2009 m. gruodžio 14 d., pirmadienis

Most valuable

Artėjant Kalėdom taip nesinori rašyti jokiomis rimtomis temomis, knaisiotis, nagrinėti ir visai nesvarbu, kad ne šventiškos mintys rangose galvoje.Tai nestebina, nes artėjant naujiems metams, turbūt visada apmąstom, ką nuveikėm per senuosius, ką gavom ir ko netekom.Kadangi pažadėjau sau rašyti tema, kuri aktuali šiom dienom tai apie ją ir rašysiu :)

Turbūt jau visi pradėjot bent jau galvoti apie dovanas.Prisipažinsiu, kad šiemet neturiu nei vienos dovanos ir vis atidėlioju tą "medžioklės" laiką :) Niekad nesupratau dovanų pirkimo vien tam, kad kažką nupirkti, liūdniausia, kad po eglute dažniausiai ir rasdavau beasmenes dovanas.Susimąsčiau, kad gal taip tik atrodydavo? Nes kai reikia rinkti dovanas pačiai, visada susiduriu su didele problema, nes nežinau kam ką dovanoti.Atrodo galvoji apie žmogų, apie jo pomėgius,svajones, kasdienybę ir paradoksalu, bet sunkiausia visada būna išrinkti artimiausiems žmonėms.Ir tada pasidaro taip liūdna, kad visai nepažįstu artimiausiu žmonių...Savo tėvelių, brolio, vyro, bet veju šitas mintis šalim, nes jau kelinti metai net pati sau ir kitiems negaliu atsakyti į klausimą ko norėčiau dovanų :) Dažniausiai mano norai dovajimui netinkami, nes aš noriu kažko kasdieniško, ką pati planuoju anksčiau ar vėliau įsigyti, o didelės svajonės dažniausiai būna neišpildomos :) Džiaugiuosi, kad šiemet šeimos rate traukėm lapelius su vardais ir turim dovaną išrinkti tik vienai žmogui, suma nera didelė, bet ir džiaugiuosi ne todėl, kad mažiau pinigėlių tam išleist reikės, o todėl, kad renkant dovaną vienam žmogui ji bus renkama atidžiau, labiau galvojant apie žmogų, su didesnes meile ir rūpesčiu.Bent jau aš taip tikiuosi :) 

Sakoma, kad žmonės dovanoja tai, ką patys norėtų gauti dovanų, bet ar tikrai? :) Visada dovanas stengdavausi rinkti konkrečiam žmogui, bet yra universalios , kurias dovanojam kai nieko nesugalvojam, į šį sąrašą įeina kvepiantys vonios burbulai, kvepiančios žvakės, knygos, puodeliai ir kūno priežiūros rinkiniai :) Iš šio sąrašo visada su malonumu priimu gerai kvepiančias,kokybiškas, dideles žvakes :D Kartais tikrai sunku žmogų nustebinti,nes bijai nepataikyti arba atrodo jis turi viską, ko norėtų...

Dargi sakoma, kad mažos dovanos stiprina draugystę ir galiu pripažinti, kad kur kas smagiau sulaukti staigmenos be jokios progos ir priežasties, nors tai būtų ir morengas iš mano mylimos cukrinės, nei gauti dovanas tada, kai jų tikiesi ir kai jų tikisi visi kiti, nes tada dovanos dažniausiai ir būna nuasmenintos.Didžiausia vertybė ir dovana visgi man yra nuoširdi draugystė, kai žmogui duodi nesitikėdamas nieko atgal, bet šito turbūt Kalėdų senelis nepadės po egle? ..

Kadangi šis įrašas apie dovanas, tai noriu Kalėdų proga kažką padovanoti ir savo blogo skaitytojams, kas tai bus, telieka paslaptis,bet komentuokit ir penktadienį iš visų komentavusių žmonių, burtų keliu išrinksiu vieną, kuriam ir atiteks mano dovana :) 

Na ir eilinės dienos derinukas, pilkas kaip ir orai pastarosiom dienom :)

  • Megztinukas su avytėm iš kurių viena yra juoda - 1 lt.
  • Šiltasis pilkasis sijonas su banteliu 4 lt.
  • Pilkos pėdkelnės - 20 lt.
  • Ilgos kojinės - 20 lt.
  • Aulinukai 2 lt.
  • Rankinė 10 lt.
  • Viso: 57 lt.





