2009 m. gegužės 28 d., ketvirtadienis

Umbrella :)

Ne kartą įsitikinau, kad gyvenimas tikrai banguotas ar dryžuotas, kaip kam patogiau :) Blogos nuotaikos šešėlis išnyko ir nors oras tikrai nenuteikia optimistiška, bet prasidėjo gero nuotaikos dienos.Vakar patekau į liūtį ir specialiai neišsitraukiau skėčio iš rankinės, nes namo skridau lyg ant sparnų :) Kokia to priežastis? Aplankiau savo dėstytojas ir savo fakultetą, taip gerą po trijų metų buvo įeiti į ta mažą namelį apsuptą medžių.Viskas taip pasikeitė, ne tik auditorijos, sąlygos, studentai, bet ir aš pati dabar galėjau žiūrėti kitomis, ne studento akimis :) Kita priežastis ta,kad buvusios dėstytojos turbūt labiau už mane džiaugėsi, kad pagaliau aš pradėjau užsiimti kūrybine veikla, nes pasak jų esu tam sutverta ir po baigimo, sužinoję, ką aš tuo metu dirbau, manęs labai gailėjo :) O aš nesigailiu nieko, tikrai gyvenime reikia visko, kai kurie dalykai tau padeda suprasti,ko tu gyvenime daugiau nenorėtum patirti ir būna lyg atspirties taškas keisti savo gyvenimą iš pagrindų, kad nereiktų sugrįžti į pradinį tašką.Idėjų ir kūrybinių minčių "sąrašas" prasiplėtė dar labiau.Pradėjau mąstyti kur galima pritaikyti odą ir jos galimybes, nors savo specialybę buvau visai primiršus :) Taipogi nuotaiką pakėlė sėkmingi pirkiniai ir darbas.Mane turbūt kaip tikrą ožiaragį nuo blogos nuotaukos gali išgelbėti tik darbas...Gera, nes galiu daryti tai, kas man patinka, galiu planuoti savo laiką, galiu tinginiauti, ilsėtis, žiūrėti televizorių ir dirbti tuo pačiu.Argi žmogui reikia daugiau, nei būti savo laiko šeimininku? :D
  • Suknelė su skėtukais 1 lt. [patrumpinau ir bantelį pagaminau šiandien ryte, prieš išeidama iš namų :)]
  • Džinsinis švarkelis 1 lt.
  • Megztukas 1 lt.
  • Dirželis nuo kitos suknelės
  • Baltos pėdkelnės 15 lt.
  • Balerinos 50 lt.
  • Viso: 68






11 komentarų:

zyle rašė...

SUPER! Ir derinukas, ir požiūris į gyvenimą :))) Seilė nutyso paskaičius, o pažiūrėjus akys vos išsilaikė duobutėse :)

Laisvė rašė...

Smagu yra pajusti, pastebėti pasikeitimus. Visur: savyje, aplinkoje, kituose...
Paprastas, bet gražus derinukas:))

Urban Fairy rašė...

Kokia šviežia, gaivi nuotaikinga apranga. Aš vakar taip pat buvau pelėdose:) gaila tavęs nemačiau, kad ir neesam pažįtamos, būčiau tikrai tave pažinus:)

Anonimiškas rašė...

pup, tu kooookia grazi! :] buvau minejusi, kad pirmiausia skaitau tavo teksta , o tik po to paziuriu i nuotraukas . labai idomu gaudyti save, kai skaitau tavo rubeliu sarasiuka ir isivaizduoti, kaip viskas atrodys, o po to pamatyti tavaji varianta :]


valikabu.

Anonimiškas rašė...

nu nyblogay nyblogay :)

Feline rašė...

wow kaip grazu O_O vien jau is foto matos, kad pakyletos nuotaikos dabar :) suknele-pasakiska, tik galejai is arciau parodyt sketukus :)

Pieštuko_širdelė rašė...

Labai labai ir dar kartą labai gražu :)
ir bantukas labai daliai :)

Miglė rašė...

o jau lengvumas ;)

Živilė rašė...

Jei ne ta tatoo, nelabai dailiai kyšanti iš po suknelės, viskas būtų tobula... Bet dabar... velniūkštis, įkalintas gražios moters kūne ;))))

Liu rašė...

Ideali vasaros suknelė.. <3
Net seilė nutyso :)

Rainy rašė...

Ši suknutė labai dailiai išryškina kojas. :}