2009 m. balandžio 5 d., sekmadienis

Sodo sezono "atidarymas" :)

Šeštadienio rytą, mūsų kompiuteris pavedė mus galutinai, vyras dėl to labai supanikavo, nes jam reikia rašyti bakalaurinį darbą, o aš tik sunerimau dėl to, kad galbūt dingo visa mano informacija, nors  iš tikrųjų, nei kiek dėl to nesigailiu, nes pagaliau pasibaigiau darbus, kurie kabėjo ore, o ir šiaip reiktų įstoti į anoniminį klubą, priklausomiems nuo šios velnio dėžės :) Kadangi mes be kompiuterio kaip be rankų kitaip tariant be jo nėra ką veikti tai nusprendėm,kad kai tokie nuostabūs orai už lango, [jau kelintą dieną nuo pat ryto atlapotas balkonas kambaryje] galbūt reiktų atidaryti "šašlykų" sezoną :) Pasiūlėm kartu važiuoti draugams ir leidomės į kelionę keturiese, neskaitant šuns :) Nors tėtis perspėjo ir draudė imti šunį, bet pasirįžom važiuoti su juo [na pripažinkim, tikrai nėra patogu keliauti kartu su daugiau už tave sveriančiu keturkoju, kuris dar ir labai seilėjasi], bet kadangi mano šuo yra džiaugsmas ne tik man, bet ir labai gerai mano draugei, tai nusprendžiau, kad jam irgi reikia pakvėpuoti grynu oru :)  Su keleta sustojimų apsipirkti pagaliau pasiekėm tikslą ir išsilaipinom, į namuką beveik nėjom, nes oras tikrai buvo nuostabus, jau pasiilgau vasaros,nes vasarą sode tikrai labai gražu ir ramu, noriu,kad greičiau išlįstu nauja žolė, išsprogtų pumpurai ir aišku, kai laikas taip greitai bėga, tai nespėsim pastebėti kai tai įvyks.Aplinkiniuose nameliuose taip pat buvo pilna žmonių, jautėmės lyg matytumėm poemos "Metai" "ekranizaciją", visi juda, kruta, pluša tvarkosi, o mes tiesiog atvažiavom gerai praleisti laiko ir pasivolioti ant žolės :) Laiką praleidau tikrai puikiai ir dar su geriausiu draugu diskutavom apie įdomius dalykus, apie lietuvių tolerancija/netolerancija, o viskas prasidėjo nuo to, kad jis lankosi užsienio forumuose ir domisi tam tikrais, su jo užsiėmimu susijusiais dalykais, taigi pastaba buvo tokia, kad užsieniečiai įdeda savo darbus ir nors jie atlikti tikrai netobulai ir plika akim, kaip reikalo profesionalui, matomos klaidos, bet žmonės giria ir skatina tobulėti beigi didžiuotis savimi ir tada susimąstėm kodėl taip yra? Aš pati esu perfekcionistė iki kaulų smegenų, bet jei matau trūkumus tai galiu tai: a) apgalvoti savo mintyse b) padiskutuoti su vyru/draugais.Kodėl didžioji dalis lietuvių jaučiasi turintys teisę rėžti viską tiesiai į akis ir neskatina žmonių iniciatyvos/kūrybingumo/ir t.t.Negi tai nacionalinis mūsų bruožas? Tebūnie tai retorinis klausimas, bet turbūt aš esu dar nesugadintas žmogus, kad man nesuprantami tokie dalykai, nors neneigiu, pati nesu be nuodėmės, bet stengiuosi tobulėti ir mokytis iš savo klaidų :)

