2009 m. liepos 14 d., antradienis

Luxury

Anksčiau niekad nesusimąstydavau kas tai yra prabanga...Ar, kad jaustumeisi gyvenąs prabangiai turi turėti nesuskaičiuojamą galybę pinigų ir blizgučių? Anksčiau tam net ir nebūdavo laiko, nes visas laikas būdavo padalintas į kelias atkarpas: darbas-namai-poilsis-darbas-namai-poilsis.Dirbi, lėki, skubi, per išeigines nespėji net atsigaut, ką jau kalbėti apie poilsį.Dabar, praėjus beveik metams, kai išėjau iš darbo, suprantu, kad prabanga visiškai nesusijusi su materialiais dalykais.Prabanga kai gali sau leisti tinginiauti tada, kada nori.Kai gali bendrauti su žmonėmis, kurie tau patinka ir nebendrauti su tais, kurių nenori matyti.Prabanga dar ir tai, kai gali sau leisti nedirbti, nors piniginėj tėra ik 2 litai, bet žinai, kad tau neprireiks ir jų.Kai gali savo darbo laiką paskirstyti taip, kad galėtum savaitę tinginiauti, o paskui kelias dienas dirbi be poilsio ir atokvėpio.Kai gali pasislėpti nuo viso pasaulio ir nesi priverstas kišti nosies iš namų kai visai to nenori ir kai apskritai nenori nieko matyti.Prabanga, gyventi mažam miestelyje, kur laikas teka kita vaga.Prabanga skaityti knygas, klausytis muzikos, dėlioti daiktus iš vienos vietos į kitą, niekur neskubėti rytaisTurėti savo slaptą vietelę, kuri priklauso tik tau ir kurią parodai tik ypatingiems žmonėms.Prabanga ankstyvą rytą maudytis paplūdimyje kai aplink nėra nei vieno žmogaus.Galima tai daryti ir vidurnaktį.Prabanga, skinti žemuoges pievoje, o ne pirkti jas turguje.Prabanga susideda iš tokių mažų gražių dalykų, kuriuos galima vardinti be pabaigos...

O čia senas derinukas ir nauja šukuosena, kurios negalėjau neįamžinti, nes ji tik šiandien, išėjus iš kirpyklos atrodo taip, kokia turėtų būti, o kokia bus  vėliau tai viendas Dievas težino :) Visą pasivaikščiojimo laiką džinsinio švarkelio nusiėmus nebuvau, bet pafotografavau parodyti, kaip atrodo suknelė :)

  • Balta taškuota suknelė 1 lt.
  • Raudona nėriniuota maikutė ant petnešėlių 1 lt.
  • Džinsinis švarkelis 1 lt.
  • Diržas 5 lt.
  • Batukai 35 lt.
  • Akiniai nuo saulės 3 lt.
  • Viso: 46 lt.





47 komentarai:

vjusta rašė...

Nuostabus deriniukas. Vėl apsikirpai?Super atrodo. O tattoo- nuostabi

GinCherry rašė...

Dėkui :)

Mhm, nusikirpau, nusprendžiau, kad vis dėl to reikia, nes jau seniai tas noras kirbėjo,net prieš kokį mėnesį mama atkalbėjo, sakydama, kad su ilgesniais gali įvairiau "žaisti", tai nuslopau kuriam laikui, bet pastebėjus, kad visgi su plaukais nieko nedarau- nurėžiau negailėdama :D Pokolkas net ir pačiai patinka :)

Liu rašė...

Pastaruoju metu (o tas "pastarasis metas", galima sakyti, tęsiasi jau ilgiau nei metus) gyvenu panašiai kaip ir tu. Nedirbu. Tiesiog. Savo noru. Bet kartu ir dėl to, kad mano mėgiamo darbo man išpuola labai jau mažai..
Sakyčiau, kad prabanga yra tai, ko neturi ar negali turėti. Man dabar tas mano mėgiamas darbas - prabanga.. :(
Esu taip užsisėdėjusi namie prie kompo, kad net vakaras mieste tampa didžiausia prabanga. Iš dalies tai susiveda į materialinius dalykus, pvz, tokius, kaip talonėliai. Ir iš viso, viešasis transportas nedirbančiam žmogui yra didelis skausmas vienoj vietoj.
Che, prisiminiau dar vieną savo prabangą, kuria, sėdėdama namie, gana dažnai mėgaujuosi. Tai - neplauti galvos kožną dieną :D

Beje, puikiai atrodai su nauja šukuosena+raudona suknele ;)
Man tik akinukai nelabai patinka, nes jie kažkaip tarsi susilieja su plaukų spalva. Nors čia turbūt tik nuotraukoj taip.. :)

GinCherry rašė...

