2009 m. rugpjūčio 12 d., trečiadienis

Screwed stewed and tattooed

Pagaliau atėjo tinkamas laikas įrašui apie tatuiruotes, tik ši, pirmoji dalis bus kiek kitokiu aspektu, o sekantis įrašas bus apie mano asmenines "puošmenas".Tikiu, kad dalis minčių sutaps, bus persipynusios abiejuose dalyse :) Viename forume [turbūt niekam nepaslaptis kokiame], neseniai užsimezgė mažytė diskusija, na gal tiksliau buvo "numestos" kelios replikos apie rūbų ir tatuiruočių suderinamumą.Taigi, kokius rūbus turėtų dėvėti ne vieną tatuiruotę turinti moteris, kad jie tiktų jai "prie veido"? :) Ar tai turėtų būti odinės kelnės/džinsai, sunkūs kaustyti batai, odinė striukė ir kokios nors grupės logotipais puošta maikutė? :) Ar romantiškai ir švelniai rengtis galima tik tada kai ant tavo kūno puikuojasi drugelis? Kas apsprendžia ar tatuiruotės tinka prie vieno drabužių stiliaus ar ne? Prisipažinsiu, kad saviškių tatuiruočių nederinu prie rūbų, o gal tiksliau būtų sakyti nederinų rūbu prie tatuiruočių :) Nederinu spalviškai, kažkaip niekad nesusimąsčiau, kad gal oranžinė palaidinė netinka prie žydros spalvos, nors rūbuose šioms spalvoms gal ir neleisčiau draugauti :) Niekad nederinau ir pagal stilistiką, man regis lygiai taip sėkmingai galiu dėvėti ir džinsus ir romatiškas sukneles ir pieštukinius sijonus su griežtais marškinukais.Ar tikrai tatuiruotės reikalauja specifinės aprangos? Ar tarkim netinka prie vintage suknelių? :) Juk moterys tatuiruodavosi tiek anksčiau, tiek dabar.Anksčiau tai nebuvo masiškai paplitęs reiškinys, bet nėra ir dabar [jei kalbėsime apie tatuiruotes didesnes, nei drugelis prie kojos kauliuko :)].Keista, kad žmonėm apskritai kyla tokios įdomios mintys apie suderinamumą, nes manau derinti galima beveik viską, tik kartais stilistiškai,o kartais kontrasto principu.Žinoma, galbūt tam tikri tatuiruočių stiliai ir "reikalauja" tam tikros aprangos, bet vėlgi, kaip minėjau,galbūt liepsnom apipinta kaukolė ant moters rankos labai gražiai atrodytų kaip kontrastas prie gausybės nėrinių :) Gal kažkas sakys, kad tatuiruotės apskritai nėra moteriškas reikalas, bet aš galėčiau atšauti, kad labai daug priklauso nuo pačios moters, nes piešinys ant kūno tikrai negali atimti moteriškumo, o dažnai ir gražiai pabrėžia tam tikras kūno dalis ar suteikia paslaptingumo, ypač jei yra tinkamos t.y darytos ne dėl užgaidos ar mados, bet "išmąstytos", ilgai norėtos, mylėtos ir parinktos pagal žmogaus būdą.Niekad nesusimąsčiau ir apie tai,kad turėčiau jaustis mažiau moteriška dėl to :) Turbūt tatuiruotes galėčiau palyginti su kelniu dėvėjimu, juk kažkada šis rūbas buvo išimtinai vyriškas, bet ar dabar dėvėdamos kelnes, jaučiamės mažiau moteriškos? :) Labai įdomu būtų "išgirsti" jūsų pasisakymus šia tema, taigi ar reiktų derinti tatuiruotes ir aprangos stilių? Ar tai ne moteriškas "atributas"? 

