2009 m. rugpjūčio 24 d., pirmadienis

Paikiškai

"<...> Koks laikas tinkamiausias norint pamatyti Fėjas ar Elfus? Tikiuosi, ir apie tai galiu tau viską papasakoti.

  Pirma taisyklė būtų tokia: turi pasitaikyti itin karšta diena - tai būtina sąlyga, ir tu turi būti truputį mieguistas, bet ne per daug - turi būti atsimerkęs, atsimink. Dar turi jaustis truputėlį - kaip būtų galima pasakyti - "pasakiškai".Škotai sako "paikiškai", ir, ko gero, šis žodis net gražesnis; jei nežinai, ką jis reiškia,  man bus sunku paaiškinti, tau teks palaukti, kol sutiksi Fėją ar Elfą, ir tada jau sužinosi.

  Ir paskutinė taisyklė: svirpliai tuo metu neturi čirpti.To nebeaiškinsiu, šį kartą turi patikėti mano žodžiais.

  Taigi jei visi šie dalykai sutaps, turi puikią galimybę išvysti Fėją ar Elfą - arba bent jau kur kas geresnę galimybę, jei tie dalykai nesutaptų.<...>

<...> Ir dabar turiu laiko supažindinti tave su taisykle apie svirplius. Jie visad liaunasi čirpę, kad pasirodo Fėja - nes jos yra tarsi jų karalienės, taip aš manau...šiaip ar taip, Fėja kur kas didesnė už svirplį...taigi jei kurnors slampinėji, o svirpliai staiga liaunasi čirpę, gali būti tikras, kad jie pastebėjo Fėją."   

 ......

 Ši ištrauka iš Lewis Carroll knygos "Silvija ir Brunas" labai taikliai apibūdina jausmą, kurį patyriau vėlyvą popietę susitikus su dviem Fėjom - Daina ir Asta, tik jos rankose vietoj burtų lazdelės laikė fotoaparatus, o trykštanti gera nuotaika, beigi jauki atsmosfera buvo lyg saujomis barstomos fėjų dulkės :) Esu labai dėkinga šioms fotografėms, už puikiai praleistą laiką beigi įamžintas akimirkas.Su fėja Daina galit susipažinti štai čia, o jos įamžintas akimirkas rasite čia :) Kitą Fėja - Asta rasite čia  ir galėsit palakstyti po jos pipirų pievas :) 

Keletas įamžintų akimirkų ir dar kartą dėkui :)






















P.S blogspot kaip visada padarė savo puikų darbą pareigingai mažindamas nuotraukas [galėtų retkarčiais ir pamiršti] :) Taigi paspaudę ant nuotraukos pamatysit ją visą :)

34 komentarai:

Giedre rašė...

Jau kur su karuselem ir arbuzu tai nuostabios nuotaikos foto,monmartru monmartras ir nufotkink gi sitaip nerealiai!Ir foto heroje zinoma taip pat nereali.Dekui uz paryzietiska nuotaika:)
p.s.jei karuseles ant parodos kalnotai visus savo studentavimo metus ant ju prasisupau:)

Anonimiškas rašė...

tiesiog be galo be krašto gražu ir miela:) tiek fotografių darbas, tiek jų modelis nepakartojami:))

Sepulture rašė...

ah fantastika! as ir uzsinorejau i vytautparkio karuseles:))))

sunrise rašė...

Ketvirtoje nuo apačios Jūsų šypsena dieviška. Ir visi nuotrauka puiki, jau rudeniu kvepianti.
Manau, Jūsų deka atgyvės Vytauto parkas, aš ir jau ten lėkt užsimaniau.

Zazuna rašė...

Nu, kad puikiai tinka biretuke, o sakei netinkama veido forma - niu... niu... niu...,nereikejo, grazu...
Net neabejoju, kad visa fotosesija buvo smagi ir kupina geros nuotaikos - tavo veidas svyti, o ir kuno pozos tokios laisvos bei atpalaiduotos...
Kai kuriose foto, man labai noretusi isvysti dideli, nerta, balta kutuota sketi, nes tu - sklendzianti, isijautus ir ryskiai pasikiska, pateikta taip, lyg "kojos nesiektu zemes"...
Svajone...
Pasaka...
Sapnas...
Ramybe...
Spalva...
Skonis...
Dziaugsmas...
Konfeti...
Ramybe...
Tyla...

wriedna rašė...