Liu, puikiai tave suprantu, pati dabar esu izoliuota namie truputį, nes prieš išeidama iš namų pamąstau apie transporto kainas :D Tą dieną, kai buvau taip pasirėdžois, laiką leidau mažam miestelyje - Kėdainiuose.Su vyru vaikščiojom po Kėdainius, po parką kėdainiu ir tada susimąsčiau,kad visgi mažam miestelyje gyventi yra tokia prabanga, kad tu gali visur nueiti pėsčiomis, nuvažiuoti dviračiu, važinėti mašina net atrodo šioks toks nusikaltimas :) Kitas dalykas, kad atrodo mažuose miesteliuose, gali susigalvoti daugiau pramogų nereikalaujančių finansų, o didesniame mieste, kažkaip visos pramogos į finansus atsiremia.Gal tik man?

Akinukai šiaip rudais rėmais, tai gal susilieja tik nuotraukoj, nes ir fotografuota kai jau buvo tamsoka :)

GinCherry rašė...

P.S taip ir nepadėkojau :) Dėkui :)

Liu rašė...

Smagu girdėti, kad ne aš viena talonėlius skaičiuoju :D
O dėl mažų miestelių, tai tiesos yra. Bėda tik, kad jauni žmonės ten gyvendami sako, kad nuobodu ir nėra ką veikti. Turiu paaugles pusseseres Molėtuose, tai jos labiausiai verkšlena, kad nėra kino teatro :D O man Vilniuj ir tų kelių nereikia, nes mieliau filmus žiūriu per tą patį brangųjį kompą :)) Vat ir vėl matosi, kas kam yra prabanga.. :D
O šiaip, tai mielai visai likusiai vasarai išvažiuočiau į kaimą pas senelius. Gaila tik, kad draugas dirba ir negali važiuoti kartu. O ir to velnio interneto truputėlį trūktų.. :/

cukrinė. rašė...

Kaune irgi žymiai paprasčiau yra keliaut dviračiu negu viešuoju transportu. visur išradingumo reik, tiek mūsų miestas, tiek pažįstami gali pasiūlyt nemokamų/pigių pramogų.
tarkim, esu materiali mergaitė, bet man pirma mintis, šovus į galvą išgirdus "prabanga", yra rausvas kabrioletas, brangus vynas beigis atitinkamas šokoladas. ir laisvė, aišku, nepriklausomybė ( :
ir dailiai. suknutė, taškučiai, nėrinukai- labailabai trapu.

Zazuna rašė...

Labai grazus derinukas ;) ir sukuosena puiki - tinka, super. Vasara pasikeitimu metas. ;)

GinCherry rašė...

Liu,prisipažinsui,kad aš retai važiuoju viešuoju transportu, renkuosi visgi mikro autobusą :D Aš anksčiau irgi mąsčiau, kad nėr ką veikt mažuose miesteliuose, galvojau, kad mirčiau ten iš nuobodulio, bet laikui bėgant viskas pasikeitė...
Cukrine, na, tu kaip supratau gyveni name, tai tau turbūt svetimi daugiabučių nepatogumai :D Dviratį įsigyti pasitaupius būtų ne problema, tiksliau du, nes reiktų ir vyriškui, bet va, kur juos laikyti...Sąlygų tam nėra jokių, labai gaila.Taip, nuobodulys gimsta mūsų smegenyse, aš pati mieliau renkuosi pramogas,kurios nereikalauja išlaidų didelių :) Na,o prabangos viziją kiekvienas turi savą matyt, o daug kas keičiasi ir su amžium :D Būdama penkiolikos aš pasaulį suvokiau irgi visai kitaip nei dabar :)
Zazuna, dėkui, bet pasiketimams man nėra netinkamo meto :D Nes plauks pasitrumpinus gerokai jau buvau pernai, tik grifkutės neturėjau, berods pavasarį gįžau prie jos ir vėl atejo laikas grįžti prie šukuosenos, kokia byvo kai mokiausi 1 kurse :) Pas mane kažkaip viskas ratu sukasi :D
O už derinuką dėkui :)

darija rašė...

grozis...