O čia vakarykštis derinukas ir pasisakymas, privertęs lūpų kampučius pakilti aukštyn, kurį išgirdau iš gatvėj "sutikto" vyriškio: "Jūsų toks įdomus saviraiškos būdas, kad tenka atsisukinėt" :D

  • Suknutė 10 lt.
  • Batukai [trofėjus iš Varėnos] 12 lt.
  • Megztukas 35 lt.
  • Viso: 57





31 komentaras:

Anonimiškas rašė...

Cia akytes kaip nepadazytos atrodo,tokios mazos:) arba maziau padazytos.:)

GinCherry rašė...

Padažytos tiek, kiek visada :D Jau seniai dažau akis tik taip, ateis ruduo, grįš ir pravedimai :) Akytės čia primerktos gal, o šiaip jos ir nėr didelės :D

Vilmantė Apytiksliai rašė...

suknelė šita tai labai graži.

Aš turiu tatuiruotes ant apie rankų, na tarkim po "degtukų dėžutės" dydžio ant vidinės dilbio pusės vidurio, linija ant vienos rankos, apskritimas ant kitos. Šiaip aš esu labai aukšta, ir mano rankos ilgos, tai pastoviai problemos su rankovėmis normaliomis, dauguma vasarinių ir kt rūbų su tom trijų ketvirčių rankovėmis, tai atrodo, kad lyg tyčia nukirpta, kad tatuiruotės matytųsi :)
man tai tavo tatuiruotė labai graži, ir šitu klausimu neigiamų atsiliepimų negalima klausyti, nes iš proto galima išeiti su kai kuriais požiūriais, jau čia tatuiruotės mes vos ne prostitutės, be išsilavinimo, tik ką iš kalėjimo išėję ir narkotikus pardavinėjam :)

o tau prie vintažinių suknelių tai labai gražu viskas, va dar šita http://freelancersfashion.blogspot.com/ tatuiruota moteris su vintažinėm suknelėm man pasakiškai graži, o jau plaukai jos1!!!!
nu nukrisčiau nuo kėdės, jeigu jai kas nors į akis pasakytų, kad jinai nėra moteriška :)) tai jau tada nebėr visai moteriškų moterų. Na, bet kitiems nevalgantys modeliai gal labai moteriški :(
http://www.dressaday.com/dressaday.html va o šitai Erin labai patiktų tavo šita suknelė, ji išprotėjusi dėl kišenių :) ir jos bloge irgi seniau buvo postas apie tatuiruotės, kažkokiam siuvimo konkurse pasipylė komentarai, kad vat šitas rūbas dai gal ir gerai pasiūtas, bet vat modelis tai su tatuiruotėm, tai mažiau duodu, tai ji davė velnių tokiems komentuotojams :)

Aleksandra rašė...

zinai, pastaruoju metu as net gi esu pamirsus kad tokia turiu ir net nesuku savo galvos, del to, kaip ji atrodo su vienais ar kitais rubais.
Kitas dalykas, juk svarbiausia kad pats zmogus jaustu komforta jas [ne]turedamas ir tik jo reikalas ar jis jas derins su apranga, bet manau butu begalo apsurdiska save ikisti i kazkokius remus ir rengtis tik taip ar kitaip, nes tam tave ipareigoja piesiniai ant kuno.

Petit Moris rašė...

Derinukas dailus, tačiau basutės iš šono blogis man (:
o kas liečia tatoo, tai forume aptartas atvejis, man tikrai kažkodėl netiko nei kontrasto nei kokiu kitu atveju, nors Tavo derinukai visada tinka prie tatoo, galbūt tiesiog todėl, kad jos nėra nei su šautuvais, nei su tigrais nei su dar kuo, tiesiog derinasi prie aprangos stiliaus, ir dabar galvojant, tai jaučiu nėra rūbo, kuris netiktų prie Tavujų puošmenų (:

LietingaDiena rašė...

Mano nuomone, tattoo klausimu niekada nebus prieita bendros nuomonės. Nes visada atsiras dvi pusės-ta, kuri jas mėgsta ir gina ir kita, kuri yra priešiškai joms nusiteikusi ir jų nuomone jos tai netiks, tai dar kas nors negerai su jomis bus.