O kad nebaigčiau tokia nelinksma "gaida" tai štai mano sodo derinukas :) Po tokio ilgo laiko išsitraukiau savo senus džinsus, kurie gulėjo spintoje daugiau nei metus, beigi paltą, kuris pas mane atkeliavo prieš pusantrų metų, nes kai jį radau, aš paprasčiausiai į jį netilpau ir jis tuo metu puošė draugės spinta, o kai mano komplektacija pasidarė tinkama, jis grįžo pas mane :) Ne, aš jo neatėmiau, tiesiog draugė jo jau nebedėvėjo :D Trečias dalykas, kurį ištraukiau į dienos šviesą, tai poros metų senumo mano akiniai nuo saulės, nes daugumos nuomone, naujieji, pirkti šiemet man netinka :) Na ir paskutinis tai kvepalai, kuriuos aš po ilgo laiko ištraukiau į dienos šviesą ir jei kažkada jie man atrodė vos ne tobuli, tai dabar norėdama juos pabaigti "dėviu" juos namuose ir važiuodama į sodą ar panašiais reikalais :)

  • Džinsai 8 lt.
  • Diržas 1 lt.
  • Batukai 6 lt.
  • Kojinių kainos nepamenu :)
  • Megztukas su sagutėm 10 lt.
  • Žalia trikotažinė palaidinė 5 lt.
  • Paltukas 1 lt.
  • Viso: 31 lt.





22 komentarai:

ju rašė...

Keli įrašai vienas po kito - smagumėlis!! :)
Labai gražios nuotraukos - ryškios, spalvotos ir šiltos :)

Pieštuko_širdelė rašė...

Aš irgi nustebau ir labai apsidžiaugiau,radus net du įrašus vieną po kito :)
Kokios gražios nuotraukos,super :)
Tau labai tinka šie džinsai :) išryškina gražią figūrą :)

Miglė rašė...

mhm.. pavasaris gerai, o spalvos dar geriau.

prisidėsiu prie "ju" išsakytos nuomonės, apie bloge padažnėjusių įrašų tendenciją, kurie man išties labai patinka ;] taip ir toliau!

Unknown rašė...

labai grazu,tikrai esi talentinga,tuo ne neabejok;]

rasuole rašė...

Jau kokios nuotraukos puikios, mmm..Pirma man tokia vintažinė.. Antroje kažkodėl man priminei Ditą von Teese (nepamenu kaip rašosi:)), gal kad esu mačius jos foto su tokiais džinsais. Žodžiu, foto naujoje aplinkoje labai liuks.

Anonimiškas rašė...

Labai labai šiltos nuotraukos...O džinsai kaip puikiai tinka! Be reikalo retai džinsus dėvi, jie taip išryškina tobulai gražią, pasikeitusią figūrą :)
A.Ieva

Juste rašė...

Paltukas!!! uzskaitom belekaip. :>

Dreams and Lights rašė...

labai dailus derinukas, tau labai tinka.dar vienas pastebėjimas, man atrodo, greitai iš tavęs vien kauliukai beliks, stop, baik kūdėt!:)
aš savaitgalį prabuvau visą lauke, tik gaila, mieste, o ne gamtoj, bet įdegiau tai tikriausiai daugiau, nei prie kokios jūros būčiau įdegus, dar vis skaudena nosį:D
dėl tolerancijos, šitą dalyką pastebėjus jau labai senai. vat tikrai keista, iš kur pas mus tai atėję. ar čia mes tokie tiesąsmukiai, ar čia užsienyje tiesiog galvoja mintyse vieną, pasakoma kitą. kaip bebūtų, man jų variantas labiau patinka. matyt todėl, kad nemėgstu tiesios kritikos, nebent iš artimų žmonių. geriau kažką gero pasakyt ir padėt tobulėt, nei suvaryt ir pamiršt.

ju rašė...

Na, aš nežinau Gin situacijos, bet man žymiai geriau tiesa į akis, nei saldus melas (ir bala žino kas galvoj). Aišku, neteisinu grubių "varymų", bet konstruktyvi ir pagrįsta kritika yra gerai. Tik pastebejau, kad lietuviai baisiai jos nemegsta :), tad, jei kas nepatinka, stengiuos užsičiaupt ir patylet :)

GinCherry rašė...

