2009 m. kovo 13 d., penktadienis

Smells like spring :)

Žinau, kad pažadėjau įdėti savo naujus pirkinukus, net sugalvojau įrašo pavadinimą ir kaip jus pateikti, žinoma jei mano mintys neprasilenks su fantazija, tik nežinau kada ta padarysiu :)

Šiandien išėjau pasivaikščioti ir tikrai jau "kvepia" pavasariu, norisi nusimesti savo žieminį paltą ir iškeisti jį į plonesnį.Tokia mintis man kilo tik šiandien, nors jau praeitą penktadienį mačiau krūvą mergaičių lakstančių su lietpalčiais :) Mano vyras aišku tai minčiai nepritarė, nors pats šalia žygiavo su pavasariniu fred perry paltuku :) O aš, kaip totali šalčmirė net nepagalvojau apie lietpaltį, o tik apie plonesnį paltą :)

Mano nuotaikos pastaruoju metu puikios, stengiuosi neprisileisti blogų emocijų ir minčių, nors tikrai pasitaiko visko. Labai džiaugiuosi, kad pasiekiau vieną iš savo tikslų, dėl ko labai savim didžiuojuosi :) Galiu šį kartą pasakyti tik tiek,kad jei kažko labai labai nori ir nesėdi sudėjęs rankų tai žiūrėk tavo svajonės ima ir išsipildo :) 

Už tai šią savaitę sprendžiu rebusą pavadinimu: "Kitą penktadienį Mados infekcija, ką apsirengti?" :)

O čia šiandienio mano pasivaikščiojimo rezultatas, visiškai paprastas :) Nuotraukoj nesimato,bet plaukai surišti plonu raudonu atlasiniu kaspinėliu :)

  • Tamsiai mėlyna suknelė 1 lt.
  • Švarkas -  dovana [labai miela, kad turiu draugių, kurios pagalvoja apie mane :) Ačiū Agne ]
  • Grafito spalvos pėdkelnės 20 lt.
  • Juodos kojinės virš kelių 20 lt.
  • Batyčiai 2 lt.
  • Laikrodi nukniauktas iš vyro garderobo :)
  • Viso: 43 lt.

Kadangi mano photobucket kažkodėl supyko ant manęs, tai nuotraukas dedu tiesiai iš kompiuterio ir gaunasi tik toks formatas, bet paspaudus ant nuotraukos galima pamatyti tikrą jos formatą :)




10 komentarų:

Koo rašė...

kawaii!
cute!
かわいい!

Koo rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Svarkas grazuolis! Bet man kojines siame derinuke ne. ir batai nelabai gerai matosi. Gal ten kokie oxfordai? Jei taip, manau tuomet grazu. Sukuosena tau tikrai tinka.

Anonimiškas rašė...

Ir kam dar kyla klausimas, kad neturi liemens, lai į juos dabar kas paleidžia akmenį, ir į tavo pačios, Gin, daržą akmuo lai skrenda... Ir gražumas šios moters, o atranda nebūtų minusų... Mielas derinukas ir liemuo net matyti, ką prieš tai įrašuose ir komentaruose bandėt paneigti esant.

Anonimiškas rašė...

Kaip visada žavingai atrodai:) šįkart netgi solidžiai:)Įkvėpta tavo pavyzdžio šiandien net vietinius second hand'us aplėkiau http://vjusta.fire.lt/2009/03/13/vysnios-pilnatis-ir-13/ :)

Anonimiškas rašė...

kaitytojas, kojiniu nei uz ka neatsisakyciau, man jos cia tinka ir nuima truputi derinuko soliduma :) O baciokai nevosao oxfordai, nes jie buna iki kauliuku, o sietie manishkiai apima ir ciurna :)
Sigita, akmenu i save ir i savo darza tikrai nemetysiu :) Cia matyt svarko pasiuvimas toks, kad sukuria iliuzija :) Dekui labai uz komplimenta, nors nelaikau saves nei kiek grazia...
Vjusta, lekiu apziuret :)

Anonimiškas rašė...

Vis knieti užklausti kuriuose Lietuvos kampuose tokios geros kainos :) Žaviuos tavo stiliuku, kaip sugebi rasti gerus ir skoningus daiktelius...

O dar labiau domina tavojo vyriškio atvaizdas :) Gal kada kartu pasirodysit? Taip įdomu pamatyti vyrioką, kuris galėtų tikti tau į porą :)

Anonimiškas rašė...

Gin, kaip ten tas posakis- nevaryki Dievo į medį ;)

Miglė rašė...

o taip, pavasariu jau visiems ne tik sirdyse kvepia, bet ir uosles kvapo skanumas neaplenkia. svarkelis labai dailus, o plaukai suristi kaspineliu - man patinka :)

VALIKABU rašė...

Grazuole!!!
Pavasaris uzvalde! Totaliai!
Outfit'as nerealus! :]] ir tau ziauriai tinka!!! :]
o tos kojinytes tik zavesio suteikia, ju nuimti tikrai nereikia!

P.S. jau laukiu kito derinuko :]]]