Aš manau, kad jos neturėtų būti kažkaip derinamos su drabužiais, nes tatuiruotė yra tarsi išskirtinis žmogaus ženklas, kuris neturėtų būti "slopinamas" bendrais drabužiu atspalviais ar dar kažkuo panašiu.

O derinukyje labai patiko megztukas. Šauniai atrodo. :}

PinkCity rašė...

Tiesą sakant - taip, su kelnėmis jaučiuosi daug mažiau moteriška, nei su pūsta suknyte. Nereiškia, kad blogiau, tačiau - mažiau moteriška. Lygiai taip man manau, kad saldžios rožinės mergaitės įvaizdžiui matomos stambios tatuiruotės maišytų ir prie jo nesiderintų. Viskas, kas yra išorėje ir matosi, yra įvaizdžio dalis - šukuosena, makiažas, pyrsingas, aksesuarai, drabužiai, avalynė - tai kodėl tatuiruotės turėtų "nesiskaityti"?

Anonimiškas rašė...

Tada tarkim,kad siandien ,,bad day" ir per trumpai arba per ilgai miegojai,nes kazkokia nesviezia:) as apie akis :D

Anonimiškas rašė...

Vėl pakėlė nuotaiką naujas įrašas. ;] Tas vyriškio pasisakymas gatvėje- VAU! Turbūt nepamirščiau tokių žodžiu dar ilgai ilgai. ;] Šiandien, kol dar nebuvo šio įrašo, žiūrėjau tavo senąjį įrašą su balta taškuota suknele, ir kaip tik pagalvojau kaip gražiai atrodo ta tatuiruotė prie anos suknelės. ;D Manau, kad tatoo nebūtina derinti su rūbais. Aš asmeniškai megstu tokius keistus kontrastus, kaip pavyzdžiui buvo minėta- kaukolės tatoo ir nerinukai. ;D
P.S. Klausimas: kaip pasidaryti, kad bučiau ne anonimas? Noriu turėti varda. ;D Dėkui, jei kas paaiškinsit. ;]

GinCherry rašė...

