2009 m. balandžio 29 d., trečiadienis

Bad Hair day

Pastaruoju metu nebežinau ką daryti su plaukais.Pinu, suku, segu, rišu.Jau nieko nesugalvoju, kad ir ką bedaryčiau vieną dieną atrodo gerai, kitą dieną jau nepatinka :) Palaidi plaukai netinka, susegti kaip jau minėjau vieną dieną tinka, kitą ne.Gal kas turi kokių nors pasiūlymų? :) Labai labai jų lauksiu :)

Šiandien tikėjausi savo blogą papildyti nuotraukomis, darytomis ne namuose, bet dėl kai kurių žmonių negeranoriškumo teko save fotografuoti pačiai, grįžus namo.Prisipažįstu.Nemoku.Gavosi prastai.Pažadu taisytis ir mokintis, o šiandien pateikiu taip, kaip gavosi :)

  • Lietpaltis 1 lt.
  • Suknutė 1 lt.
  • Diržas su rožėm 5 lt.
  • Pėdkelnės 13 lt.
  • Mary jane batukai 1 lt.
  • Auskarai rožės 30 lt.
  • Viso: 51





30 komentarų:

Anonimiškas rašė...

atrodai puikiai! šiandieną pati bandžiau save fotografuoti, bet nekokia pas mane aparatūra, tai nerizikavau viešinti foto :)
su plaukais aš turiu panašią problemėlę. Kadangi sugalvojau atsiauginti šiek tiek, tai jie tokie dabar beformiai. Man asmeniškai labiausiai patinka visokie "varnų lizdai" ant galvos, ar suvelti, susukti kuodeliai :) Arba sugarbanoti a la Marilyn Monroe.

GinCherry rašė...

Tai, kad su paprastesne technika save nufotografuoti kur kas lengviau, "drąsiau dramblį" :) O va su veidrodiniu sufokusuoti ten kur reikia man pokolkas dar misija neįmanoma atrodo :) Varnų lizdai ant galvos ir garbanos man ir gražu, bet mano plaukai tiesūs, nepasiduoda nei vėlimui nei garbanojimui visai :) O tie varnų lizdai dailiai atrodo tik tada, kai plaukas linkę pūstis/banguotis/garbanotis :)

darija rašė...

so sweet:) ypas pirma nutraukyte:) ten tu lyg maza mergyte, kuri moka dziaugtis tuo kas yra salia, kas taip paprasta, bet nepastebima... taip pat toks jausmas ziurint i nuotrauka, kad kiekvienas gauna is tos mergytes nors maza dziaugsmo trupineli. p.s.: derinukas tiesiog nerealus, tobula:)

Ema rašė...

oi kaip nuostabiai atrodai!! : )raudona spalva Tau lb lb dera! aplodismentai!
del plauku. sita problema tookia moteriska ir tokia pazistama : )
cia graziai atrodo
http://lookbook.nu/look/109758-april
(auginu plauka db kaip tik, kad galeciau taip nesiot : )) Tu kirpciukus turi, bet neabejoju, kad Tau taip pat lb tiks plaukai suristi aukstai ir netvarkingai (suimk ir risk be jokiu plauku glostymu : ))

Anonimiškas rašė...

tai mano techikos ir kokybė prasta, tai pfff gaunasi nieko gero :(
beje, maniškiai plaukai irgi nepasiduoda jokiems garbanojimams. Matyt tiesa, kad norima ir gražu tai,kas sunkiai pasiekiama- man visada garbanoti plaukučiai- patys gražiausi:)

Anonimiškas rašė...

Nu taip taip, velkit velkit, sukit paukščiams kuodus, bet po to nezyzkit, kaip norite sveikų plaukų...

