2009 m. gegužės 2 d., šeštadienis

To be or not to be :)

Neseniai gavau laišką, kuris privertė mane susimąstyti ir pasukti galvelę truputį.Žmogus klausė patarimo gan paprastu klausimu, bet atsakant aš mintis pakeičiau beveik kardinaliai, nes teko daug ką apmąstyti.Kai pradėjau pildyti savo blogą, dar blogas.lt, minėjau, kad mano viso gyvenimo svajonė buvo studijuoti aprangos dizainą, sakau buvo, nes tik dabar, praėjus nemažai metų nuo to laiko, kai baigiau mokslus, pradedu mąstyti truputį kitaip.Ilgą laiką pykau ant savo tėvų, kad jie mane taip atitolino nuo svajonės, kai ji jau buvo pasiekiama ranka tai yra aš buvau patekus į norimą specialybę, o kadangi buvau jauna, kvaila ir priklausoma nuo tėvų tai jų žodis tuo metu buvo galutinis ir neginčijamas.Dabar aš suprantu, kad viskas matyt taip ir turėjo būti, žinoma rūbai taip ir liko mano aistra, bet vis dažniau susimąstau, kad kiekvienai metais, šią specialybę baigia labai daug jaunų žmonių, konkurencija begalinė, turi turėti arba labai didelę dovaną - talentą arba labai daug dirbti.Nesijaučiu apdovanota ir nors mane darbe vadindavo darboholike, bet darbui skiriu daug mažiau laiko nei turėčiau ir norėčiau, dėl ko labai dažnai nusiviliu savimi.Taigi, grįžtant prie esmės, nes kaip visada nuklydau, tik dabar pradedu suvokti,kad tas gyvenimo vingis ir netikėtumas man galbūt buvo į nauda, žinoma tai parodys tik ateitis :)

Vakar truputį persistengiau trumpindama suknelę, pusę vakaro jaučiausi labai nejaukiai, nes toks ilgis man labai neįprastas :) Bet kadangi gerai leidau laiką, su mielais žmonėmis, tai vakarui įpusėjus pamiršau, kad suknutė tokia trumpa, bet pasižadu sau kitą kartą būti atsargesnė :) Nuotraukos vis dar nekokios, tikrai turbūt nemažai laiko praeis, kol priprasiu/išmoksiu elgtis su fotoaparatu :) Taigi viena nuotrauką net nesufokusuota, horizontas netiesus, ech...

  • Suknutė 1 lt.
  • Juodas pintas diržiukas 50 ct.
  • Pilkas cardigan 8 lt.
  • Pilkos pėdkelnės 13 lt.
  • Batukai 5 lt.
  • Segtukas kaspinėlis plaukuose 2 lt.
  • Viso: 29,50




25 komentarai:

vjusta rašė...

Labai keista šypsena pirmoje nuotraukoje.Man gražiausios tos nuotraukos, kur tu iš arti :D Suknutės gėlytės- nerealios :d

GinCherry rašė...

Aha, pirmą jau išėmiau,po konsultacijos su drauge :) Pačiai irgi nepatiko, bet galvojau,kad gal tik man :) Pasirodo ne :D

Stracciatella rašė...

Puikus derinukas!
O jau kojos kokios lieknos... Labai gražiai atrodai ;)

Anonimiškas rašė...

Koks gražus derinys. :)) NUOSTABUS. Iš pastarųjų tavo gražiausias.
Ir kojas gražias turi, ner ko slept po ilgom sukniom/sijonais.

Anonimiškas rašė...

mane irgi sužavėjo kojų lieknumas ir suknelės grožis :>

Anonimiškas rašė...

labai gražus derinukas, suknelė labai pvasariška. Labai gražu!
o kokios kojos...su tokiom kojom išvis be suknelių vaikščiot :D

Miglė rašė...

paskutiniu metu esu pamišusi dėl gėlių gėlelių, tad derinukas - labai smagus! ;] po truputuką judam link vasaros?

Pieštuko_širdelė rašė...

Kaip pavydu,kad randi tokių gražių ir pigių suknelių ..,uh:)
Fantastiškai atrodai :)Toks ilgis tau puikiai tinka. :)

Sigita rašė...

Jap, tikrai, kojos labai gražios ir ilgis tikrai PATS TAS. Tad pirmyn ir jokių kalbų, kad netinka, nepatinka ir kažkas tokio :)

Rosemary rašė...

Pirma minti, kai uzejau, buvo - o, koks trumpas sijonas! Tik po to isiziurejau, kad cia suknele is kad is teisu trumpa :) Bet ivairumo delei verta ir tokia tureti, ypac su Tavo figura :)

miegapelė_tomyka rašė...

labai gražu Gin :) pamačius antrą foto, kažkodėl iškart toptelėjo mintis, kad tau labai tiktų išsidraikęs berniukiškas kirpimas. Tiesiog :) Suknutė labi miela, bet ne drabužis padaro žmogų išskirtinį, bet žmogus drabužį ;)

darija rašė...

taip nekartojama:) ilgis tiesiog perfect:)) labai graziai ziurysi:)
o ir siaip kiekvienas tavo derinukas nuostabus tuo kad gali rasti kazko naujo i juos beziuredama... didziulis plusiukas uz tai + ;)

orchideja rašė...

pagaliau gin, kazkas trumpesio.

Sigita rašė...

