2009 m. balandžio 13 d., pirmadienis

Heartbrake...

Dieną priš Velykas turėjom svečių iš Šveicarijos.Tiksliau vieną iš jų pažįstam jau kelinti metai,o kitas į Lietuvą atvyko pirmą kartą gyvenime.Kadangi per savo apsilankymo laiką, jie nusprendė aplankyti tris didžiausius Lietuvos miestus ir juose gyvenančius draugus, tai šeštadienio rytą užsuko ir į Kauną.Aprodyti svečiams Kauną apsiėmė mano vyras, kadangi aš kaip dažna moteris turiu kompleksą šnekėti angliškai, nors nei vieno iš svečių gimtoji kalba taipogi nėra anglų :) Be to, man ir nelabai įdomu bendrauti su trim vyrais ir vaikščioti po muziejus.Dar stabdė ir tai, kad apskritai tą dieną buvau prastos nuotaikos tai nusprendžiau net vakare neiti pasėdėti į kokį vietinį pub'ą, o praleisti vakarą namuose, bet kaip jau seniai esu pastebėjus, man nelemta apskritai nieko planuoti :) Draugė netikėtai parašė, kad darbą baigia daaaug anksčiau,o namie sėdėti nenori.Apsvarsčiau visus už ir prieš ir nusprendžiau visgi nelikti namuose.Pradėjus ruoštis susidūriau su bėda, vadinama "neturiu kuo apsirengti", kai pamačiau mamos žvilgsnį, kurio neįmanoma aprašyti žodžiais, supratau, kad man taip būti negali :) Be to visada pati sakydavau, kad neturi ką apsirengti tik tada, kai neturi fantazijos, na yra dar ir kitas teiginys, kai neturi nieko naujo :) O tą vakarą mano galva matyt buvo puštuštė, nepadėjo nei meditavimas prie spintos, nei susikaupimas, teko įkvėpimo ieškotis vyro spintoje :) Jau nemažai kartų jo spalvingų Ben Sherman marškinių kolekcija išgelbėjo mane nuo "pražūties" :) Apsirengiau, susišukavau, nusifotografavau ir nusprendžiau prieš išeidama įkelti nuotraukas.Nepavyko.Susinervinau.Pažiūrėjau, kada man namo važiuoja paskutinis autobusas, nes mikriukų grafikais nepasitikiu :) Pradėjau vėlgi dvejoti, nes turėjau valandą su trupučiu tai ar verta dėl tiek eiti iš namų? Visgi pasidaviau draugės įkalbinėjimui per skype, nes senokai jau buvau išėjus pašokti ar tai pasėdėti :)  Kaip jau minėjau prieš tai poste, vakarą praleidau tikrai gerai, su linksma kompanija, šokiais ir naujomis pažintimis [turiu omenyje draugą šveicarą], į vakaro galą net angliškai išdrįsau šnekėti, ypač po draugės komentaro, kad su sham 69 grupe, šnekėjai be jokių problemų :) Nustojo rūpėti ir kada važiuoja paskutinis autobusas, nes buvo 2 variantai kur praleisti naktį arba pas draugę arba su svečiais ir savo vyru :) Berniukai vakaro pradžioj labai prieštaravo, kad mes važiuotume karto, tiksliau prieštaravo draugės "vyras" ir truputį maniškis, bet svečiai to nesuprato arba tiesiog iš mandagumo nustebusiom akim paklausė, kodėl mes nevažiuosim ir kodėl vaikinai mūsų "neima" :D Galėčiau rašyti ir rašyti įspūdžius, bet....