Viskas normaliai su tavaisiais plaukais, aišku, nuotraukos gali apgauti ("užfiksuotas vaizdas niekada negali būti vienareikšmis"), bet pečių lygio ilgis tikrai neprastai atrodo, gali ir rišti, ir paleisti, o jei klausysi visų iš eilės, teks sukti galvą už visą tą eilę ;]

Nuotabus derinys, ką bepridursi; kiek anksčiau rožių nemėgau (bet kur), tiek dabar žavi.

Dėl fotkinimo... Šiais laikais dviračio neišrasi, pasitikėk SAVO nuojauta, nes jei nepapirksi originalumu, papirks nuoširdumas. Antroji fota patiko, tik pasistenk "nenukirpti" rankų (jei portretas iki pusės); jei visu ūgiu - ir kojų, galvos, žodžiu, galūnes turim matyt ;]] kaip ir tiesų horizontą, gerą apšvietimą (kas niekas "neišdegtų" dėmėmis) ir t.t..

Atleisk, jei jau šituos elementariuosius foto dalykus žinai, o aš tik kartoju. Tai tiesiog šilti linkėjimai ir azartas pamatyt tave tobulėjančią ;]

G.

ežiukai rašė...

raudona ir mėlyna - labai gražu ir tau tinka :).

Agniagain rašė...

as tai siulyciau susisukti du kuodelius galvugali. visada taip darau jei nesugalvoju kaip susisukuot. visada lengvai gaunasi ir greitai ir graziai atrodo.

Agniagain rašė...

P.S. ar pastebejot? kad Gin truputeli panasi i Amelija is monmarto?

Sigita rašė...

Pritariu Agniagain, nes tikrai yra panašumo Gin ir net labai :)
Antroje nuotraukoje ir vėl tarsi modelis iš viršelio, atrodai- fantastiškai, jau db jau taip imu lietuviškai pavydėti (juokauju), išties pavydu, tik baltai :)
Pasisiūlyk būt fotomodeliu!

Anonimiškas rašė...

Kai man buna blogu plauku dienos, tai reiskia viena - metas kirptis. Padeda 100 procentu :)

O atrodai labai sauniai - kaip visada. Turi tokio teatraliskumo, kuris mane labai zavi!

Rosemary rašė...

Labai grazu :) ir netikiu netikiu, nu netikiu, kaip galima toki paltuka uz lita sumedziot!

Anonimiškas rašė...

Noriu pamatyti tave idomesnese pozose, ivairesnese mimikose. Tau truksta idomesniu nuotrauku. Tu nelabai fotogeniska, bet tikrai nenoriu pasakyti, kad nesimpatiska, taciau ir tai galima pakoreguot:
1. siulau pakaitaliot makiaza.
2.
a) net jei ir plaukai nesiduoda velymuisi, devek kepuraites;
b)naudok daugiau plauku lako (nedaznai, bet progomis) ir pasidaryk tuos veltinius;
3. (kardinalesnis) persidazyk tuos pacius plaukus;
4.
a)Siulau (gana primigtynai) maziau sypsotis tokia sypsenele, kai nerodoma dantu. Man ji atrodo nenuosirdi. Jei sypsais, tai zvenk is sirdies kaip sakoma :D Prisimink koki juokeli ir siepkis. Atrodys zymiai geriau;
b) arba kitas variantas nutaisyk susidomejusi, rimta veida. Nors kita vertus, nesi modelis galbut ir tokio talento neturi naturaliai pateikti saves nuotraukose, todel negalima reikalauti to. Bet tu pabandyk, nes gal as klystu. Juk matau tave tik nuotraukose ir visur vienoda. Taciau ir paciai fotografuojantis galima isgauti geru kadru.

Tiesiog naturaliau elkis fotkese ir orginalumas atsiras :) orginalus tik deriniai, bet ne nuotraukos. Jei nori patapt ir gera fotografe, pasinaudok siais maziukais patarimais.

GinCherry rašė...
Tinklaraščio administratorius pašalino šį komentarą.
GinCherry rašė...

