų ir medžiagos pagalba, seniai buvau įsitikinus, kad grožį galima kurti ir minimaliom priemonėm, o vakar tai dar kartą sau patvirtinau.Dabar mane stabdo tik finansai, nes kad ir kaip gaila bebūtų turiu svarbesnių dalykėlių savo gyvenime šiuo metu nei namų interjeras....

O šiandien gyvenu visai kitokiom nuotaikom, nes turėjau reikalų centre ir  aišku negalėjau neužklysti į savo medžioklės plotus.Bijojau vakar net užsiminti apie tai savo brangiausiajam, nes taip ir mačiau mintyse, kaip pasikeičia jo mina ir aišku ne į gerą, taigi tylėjau iki paskutinės minutės, o ištarus "lemtingus" žodžius, pasikeitimus teko išvysti ne tik mintyse :) Nors laiko visai neturėjau ir išgirdau 100 000 priekaištų, kad kuičiuosi per ilgai, bet savo grobiais esu patenkinta: 2 identiški raudoni sijonai tik skirtingo storumo medžiagos,suprask vienas rudeniui kitas pavasariui,  pasak vyro, indėniška suknelė [nors iš tikrųjų visai ji ne indėniška :)], verstos odos batukai, "ryžos" odos rankinukas/portfeliukas, baltas megztukas, vintažinis lietuviško fabriko pavadinimu "Baltija" gamintas kojinių prisegiklis, susisegantis sagutėmis [į mano vintage apatinių kolekciją] ir leopardiniai kailinukai, dėl kurių kilo karas namie ir nuo šiol norėdama juos dėvėti, turėsiu eiti viena, nes mano antroji pusė kategoriškai atsisakė rodytis su manim, kai aš būsiu su jais :) Na atrodo šiendienai tiek :) 

Šiandieninis mano derinukas [nesistebėkit, kad aš ir vėl su berete :)]

  • Suknelė su našlaitėm 1lt. [nuo jos ir "kilo" įrašo pavadinimas]
  • Violetinės pėdkelnės 11 lt.
  • Karoliai pirkti Sepala 1,70 lt. [nes dveji karoliai kainavo 3,40, vieni rudi kiti žydri :)]
  • Cardigan 8 lt.
  • Batyčiai 2 lt. [tie patys, kurie stambiu planu parodyti prieš tai esančiam įraše :)]
  • Balta apatinė maikutė 1 lt. [tik foto kažkodėl ji neatrodo balta :D Turbūt dėl to, kad yra kiauraraštė]
  • Tamsiai mėlynas guminis/odinis diržas 1 lt.
  • Beretė "paveldėta" iš mamos
  • Viso: 25,70












Ir naujausia mano rankinė :)





21 komentaras:

VALIKABU rašė...

oj! Grazumeli tu! :]]]

Jovita rašė...

Suknelė beprotiškai fantastiška, tik aš ją turbūt bandyčiau iliemenuoti. Tau labai tinka beretės :)

Anonimiškas rašė...

suknelė tiesiog nuostabi :). ir nauja rankinė labai labai graži. aš irgi nemėgstu pokyčių... mama vis kalbina persistatyti kambarį, bet dabar man atrodo, kad viskas jame tobulai sustatyta...

Anonimiškas rašė...

Tašė nepakartojama, man labai patinka mažos detalės - kaspinėlis, rožytė, nerinukai, karoliukai. Kvepia moterišku jaukumu.

The Freelancer's FashionBlog rašė...

Oh , I really like the pattern on your dress! And I love those detail photos!

aurumme rašė...

Suknele su naslaitem pasakiska!
O ir rankine atsirado...Wow.

rasuole rašė...

Amelija iš Monmartro :) Žavu.

Anonimiškas rašė...

Na tikrai labai gražus derinukas ir tos našlaitės nuteikia kažkaip gerai, tokį žmogų sutikus gatvėj ir diena prašviesėtų :) P.S. Laukiam derinukų su naujaisiais drabužėliais ir aišku, tų, taip smarkiai vyrą nugąsdinusių, kailinukų :)

Anonimiškas rašė...

Oj, Gin, kaip išgražėjai! Užskaitau tavo naująją šukuoseną ir beretę :))) Man pačiai su beretėmis nesiseka, taip jos noriu, o tinkama pas mane niekaip neateina..
O derinukas tai atsidarius puslapį iškart krito į akį, mirkt mirkt :)

Anonimiškas rašė...

Labai grazi suknele! O ir nauja sukuosena tau labai puikiai tinka, atrodai zymiai jaunesne. O berete taipogi puikiai cia sueina.

Mano pastebejimas, kad tau labiau tinka neiliemenuoti daiktai. Nes kai ziuri atrodo, jog kojos neproporcingai plonos liemeniui. Kazkada pamenu tavo derinuka su melynu paltuku, tokia trumpa suknele, tai tau tokio tipo sukneles, kurios neparyskina tavo plataus (nzn ar taip isties yra, bet foto atrodo taip) liemens.

