2009 m. gegužės 13 d., trečiadienis

The Cheshire Cat

Visų pirma noriu atsiprašyti, kad buvau taip ilgai dingus.Ką veikiau? Ilsėjausi.Ilsėjausi nuo savo blogo ir blogų minčių, kurias jis man pastaruoju metu pradėjo kelti.Nežinau ar kaltas pavasaris ir vitaminų trūkumas, bet jaučiuosi kaip trys asmenys viename: mažas juodas debesėlis, Česyro katinas ir miegapelė, kuri ne tik,kad pramiega pusę popiečio arbatėlės, bet prabudus dar ir viską sugadina...

Šiandien matyt tiek.Fotoaparatas prieš išvažiuojant į Vilnių mane pavedė ir padaręa tik porą kadrų išsikrovė ir atsisakė rodyti gyvybės požymius, taigi rezultatas tik toks...

  • Raudona taškuota suknelė 45 lt.
  • Mėlynas dirželis nuo suknelės
  • Pėdkelnės 29 lt.
  • Mėlyna/balta dryžuotas švarkelis 1 lt + ryte pakeistos sagos
  • Batukai 5 lt.
  • Viso: 80 lt.




Už šias nuotraukas dėkoju Vitai.Už pastebėta šviesą ir kažką manyje...Antroji nuotrauka yra Česyro katinas - Gin versija, kad parodyčiau kodėl nuotraukose niekad nesišypsau taip, kad matytųsi dantys..



P.S paskutinės nuotraukos, kaip ir visų horizontaliųjų kompoziciją, pakoregavo pats blogspot...

28 komentarai:

milda rašė...

šypsena tau labai tinka ir patinka tavo jumoro jausmas :)

Anonimiškas rašė...

rodos, matai problemas, kur jų nėra ;]
pagalvok, kad kitiems būna ir blogiau (aš savo ruožtu galvoju, kad kitiems būna dar blogiau, ir toliau svajoju apie gražią šypseną)

uu, derinys smagus labai, mirgamarga, bet siejasi linijos, spalvos... patiko :]
o pėdkelnės - beveik klasika, noriu ir aš ;]

su šypsena,
G.

Marija rašė...

Be reikalo nesišypsai taip! Atrodo daug natūraliau, ir kaip čia pasakyt.. Jauniau. Nesakau, kad šiaip sena atrodai :D Bet tikrai labai gražiai paskutinėj nuotraukoj.

Anonimiškas rašė...

o kokia tu man grazi kai sypsaisi! ir siaip tu man be galo grazi, bet kai sypsaisi tai isvis! tobulumo virsunele!!!
kokioj parduotuvej pirkai tokias pedkelnes??? ieskau tokiu milijona metu ir niekur niekur neranduuuu :[
p.s. ta diena buvai be proto grazi miegapele :] komplekciukas labai grazus!
p.s. 2. jei kada atsibostu sita suknyte tavoji, zinai i ka kreiptis :]]]]]
p.s.3 Aciu, kad pagaliau atsiradai ir savo atsiradimu visa pulka gebeju nudziuginai :]

Valikabu.

Anonimiškas rašė...

Vyšnele, tu grįžai :) taip ir galvojau, kad kai kurie komentarai galėjo tave įžeist (mano galva, po kiekvienos kritikos dozės turėtų būti nuoroda į to žmogaus blog'ą,kad būtų galima pamatyt jo figūrą, antakius, aprangą, mimiką ar dar ką. Juk kritikuot lengviausia, o parodyt pavyzdį - sunku). Bet grįžtant prie temos. Atrodai puikiai! Kaip man dailu tokio ilgio sijonai/suknelės. Ypač prie tavųjų kojų. Buvau davus komnetarą, kad galėtum pasitrumpint sijoną kažkurį, bet, matyt, laikei trumpesnius rūbelius pavasariui. Be galo žavu :) turiu šias pėdkelnes ir aš. Bet labai jos sparčiai populiarėja, tuoj bus nebeįdomu, tai stengiuosi derint jas kone kasdien, mtaip sakant atsidžiaugt :]
Vienžo, n u o s t a b u ;]

Su didžiausiais linkėjimais,
Sausainis

Rūta rašė...