Darija dėkui :)
Ema, tokia šukuosena atroo gerai irgi tik su plaukais, kurie linkę banguotis,bandžiau, su mano tiesiais atrodo nekaip :)
Anonimškas, antroj nuotraukoj rankas nukirpo blogspot, o aš tiesioh patingėjau sumažinti ir iš naujo dėti nuotrauką :)o, kad dviračio neišrasi tai kas be ko, tik tiesiog labai sunku tiksliai nustatyti kur būsiu fotografavimo metu ir sufokusuoti :)
Ežiukai,dėkui :)
Agniagian, su Amelija nebent panašumo turiu tik žiūrint į plaukų spalvą ir šukuoseną :)
Sigita, fotomodelis iš manęs nekoks, nemoku aš pozuoti ir nors draugė fotografė teigia, kad aš fotogeniška, bet niekad su tuo nesutikau ir nesutiksiu :)
Anonimiškas, ne kirptis dar man ne laikas, neseniai juk tik kirpčius iš naujo įgyjau :)
Rosemary, dėkui, o kas dėl plosčiaus tai įmanoma tikrai :)
Anomiškas, ačiū už patarimus, iš manęs modelis tikrai nekoks, todėl nėra nėi įdomesnių nuotaukų nei įdomesnių veido išraiškų, nes tiesiog aš per daug savęs nemyliu ir matyt patinku sau tik vienu rakursu :)Dabar atsakysiu į punktus:
1.makiažo tikrai nekaitaliosiu, nematau reikalo dažytis taip, kaip man nepatinka :)
2.Su plaukais lygiai tas pats :)
3. Plaukų spalvos nekeisiu irgi :)
4. Jau rašiau, kad negaliu pakęsti savo šypsenos kai matosi dantys, man ji labai labai ir labai negraži.Ir labai teisingai, aš nesu modelis nesiekiu juo būti, ir kažkaip keisti man siūlymai kardinaliai keisti šukuoseną, makiažą, plaukų spalvą.Kam ir kodėl aš tai turiu daryti? :) Beje, originalumo nuotraukose aš ir nesiekiu, o kad noriu patapti gera fotografe irgi nerašiau :) Aš ne tik, kad nenoriu patapti gera fotografe, aš apskritai nenoriu ja būti :) Veidrodinį fotoaparatą tikrai pirkau ne tam, kad užsimaniau netikėtai pradėti fotografuoti, truputį per vėlu jau tam,o ir poreikio didelio nėra, be to įdomu dėlėi pasakysiu, kad fotografuodama save aš viso labo darau tik 2-3 kadrus, tai kokio įvairumo galima tikėtis? :) Nors visgi dėkui už patarimus :)

GinCherry rašė...

P.S pirmą pranešimą ištryniau, nes pridariau kvailų klaidų, o redaguoti nemokėjau :D Tai gavosi copy/paste ir taisymas :)

Anonimiškas rašė...

Labai grazu!! Ir ne tik sis derinukas bet ir visi kiti. Taciau man visada kyla toks klausimas: kur perki rubus?? Sis raudonas lietpaltis atrodo kaip naujas bet kainavo viena lita?! Beveik neimanoma patiketi...

Anonimiškas rašė...

Gin, tavo stilius nerealus! Labai džiaugiuosi, kad dažnai papildai savo blog'ą naujais įrašais..
Tik vienas klausimas...
kodėl manai, kad tau palaidi plaukai netinka? Man atrodo kur kas žaviau nei susegti , nes nepyk, bet susegti plaukai tave truputį sendina.... ;]] o šiose foto tu tokia valiūkiška, žaisminga atrodai - kaip Amelija iš Monmarto..

huuh rašė...

Kodel Cherry nepasigyre foto ir mini straipsniuku apie ja "Stiliaus" zurnale? :) Gal praleidau pro akis?

GinCherry rašė...