Lady rašė...

omigosh kokia grazi sukuosena! ikvepianti, sakykim:D

HouseHome rašė...

del prabangos - visiskai sutinku.
o del sukuosenos - dar pries metus pasakyciau kad puiki. bet kadangi jau puse metu pati su tokia vaikstau ir vis bandau sugalvoti ka cia naujo pasidaryti, todel biski pabodo.(tiesa grifka kitokia buvo). bet pirmaja puse metu negalejau atsigrozeti ta sukuosena.
Beje priziureti ja itin lengva. mane irgi gasdino kad sunku, kad kiekviena diena reikia plauti galva, kad nezinia kokia atsikelsi ryte. Bet viskas ciki

Shirley rašė...

Labai gražios mintys, gražaus žmogaus su naujaja gražia šukuosena ;)

HouseHome rašė...

o del taloneliu -tai kad ir dirbam, tam kad uztektu maistui, tiem patie mstaloneliams..... baisu, bet tai tiesa. uzsidaryti namie, tik del to, kad neturi pinigu taloneliams yra kvaila. arba eik peskom, arba susimastyk kad gal laikas pradeti dirbti? dabar darbas - tai ne koks papildomas uzdarbis ir galimybe kazka daugiau gauti ir padaryti, o tiesiog pragyvenimo saltinis.

sinchrofazatronas rašė...

Maciau tave Vilniuje pries pora savaiciu kavinukej Vilniaus gatvej :) rimtai tu realybeje daug zmulkesne atrodai, negu nuotraukose. tokia mazyte:)
O sukuosena beveik kaip mano:D galima ir su ja zaisti labai ivairiai. zinau minimum 4 variantus kaip tokius plaukus nesiot:))

sinchrofazatronas rašė...

Dar pagalvojau, jeigu as, tu ir Vita dabar atsistotume i viena eile tai butu 3 skirtingi ir labai panashus to "bob" variantai :))

GinCherry rašė...

Darija, dekui :)

Lady, ačiū ačiū :) Manau vėliau ji neatrodys taip gerai :D Įkvepianti kam? :)

Keksas, na nėra taip, kad aš sėdžiu namie ir apskritai nieko nedarau, juk metus laiko be jokių pajamų neišgyvenčiau :) O dėl kvailumo, visi mes kartais elgiamės kvailai :D Man kažkaip pastaruoju metu net ir nėra noro kažkur eiti, kai yra, tada einu :) Tuo ir gerai, kad gali sau leisti rinktis, tik čia buvo pamastymas, kad kažkaip gaila vien kelionei išleisti 5 litus, kai už juos gali įsigyti tarkim 5 sukneles :D A beje dėl šukuosenos pamiršau parašyti, na žiūrėsim kaip man seksis su ja tvarkytis, nes visgi plaukas plauku nelygus, žinau, kad neužsimsiu jokiais džiovinimais, formavimais, nes savo plaukų aš net nešukuodavau :D
Shirley, dėkui už gražų žodį, nesitikėjau iš tavęs :)
Sinchrofazatronas :) O geras, žinau, kad buvo karšta diena, o aš turėjau būti daug prisidengus, nes tą dieną važiavau darytis naujos tattoo, taigi teko ją dengti nuo saulės :) ein ne mažytė aš :D Vidutinio ūgio :D Aš dar variantų neatrdau jokų, gal pašnibždėsi keleta? :) Mhm, dabar aš irgi pamąsčiau, kad juk pas Vita tokie patys beveik plaukai :)

HouseHome rašė...

p.s savo plauku nesukoju ir as, nei kai ilgi buvo(stipriai iskarpyti- tai atsikeli, papurtai juos ir eini), nei juolabiau dabar ;)

Anonimiškas rašė...

o man šiuo metu pati didžiausia prabanga būtų tiesiog išsimiegoti... nes jau beveik du metus to negaliu padaryti. Taip pat nesijaudinti del ateities.. ir dar vienas paprastas dalykas - tureti laiko sau :) Na gal kada nors taip ir bus, o tada prabanga susides is kitu dalyku.
Derinuko si karta nevertinsiu ;)

Anonimiškas rašė...

oj tik dabar pačiau, kad komentare nusimušė lietuviškos raidės..

sinchrofazatronas rašė...

