2009 m. spalio 14 d., trečiadienis

Cinema the strange...

Kinas kinas kinas...Tokiomis dienomis/rytais/vakarais kaip ši, kai žemė maišosi su dangumi ir mintyse rezgu planus kaip išvengti neišvengiamo nosies kišimo į lauką, norisi jaukiai gulėti susikus į pledą ir žiūrėti įvairius filmus.Daug filmų.Apie gražius žmones, miestus, orus :D Nežinau kodėl, bet man daug labiau patinka žiūrėti filmus namuose arba kažkur kitur tik ne kino teatre :)   Namuose patinka žiūrėti dar ir dėl to, kad gali aptarinėti, juoktis, sustabdyti filmą, kai kažkas nori parūkyti , "pasipudruoti nosytę", įsipilti gėrimo ar pasiskrudinti popkorno  :)  Kino teatre sugrįžimas į salę gali būti šiek tiek komplikuotas, ypač jei palieki rankinę viduje [kaip aš] tada tenka ieškoti vadybininko, rausti, atsiprašinėti ir bandyti išvengti tylos pauzių žingsniuojant iki kino salės durų, šnekant kažką, ko paskui neatsimeni :)  Žinau, kad bus prieštaraujančių, kad žiūrint kino teatre visai kita atmosfera, garsas, kokybė :) Yra filmų,kuriuos man labai patiko žiūrėti didžiajam ekrane, vienas iš jų apie Edith Piaf, tikiu, kad žiūrint jį namie, tokio įpūdžio nebūtų palikęs.

Jau ilgą laiką su draugais pamąstydavom apie projektorių ir filmų peržiūras namie, lauke ant namo sienos ar visu, kur tik fantazios nuneša.Paskui pradėjau svajoti apie filmų peržiūras pas mane namie, žiūrinėjau kiek kainuoja išsinuomot projektorių, taip ir įsivaizdavau, kaip sugulus ant kilimo, prisimėtom pagalvėlių, plėdų, užsikuriam kaljaną, geriam vyną ir žiūrim filmą.Idėjos ir liko tik idėjų lygmenyje, kol keletas žmonių nesugalvojo organizuoti kino vakarų kavinėj.Taip gera ateiti į pažįstamų žmonių kompaniją, šiltai atsisėsti, nusipirkti arbatos, įkristi į minkštą krėslą ir stebėti...

Labai įdomu būtu sužinoti jūsų įpročius, kur mėgstate žiūrėti filmus, koks žanras patinka/nepatinka :) Taipogi įdomu būtu sužinoti mylimiausius filmus [ieškau idėjų, ką galėčiau pažiūrėti] :)

Tik turiu prisipažinti, kad šiandieninį filmų vakarą "iškeičiau" į vakarą namuose, schogeten "trilogia" ir nescafe kavą :D

O čia praėjusios savaitės "kinadienio" derinukas:

  • Sijonas 4 lt.
  • Palaidinė 1 lt.
  • Sadlle batukai 75 lt.
  • Pėdkelnės 20 lt.
  • VM kojinės 20 lt.
  • Megztukas 8 lt.
  • Į megztuko atlapą isegta vintage sagė skėtis [ir vėl sagės nesimato] - dovana :) 
  • Viso: 128



43 komentarai:

vjusta rašė...

tokiems šlapiems vakarams reikia ko nors šilto. Arba apie šiltus kraštus, arba apie šiltus žmones.Jei nematei pasižiūrėk "Forest Gump", "Pay it forward". Šie filmai labai gerai nuteikia. Kitas būdas sušilti- komedijos. Nuo juoko tikrą karštą pajauti. Mano mėgstamiausios komedijos- senos geros sovietinės (briliantinė ranka, šurikas), animacinės(Šrekas!) arba... gėda... kartai labai gerai man "sueina" absurdo, amerikietiškos, kiek kvailokos komedijos.

Gražus derinukas (kaip visuomet :) ). Būtų smalsu pamatyt prie derinukų, kokias rankines priderini :)

GinCherry rašė...