Šypsena - nuostabi. Suknelė man ypač patiko. Taip ir toliau.

Agniagain rašė...

as ir manau kad neturetum ieskot problemu kur ju nera:) pagalvok kiek zmogeliu lauke tavo naujo iraso. kiek turi daug pasiekeju kurie tavim zavisi, grozisi, raso graziausius komentarus.:)
atrodai puikiai, man ziauriai idomu ir faina cia lankytis.

geros dienos!

GinCherry rašė...

Milda, ačiū...
Anonimiškas, manęs tokie argumentai neveikia :D G,niekad nemąstau, kad kažkam būna ir blogiau, nes savos bėdos juk visada atrodo didžiausios :)
Marija, realiai gyvenime aš labai daug šypsausi tokia šypsena, tik vengiu jos nuotraukose, nes ji man labai nepatinka, o ir šiaip save fotografuojant taip šypsotis neišeina, o ir kvaila :) Kadangi VIta seniai "medžiojo" tokią mano šypseną tai prajuokino fotogtafavimo momentu ir pagavo :D
Valikabu, tu kaip visada su savo komplimentais priverti mane nurausti :D Pėdkelnes pirkau Lindex parduotuvėj, dar mąstau pasimti ir antras tokias :) Nepatikėsi, bet nuo šios suknelės tik vakar nuėmiau etiketę, nors ji mano spintoj kabėjo daugiau nei 2 metus :D Jau buvo įdėta ir į manodrabužius pardavimui, bet paskui viską išėmiau ir vėl liko kabėti :) O vakar pagalvojau, kad gal ji visai man ir patinka :D
Sausaini,na aš labai giliai viską priimu į savę, neturiu storos skūros vis dar, kiba reikia pylingo nebedaryti ir kūno kremais nesitepti :D Tai vieną, antrą kartą nurijau karčią piliulę, kol viskas kaupėsi kaupėsi ir susikaupė tiek,kad nenorėjau net žiūrėti savo blogo pusėn, o dar prisidėjo ir šiaip bendra prasta savijauta...
O grįžtant prie temos taipogi :D Problema mano ilgų suknelių/sijonų yra tame, kad aš visada rengiuosi likus 10 min. iki išėjimo tai dažnai fiziškai nespėju jau nieko patrumpinti :) O apmąstyti savo aprangos iš anksto nemėgstu :) Tai va ir gaunasi kartais taip, kad išeinu su ilgesniu sijonu/suknele nei norėčiau :) Gaila, kad negalima spragtelt pirštais ir pasakyt: lydekai paliepus, man panorėjus tegu visi mano sijonai ir suknelės atidengia kelius :D
Pėdkelnes šias aš dabar irgi tąsau beveik kasdien irgi stengiuos atsidžiaugti :)
Rūta, dėkui, bet toli gražu iki nuostabumo...

zyle rašė...

Aš manau, kad kai kuriems žmonėms ta "skūra" niekada neužauga :( aš esu ypatingai jautri neigiamoms pastaboms ir komentarams, o ypač dėl išvaizdos. Bet vis jų gaunu ir iki šiol negaliu suprasti, kam juos išvis sakyti???. O dar blogiau - ką į juos atsakyti? gal: "Taip, man irgi nepatinka, bet šiandien norėjau apsirengti ir pasidažyti kaip man netinka" :)))))

o aš galiu pasakyti tik tiek: O KAD MAN KAS TOKIAS KOJAS IR SUGEBĖJIMĄ RENGTIS SPALVOTAI!!! Būčiau pasaulio valdovė :))))

niam niam vyšnytė

italiana vera rašė...