Kad ir tokios pacios tos sukuosenos, bet niekada neatrodys vienodos, pas kiekviena skirtingai. as tai kasdien savo shukuojuos gal 15 minuciu, dar pries tai shlapinu ir laukiu kol ishdzius, tai zodziu, tie variantai nelabai tinka zmonem, kuriem tyngisi su plaukais kasdien terliotis:)
bet jei neturi verpetu, tai tokiu proceduru kaip man nereikes :)
Na, gerai, gal ne mazyte, bet ugio nemciau, nes kedej sulindus buvai:))

Anonimiškas rašė...

Man sukuosena tai nepatinka todel,kad puse,na,gerai,ne puse :D , lietuvos vaiksciojo jau pries gera pusmeti ir dabar taip kerpasi - pradedant izymybem ir baigiant moksleiviais paprastais. Todel,tai yra labai banalu ir kaip tokiai issikirtinumu ieskanciai moteriai reiketu kazka kito sugalvoti.Siaip pastebejimas tiesiog,tik zaibais nesisvaidykit:)

GinCherry rašė...

Anonimiškas. būti rami dėl ateities norėčiau ir aš, ned dabar gąsdina ta nežinia...
sinchrofazatronas, verpeta turiu vieną todėl vargstu su kirpčiukais :D Mhm, ilindus, nes ta diena buvau bais pavargus ir ishsekus, visgi 3 valandos skausmo vargina :D
Anonimiškas, na aš į kitus žmones nežiūriu tai nežinau kas kaip kerpasi :) Ir kaip minėjau ši sukuosena nėra man kažkas naujo, nes ji ant mano galvos puikavosi jau ne viena karta, pradedant vaikyste, paskui atsiartojo priesh 5 metus t.y buvo lygiai tokia pat, nes tada turėjau ir tiesius kirpčiukus, na ir dabar po 5 metų :) Ir šiaip kažkaip nepergyvenu, ataugs tie plaukai,tada sugalvosiu kažką kito, gal auginsiu :) O išskirtinumų aš neieškau, niekad nedarau kažko specialiai nei pas visus, masiniai dalykai mane gali atbaidyti, bet jei gaunasi kažkas kitaip, o retai ir gaunasi, tai gaunasi natūraliai.Ne kartą jau esu rašius, kad apskritai savo gyvenime neturiu sektinų pavyzdžių, nebent kasnors netyčia užstringa pasąmonėj :) Ir kas liečia plaukus, tai esu per gyvenimą tiek eskperimentų su jais turėjus, kad dabar nesinori nieko neįprasto, jau daug metų dažau juodai ir tik kaitalioju plaukų ilgį :) O buvau ir rožiniais, ir žaliais plaukais, ir ežiuku kirpta ir beveik visai plika :)

Iš Oro Baliono rašė...

Na, šis derinukas man neitin, bet batukai tai tikrai patiko !
O kokią tatto dareisi? Ir ant kurios kūno vietos? Taip taip, smalsauju. Tai Tu dabar kiek turi, keturias (kaspinėlius ant kojų skaičiuoju kaip vieną, ir tuos piešinius ant krūtinės taip pat, dar žinau tą voratinklį ant rankos na ir dabar naujoji)?

Beata rašė...

Tavo rankos labai gražios. paskutinėj foto užsižiūrėjau į jas. galbūt ir keistai nuskambės, bet dievinu laibas rankas ir iššokusias ryškias kraujagysles. visada norėjau tokių plaukų, gaila, kad manieji banguojasi.

Anonimiškas rašė...

