2009 m. balandžio 20 d., pirmadienis

Fighting with...

Pastarosiom dienom teko kovoti su savimi.Skamba keistai, bet kartais man atrodo, kad visas mano gyvenimas yra amžina kova su savimi :) Vis stengiuosi kažką keisti, versti save daryti/nedaryti, turiu save lyg lipdyti iš naujo.Iš didelio molio gabalo.Turbūt paklausit ar ne per vėlai tuo užsiimu? Turbūt nepervėlai, nes tobulėjimui nėra netinkamo laiko ir galbūt, tai, ką šiandien darau/nedarau per prievartą, ryt man teiks didžiausią malonumą :)

Gyvenime labiausiai nemėgstu dviejų dalykų: laukimo ir kalbėjimo telefonu/viešo kalbėjimo.Šią savaitę turėjau galimybę "pasitobulinti" abiejose srityse.Su telefonu po truputį susidraugauju, nors manęs nepažįstantiems žmonės, turbūt visada pasirodo keistas prašymas ne skambinti, o rašyti sms :) Pati neskambinu beveik niekada, anksčiau net vyro išprašydavau, kad mane užregistruotų pas gydytoją.Kažkokia keista ir nesuprantama fobija, o šiandien turėjau kalbėti telefonu, radijo laidoje, tiesioginiam eteryje.Iš anksto pasiruošiau planelį, kad būtų lengviau, bet tai nelabai pagelbėjo, nes vis tiek išsimušiau iš vėžių ir neatsimenu ką sušnekėjau.Gėda.Šioje srityje dar tobulintis ir tobulintis :)

O mano kantrybę laukiant, šeštadienį išbandė Darom09.Su vyru iš anksto numatėm vietas, kui galėtumėm prisidėti prie šios akcijos, nusprendėm pasirinkti santaką, nes draugė gyvena centre ir jai nereikėtų niekur važiuoti.Idėja kilni, bet žmogui, kuris organizavo talką šioj vietoj, norisi pasakyti, kad jei nesugebat suorganizuoti tai geriau nedarykit to apskritai.Susitartoj vietoj, akcijos organizatorių/vadovaujančių žmonių, minia pralaukė gerą pusvalandį, kai kurie nesulaukę pradėjo skirstytis, kol galiausiai kažkas pradėjo dalinti maišus.Pirštines teko pirkti patiems, kuo kai kurie irgi pasipiktino ir išėjo namo.Aš vis dar bandžiau savo kantrybę, jei būčiau buvus viena tai dėl organizatorių neatsakingumo būčiau išėjus turbūt po 15 minučių :) Taigi talką pradėjom 10,45 arba dar vėliau.Pavargę nuo stovėjimo ir laukimo,  neužtrukom talkoj,per 45 min. surinkom po keletą maišų ir patraukėm su savo reikalais.Šiandien važiuodama mašinoj, per radijo stotį girdėjau, kaip akcijos organizatoriai kaltino/teisinosi dėl neišvežtų šiukšlių maišų tuo, kad žmonės juos sudėjo ne ten, kur reikėjo ar buvo sutarta...Keista, bet ar antras blynas irgi būna prisvilęs? Kaip bus kitais metais?..

Kad nebaigčiau tokia neigiama gaida, galiu pasidžiaugti, kad šiandien gavau ilgai lauktas dovanas sau :)  O čia, šiandienio derinuko kainoraštis:

  • Peltakiuota palaidinė 1 lt.
  • Grafito spalvos pėdkelnės 18 lt.
  • Languoti pilki šortai 2 lt.
  • Batukai 6 lt.
  • Ilgas cardigan - lauktuvės :)
  • Pakabintas kišeninis laikrodis 50 lt.
  • Mėlynai violetinis diržas 1 lt.
  • Viso: 78 lt.










O čia pagaliau sulauktos dovanos sau :)




35 komentarai:

ju rašė...

