2009 m. balandžio 5 d., sekmadienis

Milky mood

Ilgą laiką rašiau, kad stengiuosi susidraugauti su pastelinėm spalvomis ir gėlėmis, taigi ir jaukinuosi jas po truputį :) Naujausia mano aistra - pieno ir kakavos spalvos beigi nėriniai, kurie užvaldė mane prieš gerus porą mėnesių :) Penktadienį užplūdo tokia nuotaika, kad norėjau būti pastelinė ir šviesi nuo galvos iki kojų.Pėdkelnių spalvą keičiau kelis kartus, nes pasak mano vyro, baltos pėdkelnės netinka prie rusvų batų.Į klausimą kodėl, taip ir nesugebėjo atsakyti, todėl pilkos pėdkelnės kaip matant buvo įkištos atgal į komodos stalčių, o kojos tapo aklinai baltos :) Pentadienio vakarą praleidau puikiai, pirmiausia lengvu pavasarišku žingsniu praplaukėm per laisvės alėją, o vakarą leidom net trijose vietose, bet buvau pasiilgus tokių vakarų, kai galiu ramiai pasėdėti su drauge ir kalbėtis nuo A iki Ž :) Šaunu, kad mane geriausiai supranta ir pažįsta mano draugai, nes pastebiu, kad dažnai mano mintys ir elgesys būna suprantami netinkamai ir interpretuojami kaip kam patogiau.Turiu mėgiamą citatą, kuri įstrigo ne pirmą ir manau ne paskutinį kartą skaitant Antuano de Sent-Egziuperi knygą: "Kalba - nesusipratimų šaltinis", o kai tai liečia virtualią "kalbą" tai interpretacijos išradingumas priklauso nuo subjekto fantazijos :) 
  • Suknelė 4 lt.
  • Pieno spalvos "cardigan"/megztukas su sagutėm 10 lt.
  • Baltos pėdkelnės 13 lt.
  • Verstos odos rusvi batukai 6 lt.
  • Baltas odinis diržas 1 lt.
  • Kišeninis laikrodis 50 lt.
  • Lietpaltis 1 lt.
  • Skarelė 1 lt.
  • Rankinė 8 lt.
  • Viso: 94 lt.





Laukinis variantas




Skarelė iš arti, laikrodžio "blogoji' pusė ir kvepalai :)



17 komentarų:

Italiana Vera rašė...

Kokios neįprastos jums spalvos! Bet labai valgomos savaime ir jums tinka. Vidinis derinys - pyragėlis su migdolais, laukinis turbūt irgi.
Niekas nemoka taip elegantiškai dėvėti kardiganų.

Italiana Vera rašė...

PS pritariu dėl kalbinės komunikacijos netobulumo. Kartais situaciją pataiso rašymas, kartais - dar labiau sugadina.

IV

vjusta rašė...

Taip ir užsinorėjau šilto ieno su cinamono bandelėmis:) puikus derinukas:)o antra nutrauka-labai labai :)

VALIKABU rašė...

smagu, kad vyšnaitė nedingusi pastaruoju metu :]] šypt :] visad tave isivaizduoju juoda/balta/raudona. tobulas variantas. kažkodėl. nežinau kodėl.. o va, ėmė šita gražuolė ir turbūt ne mane vieną nustebino (ka ji tikrai tobulai moka). :] šitos spalvos Tau beprotiškai tinka. Nerealiai gražu. Beprotiškai. <3
m. tiesą pasakius, kai skaičiau tekstą (dar nepamačiusi foto), irgi pamaniau, kad baltos pėdkelnės ir rudi bačiukai kažkodėl (nežinau kodėl..) netinka. Bet pamačius nuotraukas, supratau klydusi. Šitos spalvos tobulai limpa. Jau laukiu kitų derinukų :]]]
P.S. prie jūros šiandien šalta..

Anonimiškas rašė...

labai grazu:) dar karta - pavydim tau fantazijos ir gebejimo is saves padaryti tobula kurinuka :)

Rosemary rašė...

Man batai prie sukneles nelabai tinka :) Bet laukinis variantas superinis :)

breeze rašė...

aš vis žiūriu ir mąstau 'iš kur žmonės tokias kainas traukia'. kažkaip bendras vaizdas visai neatitinka įsivaizduojamo vaizdo skaitant kainas.
bet šiaip puikiai.
dievinu baltų pėdkelnių + balintos kavos atspalvio batų derinį : )

PSICHOLOGY rašė...

Noreciau zvelgti i truputi gilesnius vandenis. Skaitau tavo irasus ir matau, kaip visus juos bandoma pagrazinti, pamaloninti "pieniskas, kakavinis", tartum skaniais zodeliais. Pastebiu, jog pro juos skverbiasi tavasis "grieztumas ir rimtumas". Ir ne siaip sau taip sakau, nes tai vaizdziai susije ir su tavo deriniais. Ziurint i juos, kuo toliau tuo labiau, pastebimas noras buti mergaitiskesnei, svelnesnei, nes koks ivaizdis buvo anksciau,na tikrai nesulyginsi. Taciau net ir po siais svelniais, pasteliniais drabuzeliais ir "skaniais" irasais slepiasi rimtoka moteris, kuriai sunku atsiskleisti. Na neizvelgiu jumyse vejavaikisumo, lengvo romantiskumo ir linksmumo, kuri bandote perteikti. Taip pat ir jusu deriniuose. Sioks toks pastebejimas is mano puses, nieko pikto.

GinCherry rašė...

Italiana Vera, smagu, kad apsilankėt pas mane, nes jau seniai jus "mačiau" :)
Vjusta, kokias keistas asociacijas sukele derinukas :)
Valikabu,na stengiuosi nedingti, bet kažkodėl man ne visada tas gaunasi :) Turbūt todėl, kad aš nepastovus žmogus,o antra kaip įdomu, kad kažkas pirma skaito tektstą, nes aš pati tai visada pirmiausia peržiūriu foto :D Ir prie jūros nors ir šalta, bet pavydžiu aš tau jos, nemačiau jau nežinau kiek metų :)
Anonimiškumas, dėkui, bet iki tobulumo oi kaip toli :D
Rosemary, mano akimis batai tinka, kažkaip net neįsivaizduoju čia jokių kitų :D
Breeze, na pasirodo yra adar rubukų, kurie turi ir tokias kainas,na bent jau Kaune, nors dauguma rūbų pirkti ir seniau,pvz lietapltis pirktas pernai ar užpernai :)
Psichology, labai įdomi teorija,bet sakyčiau, kad visai neteisinga :D Visų pirma žmonės ne viską daro su kažkokiu tikslu, o aš ypatingai nesu strategė ar labai apmąstanti savo veiksmus kaip šachmatų ėjimus :) Visų antra, taip galėtu teigti tik žmogus, kuris pažįsta mane realiai, nes iš tikrųjų aš nesu nei rimta nei griežta,na gal tik per daug kritiška :D Ir žmonės, kurie turėjo su manim reikalų tik internete, nustemba susipažinę gyvai, nes sako, kad rašydama atrodau griežta :D Dėl derinių pasikeitimo, tai turbūt natūralu,kad žmogus keičiasi ir jei vieną dieną, aš užsidėjau pastelinį derinuką, tai nereiškia, kad aš darysi tą ir kitą dieną :) Be to ilga laiką buvau įsitikinus, kad man tinka tik ryškios ir grynos spalvos :) Aš ir pati neneigiu, kad keičiuosi, bet nematau tame nieko blogo, nes ta stotelė, kurioje buvau sustojusi, mane pradėjo per daug varžyti ir sprausti į rėmus, be to šilti orai, todėl man norisi šviesesnių spalvų ir lengvesnių rūbų nuo tamsos pavargau per žiemą, tai čia turbūt eilinį kartą gavosi mano pasiteisinimas/pastebėjimas [esu gavusi pastabą, kad per daug teisinuosi :D].

Pieštuko_širdelė rašė...

Pats gražiausias tavo derinukas :)Pastelinės spalvos tau laaabai tinka prie veido :)ir tas laikrodis čia labai vietoj :)
O apie rankinuka išvis tyliu..Panašų turiu,nešioju ir kaifuoju :D

GinCherry rašė...

Rankinukas tai nelabai man patogus, netelpa viskas, ko reikia :D Bet smagu, kad patiko :)

Toma rašė...

tik pamačiau foto ir užsimaniau kažko labai labai skanaus :) Taip sakant, kad dvigubas malonumas būtų :)man pačiai labai labai gražu pastelinės spalvos, ypač pavasarį.

Liu rašė...

Dievinu pastelines spalvas.. Ir tau jos tikrai tinka ;)
Beje, aš dažniausiai perskaitau, o tada tik nuotraukas žiūriu. Kitaip galbūt iš viso tingėčiau skaityti.. Taip sakant, iš pradžių įvadas į vaizdinę medžiagą, o tada jau grožiesi.. :D

Sigita rašė...

Merveilleuse...

Anonimiškas rašė...

Kaip gražu. Visad paskaitau ši bloga, bet komentuoti niekad nedrįsau. Bet pažiūrėjus į šias nuotraukas nesusivaldžiau neišsakius gerų emocijų. Laaabai dailu ir tau labai tinka:)

Anonimiškas rašė...

Nerašysiu kaip viskas nuostabu/šaunu/fantastiška :] tiesiog pastebėjimą tokį turiu. O kodėl nepatrumpinus suknelės iki kelių? Tamstos kojos be proto gražios, o žiūriu pati labai pamėgus tokio ilgio sijonus, nesakau, kad negražu, tiesiog manau man būtų dailiau kitoks parinktas ilgis :) o šiaip labai šaunu :)

GinCherry rašė...

Tikrai butu dailiau, tik dazniausiai uztingiu trumpint, labai nemalonus darbas :D