Vilmante, labai "matytos" man tavo tatuiruotės t.y labai įstrigę atmintyje, o nežinojau kieno :) Dabar manau žinosiu :) Taip tų mitų apie tatuiruotus žmones, ne tik moteris yra labai daug, bet pastebėjau, kad jos labai gajios postsovietinėse valstybėse, ačiū dievui man kažkaip nelabai teko su tuo susidurti :) Nors teko, bet netiesiogiai, dalyvaujant vienam foto konkurse :) Freelancer blogą žinau ir seku, galima būtų surasti ir daugiau pin-up modėlių, kurios turi tatuiruotes, pvz ta pati Sabina, o kūno jai pavydėti tikrai galėtų beveik bet kuri moteris, ypač atsižvelgiant į tai, kad ji ne vieną vaikelį turi :)
Aleks, turbūt dėl to aš prie savo tatuiruočių nieko ir nederinu, nes jas tiesiog pamirštu, prisideda dar matyt ir tai, kad jos tokiose vietose,kad aš jų nematau be typatingų pastangų :) Na vienintelė, kurią matau tai dabar rožė ant dilbio :) Bet aš visada ypatingai mėgay 3/4 rankoves ir apskritai raitoti rankoves, kai dar jos ir nebuvo ant mano rankos :)
Petit Moris, tep tep, bet aš save guodžiu tuo, kad netenka man jų iš šono matyt tai ir širdies neskauda :D Na, nežinau, man kažkaip žiūrėjos, matyt kiekvienas vaizdą mato kitaip ir vertina per savo prizmę, todėl kartais ir labai sunku vertinti, kartais sunku įsijausti į kito kailį :) O maniškės gal labiau žiūris todėl, kad spalvotos, atseit linksmos :D
Lietininga diena, bendros nuomonės tai taip, neprieisim ir kas svarbiausia, kad nepakeisim, nes įskiepyti kažką naujo žmogui, kuris turi tvirtą nuomonę yra labai sudėtinga, o jei žmogus užsispyręs tai apskritai neįmanoma :) Bet aš jos ir nebandysiu keisti, tiesiog man smalsu, kaip mąsto kiti žmonės.Tikrai labai įdomu visokią nuomonę išgirsti :) Dėkui už komplimentą megztukui, jis man kažkaip irgi visai pradėjo patikti :D
Pinkcity, tada vadinas labai daug kas priklauso nuo vidinio nusiteikimo, nes aš su kelnėm ir net su džinsais nesijaučiu mažiau moteriška, bet gal todėl, kad aš paprastai dėviu sijonus ir sukneles ir su kelnėm dažnai jaučiuosi net labiau pasipuošus ar labiau ypatingai :D Nekalbu apie tai, kad tai turėtų "nesiskaityti" tiesiog, kaip Aleks rašė, žmonės turintys tatuiruotes dažnai pamiršta patys apie jas ir net nesusimąsto apie specialų derinimą, priėma kaip savo kūno "dalį" tarkim juk prie apgamų rašto nederinam tik taškuotų suknelių? :D
Anonimiškas, kartais mane "užmuša" tokie komentarai :D T.y ant tiek absurdiški, kad sukelia tik juoką, nes nežinau kaip į tokius komentarus reiktų reaguoti :D Pasakyti: "ačiū už nuomonę" ar teisintis? :D Teisinuos :D Na tarkim aš labai prastai miegojau, nes pas mane po savaitės nesimatymo grįžo vyras ir dabar nuo per mažai miego mano akys ir paakiai nešvieži ir pajuodę :D Tokie komentarai man juokingi dėl to, kad atrodo komentuotojui nesuprantama, kad nuotraukoje gali kristi netinkamai šešėlis, būti blogas apšvietimas, įsitempti raumuo, prisimerkti akys :D Bet dėkui už pastebėjimą, pasistengsiu miegoti tiek, kiek reikia, nei daugiau nei mažiau :D

getsbis rašė...

vilmante, ačiū už pirmą linką - puikus, įkvepiantis blogas, labai graži damutė ;)

esu toje barikadų pusėje, kur tatuiruotės šlovinamos. jei piešinys(-iai) ant kūno yra apgalvotas, pamiltas, jis tampa ne garderobo, o KŪNO dalimi, neatsiejamas nuo paties žmogaus ir jo asmenybės. taip, kaip neatsiesi nuo savęs savo ūgio ir sudėjimo - tiesiog rengsiesi taip, kad visuma būtų ok (pvz, ne viską galima vilkėti, jei kojos nėra ilgos ir pan).

ir ką jūs čia taškiat apie akis dabar?.. :| lolai.

ano, taigi spustelk 'komentuoti kaip:' ir pasirink 'vardas/url'. ;)

L. rašė...

Gin, Gin...be žodžiu, suknelė fantastiška :) taip užpavydėjau (;pp).

Beje, turiu panašaus tipo palaidinę, tik sagos didesnės :)

Aletheia rašė...

Visada laikausi nuomonės, kad geriausia, kai žmogaus išorė dera su jo vidum, t.y. atitinka jo gyvenimo būdą, vyraujančias nuotaikas, savastį. Gerai apgalvota, "nugludinta" ir kažką įprasminanti tatoo niekada nekels (bent jau man) nedarnos įspūdžio. Nes ji paprasčiausiai derės prie paties žmogaus. Kur kas liūdniau stebėti vergavimą tariamai madai, kai viskas iki skausmo suderinta ir nugludinta, bet vargu ar atskleidžia žmogaus savitumą. O gal jo tokiais atvejais nė nereikėtų ieškoti?

Ina Smirnova rašė...