P.S Blogspot vėlgi apkarpė nuotraukas savo nuožiūra :) Taigi norėdami pamatyti visą nutuoką - spustelkit ant jos :)

119 komentarų:

Milda aka reeva rašė...

:OOO
atsidariau.perskaičiau įrašą,ir radau nuotraukas :o
labai labai (x100) tobulos nuotraukos
o dėl dovanų,tai kažkaip savim šiemet didžiuojuosi, nes dovanas pradėjau rinkti nuo lapkričio vidurio,ir šian kaip tik paskutinė buvo nupirkta
dėl beveik minusinio biudžeto,įsijungė mąstymo varikliukas ir visos dovanos labai išieškotos patapo

ieva rašė...

"bet yra universalios , kurias dovanojam kai nieko nesugalvojam, į šį sąrašą įeina kvepiantys vonios burbulai, kvepiančios žvakės, knygos, puodeliai ir kūno priežiūros rinkiniai"

man kiekvieną dovaną įteikti yra didelis galvos skausmas, nes man gyvybiškai būtina išrinkti dovaną BŪTENT asmeniškai tam žmogui:) dėl to ir prie šio sakinio prisikabinsiu:D juk ir tą patį kvepiantį burbulą renkam pagal žmogų-pabandę įsivaizduot (ar žinodami) koks kvapas tiktų būtent jam:)) o knygas iš šito sąrašo išvis išmesčiau, nes man knyga atrodo labai asmeninė dovana-tokia, kokias skaito jis, apie kokią svajojo, bet gailėjo pinigų, kuri tinka jam.. nežinau, gal tik aš visur matau asmeniškumus:D

o beje patarimas, kad ir tą pačią žvakę ar puoduką visad suasmenins nuoširdus laiškas ar atvirukas..juk žodžiai gali kaip joks daiktas būt skirti būtent tam, o ne kitam žmogui..:)

ir dar p.s. niekad tavo vietoj nesusimąstyčiau, ką dovanot draugėm ar pan:D juk tokius mielus daiktelius kuri:)

ir dar p.s. megztinį nurengčiau negailėdama:))

r. rašė...

nuotraukos tikrai tikrai nuostabios! asmeniškesnės, jausmingesnės. fantastika. ar galiu paklausti, kuriuose Kauno skudurynuose randat gražių rūbų už kelis litus? nes man dažniausiai už du litus pavyksta rasti basic'us arba, kai 'Humana' išsikraustinėja, jei būna tikrai mano diena, randu ką nors, bet ne to die for ;D
Dėl dovanų - šiemet nusprendžiau visiems draugams daryti triufelius. nes man visuomet imponavo pačių darytos dovanos, o triufeliai man toks pat kalėdinis skanumynas kaip ir mandarinai;)

Milda rašė...

Megztukas ir pirma nuotrauka - grozis neispasakytas. Antroji prajuokino.. :)

Petit Moris rašė...

aš irgi skaičiau skaičiau ir tik bac!nuotrauka :o neįtikėtino grožio nuotrauka :o nu tikrai Gin, gali drąsiai pozuot kokiem žurnalam ar dar kam su tokiu fotogeniškumu!

o kas dėl dovanų, tai pas mus šeimoje tradicijos yra pirkti viesiem visiem, tai gaunasi apie 12žmonių..ir visada bent mes stengiamės išrinkti IT dovanas, kurios ir reikalingos ir džiuginantčios būtų (: ir keista, balzamų lūpoms ir žvakių nesu gavusi, o tikrai norėčiau vietoj kokio puodelio tai gauti :)) šiais metais dovanosiu draugėm keptus savo sausainius ir lūpų balzamus, bet tikrai ne todėl, kad tai būtų lengviausias variantas, o todėl, kad visos jos dievina vazelinus, kaikurios jau nemažas kolekcijas turi :))

Salomėja rašė...

Labai labai gražus derinukas:). Aš beveik nebeinu iš namų, tai net nėra kur rengtis gražiai:)
O dėl dovanų, tai sako šiemet jos bus nuoširdesnės, rankomis darytos, nes įpirkti sunku. Nežinau kiek tame apskritai tiesos, tačiau pas mane taip ir bus. Mamoms, ir draugėms - bus gamintos dovanos. Su vyrais sunkiau. Bet čia visada taip.

ugne1998 rašė...