Valio!! Naujas derinukas :)
Ir negaliu nepridurt - kokios dailios tavo kojos! :o

Anonimiškas rašė...

aš nesuprantu, kaip dar drįsti kojom skųstis. nu nuoširdžiai nesuprantu, nes jei jos tokios, kaip fotkėse, taiii? nu be žodžių :D
antrasis pakabutis nerealiai gražus:)

Anonimiškas rašė...

im interesting, kiek dbr sveri ? kokius 52 kilogramus?

Stracciatella rašė...

OMG OMG OMG. Toks dieviškas kišeninis laikrodis! Jau seniai nemačiau kažko tooookio gražaus... Et, mirštu iš pavydo :)
Ir pats derinukas labai mielas :)
O dėl tos telefonų fobijos, tai aš irgi panašią turiu. Žiauriai nemėgstu kalbėti telefonu, bet po truputį pratinuosi su artimais žmonėm ir jau neblogai gaunasi (:

Daisy rašė...

O as galvojau, kad esu vienintele tokia pasaulyje, kuri bijo kalbeti telefonu, nu nuosirdziai taip galvojau, nes si fobija pas mane jau nuo vaikystes, kai mokytoja liepdavo seneliams skambinti is mokytoju kambario :))

Ir kaip visada viskas labai grazu, man itin patiko aksesuarai! :)

Freeminds rašė...

ha, as ir turiu ta "kalbejimo telefonu" fobija, o deriny man kazkas kliuva, bet nezinau kas, eit i zmones galima (:

A.IEVA rašė...

Gražu. Ypač megztukas patiko ir laikrodis. Ir kaip visada figūrą giriu, nu super ir viskas.

A.IEVA rašė...

Tiesa ir aš tą fobiją turiu telefono...Oi kaip nemėgstu telefonu kalbėt, su nepažįstamais iš vis balsas dreba...

Pieštuko_širdelė rašė...

Super :) ypač gražiai tie šortai ant tavęs gula:)

Miglė rašė...

kišeninį laikrodį jau seniai pastebėjau derinukuose, tik vis neprisiruošdavau pagirti, nors jis pagirų tikrai vertas. labai smagus aksesuaras.

p.s. dar ką vis pamąstau, bet nutyliu... kodėl blog'o įrašų pavadinimai angliški, o tekstas lietuviškas? ;]

Anonimiškas rašė...

Susegti plaukai tau geriau žiūrisi.

Anonimiškas rašė...

Gin, klausimas turėtų būti ne prie šito posto, bet tas, prie kurio tiktų, įdėtas jau senokai,taigi: gal gali išduoti, kur perki tas savo ilgąsias kojines virš kelių? Aš norėčiau tokių, bet LT tokių užmatyt neteko, o užžsisakinėt iš e-shopo vien dėl kojinių, tai nežinau...

P.S. Nors ir negiriu Tavęs kaskart, iš tiesų, tai man labai labai prie širdies Tavo stilius. Ir labai patinka Tavasis pakabukas [tas antras su paukštučiu]. Sėkmės ! : >>

gincherry rašė...