Gražus derinukas ir nerealus blog'as! ;) O kad daugiau būtų tokių drąsių žmonių. ;) Peržiūrėjau beveik visą blog'ą ir niekur neradau, ką esi studijavusi? Baisiai įdomu, žinau tik kad kažką su menais. ;) Ir dar. Tikiuosi neperdaug asmeniškas klausimas: kokią kavą ir arbatą mėgsti? ;)

GinCherry rašė...

Iš oro baliono, na derinukas tai tas su švarkeliu, o suknelė tai žinau,kad man netinka, todėl ir nedėviu jos be nieko :D Batyčiai kaip tik galvojau,kad nepatiks niekam,nes ir man pačiai nelabai, nes per daug pirštai matosi :D Tattoo, šiuo metu turiu 4, jei skaičiuosim taip, kaip tu skaičiuoji :) Dariausi old schooline rože ant dilbio, a ir dar turiu viena, kuri laukia cover up ir nelaikau jos tattoo net :D
Beata, dėkui :) Man ir pačiai labai gražu tokios rankos, smulkios, su isšsišovusiom kraujagyslėm ir kaulėtais ilgais pirštais :) Deja mano ne tokios, maniškia pirštai ne kaulėti ir ne ilgi, vyras apskritai juokiasi, kad mano rankos vaikiškos, su minkštais delniukais :D
Anonimiškas, padėkosiu dar kartą :) Aš esu baigus odos dizainą, na specialybė iš esmės vadinasi ne taip, bet taip sakau, kad būtų paprasčiau :) O dėl kavos ir arbatos, tai kavos apskritai negeriu, tik 3 in 1 nescafe, kurios neapsiverčia liežuvis kava pavadint, o arbatas irgi geriu retai, bet jei geriu mėgstu žalią su ženšeniu ir cintriną arba šiaip kokias aromatines su žemuogėm, cinamonu :) Pirmenybę teikiu paprastam šiltam vandeniui :)

Anonimiškas rašė...

O man didžiausia prabanga skaityti Tavo blogą :) Buvau be galo pasiilgusi šiltų ir prasmingų įrašų, visada verčiančių mane susimąstyti. Aš priklausoma nuo šitos erdvės ir be galo dėkinga už tą priklausomybę :)
Giriu suknutę,

Liucija.

Anonimiškas rašė...

Sveika,apsikirpai-nuostabiai.Dažnokai matau tave,tai ši šukuosena tau labai tinka. :)
Ir derinukas puikus. :)
Norėjau paklausti,visi šnekat apie pramogas kurios mažiau kratytų piniginę arba iš vis jos nekratytų?
Tikiuosi,kad gal sulauksiu ko nors įdomaus,nes mano ir pasivaikščiojimo vietos išseko ir viskas.Tiesiog nebeatrandu kažko įdomaus.

Anonimiškas rašė...

nuostabus.pasakiskai paprastas. neerzinantis irasas.derinukas - mielas, sukuosena - drasi.
ir dar. dziaugiuosi, kad po gandro koju atradau Tave dar sviezesne, tokia kaip tos zemuoges pievoje..

winged*

Aletheia rašė...

Sveika,
pirmiausia šviežutėliai linkėjimai nuo Pajūrio. Neįsivaizduoji, kaip maloniai nustebau, kai grįžusi radau tavo įrašą apie tai, apie ką pati pastaruoju metu labai daug galvojau. Jeigu prabangą matuosim materialiai,
seiminyksciams (turiu galvoje tevus ir pan.)kelia didžiulį nerimą mano gyvenimo būdas ir įsitikinimai:D Nenoras susirasti aiskaus darbo, kuriame sėdima nuo tam tikros valandos ryto iki tam tikros valandos vakaro, kuriame suteikiamos socialinės garantijos ir garantuojamos pastovios pajamos. Kartais gal ir nenoras rimtai pasižiūrėti į buitį, susitvarkyti ją kaip "normaliam žmogui". O dabar apie manąją prabangą. O taip, Gin, prabanga ir man yra galėti dirbti darbą, kuriame pati sau esu viršininkė. Gal nevisada jaučiu finansinį stabilumą, bet galiu keltis kada noriu, dirbti kad ir vidury nakties, važiuoti atostogauti ne vasarą ar savaitgaliais, o vidury savaitės, pavasarį ar rudenį. Galiu stebėti kintančius metų laikus, turiu laiko sustoti pauostyti kvepiančių žiedų, pabraidyti po ryškiaspalvius lapus ar išsiruošti į ilgą pasivaikščiojimą sningant. O svarbiausia, galiu bendrauti tik su tais, su kuriais išties gera, o ne su tais, su kuriais trintis priverčia aplinkybės. O kokia prabanga yra galėti viską apeiti pėsčiomis, supranti, kai išsiverži į mažesnį miestuką, kurio ore netvyro dideliam mietui būdingas nervingumas ir skubėjimas. Apibendrinant: man prabanga yra mėgautis gyvenimu, o ne prabėgti pro jį kaip išdegus akis, siekiant karjeros aukštumų, materialinės gerovės ir panašių trumpalaikių dalykų. Daiktai yra uždirbami, jei labai nori, gali turėti viską. Tuo tarpu ramybės, darnos su pačiu savimi ir pasauliu, gebėjimo sklęsti bent šiek tiek pakilus nuo žemės nenusipirksi.