Puiku!!! :)

Daina rašė...

O ką mes sakėm apie šypseną??? :) Esi tikra svajonė fotografui.

Asta rašė...

va va, Gintarei reiktu uzdrausti nesisypsot :D

ju rašė...

Trūksta žodžių, nuotraukos tikrai nuostabios, puikiai jaučiasi nuotaika :} Net truputį pavydu tokios saulėtos ramios ir spalvotos popietės :)

Elena rašė...

Tikiuosi, nesupyksite, bet...
Tiesiog pikta darosi pagalvojus, jog laikote save ne itin gražia.
Jūs nuostabi. Ir be galo ypatinga.

:)

Alyvuoge rašė...

jau uzmaciau kelias foto fotokudra.lt jos tiesiog nuostabios!!!
esi puikus modelis!

Anonimiškas rašė...

Jusu veidas labai grazus ir veido bruozai gan ryskus- ar tikrai jauciates ne itin grazi?! Meskit visus kompleksus is grazios galvos :)jei tik galeciau atimciau veido forma, nuostabios formos antakius, sypsena..ir visa kita :) neisizeiskit
kaip visuomet - aciu uz skanu saldaini!

Anonimiškas rašė...

Dantis reiketu kazkaip tai koreguoti.Aisku,norisi sypsotis,tai ir sypsotes,to juk nekontroliuosi..

GinCherry rašė...

Giedre, už nuotraukas komplimentus perskaitys pačios fotografės :) O supynės taip, tos pačios :) Beje, darant ta foto su arbūzų, "orbita" sugedo :D
Eva, ačiū :)
Sepultura, man deja šį kartą neteko pasisupti, bet nustebau, kad jos taip ilgai veikia, bent jau pagrindinę, greitu laiku ir aš aplankysiu :D
Sunrise, ačiū :) O iš Vytauto parko prašysim procento :D
Zazuna, nesakiau, kad netinka, sakiau netinka taip tobulai :D Ačiū už gražų žodį tau :)
Wriedna, tataigi :D
Daina, o ką aš sakiau, kad bus komentarų, kurie supeiks šypseną? :D Žiūrėti toliau :D
Astai taip pat skirtas šitas komentaras :D
Ju, man pačiai sau pavydu :)Ir popietės ir pažinties ir nuotraukų :) Pirmą vakarą varčiau jas pirmyn atgal :D
Elena, aš save laikau ne ne itin gražia, o apskritai negražia...bet dėkui už gražų žodį...
Alyvuoge, nea, fotografės puikios :)
Anonimiškas, o jau atrašiau Elenai, aš jaučiuosi apskritai negraži...O iš visų išvardintų dalykų verta nebent tik antakių formą būtų imti :D Neįsižeidžiau tikrai, už gražų žodį įsižeisti neįmanoma :)
Anonimiškas, galiu brūkšteltit jums i elektroninį paštą savo sąskaitą, mielai priimsiu paramą dantų korekcijai :) Net mieliau nei mielai :) Geros dienos :D
P.S negaliu atsistebėti kai kurių žmonių bjaurumu :D

LietingaDiena rašė...

Oooo.. Ta karuselėje ir prie medžio tai labai labai labai.<3 Dar pastaroji ne tik labai labai, bet plius atrodo kaip kadras iš filmo. ^^

pavasarine rašė...

Kokios nuostabios nuotraukos.Ir rūbai kokie gražūs ir tu pati! Viskas nepakartojama ;}

sinchrofazatronas rašė...

Anonimiskas, tu gal zhlibas??? :DDD dantys pas Gin, kaip perlai. matyt kazkam pavydas bamba grauzia :DD

Anonimiškas rašė...