Ju, dėkui už pagyrą kojoms, bet mielai savo proporcijas sudėliočiau truputį kitaip :)
Anonimiškas, kojos nuotraukose ištemptos ir apdirbtos fotošopu :D O jei rimtai, tai matyt jos tokios ir yra, nežinau, nebent fotikas meluoja, bet nelabai aš jomis ir skundžiuosi, pripažįstu, kad kojos geriausia mano kūno vieta, ypač su juodomis pėdkelnėmis :D Yra tikrai tokių dalių, kuriomis labiau nepatenkinta :)
Anonimas 2, aš dabar pakelbus savaitę be svarstyklių, nes po velykų bijau svertis, bet tikrai ne mažiau 55, paskutiniais duomenimis 56, bet įtariu, kad po saldumynų dienų gali būti ir daugiau.Gėda :)
Straciatella, nepavydėk, nes paskui nužiūrėsi ir nutiks kasnors :) O dėl telefonų, tai aš net su artimaisiais vengiu kalbėti, dažnai jei skambina nepažįstamas numeris, net nekeliu ragelio :D Bet pliusas, kad jau pas gydytoją/kirpėja ir pan. užsiregistruoju pati :D
Bri, aš irgi galvojau, kad esu tokia vienintelė, o pasirodo yra tokių daug daugiau :) Reiktų kurti bijančių telefono klubą :D
Freeminds, mėlynai/violetinis diržas ne į temą? Man tai nepatinka kaip šortai guli, kažkaip realiai atrodė geriau, o nuotraukose nepatiko.Aišku foto tikrąjį vaizdą parodo :)
Ieva, po pastovių pagyrų figūrai, gal ir pati vieną dieną pagalvosiu, kad gal ji visai nieko :D
pieštuko širdele, kaip jau rašiau freeminds ir vyrui išzyziau ausis, kad kaip tik šortai kažkaip negražiai atrodo ant manęs, bet smagu, kad kažkam atrodo atvirkščiai :)
Miliusia, nežinau net, priklauso nuo nuotaikos, būna ir lietuviški, bet kartais tik :) Kažkaip man anglišką pavadinimą sugalvoti lengviau,o senajame bloge būdavo net ir prancūžiški pavadinimai :D
Anomiškas, taip, palaidi plaukai man visai netinka, dėl šios priežasties ir nusirėžiau ilgus plaukus, bet po plaukų dažymo šį kartą buvo nudažyti, ne tik plaukai, bet ir puse veido, kaklas, ausys :D nepadėjo nei specialus valiklis, nei riebiai priteptas kremas, todėl teko truputį palaidais pavaikščiot :D
Anonimas, visai nepaslaptis, ilgądias kojines pirkau, kažkurio išpardavimo metu Vero Modoje.Net nepamenu kokio sezono išpardavimas buvo, gal rudens :) Taigi pasiėmiau ir juodas ir pilkas, bet kokybė jų tikrai nekokia apsibumbulavo greitai :( Pačiai dabar liūdesys, nes nežinau iš kur reiks kitas gauti :)

aurumme rašė...

Niekad nemastei apie kitą plaukų spalvą?

GinCherry rašė...

Orchidėja, aš tikrai negimiau juodais plaukais :) Kokios tik plaukų spalvos nesu turėjus, nuo natūralios lietuviškos blond kai buvau bežengianti į paauglystę :) Pradėjau dažyti plaukus granato spalvą ir ilgą laiką turėjau būtent tokius plaukus, o paskui buvo juodi juodi, su tarpais, kuriuose turėjau žalius plaukus ir ryškiai ryškai rožinį ežiuką :) Vaikščiojau ir apskritai nusiskutus plaukus 2 numeriu :) Bet juodai dažau jau daug metų ir vis pamąstau, kad norėčiau ugninės/ryžos spalvos, bet gaila plaukus gadinti, o ir draugai/draugės sako, kad neįsivaizduoja manęs kitokios spalvos plaukais, tai turbūt ir numirsiu juodais :D

tyliai. rašė...

Gin, 60-ies denų kojines virš kelių gamina Dana. po kažkurio tavojo derinuko, įkvėpusio nusipirkti tokias, per maximos išpardavimą už ~6 litus radau ( : bet tos vietos, kurios trynės į mokasinus nusibumbuliavo. su atviresniais arba lygios odos batais taip, manau, nutikt neturėtų.

Anonimiškas rašė...