Juste, Forest Gump esu mačius, labai labai patiko man šitas filmas ir kažkaip neseniai youtube žiūrėjau elvio "klipą" ir sakiau vyrui, kad reiktų pasimokyti tu firminių žingsnių su "sulauzžyta" koja ir prisiminiau versiją, kurią parodė filme :)Antrojo nesu mačius.Va man didžiausia bėda su komedijom, man kažkaip sunku rasti gerą komediją, tai dažniausiai jų net ir nežiūrim.Tiesą pasakius neatsimenu kada paskutinį kartą mačiau tikrai gerą komediją :)
Dėkui :) Rankines retai fotografuoju, nes esu rašius, kad kai įsikabinu vieną tai ir "tąsau" ją iki negalėjimo :) Ilgą laiką tai buvo juoda, didelė ir beformė rankinė, o dabar visur tampausi tą rudai/bordinę iš praėjusio derinuko :) Čia ji buvo derinta prie palaidinės, dėl raudonumo ir atseit prie batų padų, nes jie rudi :D

Brie rašė...

Labai gražus sijonas! Nuotraukose sunku įžiūrėti, bet atrodo, kad iš natūralaus audinio, ne?

P.S. Įrašas apie filmus tiesiog tič toč atitiko mano savijautą. Kad šaltu metu, kai už lango pliaupia lietūs, tik ir norisi šiltai spoksoti į ekraną :)

GinCherry rašė...

Brie,dėkui :) Sijonas vilnoninis, todėl biški graužia kojas :D Bet šaltu metu jis man nepakeičiamas :)
Manau matant už lango tokį orą, daug kam kyla tokios mintys, reikia vienytis ir padaryti kokį nors bendrą virtualų kino vakarą :D Tarkim nusprendžiam kurią dieną, tam tikrą valandą, visi žiūri vieną filmą ir paskui surašo atsiliepimus :D Šovė tokia idėja netyčia, bet kaip smagu būtų :D

Vilmantė Apytiksliai rašė...

aš tai sėdžiu su dekiu vilnoniu (ir tegul sako kalbininkai ką nori, čia senas daiktas, iš tų laikų, kai dar jie visi buvo dekiai :) naujesni tai gali ir kas nors kitas būt...) ir žiūriu serialus :)
šiaip iš komedijų galiu rekomenduoti Black Books - šiaip čia irgi serialas, bet tik trys sezonai po šešias dvidešimties minučių serijas. Bet užtat kokios serijos :) veiksmas vyksta knygyne, daugiausiai tarp trijų pagrindinių veikėjų, kuriuos jau aplink mane daug draugių pamilo :) daug betvarkės, absurdo ir raudono vyno.

Palaidinė labai graži, aš irgi bandau įsitaisyt ką nors dryžuoto, bet niekaip neužtaikau, kad patiktų.

GinCherry rašė...

Vilmante, taip taip, dabar jie vadinami "pledais" turbūt :D Reiks paieškoti black books, nors aišku linkomanijoj jo nebus.Iš kur tu siunteisi? :)
Palaidinė senokoka, jau kažkada demonstruota, bet dar senam bloge, ji tokios truputį slidžios medžiagos, bet man labai patinka jos kaklas ir tai, kad rankovytės trumpos ir pūstos.Aišku šaltuoju metu pasislepia po megztuku, bet kai šilta tai tos rankovės labai dailiai atrodo :) Aš irgi ieškau ieškau tobulos dryžuotos palaidinės, 3/4 rankovėm, bet vis nerandu, bet spintoj keletas užsilikę tai vis išsitraukiu :)

Vilmantė Apytiksliai rašė...

Yra linkomanijoj :)

GinCherry rašė...

Jeee, reiks ieškot :) Nes aš vis linkomaniją keikiu, kad ten niekad nieko nėr kai reikia :D

Anonimiškas rašė...

kojines nenutempia pedkelniu zemyn?

GinCherry rašė...

Anonimiškas, nea nenutempia :) Jos labai tvirtai laikosi, dar čia jų kraštas užlenktas, šiaip jos ilgesnės.O kodėl turėtų tempti?

mirattes rašė...