Nežinau kur toji problema, bet kaip žmogus gali taip savęs nemylėt, kaip tamsta. va ir visa fotosesijos įspūdį sugadino toks pasakymas, kad sau yra negraži. Ir aplamai, visa blogo įvaizdį. Kažkaip keista, kad žmogus turėdamas tiek kompleksų savo noru lenda į viešąjį internetą... Ir dar drįsta sakyt, kad vistiek sau yra negraži po tiek komplimentų ir aplamai pagyrų. Kažkaip man nenormalu. Žinau, kad komplimentai negydo kompleksų, bet tas pastovus atsikalbinėjimas... Reik bent jau mokėt tą komplimentą priimt, o ne pastoviai skūstis.

GinCherry rašė...

Lietinga diena, mes su viena mergina žiūrėjom į ta nuotrauką prie medžio ir nusprendėm, kad ji savo nuotaika labai primena Carnivale :)
Superdrug, dėkui :)
Sinchozatronas, na yra yra tų bėdelių su dantimis, bet aš ir pati savo trūkumus žinau, man pirštais į juos badyt nereikia :) Be to, kas keisčiausia, kad žmonės nesupranta, kad nuotrauka tai sustabdta akimirka, kur gali viską detaliai apžiūrėti, bendraudamas su žmogumi akis į akį, daugumos dalykų net nepastebi :D
Anonimiškas, kadangi nežinot kame ta problema yra tai ir nereiktų taip rašyti.Man keista, kai žmonės ateina ir pamokslauja nežinodami žmonių praeities, bisų įvykių, iš kur tie kompleksai atsiranda ir t.t.Na. labai atsiprašau, kad sugadinau tiek fotosesijos tiek blogo įspūdį, kiekvienas turi teisę rinktis, ką jam daryti ir ko nedaryti.Gal žmogus turėdamas tiek kompleksų bando sau įpūsti drąsos? Nepagalvojote apie tai? :) Nuo pat blogo pradžios, tiek rimbo kirčių esu gavus.Kai kurių nusipelniau, kai kurių ne, bet mane tai skatino tobulėtis, vien koks pasiekimas, kad pagaliau aš nuotraukose juokiuosi :D Kad nesigėdyju save parodyti ir truputį kitokią, trapią jautrią, galbūt ne pačiu tinkamiausiu kampu ar poza.Komplimentai kompleksų tikrai negydo, jūs esate visiškai teisi [atsiprašau jei visgi rašo ne moteris].Keista, kad pastebite pastovų atsikalbinėjimą, aš kažkaip pastebiu, kad visada padėkoju už komplimentą.Skųstis? Na, atsiprašau, bet tikrai nesiskundžiu :D Na nebent tame poste, kur prašiau paramos susitvarkyti dantims :D O šiaip dėkui ir už tokia nuomonę, gal irgi privers į viską pažiūrėti truputį kitu kampu.Tiesiog norisi parašyti citatą: kalba - nesusipratimų šaltinis, o internetinė "kalba" tuo labiau.Kiekvienas gali ją interpretuoti taip, kaip jam patogu :) Mirkt :)

sinchrofazatronas rašė...

Gin, pas mane dantys labai labai pagelte, rukymo metai ir kava nepraejo be pedsako, bet jei kas pasakytu, kad jie baisus, tai pasiulyciau saviskius parodyt ir eit na.. :)))
grubokai, bet mano budas toks.
o del kompleksu, man tavo isvaizda yra perfect.
bet jeigu kompleksai ateina is vaikystes, pvz patycios mokykloje, jie, rodos niekada nepraeis.
is manes visalaika tyciodavosi juodai ir zhostkai, todel dabar ziuriu i save labai kritiskai ir jokie pagyrimai to nepakeis :) Beto, yra dalyku, kuriu zmones galbut nepastebi. Pvz mano veidas siaubingai randuotas, todel bunu visada su pudra. Daugeliui zmoniu ir tas labai nepatinka, sako, fu, prisipudravus cia, prisishpakliavus.. bet man cia tolygu kaip saipytis is invalido, kad jis nevaiksto arba negirdi.. :)
itikti visiems yra neimanoma, ir visai nebutina. o anonimiskiems piktukams siulau paziuret i save, ne vienas nesame modeleiai is reklamu, kurie beje riebiai retushuoti :))

sinchrofazatronas rašė...

beje, Carnivale ir as paziurejau paskatinta tavo rekomendaciju :))
estetika ten tikrai grazi, bet bendrai man Six Feet Under geriau (Vitos rekomendacija velgi:) :)))

Anonimiškas rašė...