Čia visi taip liaupsina, aš tai pakritikuosiu. Pirmiausia, tai pati tavojo stiliaus esmė keista. Visko daug, viskas skirtinga ir nebūtinai dera. Šiaip jau pagrindinė derinimo taisyklė - ne daugiau dvi spalvos garderobe. Ir jos turi tarpusavyje derėti. Kai kurie tavo derinukai žymiai pernelyg spalvingi tam, jog būtų madingi.
Kitas reikalas - juk tu neturi liauno liemens, tad tie sijonai ir kelnės aukštu liemeniu juk tai stipriai pabrėžia! Jeigu jau dedi savo nuotraukas kaip stiliaus perliukus (jei negalvotum, jog jie tokie - tikrai nedėtum) tai bent jau paslėpk trūkumus - juk tai ir yra aprangos esmė. Paslėpti, ko nedavė gamta, o ne bet kokia kaina išsiskirti, tačiau nekreipti dėmesio į figūros įpatumus...
Trečias dalykas - kam tu tas kainas rašai? Lygtais kam nors tai įdomu - juk jei skuduryne drabužius perki, antro tokio negausi, tai koks point'as tai daryti?
Taip pat norėčiau pastebėti, jog manau, kad nuotraukose tie tavo drabužėliai atrodo geriau nei iš tiesų, nes realiai matai medžiagą, jos faktūrą ir nusidėvėjimą, o už 5lt kašmyrinio megztuko nenusipirksi. Arba labai nunešiotą. Tad tavo draubužių audiniai turbūt arba prasti, arba nunešioti, o kaip ten bebūtų, drabužio kokybė kur kas svarbiau nei jų kiekybė.
Dargi tu čia demonstruoji savo individualų stiliaus suvokimą. Šio sezono mada toli su juo prasilenkia, tad ko tu sieki dėdama nuotraukas? Nes jei norėtum apšviest žmones apie stilių ir madą, tai turėtum bent jau pati būti madinga, tačiau to nėra. Tad nejaugi visas šis puslapis skirtas tik tavo narcisizmui - pažiūrėkite, kokia aš ryški ir kaip pigiai perku drabužius. Toks jausmas, jog tau būtų 13, bet deją taip nėra.

Anonimiškas rašė...

Kvailiausias komentaras koki esu maciusi! Lietuviska, susigrauzi zmogysta, grizk i savo vienkiemi, jei nesugebi zvelgti toliau savo tvarto. Siaubas apima skaitant tokius dalykus, pasidairyk, kas vyksta pasaulyje ir kokia stiliu ivairove vyrauja!
Gincherry yra puikaus skonio pavyzdys, kuri turi savo STILIU, o ne vaikosi sezoniniu madu!

GinCherry rašė...