Man labai patinka tavo derinukai ir t.t. Matau esi stilingas žmogus ir turi gera vaizduotę. Dovanas tai aš tai pat dariau rankom su meile. Ir man pačiai labiau patinka rankų darbo.;)

houston rašė...

Oi oi, dovanos didžiausias galvos skausmas, bet tuo pačiu ir labai malonus reiškinys... Nežinau, bet nesuprantu žmonių, kurie nejaučia malonumo dovanodami - mane visuomet užlieja tokia šiluma ir meilė iš visdaus, nors ir padovanojus sausainėlį.
Taip pat labai norėčiau paprieštaraut minčiai, kad nepažįsti savo artimųjų, met niekaip neišrenki jiems dovanų... Manau, mes savo artimuosius pažįstame per daug gerai, kad galėtumėm jiem išrinkti dovaną. Todėl dažniausiai visi iš manęs gauna pyragus, meduolius, pliušinius žaisliukus arba pižamas. Mano manymu, dovana nėra skirta tam, kad žmogus gautų kokį ten daiktą, o tam, kad jį nudžiugintum, kad kartu su ta dovana padovanotum savo meilės ir džiaugsmo. :)
O derinys - tubuliausias, išprotėčiau pamačius tokį megztuką ar batus.

Linkiu kuo geriausių ateinančių kalėdų, tuo labiau, na, nežinau kaip pas jus, bet vilniuj pasnigo. Nuostabus jausmas eiti gatve iškišus liežuvį, ar čiuožinėt apledėjusiu šaligatviu, kai tuo tarpu aplink tave krykštauja tiek vaikai, tiek suaugę.

Urban Fairy rašė...

Kaip visada svajinga ir žavinga Gin ant "cinamoninės/šokoladinės pievos"... :)
Taigi, mano manymu, geriausia dovana susėsti visai šeimai prie Kūčių stalo, salta žiemos vakarą ir tiesiog pabūti su artimiausiais žmonėmis. Pasidžiaugti, kad esam su jais.. Padėkoti vieni kitiems už rūpesti ir šiluma..
Toks mano noras šiais metais. Norėčiau mokėti dar labiau džiaugtis šeima, nes tai yra pagrindas iš kur mes atėjom, ir pagrindas tiems, kurie dar ateis..
Na, o meterealioji padėkos ir džiaugsmo išraiška draugams ir šeimos nariams, manau, tikrai neturėtų būti didele pinigine prasme, ji galėtų būti ir dėžutė saldainių gražiai supakuota ir papuošta.. į jos pateikimą gali būti sudėta daug dėmesio ir meiles, o tam kuri ji bus skirta, turėtų suprasti, kad didžiausia vertybe, kaip jau minėjo Gin, neturi materialaus pavidalo...

Aletheia rašė...

Man asmeniškos, išieškotos ir išjaustos dovanos - irgi šventas dalykas. Rinkdama visada galvoju apie konkretų žmogų. Nežinau, ar visada pavyksta, bet stengiuosi. Dar labai svarbus dalykas, mano galva, yra įpakavimas. Kartais tokiu būdu gali sužibėti ir pats primityviausias daiktas. Todėl atidžiai renku popierių, dėžutes, aplikacijas, kaspinus, virveles, ilgai vaikštau po mišką ieškodama įdomių sudžiūvusių augalų, kankorėžių, šakelių su raudonom uogom etc. Dar esu už rankų darbo dovanas. Pernai prieš Kalėdas su vyru kepėm įvairių formų sausainius. Sudėjom į papuoštus krepšelius ir padarėm keletą "komplektų", kuriuose kiekvienas sausainis buvo skirtingai dekoruotas. Visiems labai patiko.
P.S. Giriu vis įdomesnes nuotraukas ir be proto mielą megztuką:)

Reda rašė...

Kokios nustabios nuotraukos! Spalvos! Nuotaika! Cia jau visu siuzetu kvepia. Apsvietimas! Negi tik kamabrine lempa?!
Megztukai tavo, kaip visad, isskirtiniai. O batai-idealus. Tokie prie visko tinka!
O siais metais as kaip tik ir laukiu zvakiu bei knygu!
Taip, sutinku su paradoksu, kad sunkiausia dovana isrinkti artimiausiems, pvz savo vaikinui.
Uh, kiek sauktuku siame komentare...