Ateinu ir ateinu pasižiūrėti į pirmąją foto: viskas taip dera, taip tinkama ir taip gražu, jog kvapą gniaužia ir telieka konstatuoti, kad nors ne visos lietuvaitės gražiausios, bet Ši, Gin, tai jau tikrai prie tų gražiausiųjų ir nesvarbu ką apie save ji pati galvotų ir kaip mus bandytų įtikinti,kad yra priešingai. Jei tik kas leistų, Gin, mainyčiausi su tavimi kūnais (nes sielos nepažįstu:) be jokių dvejonių... Na ir kaip išvadą norisi pasakyti: Daugiau pasitikėjimo, GIN, tu tikrai pribloškiančiai graži.

GinCherry rašė...

Straciatella, kojos tai čia matyt išdaiga rakurso ir fotoaparato, nes nėra jos tokios lieknos, kojos kaip kojos :)
Anonimiškas, aš kojų neslepiu, tiesiog man nelabai patinka trumpos suknelės/sijonai, nes su trumpu nesijaučiu jaukiai, jau turiu žoūrėti, kiek galiu lenktis ir panašiai, kitas dalykas,kad aš visada rengiuosi iki išėjimo likus 10 min. tai trumpinimui dažnai pritrūksta laiko :)
Na be suknelių, gal nelabai, bet smagu kad patiko :D
Miliusia, po truputį, nors 5dienį buvo labai didelis vėjas tai ėjau truputį daugiau prisirengus, čia tik vidinis variantas :) O gėlės man irgi patinka, užkrėtė draugė :)
Pieštuko širdelė, ši suknelė net neabejoju, kad nebūtų daug kieno dėmėsio patraukus vien dėl nedėkingo ilgio, nes ji buvo kažkur iki vidurio blauzdų :)O ilgis gal ir tinka, bet kaip jau rašiau, labai nepatogus :)
Rosemary, turbūt tu teisi, reikia turėt tokių idomumo dėlėi, kai eini kurnors, kur žinai, kad neteks kojų kilnoti, o tik stovėti/sėdėti :) Aktyviai laisvalaikį su tokia leisti nepatartina :)
Miegapelė, jau nelabai savęs įsivaizduoju visiškai trumpais plaukais, nors turėjau ir tokius kažkada :)
Darija, visai neseniai susimąsčiau, kad mano deriniai visi per daug vienodi, matyt taip atrodo tik man, labai smagu tokius žodžius skaityti :)
Orchidėja, kadangi čia atsitiktinumas, tai tokio ilgio nebus ir vėl ilgai, nebent vėl netyčia apsirikčiau :)
Sigita, net susigėdau tokį komentarą skaitydama.Nežinau ar pasitikėjimo savimi įmanoma išmokti/įgyti, bet stengiuosi ir tikuosi, kad viemną dieną pavyks.Dėkui už palaikymą ir padrąsinimą :)

Zivile rašė...

Pilkas cardigan kaip tu vadini tikrai labai gražus,praverstu toks :)

GinCherry rašė...

Voyage, pernai metais jis mano mylimiausias ir dažniausiai dėvimas buvo :)

Anonimiškas rašė...

Pamatytum mano kojas, žinotum, kokių būna ir kad tavo tikrai gražios. Visgi pati sau ėmiau maištauti su trumpais ilgiais ir nesigailiu - kompleksas 99 proc dingęs, o tas vienas likęs procentėlis - tai tik pasišaipymas iš savęs ;]

Gėlytėms valio valio valio ;]

G.

p.s. čia su ironija mano žodžius (dėl nefokuso ir horizonto) atkartojai? ;]]]

GinCherry rašė...

Ne, jokio ironijos nebuvo, čia labiau pasiteisinimas :)

Aš matyt ryškindama liemenį bandau atsikratyti komplekso dėl jo, nes tikrai ne viena užsienio blogerė turi tokio pat sudėjimo t.y voriško, kaip aš pavadinau, figūra :) Tik jos lieknesnės,tai kojos apskritai kaip pagaliukai, o liemuo su jom neproporcingai platus, tik kažkip nei viena nevengia ryškinti tą vietą, kur turėtų būti liemuo ir atidengia kojas :)

Anonimiškas rašė...

Viskas puiku, bet kam reikia tas kojas taip iškraipyt? Ne pirmoje nuotraukoje pastebėjau, bandai pavaizduoti jas plonesnes nei iš tiesų yra?

GinCherry rašė...

O kaip aš jas bandau pavaizduoti plonesnes nei jos yra iš tikrųjų? Ir kodėl tai turėčiau daryti, nes kuo kojos atrodo plonesnės tuo labiau matosi, kad neproporcingos su torsu :) Norint jas pavaizduoti lieknesnėmis, fotografuočiausi labiau iš apačios arba atsiremčiau į sieną ir ištiesčiau :) Taigi nelabai supratau komentaro esmės, ar viena koja tiesi, o kita sulenkta tai jau yra "iškraipymas"? :D

mergaitė rašė...

ui, o man ilgis atrodo kaip tik, pats viduriukas ;} aišku, viskas priklauso nuo savijautos ;} labai daili suknutė ir jos savininkė, baltas pavydas ;)

em. rašė...

oh my god kokieee batai :) atiduok man jei kartais nusibostų ;DD

Anonimiškas rašė...

kur Tu randi tokiu batu?;D pasakyk man bent kelias is savo lankomu parduotuviu ;D ACIU

Anonimiškas rašė...

Suknelės ilgis superinis, ir tau labai tinka! o ir pati suknelė labai labai :) tikrai, ir kur tu jų tokių pigių randi? :)