Prašom kritikuoti, visada atsiras žmonių, kuriems ir nepatiks, juk visi mes skirtingi visų pirma ir kaip berods Dž.Butkutė pasakė:"nesu doleris, kad visiems patikčiau" :)Ilgas labai pasisakymas, reiktų matyt punktais suskirstyti, kad atsakyčiau į visus klausimus :) Nors lengviau turbūt būtų ištrinti komentarą ir apsimesti, kad nieko čia nebuvo :D Taigi, pradedu :)Įdomu būtų sužinoti iš kur ta pagrindinė derinimo taisyklė? :) Teko girdėti apie taisyklę ne daugiau trys spalvos [kuri beje irgi tinka tik klasikinei aprangai], bet ne atspalviai, o dabar staiga atsirado tik 2 spalvos, gal neilgai trukus apskritai bus galima dėvėti tik vieną spalvą? Ir kaip tada bus su akcentais? Jų negalima naudoti aprangoje? :) Antra, ar jus skiriate sąvokas stilius ir mada? Ar jums atrodo, kad tai tas pats? :) Niekada nepretendavau ir nepretenduosiu būti madinga, ne man mados vėjus vaikytis, o ir nemaža dalis dizainerių įkvėpimo semiasi būtent iš gatvės :) Savo derinukų stiliaus perliukais nelaikau tikrai ir dedu ne dėl tos priežasties, mano blogo esmė yra tame, kad parodyčiau žmonėms, kad galima susikurti stilių ir apsiperkant pigių rūbų parduotuvėse ir jei mano blogas, "priverčia" nors vieną žmogų susimąstyti tai jau yra pliusas mano naudai :) Dėl savo figūros, tai nieko nepakeisi, vieni bando slėpti, kiti bando susitaikyti, nemanau, kad darau kažką tokio, kas man yra neleistina, o įvairovės norisi visada :) Jei mano dailios kojos tai nereiškia, kad aš visada turiu dėvėti mini arba jei mano graži krūtinė tai nereiškia, kad aš visada turiu ją ekcentuoti :)
Dėl kainų rašymo atsakiau truputį auksčiau :) Del kokybės ir kiekybės santykio, tai visgi aš esu rinktis kiekybę :) O dėl audinių, tai reiktų pasidomėti net ta pačia drabužių istorija pvz kada atsirado sintetika ir kuriuo laikotarpiu suknelės ir kiti gaminiai buvo siuvami beveik vien iš jos :) Tikrai nemaža dalis vintažo yra būtent sintetika, o dėl nusidėvėjimo tai nesutinku, nes galima rasti ir tikrai nenudėvėtų tik reikia mokėti ieškoti :)
Del to, kam dedu ir kam rašau kainas irgi jau parašiau, kartojasi jūsų klausimai :) Bet vienok, ar lankėtės užsienio style bloguose? Kam tada sukurta chictopia, lookbook ir panašūs tinklalapiai? Kam skirta helllooks, laimikis ir kiti street style blogai? Kažkieno narcizizmui patenkinti? :) Be to tikrai nesu narcizė, jei nors truputį mane pažinotumėt tai suprastumėt tai :)
Ir paskutinį kartą dar pridursiu, pirmiausia atskirkit kas yra stilius ir kas yra mada.Mano blogas tikrai nėra apie madą ir naujausias tendencijas, tokių blogų ir taip pakanka :) Gerods dienos :)

P.S atrodo atsakiau į visus klausimus :)

Kamilė rašė...

Mielas, ANONIME, kurio komentaras šiame puslapyje ilgiausias, GinCherry yra puikus STILIAUS pavyzdys, o jūs kaip matome, apie stilių nutuokiate kaip višta apie debesis.
Manau, kad tai reiškiasi paprasčiausias lietuviškas pavydas, juk prisipažinkit, kad ir jūs norėtumėt tokių šortų, lietpalčių, megztukų ir aksesuarų ir dar už tokią kainą? Galit neigti, bet čia ir taip aišku, kad pavydit ir tikrai ne baltai.
Ir dar - jei Jums neįdomu kainos, praleiskit šį punktą įraše, ar kas liepia jį jums skaityti?
Pabaigai - būtų labai įdomu, kaip atrodote pati (o gal pats?:D), gal įdėkite kur nors savo nuotraukėlę su tobulu derinuku kuriame rūbeliai iš na, duok dieve,akropolio ir mes jau tada įvertinsime kaip mokate paslėpti figūros trūkumus ir pabrėžti privalumus? Deal? :D

Sigita rašė...

Nu jap. Net nuotaiką susigadinau. Aš nesakau,kad žmogus negali turėti savo nuomonės, bet šitaip ją tėkšti, tai jau savigarbos ir pagarbos kitam neturėjimas. Ir taip smalsu pasidarė, kaip pats ANONIMAS atrodo..? Ir jei viską suprantantis, žinantis ir besireiškiantis, tai kaip čia gavosi, kad esate ANONIMAS, gal turėti vardą yra nemadinga ar net nestilinga..?

Anonimiškas rašė...

Haahahhaahaa, kaip pralinksmino tas piktasis Anonimas,
bandė "suvartyt", bet sunkiai pasisekė.
Nesveika kritika, mintys ne itin rišlios, teiginiai neįrodomi - prastas lietuviškas burbėjimas, su pavydo prieskoniu.