Vilmantė Apytiksliai rašė...

taigi tavo layout`as siauras, tai ir netelpa nuotraukos :)
o jos tikrai labai gražios!

Anonimiškas rašė...

Mielas derinys ;) o tas megztukas su avytem! mmm... net seile is susizavejimo istyso :DD
Kas del visos tos dovanu karstliges, tai deja, as kelinti metai is eiles visiskai neturiu laiko i ja pasinerti.galbut taip ir geriau... man daug mieliau, susitikt su sirdziai mielais zmonem pries sventes ir nueiti prieskalediniu pietu. grupine dovana tiek man, tiek jiems - bendravimas ir skanus pietus.
Laura

Daiva rašė...

Ach, tos avytės! :} Toks megztinis kabėtų priešais mano lovą ir kai negalėčiau užmigt, skaičiuočiau tas žavutes avytes, arba mąstyčiau, kodėl ta viena yra juoda ;}
Turi nuostabų stiliaus pojūtį :} Kad ir koks paprastas būtų derinukas, man visad patinka, kaip pagyvini jį kokiu nors akcentu, aksesuaru ir iškart tampa žaismingesnis :}
O dėl kalėdinių dovanų-man asmeniškai labai patinka kitiems dovanoti(patiktų ir pačiai gauti, bet manau nesulauksiu ;D) ką nors skanaus: pyragą, sausainukų,keksiukų. Visa tai gražiai supakavus išeina tūkstantį kartų vertingesnė ir mielesnė dovana, nei galėtum įsigyti parduotuvėje :} Juk svarbiausia-viską daryti su meile ir galvojant apie tą vienintelį, ypatingą žmogų, kuris gaus dovaną ;}

Ieva Varkojytė rašė...

šios foto išties nepriekaištingos ;) atrodai tokia jaunutė pirmojoje ;) o avys yra mano silpnybė,tai net pavydas sekundėlei suėmė. megztinis nuostabus!

aš taip pat labai mėgstu mažutes smulkmenas ir staigmenas. ir be galo negaliu pakęsti visų tų dovanų keitimųsi,kai traukiesi ir gauni kokią molinę karvę.. tokiose dovanose nėra šilumos.. o ir panaudoti jas nėra kaip.. tik dulka ir tiek.

o tie saldainiukai paskutinėje foto kartais ne iš saldžių majų? jei tie,tai dėžutė turėtų būtų be galo graži :)

Anonimiškas rašė...

Labai labai gražus megztukas. Avytės..^^

vjusta rašė...

Megztukas su avytėmis- nerealus.Tiesiog dieviškas:)O kai dar kaina pamatai, tai net pikta darosi, kad pati tokių grožybių nerandu :) O kur tas bantelis sijono?

GingerAmber rašė...

Tai vienas iš gražiausių paskutinio meto tavo derinių, Gin!
Man šitos Kalėdos tikriausiai bus vienos nykiausių, nenoriu nei puoštis, nei gauti dovanų,o dovanoti.. nors man tai labai malonu, daugeliui dovanosiu iš pareigos, nes greičiausiai jie nustebtų šiais metais nieko negavę nors ankstesniais metais gaudavo..
Pati mėgstu praktiškas dovanas, dovanoti ir gauti..Mažai žmonių susimasto, kad dovanos be visa ko labai įpareigoje.Kasmet gaunu kai ką, ko man netik, kad nereikia, bet ir poto ilgokai suku galvą, kur man tą "dovanėlę" pasistatyti, panaudoti. Na, kad ir žvakidės, molinis suvenyras ar indas biriems produktams.. Todėl baisiausiai bijau apkrauti žmones tokiais galvosūkiais dėl "dovanų"- tai gi su mielu noru priimsiu vonios burbulus, balzamus ir kitus greitai "suvartojamus" valgomus ir nevalgomus daiktus :) juk dovanoti ir gauti dovanas vis tiek teks tai tegul jos bent jau nedulka ant spintos:)
O jei rimčiau norėčiau ko nors netikėto, nebutinai materealaus, na konors kas priverstu džiaugtis kaip vaikystėje,kalėdų rytą po eglute aptikus dovaną.

