2009 m. balandžio 24 d., penktadienis

Dance with me....

Let's dance little stranger
Show me secret sins
Love can be like bondage
Seduce me once again

Burning like an angel
Who has heaven in reprieve
Burning like the voodoo man
With devils on his sleeve

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Like an apparition 
You don't seem real at all
Like a premonition
Of curses on my soul

The way I want to love you
Well it could be against the law
I've seen you in a thousand minds
You've made the angels fall

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Come on little stranger
There's only one last dance
Soon the music's over
Let's give it one more chance

Won't you dance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Take a chance with me
In my world of fantasy
Won't you dance with me
Ritual fertility

Visą sąmoningą savo gyvenimą tai yra nuo tada, kai iš vaiko tapau paaugle ir pradėjau vis dažniau susimąstyti apie savo išvaizdą, mokausi priimti save tokią, kokia esu.Juokinga, bet iki dabar neišmokau ir neišaugau iš paauglystės kompleksų.Manau, kad neįmanoma vieną dieną imti ir pamilti save, bet prisiklausius "didelių tetų" pasakų apie tai,kad meilė sau ateina su amžium, laukiau tos dienos.Bėgo mėnesiai, metai...Laukiu dar iki šiol.Keisčiausia, kad su amžium tų kompleksų ir pagrindo nemeilei sau atsiranda vis daugiau, vis randu, ką norėčiau pakeisti, kad patikčiau sau labiau.Nekalbu apie raukšles ir panašius dalykus, nes tai neišvengiama, o ir šiaip moterys su amžiumi man tik tampa gražesnės.Pamenu visada norėjau kuo greičiau užaugti ir būti vyresnė, galbūt tame ir glūdi paslaptis, kad visada ir atrodydau vyresnė nei buvau :) 

Turbūt normalu, kad visos moterys kartais susimąsto apie savo išvaizdą ir apie tai, ką norėtų pakeisti, bet šalia manęs esantys žmonės, žino,kad mano nemeilė sau, perauga dažnai į neapykantą....Pastaruosius keletą mėnesių, buvau išmokus nesikabinėti prie savęs.Ne mylėti, o tiesiog nesikabinėti.Juokingai skamba, žinau :) Ir buvau praktiškai patikėjus stebuklu, kad galbūt tai pirmas žingsnis link kažko, ko aš taip ilgai laukiau.Nežinau ar jums teko patirti jausmą, kai atrodo bandai išlipti iš gilios gilios duobės ir kai jau pirštais kabiniesi į duobės kraštą, kažkieno didelis sunkus batas užlipa ant pirštų? Vėl viską tenka pradėti iš pradžių.Pradedu galvoti, kad išmokti mylėti save yra Sizifo darbas.Mąstau, kad galbūt aš kasu nepakankamai giliai, paviršiuj ir niekaip nepasiekiu "žemės centro"? Pradėjau net skaityti literatūra, apie pasitikėjimą savimi, bet neįtikino nei viena teorija, nes teorija, kuri sako, tiesiog turi save pamilti, man atrodo neįmanoma ir saviįtaiga taip gerai užsimti nemoku, o kita teorija, kuri teigia, kad pamilti save gali tik tada kai kažko pasiekei irgi atrodo truputį nelogiška.Taigi toliau teks laukti TOS dienos, kai atsikelsiu vieną rytą ir suprasiu, kad pagaliau neguldau savęs ir Prokrusto lovą ir myliu bei priimu save tokią, kokia esu...

Užvakar vakare, buvo apėmę tokios melancholiškos nuotaikos.Retai man jos pasitaiko, bet visą vakarą klausiausi Nouvelle Vague "Dance with me" ir mąsčiau ar viską darau teisingai.Ar pasirinkau teisingą kelią ir net rimtai mąsčiau apie tai, kad galbūt neverta rašyti daugiau savo blogo...Geriausiai mano nuotaiką atitiko žodžiai iš FOJE dainos: "Aš noriu pabėgti iš čia, išgaruoti iš čia kaip vanduo..." Į dienos šviesą tądien neišėjo ir naujas derinukas, kuris taip ir liks tik mano kompiuteryje...Galiu pasidžiaugti tik tuo, kad tą dieną papildžiau savo suknelių ir batų kolekciją :) O vėlai vėlai vakare, laukė kelionė į kitą miestą, didelė lėkštė pačio skauniausio pasaulyje, anytos gaminto plovo, dvi taurės raudono martinio ir miegas...

Na, o vakar...Vakar viskas buvo kitaip.Nauja diena, naujos nuotaikos :) Kelionė namo tokią gražią saulėtą dieną, kalbos ir svajonės apie tai, kokie kadanors bus mūsų namai.Iki mažiausių detalių aptariant kokio tipo sodą tuėtumėm prie savo namo, kokia būtų tvora ir varteliai :) Nuotaiką kėlė sprogstantys medžių pumpurai, virstantys į mažus, švelnius lapelius, taip pasiilgau žalumos :) Ir dieviškas vaizdas matytas važiuojant pro didelį didelį sodą, kuriame ganėsi trys žirgai na greičiausiai arkliai, bet pabūsiu čia kaip pasakoj, kurioj molūgas virsta į karietą :) Iki dabar prieš akis matau tą mane pakerėjusį vaizdą :) Manyje gyvena dvi pusės, viena, kuri nori gyventi senamiestyje ir lakstyti mažomis, akmenimis grįstomis gatvelėmis, o ryte gerti kavą, saulėtam balkone, o kita, svajoja gyventi mažame miestelyje su baltom tvorelėm, mažame namelyje, su dideliu sodu :) Ech, svajonės...