Gin, prisijungiu prie telefobijos ;] vengiu pokalbių, bet čia dėl to, kad apskritai kartais negaliu rišliai minčių sudėliot, suvapu kažką [pasidarysiu kaip burbeklis Anonimas ;D].
O dėl savęs lipdymo irgi matau savo problemas... Jaučiu, kaip iš manęs tikimasi geros, pavyzdingos mergaitės, priešinuosi, kartu bandau keistis į gerąją pusę, bet susiduriu su jau benusistovinčiomis savo pačios savybėmis, o tada jau trečias pasaulinis... Tiek su artimais žmonėm, tiek su savim. Visokie graužimaisi prasideda, bandymai teisintis, konfliktai. Sunkiomis akimirkomis atrodo, kad gyvenu ne tokį gyvenimą, kurį turėčiau gyventi ir norėčiau -- tai du skirtingi dalykai. Tikriausiai reikia šiek tiek pasitaisyti (tarkim, nugalėti sau pačiai bjaurias savybes), o tada įtikinti save ir kitus, kad gyveni puikiai ;]
Aišku, lengviau pasakyti nei padaryti, bet žinok, kad nesi viena.

Prirašiau visą traktatą ;]
kad nepamirščiau -- smagus derinukas,
o tokie papuošalai "lydo" mane ;]]

Linkėjimas,
G.

darija rašė...

na man tai toks siltas ir kazdieniskas derinukas.galbut ne vienas is geriausiu, bet vistiek turintis savo sarmo:) mielas.
grazu;)

Ema rašė...

kaip Tu man patinki!! :)) ne tas zodis.
siulau ateit feisbukan - turesi dar daugiau gerbeju :)o gal jau esi, tik as ieskau neteisingai??

agniagain rašė...

„Pakritikavo“??- čia ne kritika o nusišnekėjimas aukščiausio lygio. Sunku buvo sulaikyti juoką skaitant toki „Profesonalų“ komentarą.
„ Kritiškasis anonimas“ teigia „tavojo stiliaus esmė keista. Visko daug, viskas skirtinga ir nebūtinai dera.“ Kas čia keisto? keista, kad visko daug ir skirtinga? Kad nedera?
Nuo kada ir kodėl STILIUS turėtų būti minimalistinis, vienodas, ar būtinai turi viskas tarpusavy derėti? Tame ir yra Gin stilius. Pati stiliaus sąvoka turi milijoną reikšmių. Ir akivaizdu kad anonimas painioja sąvokas kur yra stilius kur yra mada.
O ir apie pagrindinę derinimo taisyklę „ne daugiau dvi spalvos garderobe, Ir jos turi tarpusavyje derėti“ wtf? Iš kur čia šita nesąmonė? Čia tokia taisyklė? O pats žodis garderobas? Kuris apima tik tokias reikšmes kaip drabužiai, drabužinė, rūbinė... ar tai reikštų, kad yra privaloma savo spintoj (norint būti madingu) reikia turėti tik dviejų ir tik dviejų (derančių tarpusavyje)spalvų drabužius. Kokia nesamonėėėėėė.
Iš tokio nedidelio nenuovokaus komentaro man ir turbūt daugeliui kyla milijonas klausimų.
Ar pernelyg spalvingi drabužių deriniai(kaip teigiama) negali būti madingi? Aišku kad gali. O ir Gin blogas yra ne vien apie mada ar madingus drabužius. Šis blogas pirmiausia yra apie STILIŲ kuris kvepia vintažu. Akivaizdu kad „kritiškasis anonimas“ taip pat nenutuokia kas tai per dalykas
Be to pati Gin niekada neteigė, kad rašo ir rodo apie paskutines sezono madų tendencijas ar ketina šviest žmonės, ar kad yra super stilistė ar madistė. Ir vėlgi tikiu kad 99% šio blogo lankytojų nesutiktų su tokiu teiginiu kad aprangos esmė yra „paslėpti figūros trūkumus“(aš jau nekalbu apie tai kad Gin iš vis galima sakyti jų neturi) apranga yra savasties išraiška o tuo labiau kad Gin niekada nepiktnaudžiauja tuo. Ta prasme jei ir ji ir turi figūros trūkumų jų nematyti ir tikrai ne dėl to kad nuo jų dėmesį nukreipia kažkokia detalė, ar drabužis.
dėl kainų, tai pirmajame šio blogo įraše Gin paaiškino šio blogo paskirtį ir paaiškino kodėl ji parašo kiek vienas ar kitas daiktelis kainavo. „Stilius nekainuoja daug“ amen!
O Gin aprangos stilius yra tikrai super! Pati labai dažnai lankausi padėvėtų drabužių parduotuvėse. O mano mylimiausios yra būtent tos kur drabužiai kainuoja nuo 25 ct. iki 2 litų. ir tikrai netiesa, kad visi drabužiai yra labai sudėvėti. Tik reikia ieškoti. Very simple..:) na o pabaigai galiu pasakyti kelis dalykus. Na pačiam Anonimui Toks jausmas, jog tau būtų 13, tikriausiai taip ir yra, rekomenduočiau pasiaiškinti tokias sąvokas kaip mada, stilius, garderobas.
Na o Miela Gin tikriausiai net nenutuoki kiek daug žmonių yra tikrąja to žodžio prasme “priklausomi” nuo tavo blogo. Kurie kiekviena dieną tikrina ir laukia naujų tavo derinukų ir įrašų. Didžiausia pagarba tau už tai kad nesustoji daryti to ką darai ir kad bendrauji su savo lankytojais. Prašau visų lankytojų vardu nesukelti mum abstinencijos :D :D So keep going :D
Asmeniškai mane tu įkvėpiai ir padrąsinai tam tikrai veiklai. aciu tau.