Man labai patinka Jūsų tatuiruotes, Gin! Pati turiu vieną darytą labai seniai ir tokioje vietoje, dėl kuriuos tikrai nereikia derinti rūbų )))) (ant savo minkštosios vietos dešines puses)))

O tokius kvailus anonimiškus komentarus juk galima tiesiog išjungti, pakeitus savo blogo nustatymus... Manau šiam žmogui ir pačiam gėda, kad rašo nesąmones - dėl to ir nepasirašo savo tikruoju vardu.

valikabu rašė...

tarp kitko.. siandien namie kaip tik diskusija ta tema apturejau.. po ilgu mastymu, analizavimu ir diskusiju su savimi pribrendau tokiam dalykeliui, kaip tattoo, didesne negu degtuku dezute (manaja roze ant kaklo esi maciusi bloge ;]).. netycia aie tai uzsiminiau draugo mamai (gyvenu kartu su draugo teveliais).. kad ir kaip bebutu, tam , mano nuomone, didele itaka daro karta, kurioje augo zmogus.. turbut dauguma tevu pasakytu, kad protingos paneles tokiu nesamoniu negali issidirbineti, nes tai yra kuno darkymas, ka gali daryti, kaip jau buvo mineta, is kalejimo paleistos narkomanes! nesamone..

Anonimiškas rašė...

as irgi atsisukciau,jeigu Jus pamatyciau.) Zavi moteris su savo stiliumi, zvilgsniu i pasauli ir tvirta nuomone.

ignieška rašė...

Gin, aš kažkada pasakojau savo draugui, kad prenumeruoju tavo blogą ir kad nepaprastai žaviuosi tavo stiliumi ir taip ir pasakiau: "neįtikėtina, bet jos tatuiruotės puikiai dera prie vintažinių suknyčių". Tiesą sakant, kas kartą vis žaviuosi tavo apranga. Nesu didelių tatuiruočių gerbėja (pati nesidaryčiau), bet, kaip kažkuriam komentare buvo parašyta, jei viskas harmoninga su vidumi, tatuiruotė suknelei ar moteriškumui apskritai - ne kliūtis.

sinchrofazatronas rašė...

Tatuiruotes stilius turi tikti prie rubu stiliaus, mano manymu. kaip atrodytu tokio pin-up stiliaus tatuiruotes prie tarkim hipiskos aprangos? o kaip atrodytu visokie ten tribal kringeliai prie suknyciu su gelem?
kai baigiau mokykla labai norejau gagarino skafandre portreto ant peties, arba kokios snaiges su detalem, bet kazkaip neprisiruosiau :] ir nesigailiu. siaip neturiu nieko pries tatuiruotes, bet manau kad ir tau taviskes visa gyvenima nepatiks. o gal.. ka zinai :]

Chérie rašė...

Na, mano nuomonė apie tattoo tu puikiai žinai, tai nesiplėsiu čia. Tiesiog galiu pasakyti, kad dailiai moteriai ir bulvių maišas nenumuša jos moteriškumo :)) O vyriškio komplimentas manau labai gražus :))) Anyways, ant tavo kojytės labai puikiai atrodo tos basutės.. Suknutė puiki <3

Vilmantė Apytiksliai rašė...

Gincherry, tikriausiai pas gotus forume matei :)

sinbchrofazatrone, labai gerai atrodytų prie hipiškos aprangos :) nu jeigu gerai padarytos, kokybiškos, gražios, tai prie visko tinka :)
o Gagarinas gražu, pažįstu vieną merginą, kuri irgi tokią ruošiasi neprisiruošia darytis :)

Petit Moris, o šautuvų, ypač revolverių tatuiruotės tai man pasakiškai gražios, ypač jei ant klubų, mmm.... ir manau visai tiktų ir iš paprastų džinsų kyšančios, ir iš nėriniuoto sijono :)

o šiaip tai logiška, kad paprastai žmonėms gaunasi, kad natūraliai tatuiruotės dera prie rūbų, gi jei darosi kaukoles, tai nėra fyfos ar fyfinai, po galais :)
(mano tėvo pirma reakcija į mano tatuiruotę buvo "Kokia tu nuotaka būsi, su balta suknele ir tatuiruotom rankom!!!" :D )

Zazuna rašė...

