2009 m. balandžio 15 d., trečiadienis

Pepsi? Cola?

Rytais niekada nepastebiu, kuria koja išlipu iš lovos.Diena tiesiog būna arba gera arba ne, bet vakarykštė diena parodė, kad bloga pradžia dar negarantuoja blogos pabaigos :) Iš ryto buvo visko ir ašarų ir nervų ir savigraužos bei nemeilės sau valandėlė, bet gerai, kad šalia yra žmonių, kurie ne tik paguodžia, nuramina, bet ir "priverčia" tave jaustis geriau.Kartais mesijo vaidmenį atlieka vyras, kartais draugai, kartais virtualūs pažįstami arba gatvėj prasilenkiantys nepažįstamieji :) Kadangi šiandien ryte manęs laukė nemalonus įvykis, apsilankymas pas dantistę tai teko į kitą miestą važiuoti iš vakaro.Visada juokdavausi iš savo vyro, kad jis važiuoja į kitą miestą taisytis dantų, bet dantistas kaip ir kirpėjas, sunku surasti savą, su kirpėja man pasisekė labai, o va su dantistais ne itin, šį kartą manau,kad pagaliau ir aš radau savąją :) Važiuodami  sustojom apžiūrėti "šaulių namo", o atvykę pas vyro šeimą, vakarą praleidom jaukiai gerdami raudoną martini ir žaisdami alias :) 

Vakar taipogi padariau gerą darbą sau, susitvarkiau dalį savo spintos.Naujų rūbų neradau, nes visą savo garderobą žinau mintinai, tiesiog iš spintos gludūmos ištraukiau porą rūbelių, kurie kantriai gulėdami laukė savo laiko.Šį karta dienos šviesą išvydo prieš pusantrų metų pirktos kelnės, kurios buvo pirktos su mintimi dėvėti jas su petnešom ir vyriško tipo marškiniais, beigi trumpais garbanotais plaukais ir anytos nupirkta/dovanota palaidinė :) 

  • Plačios kelnės 2 lt.
  • Palaidinė - dovanota
  • Megztukas su sagutėm/cardigan 8 lt.
  • Batukai 6 lt.
  • Lietpaltis 1 lt.
  • Skarelė 50 cnt.
  • Rankinė 10 lt.
  • Petnešos pasiskolintos
  • Laikrodis - vyro :)
  • Viso: 27,50






20 komentarų:

Anonimiškas rašė...

Super super.... Silpna darosi nuo tokio kainu ir vaizdo nesuderinamumo. ir nuo gebejimo atrodyti, regis, is nieko, labai stilingai. kur buna tu lietpalciu po 1 lt???? O jau nuotraukos kokios grazios.ir tikrai-deriniai sutviska lauko, gamtos fone, o ne prie buto sienu.

Pieštuko_širdelė rašė...

Eik sau,nerealu! Kaip seniai mačiau žmogų su plačiom kelnem :D Tokia aukšta atrodai :)Lietpaltukas superiškai ant tavęs atrodo,ypač iš nugaros :)
Ir visas derinys- nuo a iki z - tobulas.:)

P.S. ir dryžuotasis derinys (buvęs prieš šį) tooobulas :) jau kojų grožis..:) Tau trumpas sukneles tik nešiot ir nešiot :)

darija rašė...

nuotaukos lauke nerealios:) labai graziai atrodo.

Miglė rašė...

pakerėjo ir derinukas ir "Šiaulių namas", beje, kur jį rasti? ;]

Anonimiškas rašė...

o tu mintinai moki ne tik garderobą, bet ir jų kainas?:)
nerealios nuotraukos visos, kurios su 'aplinka'.
o šitąą, tu dar vis lieknėji? nes figūra tavo nuostabiai pasikeitus ir graži atrodo.
ps, turi tų pastovių skaitytojų. juk antonimai irgi gali būt pastovūs..:D

Anonimiškas rašė...

o kur šįkart pavadinimo išrišimas?:)

GinCherry rašė...

Anonimiškas, lietpalčių po litą būna pigiausiuose skyriuose su 50% nuolaida tam tikrom dienom :D Tik dažnai jie būna per dideli ir netinkami, o maniškiai turbūt laukė manęs ir pasitaikė kaip aklai vištai grūdas :) O kad derinukai geriau atrodo lauke nesigincysiu, nes vien ką duoda natūrali šviesa, kurios mano kambaryje tiek mažai...
Pieštuko širdele, net susijuokiau balsu iš to, kaip seniai mačiau žmogu plačiomis kelnėmis :D Dėkui :)
Darija, mano akimis žiūrint galėtu būti geresnės, be to, kad vieną pats blogspot apkarpė, jau tingėjau dėti iš naujo, bet smagu, kad patiko :)
Miliusia, ne Šiauliu, o Šaulių :D Čia kažkur važiuojant iš Kauno į Kėdainius, ne via baltika, tiksliai nepasakysiu kur, nes vairuoja mano vyras, aš tik grožiuosi vaizdu pro langą sėdėdama šalia :)
Anomiškas kainas moku,mano atmintis turbūt gera, nes aš pamenu visus savo rūbus, kur jie pirkti ir kiek mokėta :) Kadangi dauguma pirkti pačiuose pigiausiuose skyriuose tai problėmų dėl to nekyla, o tie, kurie kanavo brangiau, tai dar geriau įsimena :)
Vis dar lieknėju iki priešvelykinio svorio, nes velykos man ne į naudą buvo :D Net gėda :D Dėl figūros dėkui :)
Beje, kokia anonimų paslaptis? ar neįmanoma įrašyti niko ar tiesiog nenorima? :)
Pavadinimo hintas palaidinės piešinėlyje :D