Dabar supratau... zmones ,kurie isties grazus netik ,kad nevertina gamtos dovanos ,bet gi dar ir prasosi kokios nelaimes.. GIN, pasakysiu tau nuosirdziai -taip nevalia!! As neturiu nei tokiu graziu dantu ,nei esu tokia simpatiska, bet kiekviena diena stengiuosi pasakyti dievuliui aciu ,kad esu sveika ir be visu negraziu dalyku turiu kai ka ir grazaus!..

ir dar pasakysiu kaip moteris moteriai- stenkites niekada nesakyti ''as negrazi'' (o ypac vyrui),nes nori nenori zmones ima 'ieskoti' kazko negrazaus tavo isvaizdoja ir idomiausia ,kad suranda! nu nu nu :) sekmes

Anonimiškas rašė...

Kai kurios foto, tarsi sustabdytos filmo akimirkos :)
Zavinga fotosesija :)

Twiggy

N rašė...

Gin, šiandien tikriausiai buvau užsukusi į tą tavo "rūbukų tašką" su tikslu - surasti senai rankinei rankenos atitikmenį. Ir radau :)) Ir tas toks seneliukas, dirbantis ten, davė dienai dar 10 balų. Smagu!

Aletheia rašė...

Jei jau užvirė diskusijos apie grožį...
Gin, bet gal bent jau jautiesi žavi? Man regis, tai kur kas svarbiau. Grožis - reliatyvi sąvoka, jis laikinas ir nepatvarus. Be to, tobuliausių bruožų moteris bus tik lėlė, jei iš jos nespinduliuos gyvenimo džiaugsmas. O tavyje to džiaugsmo ir šilumos tikrai daug. Žavia, netgi labai, galima jaustis ir turint įvairių trūkumų. Tiesiog į juos reikia žiūrėti su meile.
P.S. Penkta nuotrauka iš apačios verta nuodėmės:)

Liu (Chuliganka) rašė...

Nuostabios nuotraukos ir nuostabi ištrauka :) Esu tikra, kad neskaičiau tos knygos, bet jau toks pažįstamas tas tekstas.. O gal tiesiog artimas? :)

Et, kaip norėčiau, kad mane kas nors taip gražiai nutrauktų.. Ir dar taip, kad nesimatytų mano nefotogeniškumo.. :)

Anonimiškas rašė...

bliam, nuostabios nuotraukos, nuostabiausios :) aš irgi taip norėčiau, bet visa bėda, kad man taip neišeitų, nes iš tavęs kažkas spinduliuoja :)

Anonimiškas rašė...

Žinok, Gin, net neįsivaizduoji, koks pavydas suėmė nuotraukas bežiūrint... Ne tas bjaurusis - baltas ir motyvuojantis, jei taip galima sakyti :)

Kaip suspaudė širdį! Kad nesu savo laiko karalienė, kad nedrįstu daryti to, ką norėčiau, kad "ameliški" blyksniai aplanko tik kartais. O smagius pasimaivymus keičia nuovargis, nuovargis, nuovargis...

Tikiuosi, kad labai vertinti tai, ką turi. Ir reikia spjauti į visus "graži - negraži" (nors tikrai labai graži) - ne tai svarbiausia!!! Svarbiausia - kad gyveni visa siela, kad neskubi ir nesiverti kūliais, kad kuri save ir savo pasaulį tokį, kokiame ir nori gyventi.