Kaskur matytos graziosios basutes... ;) Labai saunus derinukas ir suprantu ta praeivi, kuris atsisukinejo - nuostabiai atrodai, manau uzkabino jo siela issireiksti, o lupas prabilti ir tatuirotes. Jos puikiai dera prie tavos raiskios asmenybes (cia man tokia nuomone susidare).
Ir kas do nesamone tas tatuiruociu ir "dress code" nesuderinamumas - na suprantu jei tai butu baugios tattoo (na jug buna ir tokiu - visoki rasistiniai uzrasai, kirmelaites grauziancios kuna, zmogus su nuplesta oda ir pan... brrr..., neturejau tikslo subjaurinti - sorry...), tada suprasciau, kad rozine suknute su romantiskais raukinukais ir "Hello Kitty" logotipu, gal ir nesiziuretu, bet cia tik gal ir dar tai abejoju... ,o gal ziuretusi...
Zodziu - grazu man ir niekas cia niekam nemaiso, o tik papildo, skleidzia minciu ir polekio sparnus. Tattoo, tai gyvenimo akimirku dienorastis - vidiniu jausmu blonknotas. Jos kaip ir drabuziai - vienas kitam nemaiso, kaip tik vienas kita papildo. Drabuziai supakuoja zmogu, o tattoo uzdeda grazu kaspina...
P.s., as jau 2,5m. niekaip neprisiruosiu "uzsiristi kaspinelio". Is pradziu nebuvo laiko, po to pilvuko gyventojos nenorejau jaudinti, dabar vel voveres gyvenomo tempa paemiau - ach kada? Na gal ant savo torto ir sampano dienos istaikysiu, bet matau, kad bus ne kas, nes vienas itaigus seimos narys labai pasipiktines siuo mano noru (taip pat buvo kai auskarus veriausi, bet susitaike, dabar valio...), bandysiu perkalbet, bet manau nepavyks, o gal ir gerai - SIURPRIZE... :D

Airina rašė...

Ak, jau maniau,kad jau bus tai, ko laukiu, bet dar teks palaukt...Na, kur ta istorija apie tatooo :)

GinCherry rašė...