Man patinka europietiškas kinas. Tačiau, turime su mergaitėmis tradiciją kas mėnesį eiti į VIP premjerą, kurioje pristatoma kokia nors romantinė komedija mergaitėms. Kažkaip aš vertinu tradicijas ir susikurtus ritualus.

mirattes rašė...

Tiesa, puikus derinukas. Keista bet šiandien susiformavau panašų, tik spalviškai netokį... :)

brumbrumai rašė...

kadangi as esu filmu maniake, tai galeciau cia sneket ir sneket :D tikiuosi, susitvardysiu :) seniau megau viena ziuret, kad tikrai sugerciau filma, kad buciau viena su filmu ir niekas neprasprustu. nu tiesiog valgydavau filmus :) bet ne visus is eiles, ieskodavau tik geru. bet visko budavo, kartais tik sakini is viso filmo pasiimdavau, kartais visai nieko nesuprasdavau, kartais kelioms savaitems susipurtydavau mintis. dabar siek tiek viskas kitaip. darbas ir rutina pakeite ir filmu ziurejima :) reciau ir ne taip idomiai.. gal reik prisimint senus savo pomegius.. mane mazai kas supranta, ko as taip pamisus del filmu :) jauciu, net pati nepaaiskinciau :) o gal..

ar matei Perskaityk ir Sudegink? komediju as beveik neziuriu, bet per sita juokiausi balsu. pabandyk :) O is geru, pagal dabartine nuotaika, atsimenu Dreamers.......

R. rašė...

oooooo, the dreamers.. ^^ Man jisai labai labai patiko savo laisvės proveržiu. Man patinka prancūziškos komedijos, viena geriausių apskritai - Hors de prix (priceless) su Audrey. Labai smagiai prisijuokiu kiekvieną kartą bežiūrėdama. Šiaip turiu pomėgį filmus žiurėti ir knygas skaityti po kelis kartus, daug kas to nesupranta ir vadina laiko švaistymu :}
man patiko 'I'm not there', 'Elizabethtown', 'Into the wild' (!!!). Taip pat 'alfie' su Jude Law. Tikriausiai tai iš karto nuteikia kažkam saldžiam, tačiau filmas nėra saldus :}Kuriuos iš šių matei, kokį įspūdį paliko?
Jei žiūriu kine, tai visada sėdžiu paskutinėje eilėje. Patinka nusiauti batus ir kone atsigulti kėdėje. O kai papasakojai apie projektorių ir kaljaną, tai sukėlei apetitą :}

Vita rašė...

fain atrodai čia. o kokioj čia kavinėj ir kas organizuoja tas filmų peržiūras kaune?:)

nežaidžiu rašė...

kazkaip pastaruoju metu mazinu filmu ziurejimo apimtis ir griztu prie knygu. bet paskutinis toks tikrai isimines - "August Rush" - grazi istorija, daug grazios muzikos, grazus aktoriai. jie norisi jaukaus filmo dviems (itariu, kad su didele kompanija jis nesiziures) - rekomenduoju :)

Editula rašė...

Filmų žiūrėjimas belaukiant šildymo sezono "atidarymo" - bene geriausia išeitis sušilti ir nuotaikai pakelti. Paskutinis mane labai nustebines filmas - 9 district. Jį parsisiunčiau netyčia. Tiesiog "besimokydama" naudotis filmų siuntimo svetaine. Filmo aprašymas - beveik nieko naujo nežadantis. Ateiviai kažką veikia žemėje. Tikras berniukiškas rinkinys. tačiau taip nėra. Mano nuomone, kad šis filmas yra apie toleranciją (nors čia kilo daug ginčų), o mano mano draugužis sakė, kad šis filmas apie šiuщlaikinę visuomenę ir jos neva "normas". Ginčijomes dvi dienas. Nesitikėjau, kad žiūrėdama į monstrus galiu pamatyti jausmingą filmą.
Kitas filmas, kurį labai mėgstu, bet niekaip neįsimenu pavadinimo kartais rodomas per TV History kanalą. Paremtas tikrais faktais. Pavadinimas vardas+pavardė.
Jis apie žymią kulinarę, jos meilės istrojas, keliones beieškant skaniausių receptų, maisto kultūrą ir gaminimą, ragavimą, gamtą, vyną, vyrus, pomidorus ir bazilikus, knygos rašymą ant seno ąžuolinio stalo, vaikščiojimą siauromis italijos gatvelėmis ir sėdėjima nutriušusiam skersgatvyje.. ir t.t.Toks jaukus, kartais dramatiškas, subtiliai parinkti pokario drabužiai,lūpdažiai ir papuošalai, vyrų marškiniai ir spalvos.
Kreipiuosi į jus: Gal kas matėte šį filmą??? Gal pamenat pavadinimą? Bepasakodama vėl užsimaniau jį pamatyti. Help!!!