Pereikim prie tos dalies, kodėl mano įrašas turi tokį pavadinimą.Ne, mano širdies tikrai "nesudaužė" svečiai iš Šveicarijos, mano širdį sudaužė kaikas kitas...Velykų rytą prabudau anksčiausiai, nes žadėjau lėkti namo, padėti mamai ruošti  stalą.Kadangi naktį praleidom vienam gražiausių ir ramiausių rajonų Kaune - panemunėj, o Gerda sumąstė mane "palydėti" iki stotelės, tai nusprendžiau parodyti jai namą, kurį gerais laikais ruošėmės pirkti ir kažkas "nukniaukė" jį mums iš panosės.Raudonų plytų, senas, ilgas namas, kuriame buvom pasirįžę pirkti vieno kambario "butą", investicijų būtų reikėję didelių, bet mus, o gal tik mane, taip sužavėjo pastato išorė ir tai, kad kiekvienam butui priklauso dalis kiemo.Aš jau buvau pradėjus viduje dažyti sienas, statyti antrą aukštą, ryte išėjus į kiemą gerti kavą, kurios iš tikrųjų net negeriu :) Parduotuvėj pamačius baltą kaltinę pavėsinę jau mačiau stovinčią "mūsų" kieme, apaugusią vijokliais...Tuo metu taip gyvenau ta svajone,kad net dabar suskausta širdį pagalvojus.Ir nebūtų sutrukdę tai, kad namukas ne senamiestyje ir apskritai toli nuo centro.Sutrukdė visiškai nepaaiškinami dalykai tai yra kiti pirkėjai, kaip mums tada atrodė, o ir dabar atrodo "atsiradę iš niekur", nes kitą dieną mes jau turėjom nuvežti rankpinigius savininkams,o "žmonės iš niekur" juos įteikė savininkams 10 valandą vakaro...Kiek tada buvo nusivylimo ir ašarų ir kiek laiko turėjo praeiti, kol tas širdies skausmas nuslopo.Žinoma, dabar paaiškėjo, kad viskas vyko neveltui ir mūsų svajonė būtų tapus mums pražūtimi, bet Velykų rytą nuėjus prie TO namo prisiminai vėl grįžo, o Gerdos žodžiai: "aš būčiau norėjus, kad tu čia gyventum" atvėrė senas "žaizdas...Žmonės ten po truputį tvarkosi, nes prie durų buvo padėta sena vonia ir šiaip keletas daiktų liudijančių apie viduje vykstantį perversmą...

O čia mano dienos prieš, derinukas.Išeidama laukinį variantą pasirinkau kitą, nes šis man pačiai negražiai atrodo ant manęs, nors namiškiai su mano nuomone nesutinka, todėl įdomu būtų išgirsti jūsiškę.Ką dar padariau išeidama? Persirišau plaukus, dažnai atrodau sau negraži, dažniau nei reikėtų, bet tą vakarą atrožiau sau baisai, todėl išeidama plaukus surišau į "arklio" uodegą, o vakaro eigoj, mane pavedė plaukų gumutė tai teko būti palaidais plaukais :)

  • Tamsiai mėlynas sijonas 1 lt.
  • Marškiniai iš vyro spintos
  • Pėdkelnės 18 lt.
  • Saddle batukai pirkti ebay 75 lt.
  • Cardigan/megtukas su sagutėm 8 lt.
  • Viso: 102 lt.




12 komentarų:

aurumme rašė...

Mano svajonių namelis - just like yours... Todėl puikiai suprantu tą pragarišką jausmą kai jis taip išslysta pro pirštus... Outfit: simple, but lovely.

Salomėja rašė...

Oi suprantu tą širdies skausmą dėl buto. Visgi turbūt viskas išėjo į gerą. Man buvo panašiai. O po to ir skyrybos ir krizė...
O dabar ieškojom buto nuomai. Iš po nosies irgi nukniso originalią skylutę, per du aukštus. Jau buvau suplanavus kaip mes ten gyvensim. Bet po dviejų dienų radom senamiestyje. Nors ir ne pačioje geriausioje jo vietoje, bet čia miegu ramiau nei miegamajame rajone. Čia turiu aukštas lubas ir plačias palanges. Ir vis svarstau, kad viskas visada išeina į gerą. Nors tuo metu taip neatrodo.

darija rašė...

na nezinau kaip kitiems, bet man paciai laukinis variantas atrodo fantasiskai:) ypac graziai atrodo skarele:))

Pieštuko_širdelė rašė...