Getsbis,na va, tą patį aš ir turėjau omenyje, kad tatuiruotės tampa neatsiejama kūno dalimi, bet man regis tokius dalykus sunku suprasti tam, kas tatuiruočių neturi :) O dėl dėvėjimo kas tinka pagal figūra tai aš irgi esu labai dviprasmiškos nuomonės :D
Liucija, dėkui :) Dar didesnės sagos? jau man šios atrodo toookios didelės :D
Alethea, labai įdomų aspektą palietei, matyt esmė ir yra tame, kad kai tavo išorė sutampa su vidumi tai net nesusimąstai apie tai, kad kažkas galėtų nederėti.Tarkim tatuiruočių stilius aš vertinu labai atsargiai, nes kiekvienas žmogus suranda tai, kas jam labiausiai tinka.Tai,kas gražiai atrodo ant vieno žmogaus kūno, visai netiks kitam pvz savęs neiįsivaizduoju su nespalvotom ir kitokio stiliaus tatuiruotėm, man atrodo, kad spalvos labai puikiai atspindi mano vidų :) O tatuiruočių darymui dėl mados visiškai nepritariu, paskui taip ir būna, kad po metų ar poros atsibosta ir nebepatinka...
Im-bear,dėkui :) Na taip, jūsiškės derinti tikrai netenka :D O dėl anonimų, tai nenoriu išjungti, nes manau, kad gali būti, kad pasisako ir mane pažįstantys žmonės, galbūt draugai, kurie nenori, kad žinočiau, kad tai rašo jie :) Taigi reikia rinktis vieną blogybę iš dviejų :D
Valikabu, taip, beabejo, nes sovietinėse šalyse tattoo menas neegzistavo, jos būdavo daromos tik įkalinimo įstaigose ar jūreiviams, su tušinukų rašalu, savadarbėm mašinėlėm, todėl natūralu, kad mūsų tėvų kartai tai kelia neigiamas asociacijas.Mano tėvam irgi nepatinka maniškės tatuiruotės, todėl visus kartus jiems pasakiau post factum :D Jiems atrodo, kad tai atsirado tik visai neseniai ir yra mados reikalas :D
Anonimškas, dėkui :) Na, kai kuriais aspektais nėr ta nuomonė labai tvirta, bet tai manau irgi tik į gerą, neleidžia užsistovėti :)
Ingieška, labai malonu tokį komentarą "išgirsti" iš žmogaus, kuris nėra tatuiruočių mylėtojas :)
sinchrofazatronas,na tatuiruotės šios vadinos old schoolinėm, ne pin-up, čia šiaip, bendram išprusimui :) O dėl suderinamumo tai manau, kad gal visai ir neprastai atrodytų, kažkur kompe pas mane yra užsilikus nuotrauka iš hell looks, kur moteris su vintažine berods auksinės spalvos suknute, o jos rankos tatuiruotos tik juoda spalva :) Pirmą kartą kai pamačiau, atrodė keistai, o laikui bėgant pasidarė tikrai labai gražu :) O dėl maniškių, na pokolkas nesigailiu, nors tiesą, neilgai jos dar ir gyvena ant mano kūno tik 4-3 metai :) Bet kaip aš sakau, geriau jau gailėtis, kad kažką padarrei, nei, kad neišdrįsai :) O be to, visada yra tikimybė, kad ir toliau aš jas lygiai taip pat mylėsiu :D

GinCherry rašė...

Cheries, o taip :D Tavo poziciją žinau puikiai :) Labai džiaigiuosi čia tave matydama :) Girdėjau basutės šaukė iš batų spintos: "Pasakyk Simai dėkui :D" :)
Vilmante, aukso žodžiai: "o šiaip tai logiška, kad paprastai žmonėms gaunasi, kad natūraliai tatuiruotės dera prie rūbų"
Zazuna, dėkui už gražų žodį :) basutės taip taip, tos pačios :) Taigi, kad tatuiruotės yra vidaus išraiška, galbūt įamžinanti tam tikrus gyvenimo įvykius, o kad galbūt kitiems žmonėms atrodo, kad netinka tai nereiškia, kad taip yra.Čia matyt yra toks dalykas, kurio arba nekenti arba myli, abejingų matyt nėra :)
O, kad taip ilgai mąstai tai gerai, bus subrandinta tatuiruotė :) O ką ir kur planuoji darytis? :) Pati žinau kaip sunku ištaikyti ir laiką ir finansus, ypač kai negali nueiti bet kada :) o turi susiplanuoti porą mėnesių į priekį :)O namuose kas prieštarauja? Vyras? :) Aš jau kaip sakiau, savo tėvam visada pasakau post factum :D Mažiau nervų kainuoja ir jiems ir man :)
Airina, sekantis bus apie tai, ko lauki :)

Zazuna rašė...

Tai, kad nera uz ka, grazu - ka matau, ta ir sakau. ;)
Del tatoo, tai vyras net gi palaiko, o ir pats noretu uzrasiuko nugaroje prie plauku linijos, bet ir kaip as, nenutaiko laiko. O su mama siandiena turejau pokalbi - net gi linksma pasakyciau. Keista, bet ji pritare mano norui (nors seniau priesinosi), o tai man be galo svarbu...
Kadangi mano kunas "ispuostas" apgamu, tai labai didelio pasirinkimo neturiu, bet noreciau ant vidines rieso puses, nes ten maziausia bloguju taskeliu, o ir dazniausia paciai matoma vieta.
Vis neapsisprendziu kuria pirma darytis, siaip noretusi dvieju - tiek ant vienos rankos, tiek ant kitos, bet manau is pradziu uzteks ant desiniosios.
Gal kvailai nuskambes, bet noreciau linsmai patrauklaus personazo - Betty Boop, o antroji butu adata perverus oda - kaip mano mociutes atminimui, jos isiuta indeli i manaji "as".