Chérie rašė...

Kokio gerumo sijonaitis :))) Atrodo kaip šortikai visai :D Super ;)

O dėl kino, tai aš visai su tavim sutinku. Ne visiems reikia tos theatre aplinkos. Bet kartais reikia labai pasistengt renkantis filmą, nes būna, kad tiesiog nesižiūri :) Kartais maloniausia įsisupti į adialiuką, pasičiupt butelaitį alaus ar vyno ir rymot :P paskutinis mano matytas filmas apie jūrų kiaulytes buvo puikus to pavyzdys: gulėjom 6iese sukritę mano lovoje ir siuntėm ratu taurę vyno, dar žinoma ir juokėmės smagiai visi :)

Anonimiškas rašė...

Sveika,
pastaruoju metu i musu seimyna irgi grizo kinas. Mazaji vakare uzmigdom, isipilam vyno ir ziurim jaukiai filmus :)
Is mano rekomenduojamu cia jau minetas "August Rush" - puiki muzika. "My Blueberry Nights" - lengvas ir jaukus. "Elegy" - amzina tiesa, kad reikia saugoti tai, ka turi. "Atonement" - liudnas.
O is linksmesniu - "The Big Lebowsky" ir vel jau rekomenduotas "Burn after Reading". Bet cia nera lengvos komedijos. Gal greiciau tragikomedijos". Ir dar britu detektyvinis serialas "Keen Eddie" (viso labo 13 seriju) - galima mirt is juoko :)
Aj dar prisiminiau "Shipping News"..
Na gal pradziai uzteks :)

Derinuko nekomentuosiu si karta :)

R.B.

HouseHome rašė...

Kaip tik vakar atidariau rudenini kino sezona ;) kadangi orai tikrai buvo baisus - ir veikt nieko nesinorejo, o ir nuolaida buvo :), tad ilgai nelaukdama nuzygiavau i kina. Labai smagi komedija, skaniai pasijuokem, is heroju, is saves, nes pasirodo kad vis gi tiesa sako. zodziu labai gerai praleidom laika.

O vienas is paskutiniuju ir palikusiu dideli ispudi, buvo "The curious case of benjamin Button". Ir nesutinku, kad ziurint kine filmas atrodo geriau. Ta filma as ziurejau lektuve, skrendant 6 val virs JAV. per maza ekraneli kito keleivio nugaroj, ir negalejau atsitraukt!( gi reikejo pasiziuret pro langa! :) )

HouseHome rašė...

p.s girdejau vilniuj atsidare naujas kinoteatras Pasaka. nors nebuvau, bet labai noreciau nueit. manau patiks visiem, kas nemegsta kinoteatro aplinkos ;)

Anonimiškas rašė...

Labiausiai isimine filmai: Frida!!,The reader, Taken, Into the wild, Nuodemes uzkalbejimas(ziuretas du kartus ir dar tikrai ziuresiu), 21 grams (labai liudnas, bet labai geras), A beautiful mind.. na..o kadangi sergu ir esu bedarbe, tai ieskosiu kokio kito idomaus siam vakarui :)
na, o atrodai kaip visada puikiai!!

Gretutėėė. rašė...