Ju, iš karto atsakysiu į abu komentarus :) Na, kadangi dažniau išlendu į lauką tai ir derinukų daugiau :) O dėl tiesos, tai nebuvo ten jokios situacijos tik šiaip diskusija, prasidėjusi nuo pastebėjimo ir tikrai kartais susimąsčiau, kad lietuviai mėgėjai "pavaryti" ant žmogaus, nesvarbu to reikia ar nereikia :) Apie konstruktyvią kritiką nekalbu, bet kai pradedamos daryti prielaidos arba badoma pirštu į dalykus, kurių neįmanoma pakeisti tai darosi tikrai "neskanu" :)
Pieštuko širdele, kaip smagu, kad turiu tokių pastovių komentuotojų :) Aš šiaip nedarau foto gamtoje, nes amžinai tingiu fotoaparatą nešiotis, o jis pas mane ne iš mažųjų netelpa į rankinę :) Tai tik į sodą važiuodama pasiėmiau, o dėl džinsų dėkui, gerai būtų, kad ir kelnės atrodytu taip pat žaviai kaip ant tavęs :)
Miliusia, tikiuosi, kad vėl neužsisėdėsiu namie ir falėsiu dažniau pildyti savo blogą :)
Boruze, labai dekui :) Na,o dėl talento tai nemanau, kad jį turiu :)
Rasuole, Dita apskritai laaaabai retai dėvi kelnes, o kad dėvėtų džinsus tai kažkaip neįtikėtina, bet manau žinau su kuo maišai :) O šiaip smagu, kad patiko foto :)
A.Ieva, kad aš pamiršau visai, kad turiu džinsus ir tik vakar šiuos prisiminiau, o ir batai ne bet kokie tinka prie jų tai dbr gal dažniau dėvėsiu :)
Juste, paltukas ir man patinka :)
Ir vėl Juste :) Kad aš jau kaip ir nelieknėju, tiksliau niekaip nepasiekiu savo ribos, turbūt nelemta man mažiau sverti, kad ir kaip norėčiau :) Aš sekmadienį irgi vėl važiavau į sodą padėti tėvams, tiksliau aš labiau gulinėjau nei padėjau, ne kokia iš manęs pagalbininkė, o ir pavargstu aš greitai nuo gryno oro :)

Anonimiškas rašė...

Labai įdomus blogas.Man labai patinka.Smagu žiūrėti į neeilinius derinukus.Sakydama neeiliniai turiu omeny tai,jog ne dauguma lietuvaičių sugebėtų taip pasipuošusios išeit į viešumą. Gerbiu ir už tai. :}

Liu rašė...

Vajė, palčiukas ir batai absoliučiai nerealūs! :)
O aš diržą turbūt susitrumpinčiau. Ne ne, nekirpčiau, o tiesiog galą sulenkčiau taip, kad paskutinė skylė sutaptų su pirmąja, o tada sagtį per abi šmaukšt :))) Tik jokiu būdu neprimetu, kad taip būtina daryti. Tiesiog idėja, kaip greit ir neskausmingai prisitaikyti diržo ilgį :)
Tik tiek, kad ne kiekvienas gražiai atrodo taip sutrumpintas. Ir gal ne kiekvieno skoniui taip patinka.. O gal taip čia visai ir netinka.. :)))

Sigita rašė...

Kaip gražiai paskutiniojoj nuotraukoj gėlytės tarp batukų "pozuoja". :)

Anonimiškas rašė...

Pažiūrėjau ir labai man užkliuvo Gin rankos. Labai dailios.

Anonimiškas rašė...

Labai mielas derinukas. Keista, nė už ką nebūčiau pamaniusi, kad turite šunį. Ir dar toookį :) juk turėtų būti nelengva su tokiu mielu galiūnu susitvarkyti.

VALIKABU rašė...

oho!!! maza grazi grazuolyte :]]]]
o sitie akinukai tau beprotiskai tinka :]]]]]

Elena rašė...