Češyro katinas - mmm, koks gražus palyginimas.
O rengtis spalvotai - talentas. Pasigrožėjau ir einu toliau savo juodai baltą garderobą eksploatuot. O dėl skūros - aš ilgai graužiau save, kad man ji niekaip neišauga. Net nuo ledų su grietinėle. O paskui pagalvojau, nieko nebūna vienpusio. T.y., jeigu vienoj vietoj ta skūra išaugs, kentės ir kiti aspektai, galbūt būsiu šiurkštesnė artimiesiems or smth. O aš to nenoriu. Todėl tiesiog puosėlėju savo odelę gynybinės sienos principu. Aš ne briliantas, kad visiems patikčiau. O kam nepatinka, išjunkite radiją.
Nes na, - vienas pasakys pastabą, kuria galėsi išties pasinaudoti tobulėdamas, kitas - dėl to, kad jo bloga nuotaika, trečias - dėl to, kad jo skonis toks. Įdomu, ar blogspote yra opcija, leidžianti išjungti anoniminius komentarus ar komentuoti tik draugams? Nes - nes sakyti šlykščius dalykus ir įvardyti save reikia daugiau drąsos negu ateiti ir prišlapinti kamputyje. Nors aš užmušiau vieną savo accauntą po internetinio konflikto. Dabar gailiuosi. Reikėjo tik anonimus išnaikinti. Nes - labiausiai nukentėjau aš pati ir tie, kas mane skaitė.
Gin, neuaginkite odos. Tai ne tik privalumai, bet ir trūkumai.
Pasižiūrėjau į jūsų derinį ir galvoju, jog reikia ir man savąsias pėdkelnes išvest pasivaikščioti.

Anonimiškas rašė...

tavo stilius nuostabus!man labai patinka, noreciau ir as taip spalvotai ir idomiai rengtis!bandau kazka derinti, bet is namu iseinu taip paciai nuobodziai :dzinsai + kas nors.gal pritruksta drasos rengtis kitaip.
ir tikrai tavo sypsena labai grazi.ir tikrai nereikia pergyventi, kas ka paraso cia.gal kzkam bloga nuotaika ta diena, tai nori sugadinti ir kitiems.
laukiu daugiau derinuku!

Agniete rašė...

Žmonės visada iš 10 komntarų iš kurių 9 buvo geri, prikibs prie to vienintelio blogo. :}
Tavo jausmai kaip mygtukai, neleisk jų maigyti belakam. :)
Daaar, Tu mano aprangos idealas, tik kažkaip man sunku rasti tokių rubu.
O tavo figūra tikrai nuostabi viskas savo vietose ir joks tu obuoliukas, tiesiog puiki Vyšnaitė. :)))

getsbis rašė...

niekuomet negalvokite, kad jei kažkam yra blogiau, tai galima tuo guostis. neteisingas, nelogiškas, kvailas požiūris.

patiko italiana vera komentaras. aš irgi panašiai būčiau pakalbėjusi, tik ne taip rišliai. dar kažką norėjau pasakyti... a, tiesa. GRAŽIAUSIA, MIELIAUSIA, LIETUVIŠKOJI PIN UP MERGAITE, išmok prisiminti, kiek žmonių tave mėgsta, kad ir iš tolo (taip galima pavadinti tavo blogo skaitymą ir nekomentavimą). nereikės nei kažkokios neaiškios odos augintis.

n rašė...

Ei, kokie nuostabūs pas tave visąlaik bateliukai! ir taip nebrangiai gauti. Kaip tokių noriu ir vaikštau vaikštau per visus kampelius nerasdama...

Anonimiškas rašė...

ku ku :] koks tavo nick'as mano drabuziuose? :]

valikabu.

GinCherry rašė...