Labai ačiū, kad įkvepi. Daugiau nieko nesakysiu, bet kai pokyčiai, kuriems pamažu bręstu, išsipildys, tikrai dar kartą padėkosiu :) Už spalvas, teatrališkumą, šypseną, nuotaiką, viltį.

Ate ;)

dawn rašė...

Pasakiško grožio. Dievinu Tavo nuotraukas.

GinCherry rašė...

Sincho, dėkui :) Mano kompleksai būtent ir atėję iš vaikystės, keista,apie tave skaityti :) Kai pamačiau tavo nuotraukas pas Vita, nežinojau, kad ten tu, sakiau kokia įdomi mergina, labai gražios lūpos :) O pas mane irgi panaši problema, tik pas mane yra įgimtos bėdos, todėl beje be pudros negaliu sau leisti išeiti...O ne man carnivale yra serialų serialas, žadu žiūrėti vėl neužilgo, tik š į kartą ne skanuoti, o mėgautis :D
Anonimišask, nesu aš gamtos apdovanota ir nelaimių nesiprašau, aš turiu įgimtų dalykų, kuriuose manau ne viena mergina/moteris pavadintų nelaime, nenoriu aš per daug plėstis šia tema, bet galiu pasakyt,kad esu paaukojus tiek, kiek kitoms moterims ir merginoms turbūt per visą gyvenimą nėra tekę paaukoti...O patarimu būtinai pasinaudosiu, labai stengiuosi :)
Twigy, dėkui :) Nors turbūt fotografės šioj vietoj turėtų padėkoti :)
N, ne, nėra ten mano taškas, nors žinau apie ką kalbi :) Užsuku ten karts nuo karto, nors nieko nesu pirkus :)
Alethea, nesakysiu nieko, kad vėl nesakytų, kad burbu ir dejuoju :) Žavesį vartoju 3 kartus į dieną, po vieną arbatinį šaukštelį :)
Liu, žinok aš irgi save laikiau ir turbūt laikysiu nefotogeniška, taigi viskas įmanoma :D
Lapai,oi, dėkui už tokį malonų žodį, žinok tikrai skruostai nuraudo, bet aš manau, kad fotografės tiesiog pagavo tinkamą akimirką, o spinduliuoja kažkas ne iš manęs, o iš žmonių žiūrinčių į šias nuotraukas :)
Aninimiškas [nes net neįtariu, kas slepiasi po juo].Tokie įrašai kaip nektaras bituteimbet kaip rašiau tekste apie save, aš esu tokia, kokią mane įsivaizduoja mano skaitytojai, tai ne aš įkvepiu,įkvepia jūsų susikurtas paveikslas, jūsų pačių mintys, kurios kartais galbūt nulindę per giliai ir vienas kitas žodis ar vaizdas tiesiog priverčia jas išlįsti į paviršių.Palinkėsiu tik stiprybės siekiant to, kas teitų džiaugsmą ir leistų spinduliuoti ir perduoti laimę kitiems :)
Aušra, ačiū :) Man labai smagu, kad taip įvertinamas žmonių darbas :)

Anonimiškas rašė...

Foto nr. 3
Ant veido byrantis konfeti, už nugaros artėjant ruduo... fantastiška šypsena - nuostabu!
Foto nr. 7
Jei nežinočiau, kad turi tattoo, manyčiau, kad suknutės raštai susilieję, LABAI gražu ;) atrodo arba kad suknelės viršus/nėriniai (tattoo), arba atvirkščiai - nėra suknelės :D - vien tik tattoo xD

-Kalkaluta-
na o viso kitos (čia man) nuo 13 nr. foto - tai romantika, nostalgija - bet tokia skani, rami, tokia mmmm... ;)

mika rašė...

Superinis stylingas! O visa kita pasakyta aukščiau ;)
Leisk knygą.

GinCherry rašė...

Dėkui! Knygą apie ką? :) Neturėčiau ką rašyti :)

Anonimiškas rašė...

Tu labai kūrybinga. Aš nesugebėčiau tiek suderint viską. Liuks esi!
O tuos nuotraukos tokios nuostabios :) Tik žiūrėti ir žiūrėti norisi ;}