2009 m. kovo 2 d., pirmadienis

Nauja pradzia...












Čia mano naujausi darbai :)

Labai ilgai svarsčiau, kol priėmiau sprendimą persikelti i naujus "namus".Vieną kartą bandžiau kraustytis anksčiau, bet persikraustymas buvo nesėkmingas :) Deja, pokolkas sau galiu tokį malonumą leisti tik internetinėje erdvėje.Čia ateinu su naujais savo darbais, o jei bus noro daugiau sužinoti tai senieji mano namai štai čia http://www.blogas.lt/cherryboutique

Labai nepykit už nesklandumus, nes man, kaip visiškai analfabetei IT, reikės truputį laiko, kol susidraugausiu su blogspot :) 

12 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Niekur tu nepabėgsi, jeigu tik turėsi RSS nuorodą. Darbai tikrai nuostabūs, širdis sąla bežiūrint...

GinCherry rašė...

Na, ash ir nesiruosiu begti :) tik turbut pagaliau pajutau poreiki persikelti i naujus namus :) O del komplimentu darbam dekui :)

P.S Cia berods yra RSS? :D Nes man dar truputi labirintai :D

Anonimiškas rašė...

Sveiki, RSS ir aš ieškojau, nesu tikra, kad radau. Bet skaičiau, skaitau ir skaitysiu. Gražu, sveikinu su naujais namais! Ir tegu juose kvepia rožėmis ir pudra.

italiana vera

Anonimiškas rašė...

Visu pirma - tai congrats del pabegimo is juodo fono! Sis fonas daug geriau atrodo :) Lauksiu nauju irasu. Ir sekmes visokeriopos! ;)

Anonimiškas rašė...

Kaip būtų smagu, jei pagaliau pradėtum lietuviškas raides naudoti :)
tik to ir tereikėtų iki pilnos skaitytojų laimės.

GinCherry rašė...

Oj tikrai, cia taip kvailai gavosi, puse su lietuvishkom raidem, puse ne :D Nes jau buvau ipratus irashus lietuvishkom raidem rashyti :D Geda, reikes siandien taisymu uzsiimti :D

Ir aciu visiems uz grazius zodzius mano naujuose namuose :)

Anonimiškas rašė...

Labai labai labai puikūs darbeliai! Didžiosios daugumos noriu! :D Ypač pakabuko su kavinuku ir puodeliu :)

Anonimiškas rašė...

Sveikinu persikėlus. Tikiuosi, kad bus tau čia gera ir patogu. Ištikimai skaitysiu. O lt raidžių taip pat laukiu (ir komentaruose) :)).

Anonimiškas rašė...

Su sėkmingu persikėlimu. Čia tikrai viskas patogu ir paprasta.
RSS užsiprenumeravimui įkelk kaip naują įrankį. Nors per Mozilla, prenumeruoja ir šiaip :)
O darbai nuostabūs. Kaip kažkas rašė, norisi visų :))

Anonimiškas rašė...

Persikraustymas iš lietuviškos sistemos į blogger.com buvo dieviškai geras sprendimas :) Dabar puslapis atrodo toks vintage botique stiliaus, daug lengviau skaityti raides ne ant tamsaus fono, be to bloggerio sistemoje yra platesnės erdvės "namų dekoracijai". Linkiu greitai priprasti ir toliau sėkmingai blogginti, nes aš jau su nekantrumu laukiu naujų derinukų. :)

mergaitė rašė...

vajėėj, o jau pirmoje nuotraukytėje auskariukai - tikra svajonė ;} ant kokios medžiagos daryta? :) medis? (blush) aš vis neprisiruošiu išbandyt :))

Anonimiškas rašė...

Mane irgi labai domintų, ant kokios medžiagos? :}