2009 m. gegužės 16 d., šeštadienis

Tranquil(l)ity

Prieš keletą dienų išgirdau tokį įdomu pastebėjimą: "nesensti.." Pamąsčiau, kad senstu išore tikrai, atsiranda raukšlių, keičiuosi, nors senėjimo požymiai dar nėra tokie pastebimi, o ir nesuku aš dėl jų galvos, nes visų pirma tai neišvengiama, antra tai gražu...Ar senstu vidumi? Prieš porą dienų galėjau pasakyti sau, kad tikrai ne, bet vakarykštė diena parodė, kad yra nevisai taip.Prisimenu kaip prieš pusę metų užsukus į "Senamiesčio vyninę" stebėdavausi, kaip jaunimas čia gali leisti penktadienio vakarus, juk taip ramu, per ramu.Jei jau eiti kažkur tai ten kur daug triukšmo ir veiksmo.Pastėbėjau, kad kuo toliau, tuo labiau man vis mažiau norisi to triukšmo, šurmulio, girtų veidų ir nesusikalbėjimo.Galbūt persisotinau, per ilgai buvau triukšme.Dabar mieliau renkuose prieblandoje ir smuiko muzikoje skendinčią "Senamiesčio vyninę", nes prieš pusmetį taip mėgtą barą...Kaip greitai viskas gali pasikeisti, laukiu šiltų orų,kai galėsim su draugėm mėgautis piknikais ant žolės, saule, kalbomis ir ramybe...
  • Sijonas 1 lt.
  • Pėdkelnės 29 lt.
  • Megztukas 1 lt.
  • Batukai 6 lt.
  • Pakabukas 30 lt.
  • Beretė nerta mano ata senelės
  • Segtukas 2 lt.
  • Diržas 0,50
  • Viso: 69.50 lt.





23 komentarai:

vjusta rašė...

kaip visuomet žavi :) puikus sijonukas, dabar tokių second handuose tik ir beieškau, nes jaučiu jiems liguistą trauką. :D

GinCherry rašė...

Labai paprastai atrodau pastaruoju metu, jei turėčiau džinsus, tai manau, kad rengčiausi šiuo metu dėvėčiau juos :) Kadangi neturiu, tenka paprastų derinių su sijonais suigalvot, bet ir tų limitas spintoj :)

Pieštuko_širdelė rašė...

Man gražu :)Tik megztuko noretųsi kitokio atspalvio :) Kiek tamsesnio :)
Ir beje,jau antra karta rašai,kad neturi džinsų,bet kad turi :D tie mėėlyni,aukštu liemeniu,laabai gražūs :)rodei su jais derinį sode :)

Egle rašė...

Gin, tada aš irgi senstu :) Dėl tos ramybės.
O kaip gi kitaip, vis tik nejaunėja niekas :D

Man kepuriukas labai nais :)

Mistake rašė...

Kaip tik po tavo įrašo su šiom pėdkelnėm, kitą dieną pamačiau Vilniuje vieną merginą su tokiom, bet tik vieną ir temačiau išvis :)

Tarataika rašė...

Puikios pėdkelnės. Pasakiška!

Anonimiškas rašė...

drabužiai ir aksesuarai išties gražūs, bet gal ne kaip derinys (būtent toks). smegenys nuo temperatūros neveikia, negaliu argumentuoti minties, bet šįkart nesižiūri, IMHO... tikriausiai vienspalvių pėdkelnių norėtųsi

Anonimiškas rašė...

ir nuotraukos nepatiko,ir derinukas

N rašė...

Man derinukas atrodo gražiai vien todėl, kad tavoji tatū labai dera prie sijonuko, o pilka palaidinė neutrali.
Šiaip kepuriuko nesidėčiau ir pėdkelnių, kad ir kokios jos visų mėgiamos būtų - jau truputį per marga, mano akimis. Bet kepuriukas tau tinka, o dar rankų darbo - labai miela.

GinCherry rašė...

Pieštuko širdele, neturiu džinsų tikrai, tie nesiskaito, jie tokie "sodiniai" nepatinka man juose daug kas :) O džinsinė medžiaga guli ir laukia geresnių laikų vis dar :) megztukas šiaip tamsokas, jis toks tamsiai rudai/pilkas, purvo spalvos kaip aš sakau :)
Egle, bet kažkaip man baisu, kad senstu vidumi, išore senti vsai nebijau, o va vidumi...
Mistake, manau,kad daugės :)
Tararaika, dėkui :)
Anonimiškas, aš šias pėdkelnes laikau vienspalvėmis, nes iš priekio matoma tik viena spalva :) Iš tikrųjų šis derinys elementarus kaip 3 kapeikos, nelabai ir man jis patinka...
Anonimiškas II ir neturi visiems patikti :)
N, palaidinė kaip jau rašiau ne pilka, o tokios purvo spalvos, rusva labiau, rusvai pilkšva gal :D Kepurė buvo derinta labiau prie lietpalčio, nes buvau su šviesiu, bet labai tingėjau laukinį variantą fotografuoti, bet tas pats lietpaltis yra kituose derinukuose pvz "Milky mood" :) Sakai per marga? Keista kaip, nes "per marga" suprantu truputį kitaip :) Bet čia matyt kiekvienam savo.Ačiū už komentarą ;)

Anonimiškas rašė...

na jei paltuko trūksta - tada suprantu ;) Turėjo gražiai atrodyti.

Anonimiškas rašė...

puikiai atrodai. Dėkui, kad prisimeni ir mane :)Aš kažkokia vis dar atitrūkusi nuo visko.

Unknown rašė...