Anonimiškas rašė...

Daiktai yra uždirbami, jei labai nori, gali turėti viską. - tikrai ne visi ,kurie nori, ir tie,kurie nori ir stengiasi,turi viska:) taip ir nebus niekad

HouseHome rašė...

anonimiskas, tai jei sakoma, kad jei labai nori - gali viska tureti, reiskia jei neturi kazko, ar esi apribotas kazko, nelabai nori? :)

Anonimiškas rašė...

Jei iki noru issipildymo zmonems tik entuziazmo truktu,tai manau nebutu tiek mazai vis kazko norinciu:)))

Anonimiškas rašė...

laukiu nesulaukiu kada pamatysiu nauja tattoo =D

HouseHome rašė...

"tiek daug" norejai pasakyt? :)

Brigita rašė...

Sveikute,daznai uzeinu i tavo bloga ir vis tikrinu ar nera nauju irasu.Esi labai subtiliir talerintinga mergina.Na,o del vaikelio ir as pagalvoju kaip jis butu rengiamas? kaip atrodytu?kokiais zaislais zaistu?Manau butu super vintage kudikis,o gal as klystu? Kai uzsuku i kuistuka ir randu koki vintage daikteli vis pagalvoju,o ka darytu gin? pirktu nepirktu?Siutu?kirptu? ar parsinesus namo sau tyliai prie veidrodzio matuotus?Kartais tyliai pasvajoju kaip butu saunu pralekti mano miesto kuistukus kartu su Gin,juk ji viska mato kitomis akimis,gal net ir as daugiau kreipciau demesi i ,,vintage,, negu i parduotuvinius skarmaliukus.
Tikiuosi mano svajone kada nors issipildys !
Sekmes tau Gin . :)

GinCherry rašė...