Anonimiškas rašė...

norėjau paklaust, ar apdorojat kokiom programom nuotraukas? :) jei taip tai kokiom?

beje paskutinis derinukas labai labai žavuz, o kojos dar žavesnės

Anonimiškas rašė...

"kad parodyčiau žmonėms, kad galima susikurti stilių ir apsiperkant pigių rūbų parduotuvėse ir jei mano blogas, "priverčia" nors vieną žmogų susimąstyti tai jau yra pliusas mano naudai :)"

taip taip, be jokio 'jei' :)

Anyja rašė...

Sveikutė :) Kaip miela, kas pas mane į blogelį užsukai (ten taip tuščia ir liūdna xD) ir ačiū už komentarą ^^
Na perskaičiau tavo entry ir juokas suėmė, telefonu kalbėjimo fobiją ir aš turiu, ir kiek nemalonumo, nesuprantu net kaip čia taip, atrodo akis į akį viskas puiku, bet tik reik skambint ir karštis išmuša :chi
O labai smagu, kad papasakojai apie Darom09. Nu tai va ir taip norėjau prisidėt, bet entuziazmas išgaravo kai valandą laukėm, o po to ėjom atseit miesto tvarkyt, na mūsų tas miestelis miniatiūrinis(Prienai), perėjom per 20min, o miškai aplink kaip liko prišnerkšti, tap tebėra :(((
Bj laikrodukas pasakiškas :)))

A. rašė...

Kad moki gražiai/įdomiai apsirengti - faktas. Bet man juokinga tai, kad demostruodamasi fotografuojiesi kaip kokia trylikametė prie sienos, atrodo kitų užsiėmimų neturėtum.