AgniaGain, na būna, kad blogos mintys lenda ir tiek :) Kaip sakoma, būna dienų lyg tyčia :)
Zyle, taip matyt taip ir reikia sakyti :) Dėkui, bet šiandien paįvairinimui noriu atrodyti/pasidažyti etc. kaip man netinka :D O kas dėl spalvų, tai atrodo nenaudoju jų savo garderobe daug, bent man taip atrodo :)
Italia vera, labai teisingai rašot, bet kartais pagalvoju, kad nuoširdumas ir jautrumas šiais laikais visai nereikalingos savybės, o skūros manau ir "neužsiauginsiu", kal pradėsiu laikui bėgant nekreipti dėmesio į tam tikru dalykus, o kritiką/patarimus, kurie skatina tobulėti visada priimu, o va niekam nereikalingų grubių ir netaktiškų pastebėjimų "nuryti" negaliu...Tikrai labai įdomu paskaityti jūsų rašinį, nes kiek pastebėjau mokat labai gražiai ir taikliai dėstyti savo mintis :) O pėdkelnes "vadžioti" pats laikas, nes tuoj atšils ir nebereiks jų apskritai :)
Anonimškas, dėkui :) Vieną dieną gal užteks drąsos, nors man ir būna tokių etapų, kad norėčiau išeiti iš namų su džinsais ir paprasta maikute, bet bėda, kad neturiu džinsų :) Tada tiesiog renkuosi kokią nors tamsią suknelę :)
Agniete, iš tiesų taip yra, net keista ir truputį kvaila, kad atrodo neatsižvelgi į gerus komentarus, o va kiekvienas blogas komentaras veikia kitaip :) Nors gerų komentarų pusė visada būna "sunkesnė" :) Na, koks aš idealas, nėra ta mano apranga ypatinga, bent man ji dažnai atrodo paprasta kaip trys kapeikos :)O obouliuką tikrai keisiu į vyšnaitę, gražiau skamba :D
Getsbis, bandysiu išmokti prisiminti, jei nemokėčiau tai sąžinė negraužtų taip, kai nieko neįdedu, ypač kai pamatau komentarų, kad kažkas laukia naujų įrašų...
N, dėkui, bet aš kažkaip labai prisirišu prie kai kurių batų, o pastaruoju metu kažkaip ir aš nelabai ką randu t.y batukų kokių mielų :)
Valikabu, neturiu acounto, buvau per draugės įdėjus, bet mąstau, kad reiktų susikurti vieną dieną ir savo :)

Anonimiškas rašė...

ojej :] kai susikursi, duok zinia: inga.luksaite@gmail.com :]


valikabu.

cukrinė. rašė...

vakar(arba užvakar, chi) pamačiau mano norėtas pėdkelnes, tada- raudoną paltuką, po to juodus plaukus ir norėjau prišokt pasakyt kažką panašaus į "tu Gintarėėė?skaitau tavo blogąąą!", bet kad labai greit trisdešimtas tau atvažiavo, nespėjau : D

GinCherry rašė...

Cukrine :) Na va, o kur buvo visa tai? Nors užvakar berods važiavau mikriuku tik į priekį, atgal vyras parvežė, tai spėju, kad matei šilainiuose :)
Valikabu, nepažadu, bet pasistengsiu nepamiršt :D

cukrinė. rašė...

šilainiuose, tuose pačiuose :>

zyle rašė...