Liucija, labai malonu tokius žodžius skaityti.Ne apie priklausomybę, nes priklausomybė bet kokia yra negerai, bet apie tai, kad mano blogas sugeba pradžiuginti.Žinau, kad kartojuosi,bet kitaip neišeina, galėčiau dękoti, dėkoti ir padėkojus vėl dekoti :)
Anonimišks, ačiū :) Nežinai kodėl, bet kas kartą perskaičius, kad kažkas mane mato/matė pasijaučiu nejaukiai, net nežinai kodėl :) Gal dėl to, kad matantysis visada gali išlikti anonimiškas :) Dabar dėl nemokamų pramogų, pasukim galvą :D Knygos skaitymas gamtoje/senamiestyje ant suoliuko ar ant žolytes, tam net nebūtina pirkti knygas, galima pasiimti iš bibliotekos [beje vis nenueinu iki savosios :D], piknikai ant žolės su plepesiais, maudynės ryte/dieną/naktį, tiesiog spoksojimas į debesis, jei turi dviratę transporto priemonę tai vėlgi prasiplečia pramogų ratas :) Man labai patinka pasivaikščiojimai nuo marių iki jachtklubo, 3dieniniai muziejų lankymai, jei vis dar trečiadieniais jie nemoki [šitą tradiciją noriu susigrąžinti].Na tiek sugalvoju "ant greičio" :)
Anonimiškas dėkui, o užuomina apie žemguoes yra tai, apie ką aš galvoju? :)
labas Alethea, ilsiesi? :) VIsos šitos pašalinių žmonių abejonės ir mane supa, keista kažkam atrodo, kad tu tiesiog nori gyventi truputį kitaip, kartais iš tikrųjų susigėstu ir jaučiuosi kalta, bet iš kitos pusės man toks gyvenimas patinka,nors apie ateitį mąstau tikrai daug, bet visada gaunasi taip, kad stengiuosi per daug nieko neplanuoti, nes nemažai kartų yra viskas apsisukę 180 laipsniu kampu...Tavo komentaras pasako kur kas daugiau nei maniškis, bet džiaugiuosi, kad kažkas mane suprato ir gyvena tokiomis pačiomis mintimis...
Anonimiškas, na, bet reikalinga turėti viską? Visko niekad neturėsi, nebent norai labai minimalūs :)
Anonimiškas, greit pamatysi, tik iš toliau, bet prisiruošiu kada ir įrašą būtent apie jas padaryt :)
Brigita, oi, nesu aš talentinga anaiptol, bet žinoma džiugu, kad yra taip galvojančių :) Dėl vaikelio...nežinau, kas būtų jeigu būtų,per daug apie tai nemąstau, nors į vaikiškus rūbelius žvilgteriu laiks nuo laiko ir nuraustu pagavus save tai darant :D Labai gražiai aprašei savo mintis, miela, kad kažkas pagalvoja apie mane, ką daryčiau ar ko nedaryčiau...Nors ir eista skaityti tokią panegeriką, aš esu labai paprastas žmogus, toks kaip visi, mano akys irgi mato lygiai taip pat :) O svajonė gal kada ir išsipildys, negali žinot, juk svajonės materializuojasi kartais :) Už sėkmę nedėkosiu, bijau, kad gali nesisekti :)

Anonimiškas rašė...

Uzuomena apie zemuoges, buvo nukreipta i prabanga)


winged*

aurumme rašė...

o, įdomiai atrodai. Suknutė šį kartą man nelabai, bet pilnai suprantu ką reiškia neturėti ko apsirengt!!! Nors man patinka trumpi plaukučiai, geriau atrodė ilgesni. Šie neatrodo blogai, bet anie geriau. Bet gi ataugs! Sekmes galvojant naujas įdomias plaukuosenas.

valikabu rašė...

sicia atrodai tobulai!!!!!!!!

valikabu rašė...

tarp kitko.. be proto noriu kirpti savo sheveliura! bet kirpejos atsisako tai daryti. fak!

valikabu rašė...

parodyk nauja tattoo!!! :)

GinCherry rašė...

Moku ir be nešvankybių,žinok nuotraukoj gal atrodo kitaip, bet visi kas matė gyvai "užskaitė" šitą šukuoseną kaip laaanai tinkančią :) Ir kirpykol kai atėjau kirptis atsirado, kas labai gailėjo mano plaukų, bet kai nukirpo sakė, vertėjo :)
Valikabu, gerai, kad mano nuolatinė kirpėja pripratus prie mano eksperimentų, bet kai kirpo trumpam iš visai lgų tai irgi atsiklausė kokius 5 kartus ar tikrai :D Šiaip aš labai norėčiau trumpų banguotų plaukų, ilgą laiką tai mano svajonė, bet va cheminį daryti mano kirpėja atsisako :D

mergaitė rašė...

o, kas per atsinaujinimai ;} žaismingas derinukas :) o ir plaukučių ilgis labai tinka. Pati su tokiais lakstau, tikras džiaugsmas vasarą :}

Lady rašė...

sukuosena ikvepianti, nes pries tris metus panasia turejau, ji man labai tiko ir patiko ir dabar taip nagai niezti vel ja susigrazinti. bet susilaikysiu:D

GinCherry rašė...

lady, na jei tiko ir patiko tai pirmyn ;)

Violetiniai laukai, tikrai džiaugsmas nes nekarshta :D O ir maudantis suslampa tik galai, tik va visa bėda, kad išlipus iš vandens ir neturint šepečio ir išdžiūsta netvarkingai :D Ech, bet vasara tuo ir zavi :D