Anonimiškas rašė...

o kaip fotografuotis? kampe? :D

Gin kaip visad žavinga ir nepakartojama :)

J. rašė...

tas anonimas-kritikuotojas didziai prajuokino:D kokiam tu ten uzpecky sedi su tokiom ziniom ir supratimu?:D
va tokios grynos nesamones seniai nesu girdejus ir dar teigia taip uztikrintai lyg zinotu ar suprastu:D
"Šiaip jau pagrindinė derinimo taisyklė - ne daugiau dvi spalvos garderobe. Ir jos turi tarpusavyje derėti. Kai kurie tavo derinukai žymiai pernelyg spalvingi tam, jog būtų madingi."
he:D eik pirmai pradziai genijau bent elementariai atsiversk vogue.com, atsidaryk 'runway' ir ten paskaiciuok spalvas. kiekvienam derinyje turetu buti po dvi? ane?:D
visgi kokiu kvailu zmogeliu pasitaiko ant svieto.

italiana vera rašė...

Ooo, kaip man patinka tokie "anonimai", kurie ateina į privatų tinklaraštį ir ima aiškinti, kaip jame tvarkytis. Ir dar pretenzijos tokios - į temą, ypač apie mados ir stiliaus santykį. Ne aš pasakiau, kad viena - keičiasi, o antra - lieka. Dėl įvairių priežasčių - amžiaus, negebėjimo matyti tokius daiktus secondhande ir pan. neapsirengčiau kaip Gin. Bet juk yra dalykų, į kuriuos gražu/įdomu pažiūrėti. Galbūt - paimti kaip idėją.
Apie derinimą gerai pasakė, t.y., parašė J.
Ai, ką aš čia aiškinu - skamba it pasiteisinimas ar gynyba. "Jei reikia aiškinti, vadinasi... nereikia aiškinti". O kam kliūva fotografijos/drabužiai/blogo rašymo maniera - gi yra kitų tinklaraščių, ne?

OT man net palengvėjo. Visada maniau, jog esu viena nenormali, bijanti telefono.

GinCherry rašė...

G, žinosiu, kad esu ne viena :) Man labai smagu, kad žmonės čia pasidalina savo mintimis, nesvarvu, kad slėpdamiesi po raidėmis, nikais, bet malonu visada sulaukti palaikymo, va kad ir telefobijos suzinojau, kad nesu tokia viena :D
Darija, čia ir buvo kasdieninis derinukas, nulėkti iki parduotuvės ir šiaip reikalų tvarkyt :)
Ema, galbūt ne taip ieškai esu esu aš feisbuke, tik nelabai lankausi ten :)
Agniagain, visų pirma dėkui, kad nepatingėjai tokio ilgo posto parašyti :) O dėl "priklausomybės" tai tikrai nenutuokiau, kad apskritai kažkam tokia yra :) Nesustosiu, tikiuosi bent jau :) O tokie komentarai, kad aš įkvėpiu kažką daryti man paglosto širdį...
Anonimiškas, apdoroju :) Nuvalau razetę nuo sienos su fotpšopu ir suteikiu ta "žalsvą" efektą :)
Anyja, mano vyro senelė prienuose gyvena, patinka man šis miestukas labai ir ypač tas didelis apleistas raudonų plytų viešbutis ant Nemuno kranto :)
A, kaip mano draugė sakė, o aš galiu tik pacituoti: "O man juokinga, kad visokie pikčiurnos skaito blogus, vietoj to, kad skaitytų knygas" :) O dėkui bent už pirmą sakinio dalį :)
Italiana vera, pasirodo tiek daug žmonių bijančių telefono ir sutapimas, kad visi galvoja, kad jie vieninteliai tokie :D Žinosiu, kad ne viena pasaulyje aš bijau šio aparačiuko :)
Beje, Tyliai, dėkui už komentarą apie tai, kur galima rasti kojinių :) ieškosim, tik maniškės medbilninės buvo tai tokių ir norėtus :)

Ema rašė...

sukurk savo grupe. arba puslapi. tie patys hel looks yra. lookbook yra. nuolat matai atnaujinimus. patinka. skleisi savo puikias idejas dar platesnei auditorijai : ) zodz, labai laukiama esi TEN : )

Zivile rašė...

batukai SUPER :)