Wow :) tikrai graži šukuosena:)veido forma labai dėkinga,turbūt tau visos tinka:) eh,kad man tokią... Kaip sunku, kai veidas apvalus kaip bandelė :( :D
Neįžiūriu striukės medžiagos.Turbūt odinė? Man gražus jos pasiuvimas,bet jaučiu,kad gražiau žiūrėtųs medžiaginė :)
Ir bliamba,kiek tu turi tokio pasiuvimo sijonų? :D Aš nieeeekaip nerandu sau tokio paprasto juodo/rudo/pilko :(
Na, ir išvada- viskas čia gražu :D

Porker rašė...

Nerealus laukinis variantas :) Tiesiog tobula. O ir tokia šukuosena tau lb lb tinka:)

Sigita rašė...

Prisidedu prie visų pagyrų dėl laukinio varianto derinuko ir fantastiškos šukuosenos :)

Cigale. rašė...

Jau kaip gražiai atrodote.Vyrui tokių nuostabių marškinukų aš nebeatiduočiau;]

Liu rašė...

Baik tu, kaip tik labai liuks laukinis variantas! ;) Nors pritariu Pieštuko_širdelei, kad medžiaginė atrodytų dar geriau.
Sijonų skaičių ir aš jau pamečiau. Norėčiau bent pusę tiek ir tokių turėti :D

ežiukai rašė...

žavuma :).

vjusta rašė...

skarelė labai, labai :D Eina sau kaip man patinka tavo stilius, patio jaučiu kaip mane pradėdas traukti aukšto liemens sijonai :D

GinCherry rašė...

Orchidėja, aš tikiu,kad mano svajonių namelis manęs dar laukia, tik prisiminimai sugrįžo...
Salomėja, taip viskas išėjo tik į naudą, o dėl tavo radinio senamiestyje labai džiaugiuosi :) Bet tu jei neklystu apsistojus Vilniuje? :)
Darija dėkui, dedu pliusą striukės labui :)
Pieštuko širdele, o man kaip tik atrodo, kad man netinka jokios šukuosenos, todėl jas vis keičiu, darau, ardau, o mano veidas irgi apvalus :)Striukė taip, odinė, tamsiai mėlyna, iš tikrųjų tai buvo paltukas žemiau kelių, aš nusprendžiau patrumpint, o patrumpinus nepatinka ir pačiai nedailiai atrodo :)O dėl sijono, tai aš už tai nerandu kelnių, kokias tu randi,o klasikinio pasiuvimo sijonų tai kažkaip visur būna :)
Porker, dėkui :)
Sigita ir tau dėkui, dar vienas pliusas striukei :)
Cigale, keliu skrybėle, o marškinius vyrui gražinsiu, nes bet kada galiu pasiimti, vienus tik pasidėjau į savo spintą :)
Liu, stebiuosi dažnai kaip nesutampa nuomonės arba priklauso nuo nuotaikos, nes aš ir taip ir taip tampiau ta striuke, matyt priklauso nuo nuotaikos, jei nuotaika gera tai ir atrodo, kad tinka, o jei prasta, tai viskas negražiai guli :)
Ežiukai, dėkui :)
Vjusta, turiu tokį šalikėlį dar ir raudonai languotą, rudenį jie labai dėvimi buvo, o pavasarį dar tik pradedu traukti visokias skareles ir šalikėlius :) O sijonus aukštu liemeniu pabandyk, manau patiks, labai patogu :D

Rosemary rašė...

Laukinis derinukas labai saunus ir tikrai be reikalo sau atrodai negrazi - as kiekviena karta uzejus cia paspoksot i Tavo spintos lobius vis pagalvoju - o kad as tiek sarmo tureciau! Bet deja deja. Belieka spoksoti ir pavydeti :)