Man tai labai įdomus filmas buvo 9 ar 7 sielos,romantinė komedija "aš niekada nebūsiu tavo" kurią žiūrėjau mažiausiai 3 kartus :)
Gal žinot kokių laibai gerų komedijų? : )))
derinukas - nuostabus : ) Tikrai negailiu gerų žodžių. : ) Norėčiau pamatyti daugiau fotosesijų lauke,nes jau tos pačios šiek tiek atsibodo : )

Anonimiškas rašė...

cia anonimiskas :) ka zinau, man tai tos kojines kaizkaip pedkelnes nutempia, noras ir pakankamai ausktai uzsitempia, bet gal pedkelnes nekios:)

Greta Brigita rašė...

dabar svajotojus žiūriu. tapau ir žiūriu. tų laikų dvasia įkvepia.
derinukas super.

aveja rašė...

man irgi patinka namuose ziureti kina, ypatingai, su arbatos dideliu puodu minkstai isitaisius lovoj.
galiu parekomenduoti visus Jim Jarmusho filmus ir Q. Tarantino. Nors itariu, kad Tarantino gali ir nepatikti. Anyway, labai megstu 60'tuju filmus, tai kelis ish ju galiu pasiulyt, kurie turetu tau tikrai patikt: Blow up ir Rosermary's Baby!

aveja rašė...

pataisa: "Rosemary's baby"

Anonimiškas rašė...

oooo... nors aišku yra daug gerų filmų mano mylimiausias filmas yra C. Boe "Reconstruction". Net negaliu - nuo pasakojimo iki vaizdų iki aktorės iki... tiesiog viskas. Dar "Mergina ant tilto" labai gražus filmas, žiūrėčiau ir žiūrėčiau.
O dabar esu įjunkusi į visus 12 Erkiulio Puaro sezonų - kiekvieną vakarą po vieną seriją susirangius lovoje su kompu :)

GinCherry rašė...

Miratess, man irgi prie širdies labiau europietiškas kinas, nors viso amerikietiško irgi nenurašau :) Dėkui dėl derinuko, manau, kad jis toks paprastas, kad daug į jį panašių rast galima :)

Brumbrumai, žinau tikai didesnę filmų maniakę už tave :) Aš kažkaip pasiskirtau vienodai, tiek pat skaitau knygas, tiek pat ir filmus žiūriu :) "perskaityk ir sudegint mačiau", ziūrėjau, nes girdėjau gerus atsiliepimus ir kažkaip nepatiko, bet iki dabar sakau sau, kad nepatiko todėl, kad žiūrėjom tagirškos kokybės :D O dreamers...Šio filmo ieškojau labai ilgai, kažkaip vis nesisekė jį pažiūrėti, o buvau girdėjus tiek gero apie jį, kad turbūt iš jo tikėjausi per daug...

R, hors de prex esu mačius, patiko ir man labai :) Iš tavo išvardintų daugiau nesu mačius nei vieno, taigi įsitrauksiu į savo filmų sąrašą :)

Dėkui, Vita :) Aš tau asmeniškai pakuždėsiu kas ir kur ;)

Nežaidžiu, knygų skaitymas lavina vaizduotę, nes filmus pats kuri mintyse, todėl man patinka įdomias knygas skaityti ir nemėgstu žiūrėti filmų, kurie pastatyti pagal skaitytą knygą :)"August rush" nematytas ir įtrauktas :)

Editula, taip, tai tikrai geriausias būdas sušilti :) O 9 district nežiūrėsiu, nes iš kelių asmenų, kurių skoniu filmams truputį pasitikiu, esu girdėjus, kad visiškai nieko gero,o ėjo todėl, kad girdėjo, jog tai nėra filmas toks kaip kiti apie ateivius :)

GinCherry rašė...

Cherie, pas mane buvo pastraipa apie tai,kad dažnai sunku išsirinkti filmą, bet paskui ištryniau :D Nes visgi žmonių skoniai skirtingi, tai būna, kad net su vyru tarpusavyje nesutariam, ką žiūrėt, o pagal kitų atsiliepimus sunku irgi rinktis, nebent žinai žmogaus skonį filmam :)

R.B oi, nesu mačius beveik nei vieno išskyrus "perskaityk ir sudegink" :) Turiu kur tobulėt tsakant :D

Keksas, benjamino butono istorija ir man labai patiko, bet negalėčiau šio filmo žiūrėti viešai.Kažkaip pagalvojau,kad dar viena priežastis, kodėl aš bemėgstu žiūrėti filmų kino teatre, ta, kad aš labai dažnai verkiu per filmus, o per šį verkiau pasikūkčiodama...O ar bandei tą filmą paskui žiūrėti kitur? :)