Liu rašė...

Gin, nuostabuuuuu!!! Kol nuotrauką krovė, tai pagalvojau, kad jei kelnės siaurėjančios, tai man jos nelabai.. Bet užkrovus nerealus vaizdas pasimatė :)
Beje, dryžuotasis derinukas irgi labai smagus. Toks mergaitiškas ;)

Anonimiškas rašė...

Jus, panele, esate labai grazi ;)

Bri rašė...

O man rankinė ir kelnės - nepakartojami, priminė netgi vieną kadrą iš "Sartorialist", ir kaip visada neįtikėtina, jog tiek mažai kainavo, super :)

Beje, kurio miesto parduotuvėse lankaisi?

Sigita rašė...

Šitas visas grožis man kol kas pats pats pačiausias iš visų čia buvusių :)

Anonimiškas rašė...

Ir vėl nuostabu...Kelnės nerealios, maikutė fantastiška, žodžiu - giriu nuo galvos iki kojų :) Ir gal jau nebelieknėk...tokia smulkutė, gražutė, ypač dryžuotame derinuke.
A.Ieva

VALIKABU rašė...

Gražuolė :] šukuosena tau tobulai tinka :] kelnytės - super super, o su petnešom išvis tobulai limpa :] o kokie ten auskariukai?... Beje, mano "vyras" visad baisiai kikena, kai imu jo daiktus/rūbus/aksesuarus/kvepalus sau "neribotam naudojimui" <:] žiauriai smagu :]

Milda rašė...

Atsiprašau,kad taip kišuosi,bet ta nuoroda į darbelius iškančius namų yra negera.parašyti du http,todėl neatidaro iš karto albumo

Milda rašė...

p.s,derinys tobulas kaip ir visi kiti

Italiana Vera rašė...

Vogue. Steve Meiselis ir Annie Leibovitz raunasi plaukus dėl modelio.
Kažkurį vakarą kaip tik pagalvojau, kodėl jūs nedėvite kelnių. Pasirodo, dėvite. Ir atrodote labai labai gerai.
Tik klausimas, ar petnešos per krūtinę netruko? Nes na - konfigūracija tai kitokia nei vyriškos. Man jos vis į šoną nuslysta.

Stracciatella rašė...

OMG. Kieta palaidinukė :)

Rosemary rašė...

As irgi prisidesiu prie aikciojimu del nuostabaus vaizdo :))
Sis bene mano megstamiausiais dabar derinys. Viskas tinka idealiai.

ju rašė...

Nagi laukiam naujų derinukų :)

GinCherry rašė...

Liu, kad nelabai man tiktų tokios siaurėjančios kelnės, bet jei rasčiau kažką panašaus kaip perka pieštuko širdelė ir jei atrodytų taip pat nuostabiai, tai tikrai pasimčiau :D
Anonimiškas, oh no, tikrai nese.Deja.
Bri, gali būti, kad priminė, nežiuūiu visai tinklalapio šio, vienintelis street style puslapis, į kurį laiks nuo laiko užsuku yra hell looks :)
Sigita dėkui, tikiuosi,kad bus ir geresnių už šį :D
Ieva, kad jau kaip ir nelieknėju, tik tai ką priaugau per Velykas bandau nukratyt :)Gal tik foto toks įspūdis susidaro...
Valikabu, auskariukai tai banteliai, yra toj didesnėj maikutės fotom prie užrašo pepso cola :) Aš iš vyro galiu pasiskolinti tik laikrodį ir marškinius, daugiau nelabai ką :D
Milda, dėkui už pastabą, jau pataisiau :)
Italiane vera, dėkui už tokį komentarą, bet aš kaip tik labai nefotogeniška :) O dėl kelnių tai ilgą laiką jų nedėvėjau,nes neturėjau, o tos, kurias kurias turiu, tai prie ilgaaulių netinka niekaip, teko šiltesnių orų laukti :) Petnešos keista, bet netrukdo ir neslysta, matyt apvalumai per maži :)
Straciatella :) man irgi ji opatinka :D
Rosemary, dėkui, man laukio nuotraukosė aplinka atrodo idealiai, jei mane iškirptum :) Bet dabar reiks labiau stengtis :)
Ju, ne per greitai? :D