Vakare laukė Frekenbok koncertas ir susitikimas su drauge, kurią labai myliu :) Kažkaip keista, kad tiek laiko nebendravom, nors jau buvom susipažinusios, na bet geriau vėliau nei niekada :) O čia "koncertinis" derinukas, kuris prieš išeinant buvo papildytas juodu cardigan dėl baimės sušalti, bet nuotraukoj jo nėra, taigi teks lavinti vaizduotę :) 

  • Sijonas 1 lt.
  • Palaidinė - draugės "palikimas" :)
  • Kaspinėlis iš siuvimo reikmenų dėžutės :)
  • Pėdkelnės 13 lt.
  • Batukai 5 lt.
  • Cardigan 8 lt.
  • Viso: 27 





20 komentarų:

ju rašė...

Aš tai nesuprantu, iš kur tokia nemeilė sau :( Esi baisiai graži tobulos figūros (tik nereikia ginčytis, dauguma merginų sutiktų keistis su tavim vietomis!) mergina, su savitu stiliumi ir skoniu. Net jei kažkas savyje nepatinka, moki taip apsirengti, kad daugiau niekas, apart tavęs pačios, apie tą problemėlę nesužinos...

GinCherry rašė...

Ju, aš pati nežinau kodėl ir iš kur atsirado tas jausmas manyje, todėl turbūt iki šiol su juo ir kovoju.Kai atrasiu kokį nors "hint'a" tada turbūt ir išmoksiu su savimi gyventi.

Beje, noriu parašyti, kad šiuo įrašu tikrai nebandau "rinktis" komplimentų ar gražių žodžių.Mano draugai per ilgą bendravimo laiką suprato, kad kalbėdama apie save kažką negero, aš nesitikiu ir net nenoriu iš jų išgirsti neigimo, kad ne, taip nėra, nes kitų žmonių žodžiai manęs neveikia.Turiu kažką keisti savo viduje, kad pradėčiau mąstyti kitaip.

Anonimiškas rašė...

Na jei aš taip mokėčiau rengtis,tai tikrai mylėčiau ir mylėčiau save:))man patiko bliuzkytė nerealiai,o siaip tai puikus derinukas.

a.ieva rašė...

Vau, Gin, labai puikius derinukas :)Tas bantukas labai vaizdą pagyvina ir baltos pėdkelnės.
O dėl nemeilės sau...keista girdėti tokius žodžius iš tavęs, nors jau pati šimtą kartų įsitikinau, kad kuo žmogus gražesnis, tuo priekabesnis sau...aš pati savęs irgi nemyliu, pykstu dėl daug ko ant savęs...bet kartais, tai daug geriau nei perdėta savimeilė ir nosis iki pat debesų :)

Anonimiškas rašė...

Gin, liaukis tai rašiusi! Kalbu apie nemeilę sau. Puikiai suprantu kaip jauties, nes visi yra tą išgyvenę. Nebuvau patenkinta savo išvaizda, bet viskas pasikeičia... po mažytės revoliucijos įvykusios mūsų gyvenimuose. bet net kai ta revoliucija nepadeda, reikia keisti aplinką.
pakeitus aplinką įgijau tiek daug pasitikėjimo, kad dabar nebebijau reikšti savo nuomonės, nebijau rėkt, man nerūpi žmonių nuomonė, bet aš ją girdžiu. aišku, pagalvoju apie tai. bet stengiuosi nesureikšmint. o jei susireikšmina greitai praeina. ir žinai kodėl, nes aš patikėjau, kad gyvenime pasiekia tik tie kurie pasitiki savim. nesi stereotipas ir tuo didžiuokis. jau tuom esi išskirtinė. turi daugiau šarmo negu eilinės moterys. be viso to, kartok kasdien prieš veidrodį "aš graži".
ir galiausiai... vyrą tu turi, taigi kam nori dar patikti? sau? ar visiems aplinkiniams? visiems niekada nepatiksi. patiksi tik tiems kurie nėra riboti.

GinCherry rašė...

A.Ieva perdėta savimeilė irgi nėra gerai, reikia aukso viduriuko :)
Anomiškas, kam noriu patikti? Noriu patikti sau, priimti save tokią kokia esu ir po truputį mažais žingsneliais judu į priekį, nes su tokia didele nemeile sau, labai sunku gyventi.Na, bet tikėkimes vieną dieną....:D

Anonimiškas rašė...

man įdomu, o ar turi kokių ikonų ar autoritetų į ką norėtumei lygiuotis? Arba kokios asmenybės tave žavi? galbūt tau reikėtų ieškoti savęs kaip asmenybės. tobulinti ja. tada suprasi, kokia graži ir nepakartojama iš tiesų esi.