Anonimiškas, esu beveik visus mačius :) Fridą kokius 5 kartus [irgi labai patiko], nuodėmės užkalbėjimą pora kartų :) Aš esu iš tų, kurie mėgsta tą patį filmą žiūrėti kelis kartus :) Dėkui :)

Gretute, na tai nėra fotosesijos :) Esu rašius anksčiau jau, kad fotografuojuos namie, nes darau tai pati, su štatyvu, plius mano fotoapartas nėra toks, kurį gali įsimesti į rankinę, tai aš savęs neapkraunu ir nesitempiu papildomos naštos, todėl nuotraukos daromos namie :)

Anonimiškas, aš jau kažkaip buvau įžiūrėjus sarkazmą po to kai atsakiau :D Tai ne, man tikrai kažkaip netraukia, gal pėdkelnės per didelės? ar šiaip jos gerai ties liemeniu laikosi?

Lady rose, dėkui :)

Aveja, oi, man kaip tik patinka Tarantino filmai ir net labai :D O Jim Jarmush nesu girdėjus, reiks pasidomėt :) Rosemarys baby jau seniai įtrauktas į žiūrėtinų sąrašą, bet man baisu jį žiūrėt dėl tagirško Sharon Tate likimo...O blow up irgi nesu girdėjus arba neatgaminu lietuviško atitikmnes :)

Labai šių dievų irgi nesu girdėjus net...Ech, kiek žmogui dar daug reikia išmokti ir sužinoti :) O Erkiulis Puaro mano mylimiausias detektyvas, žinau, kad per LTV rodo savaitgaliais :)

Dėkui visiems bendrai už papildytą sąrašą :D

HouseHome rašė...

nebandziau ziureti to filmo, bet noreciau. kad ir del to, kad nemaciau pacios pabaigos. nes turejom leistis ;)))

Anonimiškas rašė...

Paziurek Pleasantville :) kaip tik ziurejau cia kazkuria lietingaja diena

J.J.

Anonimiškas rašė...

Seniai norėjau pakomentuoti, bet vis galvojau ką pasiūlyti pažiūrėti... Aš labai mėgstu dramas.Kažkodėl manau ,kad tau labai saldžios nepatiks, todėl siūlau pamatyti "Gimęs teisti".

O sijoną tavo mielai pavogčiau...Pati mėgstu sukneles ir sijonus, tai žinau kokia laimė turėti ŠILTA ir gražu.


Airina :)

Miglė rašė...

eh.. filmai mane moka taip įtraukti, kad kartais net baisu, jog galiu juose ir pasilikti :) kur žiūrėti filmą? tai priklauso labai nuo daug dalykų: nuo to koks filmas, kokia tą vakarą nuotaika, koks oras. Yra tokių filmų, kuriuos tikrai norėčiau pamatyti tik kino teatre, kur geras garsas ir vaizdas, tačiau niekas neatstos filmo žiūrėjimo namuose per projektorių ant sienos :) vakar kaip tik pas draugus šiltai ir patogiai įsitaisę ant geltonos sienos žiūrėjome filmą "Devintasis rajonas". niekad nemėgau fantastinių ir truputį šiurpokų, žiaurokų kino šedevrų, bet šis nenuvylė. privertė susimąstyti, kokie mes žmonės vis tik esam.. tiesa, kartais niekas neatstoja filmo žiūrėjimo vienai namuose. irgi visai neblogas variantas, kai filmas įtraukia iki pat plaukų galiukų :)

sijonukas su tuo kaspinu man jau seniai į akį krito :)

Anonimiškas rašė...

hm man irgi filmus patinka ziureti vienai labiau kadangi irgi daznokai tenka zliubtelti per juos
o is filmu tai hm.. geriausia pastatuoju metu matyta komedija buvo Midsummer Madnes toks trenktai juokingas
o is rimtesniu tai Turtles Can Fly jis toks labai sukreciantis jei norisi linksmai praleisti vakara geriau neziureti nes lieka ilgam :)

Anonimiškas rašė...

zliumbtelti* turejo buti
dar ta proga prisiminiau The United States of Leland galeciau ji ziureti ir ziureti bet irgi liudnas isv is man visi megiamiausi filmai buna kazkodel liudni...