GinCherry rašė...

Tai kaip suprantu kliūčių kaip ir neliko, taik laiką ištaikyt :) Super :) Dabar dėl tattoo, betty boop ant riešo manau neišeitų padaryti, nes visų pirma, ji turėtų būti labai mažytė [žinant tavo riešus :D], o kadangi mažytė, tai tada reiktų daryt nebent ne detaliai, nes maža ir smulki laikui bėgant susilietų, deja.Plius ant riešo apskritai tokia plonytė odelė,kad būna pasielija dažai, o va idėja su adata labai faina, aš kadanors irgi norėčiau kadanors konors susijusio su siuvimo reikmenimis, bet čia tik laikas parodys, jei viskas eis taip, kaip man norėtųs...
Ir join the polka dots skin club :D Pas mane irgi apgamų apgamėlių :D Savo oda vadinu polka dot skin :D

Zazuna rašė...

Aciu uz patarima ir pakvietima ;)
OK'is ziuresim, kada istaikysiu, bet bandysiu artimiausiu metu iki Marijampoles nulekti i "Drakono zenkla", pasiuostinet.
O dabar vizijose turiu adatos vaizdini, bet dar reikes pasieskizuot laivo laiko turint. :)

Anonimiškas rašė...

gin, nuostabi suknute:)

moon girl rašė...

Bet kaip aš sakau, geriau jau gailėtis, kad kažką padarrei, nei, kad neišdrįsai :)
teisingai pasakei :)
tiesa, labai idomu, kad mano tevai kazkodel dabar nera neutralus siuo klausimu. jie netgi UZ! ne kas kitas, o tetis ikalbino pirmaja tatuiruote pasidaryti! ;] del to labai dziugu :)
tiesa, siandien darbe uzsidiskutavom sia tema.. papasakojau apie tsavo isbrandinta tattoo ideja.. istrigo vadovo zodziai: "su klasikine suknyte tu niekad nebeatrodysi subtiliai". o as manau, kad jei nori, netgi ta pati minetoji kaukoles tattoo atrodys subtiliai prie a la chanel suknytes.

Anonimiškas rašė...

na aš pati tattoo nesidaryčiau (nesakau kad niekada, nes taip sakyti negalima ;)) bet ant tavęs, tai unreal, tu, nebūtum tu be jų, jos (t.y. tattoo) kuria tave, o tu kuri jas
mano nuomone tatto tai yra "gyvenimo būdas" ir tik labai savimi užtikrinti/pasitikintys asmenys išdrysta jas pasidaryti, turiu vieną draugę kuri ant mentės turėjo kaip kažkas minėjo dektukų dėžutės tattoo, bet jis ten atsirado tik dėl mados :( o dbr varškelė graužiasi, nori pasinaikinti
taip kad labai sveikintinas tavo drąsumas šioje pilkoje Lietuvėlėje, kur tik bershas, vero modas, aprangas galima gatvėje pamatyti :(
esi ryški, tokia ir būk ;)

-Kalkaluta-

Unknown rašė...

Laba diena!
Siandien pirma karta uzkliuvau uz sio nuostabaus blogo ir jau kad verciu verciu irasus... atsigrozet negaliu! Labai ikvepiantis ir jaukus!
Labai butu sunku perskaityt visus komentarus, jei kas jau yra klauses ta paty klausima, bet norejau pasiteiraut, kur kaune sukneles po 1 lt ir dirziukai ir sijonai po 1 lita??? :)) ar pacios gamybos? Sita suknele - kazkas pasakisko!!

Dar karta! puikus blogas, butinai pradesiu sekti! :)