GinCherry rašė...

Mhm, mąstau mąstau.Ne, neturiu jokių autoritetų ir ikonų, beabejoe yra moterų, kuriomis žaviuosi, kurios man gražios, bet lygiuotis niekad nesiekiau į nieką.Labai džiaugiuosi, kad kažkas bando pagelbėti ir duoda patarimų, vienaip išspręsti problemą visada sunkiau, o kartais net ir neįmanoma.

freeminds rašė...

ooo sitas derinys tobulas c:

Jurate rašė...

Gin, manau, neatsiras cia nei vieno, kuris pasakytu, kad esi negrazi.. Neatsiras, nes sitaip nera. Visada tavo irasus skaiciau tyliai, nekomentuodama, taciau daba norisi pasisakyti.. Ne, nebarsiu uz neteisinga nemeile sau:) nebarsiu, nes as ir pati tokia esu. Galbut, islikes nepasitikejimas savimi, kad as negrazi dar nuo paauglystes laiku. Tiesa, pasikeiciau, isgrazejau, skirtuma matau ir as, ir pati, bet negaliu ismesti minties, kad as negrazi.. O jeigu kiti pasako kitaip, imu gincytis, kad taip nera. Matau aplinkui daug negrazesniu, bet as vis tiek sau nepatinku. Belieka guostis ta mintim, kad negalejom pasirinkti kokiais gimti:) dabar fgalvoju ka norejau pasakyti visu situo:D turbut tai, kad tu, Gin, ne viena tokia.. Nosi auksciau tik, esi labai sauni:)

irgigin rašė...

gin, ir daili tu, ir išlaki, ir vintažas tavo šarmingas, ir svajonės puikios ten, kur apie sodą. tik vienas dalykas yra, ir, tikiuosi, nesupyksi už pastabėlę paraštėje.. nedėk lūpų ta glemūrine širdelės forma. nežinau, gal čia mano toks nusiteikimas neigiamas prieš tą rūgštelėjusią miną, tačiau visur pastebiu ir nepatinka.
o šiaip linkėjimai. gerulis Tavo butikas :-)

GinCherry rašė...

Freeminds, smagu, kad patiko :)
Jurate, labai puikiai apibūdinai mano mintis, matyt užstrigau kažkuriam tarpsnyje...
Irgigin, pastabą priimu ir nepykstu, visai kvaila būčiau jei pykčiau dėl tokiu menkniekių :D Žinau žinau, kad gal negerai tas lūpas papūsti, bet negaliu kitaip į save žiūrėti, tai nepažadu, kad pasitaisysiu, bet stengsiuos :D

ežiukai rašė...

:) och, tie kompleksai... suprantu tave ir linkiu jų atsikratyti. bent jau periodiškai, kai taip žaviai atrodai ;).

gal net ir blogiau yra nebūti gražiai ir manyti, kad esi graži. tada labai skaudu yra, kai tiesa iškyla prieš akis...

Anonimiškas rašė...

Oiii kiek pazistami jausmai!!! juokingiausia, kad itikino mane tuo artimiausi gimines ir draugai... kad esu negrazuole, kad per kuda, per auksta...bet dabar kazkaip pradejau kitaip galvoti, ypac pagyvenusi uzsienyje ir susiradus draugu is ten ;) jie kazkaip moka nepastebeti trukumu ir tik giria, giria..ir stiliu, ir lieknuma, ir ugi!

Anonimiškas rašė...

tobula!
as neseniai atradau Jusu blogspot'a, bet dabar nuolatos cia ateinu)
kilo man klausymas, kur Jus taip pigiai tokius nerealius daiktus perkate?

GinCherry rašė...

Anonimiškas, kaip galima kritikuoti aukštumą ir lieknumą? :) Nesuvokiama man tai, juk labai gražu aukšta ir liekna mergina :)
Ežiukai, na dar gerai pasvarstyčiau prieš nuspręsdama, kuris variantas geresnis :)
Anonimiškas, dėkui :) O perku pigiausiuose skyriuose viską :) kartais pasiseka, kartais ne :)

Anonimiškas rašė...

Kad autore yra negrazi,tai tikrai negalima pasakyti sitokio komentaro,bet kad grazi tai hmmm..tik skonio reikalas,o ne faktas irgi.

Liu (Chuliganka) rašė...

Man tai gražu čia viskas, ir pati Gin, ir jos derinukas :)
Man, asmeniškai, jau bloga nuo to manekeniško, saldaus ar dar kokio įprasto ir stereotipinio grožio, kurį kasdien mums bruka žurnalai ir televizija. Tu graži kitaip nei dauguma pripažintų gražuolių, tu turi šarmo ir stilių, kuris jį dar labiau pabrėžia ;)

Anonimiškas rašė...

manekenės standartinės tik lietuvoje, užsienyje visai kitokios manekenės. lietuvaičių įdomių yra, bet į lt žurnalus kiša tik stereotipines.

Greta rašė...

kur perki drabužius?