Anonimiškas, dėkui :) O dėl rubų tai jau rašiau ne kartą, kad viską perku pačiuose pigiausiuose skyriuose ir kartais ten pasitaiko perliukų :)
O dėl plaukų nemėgstu, nėr čia ko ir dėl to, kad sendina irgi ne :) Įpratus aš, visą gyvenimą atrodydavau visiems vyresnė nei esu, o dėl palaidų plaukų tai jie tikrai man netinka, vien dėl to nurėžiau savo visai ilgus plaukus, nes palaidų nešiot negalėjau, o pastoviai supynus į kasą irgi tikslo nebuvo :) Be to šiose foto jie irgi truputį susegti, tai taip kartais nešioju :) O aš džiaugiuosi, kad kad kažkam mano blogas sukelia gerų emocijų :)
Huuh, na nelabai aš mėgėja girtis, bet kažkas komentaruose jau buvo užsiminęs apie tai :)

Sigita rašė...

Tegu mane kas užmėto akmenim, jei Gin nefotogeniška- čia tam Anonimui, kuris taip teigia. :)

HouseHome rašė...

o as is dalies pritariu anonimiskam. tik norejau vis paklausti ar visada taip ryskiai dazaisi? ir gal noretusi bent jau man pamatyti tave naturalesne?... tyar be makijazo ar su naturaliu, na kazkas naujesnio ir kitokio nei iprastai.
o seip kojos ir figura tavo tikrai gera. baik kompleksuot!

HouseHome rašė...

ir dar apie sukuosena. nebandei apsikirpt? kam reikalingi ilgi plaukai jei sakai kad jie tau netinka, ir nesioji suristus? pasidaryk kokia trumpa sukuosena ir bus ciki

GinCherry rašė...

Keksas, nemanau, kad aš dažausi daug :) nenaudoju nei šešėlių, nei bronzantu, tik visada dažausi taip pat, dė tam tikrų priežasčių netūrali nevaikštau ir nevaikščiosiu turbūt niekada gyvenime ir tai priklauo ne nuo mano norų, jei viskas priklausytų tik nuo jų...Kas dėl plaukų, nėra jie pas mane dabar ilgi, iki pečių plaukai, rašiau, kad nešiodavau surištais kai buvo ilgi, dabar įvairesnių šukuosenų pagalvoju, segioju, pinu ir pan.O plaukus esu įvairaus ilgio turėjus kaip ir spalvų, pradedant ežiuku ir baigiant tikrai ilgais plaukais :) Praeitą vasarą buvau nutrumpinus iki žandikaulių irgi netiko kažkaip, man palaidi apskritai nelabia tinka, nors kartais ir einu taip.Dėkui už komplimentą :)

GinCherry rašė...

P.S be to sau, taip tyliai pamąsčiau, kodėl aš turiu daryti tai, kas man nepriimtina.Juk aš nebūčiau tokia, kokia esu, jei aš paprastai dažausi taip, darausi tokią šukuosena ir pan. kodėl turėčiau daryti kitaip? Kad kažkam įdomiau būtų žiūrėti? Paprastai jei man kažkas neįdomu, aš neinu ir nežiūriu, bet nedalinu komentarų tokių, kaip: tau reikrų pasikeisti plaukų spalvą, tau reiktų kito makiažo, o gal apskritai norėtum pasikeisti veidą? :) Kas lietuviams yra, kad jie visur tik neigiamus dalykus įžiūri? :)

HouseHome rašė...

nenorejau izeist, tiegiog cia pamastymai kaip butu jei butu :)

Anonimiškas rašė...

O tai kodel dazaisi tiek?

GinCherry rašė...

Apsimesiu, kad tokio netaktiško klausimo nemačiau, be to pasikartosiu, tikrai nemanau, kad dažausi daug.

Keksas, pamąstyk jei tu būtum mano vietoj ;)

Emocija. rašė...

o dieve nerealus lietpaltis

odeta rašė...

Šitas derinukas vienas iš gražiausių. Batukus ir aš tokius turiu.(: