2009 m. balandžio 8 d., trečiadienis

Misfortune

Jau dvi dienas mūsų kompiuteris su mumis "nedraugauja".Kažkas negerai su usb jungtimis, ko pasekoje negaliu nieko naujo įdėti nei į savo blogą, nei į darbų albumą.Tampiau už skverno savo brangųjį, kad pabandytų susidraugauti su kompiuteriu, ko pasekoje netikėtai teko perinstaliuoti windows, eilinį kartą dingo visi mano favorites, o bėda neišsisprendė...Ryte pabudus radau ant kompiuterio padėtą raštelį: "Į USB nieko nekišk, nes neveikia ir pakimba kompiuteris", o vakar prieš einant miegoti atrodė pagaliau viskas bus gerai :) Kad į tą laiką, kol sprendžiam savo "technines problemas" [gal tiesiog reiktų uždėti užrašą "dėl techninių kliūčių blogas pokolkas neveikia :)" ] nenuobodžiautumėt, tai įdėsiu naujausius savo darbus :)
















16 komentarų:

Sigita rašė...

Mmm...gražumėlis, puikumėlis :) Ir iškilo klausimėlis: O iš kur tu randi tų mielų daiktukų prie papuošalo pridėtų- akinukai, virdylus, raktelis, Aladino lempa? Aaa? :)

Anonimiškas rašė...

Oi kooooks grazumas!!! Beje, ar parduodi tokius savo darbelius? mazdaug kokios kainos? idomu pasidare, ar butu realu ir isigyti, ar teks tik studentiskai pasvajoti ;)

Eglė-wriedna rašė...

Nuoriu visko! :)))

Anonimiškas rašė...

Gavus tokį grožį kaip pakabukas su akinukais ir ta segė((???))su tomis gėlėmis vietoj numirčiau iš laimės.Net mamai parodžiau;]

Gincherry rašė...

Sigita, šiais laikais internete galima gauti beveik viską [nors man kai kuriu dalykų rasti nepavyksta :)].O kuris pakabutis tau priminė aladino lempą? :D
Anonimas, taip, savo darbus parduodu, pati neturiu sau pasilikus anei vieno darbelio :D kaip sakoma batsiuvys be batų :)
Pakabukas su akinukais vakar pasiekė naujus namus, kitame Lietuvos gale, o sagė su gėlėm yra tik kitų sagių "blogoji" pusė :D

Miglė rašė...

mmm.. su tulpėmis darbelis pats pats pačiausias ;] šauniai pasidarbuota!

Miglė rašė...

p.s. paštu siunti savo darbelius?

breeze rašė...

gal pirmąjį dar turi? : )

Gincherry rašė...

Miliusia. siunciu, bet sages su tulpem jau nera :)

Breeze, taip turiu, ish pakabuku tik sis ir beliko :D

Sigita rašė...

Priminė Aladino lempa, tai pirmasis, bet, aišku dabar dar kartelį pasižiūrėjus, supratau,kad ten kvepalų buteliukas (čia turėtų būti gėdą reiškiantis veidukas)...:)

cafe rašė...

labai mieli darbeliai:) gal yra kokia vieta, kur ju daugiau galima pamatyti?

breeze rašė...

gal kaina ne paslaptis kokia? : )

Anonimiškas rašė...

odie, viskas taaaip gražu, kaip norėčiau išmokti taip daryti.. eh. Aš su savo darbais niekaip nepasistumiu į priekį :/ O tu šaunuolė":)

GinCherry rašė...

Cafe yra, flickr galerija, aš ten visus savo darbus dedu, nors nelabai jų ir daugiau yra,bet kai kurių cia nededu dėl pastabų, kad mano blogas virsta į rankdarbių :) štai čia http://www.flickr.com/photos/35326677@N03/
Breeze, del kainos brūkštelk mano maila psychogincherry@one.lt :)
Jolanta, kad aš irgi prisėdu prie darbū daug mažiau nei norečiau ir derėtų...

Anonimiškas rašė...

O darbelis su Alisa(aš taip spėju) dar parduodamas?:)

gincherry rašė...

Pakabutis su alisa buvo nupirktas pats pirmas berods :D