Siaip grazus derinukas!

Anonimiškas rašė...

Valikabu, reveransas :)
Marginalijos, taip tu teisi, reiktu ja pailemenuoti, bet kartais ash tingiu tokiais dalykais uzsiimti :)O del bereciu dekui :)
Eziukai, tai jie viskas tinka kambaryje tai ir nera noro keisti,o kadangi mano/musu kambarys irengtas tikrai ne pagal moano norus ir skoni tai norisi kazka padaryt kitaip :)
Bri, dekui uz komplimentus rankinei :)
Freelancer, thank you for your comment and for visiting my buotique :) The bag doesn't come with the outfit, I put the photos to show my new work :)
Aurum, dekui :)
Rasuole, nebent tik sukuosena panasi :)
Sigita, idesiu galbut ryt visus pirkinukus tai ir kailinukai bus :)
Chiliganka, dekui, tik mane visada keistai veikia komentaras "ishgrazejai" nes mano mintyse jis ishsivercia labai dviprasmishkai :)O beretes ne visos vienodos buna? :)
Anonimishkas, dekui, tokiu "komplimentu" sulaukiau ish vyro ir ish tecio, nors nemanau, kad esu tokio amziaus, kad man jau reiktu jaunet :D
O del pastebejimo tai esi visishkai teisi, ash esu 100% obuoliukas ir neturiu labiausiai trokstamo dalyko t.y plono liemens ir norint atrodyti proporcingiau man reiktu nesioti tokius rubus, kurie neryshkina tos vietos, kur turetu buti liemuo :D Bet mokausi perlipti per savo kompleksus ir po truputi pratinuosi ir prie tokiu rubeliu :)

Anonimiškas rašė...

Taip ir galvojau, kad ne taip suprasi :D Tos antros prasmės nėr čia, tiesiog norėjau pasakyti, kad tau tokia šukuosena labai tinka ir atrodai dar gražiau nei anksčiau ;)
Dėl berečių, tai vat, kad ne vienodos jos. Vienos mažesnės, kitos didesnės; megztos, siūtos, veltos, nertos; o kur dar spalvų gausybė! Kol kas kiek besimatavau, neprilipo nė viena arba kaina kandžiojosi. Ir šiaip, mėgstu, kai daiktai patys mane susiranda arba užtinku visai netyčia. Tada jie man labiausiai prilimpa. O kai kažko konkretaus ieškai, tai, kaip taisyklė, nerandi.. :/

Anonimiškas rašė...

Liu, viskas gerai :D
O del taisykles, kad kai kazko ieshkai tai kaip tycia nerandi tai ir man labai tinka, pas mane viskas atsiranda per atsitiktinuma, nes jei kazko labai labai noriu, tai kaip tycia nerandu :)

Dreams and Lights rašė...

labai graži suknytė, tokia ryški ir spindinti, na bent jau foto taip atrodo, gyvai, labai gražu:)
aš pritariu daugelio nuomonei, tau kirpčiukai labai tinka, prideda tokio valiukiškumo ir mergaitiškumo, nors be jų man irgi gražiai atrodei, matyt tau tinka daugelis šukuosenų:)
o dėl obuoliuko formos, aš ir tokia, kai pavalgau obuoliukas, kai ne, tai išvis kažkokia lygi:DD baisu, prisimenu, kai maža buvau pusbrolis bendraamžis patarinejo, kad kai saugsiu, man reiks išsiimt šonkaulius apatinius, kad atrodyčiau kaip moteris:D
bet darbar po trupučiuką taikaus ir pratinuos taip pat:)

VALIKABU rašė...

m, laukiu nesulaukiu nauju Tavo derinuku :]]]]

Miglė rašė...

o jau rankinės gražumas... gal gamini jas pardavimui? ;]

GinCherry rašė...

Juste, ash obuoliukas ne del pilvo, nors aishku kai svorio priaugu viskas kaupiasi butent ten, bet tiesioh mano liemuo neproporcingas lyginant su kitomis apimtimis, bet ka padarysi, reikia "lipti per save" :)
Valikabu, smagu, bet kad kai kurie deriniai tokie paprasti, kad ner i ka ziuret :)
Miliusia, taip, visi mano darbai yra parduodami :) Sau nesu pasilikus nei vieno darbelio, nors rankines reiktu tikrai :D

Miglė rašė...

labai noreciau rankines is taves ;] kokios kainos?

Anonimiškas rašė...

čia tau Sowulo baltų tulpių per moters dieną padovanojo?:} man Denis tokių pačių tądien nupirko :}

Anonimiškas rašė...

Miliusia, na sios rankines jau nera, del kainu tai brukstelk man i emaila, manau kazkur cia turetum rasti ji, o jei ne, tai parashyk savo :)

Vita, ne sitas gavau ne nuo Sowulo, bet nuo jo irgi gavau baltas.Sios - tecio dovanotos :)

freewind rašė...

As irgi noriu tokios rankines!!! :D
Dievinu, kai ne tik daikto isore grazi, bet ir vidus.