Jovita rašė...

Gin, labai graži apranga ir pati tokia fotogeniška :) Man atrodo, tu ėmei sklandžiau dėstyti mintis (lyginant su pirmaisiais įrašais) ir skaityti darosi kaskart vis įdomiau.

Kinas mmm.. Mes su brangiuoju vis audėm mintį apie projektorių, bet bėda ta, kad po kurio laiko perdega projektorių lempos ir gan brangu jas keisti... O šviesi siena tai namie atsirastų. Man patinka kino teatrai, bet aš mėgstu sėdėti pačiame gale, kad už manęs nieko daugiau nebūtų (na, tik mechaniko budelė) :) Ir dar man labai patinka tas jausmas, kai išeini iš vėlai pasibaigusio filmo ir keliauji pėsčiomis namo (nes kinas visai šalia), žingsniuoji tuščiomis gatvėmis, ant veido krinta lengvutė rudens dulksna, o viduje kažkas pasikeitę. Aišku, taip būna tik rudenį ir pavasarį ir tik po gero filmo, ir seansas turi baigtis vėlai :P

O gerų filmų yra tokia galybė, kad dabar nė vieno net nepamenu (čia kaip su anekdotais). Iš paskutinių matytų man labai patiko inglorious basterds, reikalai briugėje, forrest gump, negatyvaus mąstymo menas. Kadangi taip staigiai negaliu atsiminti, tai nurašinėju iš savo blogo :D

Jovita rašė...

Aaa, dar mulholland drive labai nerealus filmas!

Anonimiškas rašė...

man l. patiko DVI DIENOS PARYZIUJE-zavi komedija.Ketinu ziureti TIESIOG KARTU ,nes knyga patiko,o ir apie filma girdejau tik gerus atsiliepimus.

_____________________ rašė...

Visai neseniai taip pat teko domėtis projektoriais ir garso sistemomis ir kaip visada paaiškėjo, kad kokybė kainuoja :). Tačiau turint savo namuką skirti vieną kambarėlį kino teatrui, manau, vistiek verta ;)

groziogidas rašė...

Gin, labai grazus irasas, ir man iskart klausimas iskilo, kokioj Kauno vietoj - t.y. kavineje galima paziuret filmu per projektoriu?

-M- rašė...

the wristcutters rekomenduoju pažiūrėti, toks keistas, bet fainas filmas :)

Gincherry rašė...

Keksai, tai būtinai pabandyk pažiūrėti dar kartą, nuodėmė, nepamatyt kaip baigėsi :)

J.J- ačiū už rekomendaciją :)

Airina, na kartais mėgstu ir saldžius, nuo nuotaikos matyt priklauso :)

Miliusia, neseniai su vyru rinkomės, ką žiūrėti, tai sakau, na gal pažiūrim ta 9 district, kad jau taip patiko vyriškosios lyties atstovams, bet kai maniškis atsisakė, tai kaip akmuo nuo širdies nusirito :D Atsisiuntėm nematytus Kimkiduko filmus :)

Anonimiškas dėkui irgi už rekomendacijas, turbūt ilgą laiką turėsiu ką žiūrėti :)

Marginalijos, dėkui už gražų žodį, ypač dėl sklandesnio minčių dėstymo :) Džiugu, kad skaityti darosi įdomiau, gal įgūdžiai sugrįžta po truputį, nes nuo mokyklos laikų t.y beveik 6 metus nebuvau rašius nieko, išskyrus darbus filosofijai [sau ir vyrui] : Ir pagalvojau, kad niekad nesu sėdėjus paskutinėj eilėj :D

Brukšniukas - idėja ap O idie kino salę namie tai gundanti :)

Mija, punto pizza rodo, bet ne kiekvieną savaitę ir tarkim praeitą savaitę, kai aš nėjau, rodė labai specifinį filmą, susijusį su futbolu tai ne visada gali ir patikti :D

M, pavadinimas tai įdomesnis toks, reiks recenziją pažiūrėt :)