Man labai patinka kaip dera pėdkelnių abi pusės su plaukais ir kepuraite :) Su paltuku išvis puikiai turėtų atrodyti :)

Agniagain rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Zyle :D
Kokia faina kepurikė, o jau alkūnė... Jaučiu sipnybę vorams ir jų kūriniams, ypač aplipusiems rasos lašiukais rugsėjį.

Indrė rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Indrė rašė...

http://fetishdoll.deviantart.com/art/Proud-to-be-myself-13958794
pasikeitei truputį ką?
o Tu nesijauti įvaizdžio vergė, gali bandyt gintis, kad tikrai ne, bet tai akivaizdu. net blogą rašai apie drabužius, fotografuojiesi prie sienos, rodydama savo "derinukus", o tai tik dar labiau pabrėžia, kad noru atrodyti gražiai tik bandai užglaistyti arba savo kompleksus arba apskritai "proto" trūkumą.visi Tave čia giria, glostinėja, o Tu lyg norėdama kažkam įtikti vos tik kažką įdomesnio apsirengus bėgi fotografuotis..neneigsiu, kad dažniausiai atrodai gražiai, bet žinai, kas per daug, tas nesveika. visur bandai paslėpti savo trūkumus, kaip, kad ir tarpą tarp kojų.
mano komentarą tikriausiai ištrinsi, kas parodys, kad kritika, jei tai galima taip pavadinti, Tave tiesiog smukdo, tokių metų būdama man rodosi daug įdomesnės veiklos galėtum rasti..dar žinoma sakysi, kad matyt pati turiu begalę kompleksų, kad taip peikiu kitus, bet aš tik pasijuoksiu.

GinCherry rašė...

Ziuz, apie tai net napagalvojau :D
Indre, nori pasakyti, kad žmogus per visą savo gyvenimą nesikeičia? :) Ši nuotrauka yra 4 metų senumo, ką tuo norėta pasakyta? :) Blogo aš nerašau apie drabužius anaiptol, mano bloge nėra rašoma nei apie skudurus, nei kaip juos dėvėti, nei kaip juos derinti nei kur juos įsigyti.Mano blogas yra kaip mano dienoraštis, čia rašomos mano mintys, skaito tas, kam patinka, kam nepatinka, tas neskaito.Man keista, kad atsiranda žmonių Lietuvoje, kurie nėra nieko girdėję apie style blogus ir nematę užsienio pavyzdžių, jų yra nei vienas, ne du ir net ne keli šimtai.Jau rašiau anksčiau, neveltui kuriami tokie puslapiai kaip chictopia ar lookbook, reiktų gal truputį pasidomėti? :) Proto trūkumų nesiskundžiu, o kad turiu begalę kompleksų niekad neslėpiau, bet savo blogu tikrai nenoriu jų "užglaistyti", nes čia jų galiu įgyti tik dar daugiau, nes na, taktiškumu lietuvaičiai nepasižymi :) Savo trukūmų paslėpti nebandau, jei bandyčiau tai turėčiau daug ko nedevėti, atsisakyti tarkim sijonų/kelnių aukštintu liemeniu, kurias labai mėgstu, bet man jie netinka.Nereikia pirštais baksnoti į mano trūkumus, nes nieks manęs nemylės labiau nei aš pati savęs nemyliu :) Indre, komentarų aš netrinu, kad ir kokie jie bebūtų :) Turiu aš ir įdomesnės veiklos, prašom dėl to nesirūpinti, o jei nepatinka siūlau tiesiog neužsukti :)

GinCherry rašė...

P.S beje, dedu ne įdomesnius derinius, o visus kada būna nuotaika nufotografuoti, nes mano darbas yra namie, kai išeinu kurnors, įdedu ir nuotrauka dažniausiai.Nėra taip, kad rengiuosi "įdomiau" tik tam, kad į bloga įdėt.Būtų truputį juokinga :)

GinCherry rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Unknown rašė...

Nepatiko. Vienas is prasciausiu tavo deriniu kuriuos maciau. Sakei ne karta, kad neturi liemens ir so on, bet na sitam deriny tai ne tai kad jo neturi, bet kazkoks perteklius ten pas tave. Patarciau tiesiog nedeveti taip to sijono, gal megztiniukas susegamas isgebetu padeti.?

Unknown rašė...

Ot man įdomu pasidarė dabar - kokiu proto trūkumu turi pasižymėti žmogus, kad atėjęs pasižiūrėti į gražų žmogų (cituoju: "neneigsiu, kad dažniausiai atrodai gražiai")ima ir užkrauna "krūvelę" jam ant galvos :))))Mano lietuvių kalbos mokytojas mums pasakodavo tokį anekdotą apie lietuvių sugebėjimą parodyti savo simpatiją: "mama mama, mane bernai kibino. O ką tau sakė? Nieko, tik arklašūdžiais apmėtė". Mano mokytojui dar kai aš mokiausi buvo geri 70 m., taip kad galima teigti, jog "indrių" tradicija iš senų senovės giliai įsišaknijusi mūse mūsyse... nebūkim skarabėjais :)))))

GinCherry rašė...

Gaiga, kad nepatiko tai nieko tokio :D Tik nesuprantu apie kokį liemens perteklių kalbama? :D Kai kurie komentarai darosi tokie juokingi, neskiriama megztuko metamo raukšlių nuo "pertekliaus" Ar jau man gal reiktų pradėt savo nuogos nuotraukas dėti, kas parodyti kas ir kaip? :) Pas mane yra tiesiog plati krūtines lasta, tuo pačiu platus ir liemuo imant proporcijas su rankom ir kojom, o jokio pertekliaus ir lašinių ten nėra :D