Palyginus su manimi, tu rengiesi spalvingai lyg drugelis :) aš rengiuosi juodai, ir jeigu uzsidedu akinius raudonais rėmeliais (kaip šiandien) tai jaučiuosi jau labai ryški :D auskarų ir apyrankės raudonos jau negalėjau užsidėti, nes "per daug ryšku". manau tokį tekstą man diktuoja pasąmonė, stengdamasi išvengti streso kurį patirs gavusi pastabą apie išvaizdą :) nes kai būni juodas, tai viskas ką tau gali pasakyti tai "o tu kada nors rengiesi kita spalva" arba koks labai subtilus bendradarbis paklausia "kas pas tave nuolat miršta?" :D
Tai reikia tik įsivaizduoti, kokiu drąsiu žmogumi aš tave laikau :D
Jeigu norit - patarsiu ką aš darau kad kuo mažiau kamuotų tas "aš negraži" sindromas. Tik tam reikia gero partnerio :D
Taigi: atlieki dainelę iš tele2 ar tai bitės reklamos, tik šiek tiek patobulintą: AAAAŠŠŠ PATIII GRAŽIAUSIAAA AA AA ir žiūri į partnerį, kuris būtinai nusijuoks (jei turi humoro jausmą, jei ne - tinka į partnerius tik žuvytėms) ir atsakys: TAIP, ŽINOMA :D man labai padeda bent jau nusišypsoti sau veidrodyje, o jei pasiseka - išvyti sindromą kuriam laikui pasiganyti.

kukabara rašė...

šypsodamasi atrodai žymiai jaunesnė :)
aš niekaip nesuprantu, kiek tamstai metų--kartais trisdešimt duočiau, kartais dvim kelis :)

Jule rašė...

Ouje, as irgi nusipirkus sitas pedkelnes, kita diena lekiau antros poros :D bet nezinau kur jus cia ju tiek daug matot, kad jau baigia atsibost. As isvis ne vieno zmogaus Vln nemaciau.

Anonimiškas rašė...

is tikruju sypsena labai keista tavo, gal net siurpinanti truputeli, bet isskirtina. ir tai jau gerai, nesi standartas. ir kaip save pateiki gaunasi idomus nestandartas. idomu ir man pasidare, o kiek tau metu?
nes kaip kukabara rase, kartais atrodai zymiai vyresne, o kartais ir dvidesimt kelis ;) syspena tave jaunina, dazniau sypsokis! juk tai tavo sypsena..

Anonimiškas rašė...

Viskas puiku, jeigu ne tos pedkelnes, bent jau as negaliu ju pakesti.

GinCherry rašė...

Zyle, ne, tokie metodai man nepadeda :Dbet labai labai dėkui už patarimą :)
Kukabara, aš matyt priklausau nenusakomo amžiaus žmonių kategorijai [aš taip vadinu] :) Iki dvidešimties mane visada sendindavo, duodavo daugiau metų nei yra iš tikrųjų, peržengus dvidešimties slenkstį duoda arba tiek, kiek yra arba mažiau [nekalbu apie nuotraukas, nes nuotraukose jau ne kartą esu girdėjus, kad atrodau vyresnė nei esu] :) Šiaip man kapsi dvidešimt šešeri :)
Anonimiškas apie metus parašiau apie šypseną rašiau taipogi,kad šypsotis realiam gyvenime nevengiu ir dažnai šypsausi, bet nuotraukose ne, nes nepatinka man mano šypsena, plius fotografuojant save sunku juoktis natūraliai :) Todėl geriau natūraliai šypsausi taip, kad dantukai nesimatytų :)
Jule, na tenka matyt ir style bloguose ir šiaip žinau, kad nemažai kas jas įsigijęs, nors mieste sutikti ir dar neteko, bet manau laikui bėgant daugės tai reik atsidžiaugt :)
Anonimiškas, o aš jomis labai džiaugiuosi ir šian tikiuosi gausiu jau antrą porą :)

Stracciatella rašė...

Puiki šypsena :)
Ir nuotraukos nuostabios*

HouseHome rašė...

o as manau, kad autore pati prisigalvoja kompleksu ir paskui pasakoja visiem ir visada. ir svarbiausia tuo tiki. Nemaciau ne vieno komentaro apie negrazias kojas ar baisia sypsena is kitu, tik is pacios. kaip sakoma - jei zmogui nuolat sakysi kad jis durnas, tai greitai jis tuo ir patikes. nors cia net kitu nereikia. tad baik galvot apie savo trukumus, ir juolabiau garsiai apie juos sneket! ir mokek matyt privalumus!