Na, tiesiog negaliu praeiti nepakomentavusi..
Žavingai atrodote! :)
Žvilgtelėjus į jūsų aprangą išties matosi, jog pagaliau atėjo pavasaris. :)

GinCherry rašė...

Anonimiškas, džiugu, kad patiko, o dėl derinukų, tai nemanau, kad jie kažkuo ypatingi, gan paprasti :)
Liu, supratau, ką turėjai omenyje, bet čia jis man patinka ilgas, tik pažiūrėjau, kad nors ir turiu krūvą diržų, kažkaip va tokių odinių mažuma, reik taisyt padėtį :D
Anomiškas, dėkui už pagyras rankoms :)
Kitas anonimiškas :) O kodėl nebūtumėt pagalvoju, kad turiu šunį? :) Rotveileriai šiaip labai geranoriški ir meilūs šunys, o dėl susitvarkymo, turbūt omenyje turėjot vedžiojimą, tai aš jau keletą metų jo nevedžioju, šitą pareigą perėmė šeimos vyrai aš nesikišu, o jaučiu, kad jau ir nesuvaldyčiau, nes kai vedžiojau aš tai manęs klausydavo ir netempdavo, o paskui šėimos vyrai išlepino šunį :D
Valikabu, gerai, kad bent šitie akinukai tinka, nereiks mąstyt ką vasarą ant nosies nešiot :)O dėl tų trijų žodėlių tai netinka nei vienas, na gal "maža" įsipaišyčiau su savo ūgiu :D
Elena, dėkui :)

Anonimiškas rašė...

Na, visą gyvenimą plėšiausi tarp noro laikyti rotveilerį ir vokietuką, bet dabar turiu antrąjį variantą :) O dėl mano nuostabo, kad turite tokį šunį - tą ir turėjau omeny, kad sunku jį išlaikyti vedžiojant, juk didelis ir stiprus šuo. Aš pati su savąja žiemą ant sėdynės per sniegą čiuožinėju (tik ne vyras ją išlepino, o aš pati:) Bet kuriuo atveju ačiū už atsakymą :) ir dar kartą giriu derinuką. Ir kitus derinukus taipogi. Žaviuosi jūsų stiliumi ir sugebėjimu rengtis.

Anonimiškas rašė...

stilius zinoma be konkurencijos :)
o ta mintį apie LT ir ne LT toleranciją, skatinimą/neskatinimą senai gromuliuoju. Nes labai noriu ir nesiryžtu užsiimti svajonių veikla, bet vėlgi tada mano lietuvišku supratimu reikia būti geriausiam arba tobulam, kad savo darbus ir kūrybą keltum į viešumą (čia galioja savo atžvilgiu toks kritiškumas, kitų darbai atrodo daugiau mažiau nuostabūs). Niekada nesakysiu, kad norėčiau būti gimusi kokioje amerikėj, na gal tik dėl šios vienos priežasties, kad galbūt tada pasitikėčiau savim be galo be krašto :D

GinCherry rašė...

Tiesą sakant aš jau pavargau nuo tos netolerancijos ir neskatinimo/nesupratimo.Labai man keista, kad lietuviai tokie negatyvūs, kad ižvelgia tik blogus dalykus [nesakau, kad visi].Tikrai vis dažniau mąstau apie tai, kad nustot rašyti savo blogą, ir kuo toliau, tuo dažniau kyla tokia mintis, gerai, kad palaiko artimi žmonės.Bijoti nėra ko, jei nori, imi ir darai, galbūt pasaulis netenka tokių genialių kūrinių, aukštyn nosį ir daugiau pasitikėjimo :)

Anonimiškas rašė...

ačiū už gerą žodį :)
genialūs kūriniai, gal kada nors kai užtektinai išvirsiu savo sultyse ir apmąstymuose, ši savybė nėra ta kuri labiausiai padeda gyvenime:)
O blogas tai juk asmeninis pasirinkimas, jei dušia liepia rašai jei ne - nerašai, nors smagus šis blogas ir nuoširdus ir stilingas ir daugiau to šviežio vėjuko pas mus:)