Mercredi rašė...

Aš viena tų Cherry boutique'o sekėjų, kurie nereiškia komentarų prie kiekvieno įrašėlio, tačiau bene kasdien tikrina blogą ir tikisi išvyst naujų minčių. :) Tačiau norisi išreikšt kilusias savas mintis ir išreikšt susižavėjimą :). Susižavėjimą megztuku su avytėmis (ir pilka spalva, ir avytės ant vieno rūbo - ar gali būti geriau?.. :)). Taip pat vienomis dailiausių nuotraukų, kurias yra tekę matyt šiame blog'e ir gražia jų kompozicija :).
Dėl dovanų ir man dažnai iškyla tokia problema. Atrodytų, nėra nieko itin sudėtingo padovanot kažką paprasto ir mielo. Tačiau kai imi mąstyt apie konkretų žmogų, konkrečią dovaną... Dažnai nelengva. Bet manau, reiktų į viską žiūrėt paprasčiau. Kaip ir minėjai, Gin, daugiau dėmesio ir rūpesčio dovanai, kad ir su mažesniu lėšų kiekiu :). Keli imbieriniai sausainiai ir rankų darbo atvirutė - argi ne puiki dovana? Nors dažnai ir norisi artimus žmones apdovanot ypatingom dėmesiu - ypatingom dovanom, tačiau gal kartais geriau dovanoti kažką paprastesnio, bet tikresnio, nuoširdesnio kad ir ne tokio vertingo. :)

Ruta Elze rašė...

koks megztukas su avytem! ir foto labai nuotaikingos :)

o man su dovanom kazkaip lengva. del to daznai pries kaledas dirbu ir kitu zmoniu dovanu 'konsultante', t.y. padedu sugalvoti ir isrinkti dovanas.

Emisa rašė...

Megztukas su avytėmis labai šiltas, mielas :), o pilka rankinė mmm, kažkaip labai pamėgau pilkų suknelių ir smagių pėdkelnių derinukus.
Dėl dovanų dar nieko nenupirkau,nes noriu padovanoti kažką tokio ypatingo, nuoširdaus ir tikro.

brumbrumai rašė...

man net zandikaulis atvipo :D nuotraukos tiesiog puikios. kaip kino zvaigzde atrodai :) megztukas super, galeciau visa diena uz ji padirbt. nors ne, ir savaite galeciau del jo dirbti :D o tu ir pati esi, kaip ta juoda avyte tarp baltu avyciu - tokia viena ir tokia idomi :) o kad juoda, nereiskia, kad bloga :D

Violin rašė...

man didziausia dovana siais metais butu grizti namo Kaledoms, ir turbut as buciau didziausia dovana savo seimai..
turiu 10 atviruku, beliko parasyti 10 laisku, dovanu dydi matuosiu zodziais ;}
ir gerais darbais darbe!;}}

Violin rašė...

nesupyksi jei nusikopinsiu paskutine foto?;}}

karolina rašė...

skaitau tavo blogą tyliai, bet šį kartą nuotraukos buvo ++++!

Anonimiškas rašė...

Šiais metais kuo nuoširdžiausiai galiu pasakyti, kad jokių dovanų man nereikia. Pačios gražiausios ir šilčiausios Kalėdos man būtų, jeigu visa šeima susirinktų iš visų pasaulio kampelių prie vieno stalo, degtų žvakės, kvepėtų apelsinais ir eglute, visi dalintųsi įspūdžiais ir džiausgtųsi būvimu kartu..
Nes ne dovanose esmė, o susikurtoje nuotaikoje ir atmosferoje .
Linksmų švenčių!
o nuotraukos tai vertos kabinti ant sienos ir ziurėti kasdien :)
R.

Saulės pieva rašė...

Gin - jegiskai padirbejai su foto! Nereik Tau jokiu konsultaciju ;)


Asta

IoT rašė...

"Iš šio sąrašo visada su malonumu priimu gerai kvepiančias,kokybiškas, dideles žvakes :D"

Man rodos čia kažkam skirtas atsakymas, į kažkada užduota tau klausimą... ;)Bent jau taip nuskambėjo.

Kaip ten bebūtų nuotraukų orginalumas/visuma 10 balų.

Vilma rašė...

Koooooks megztinis, rašyčiau 10 su daug daug pliusiukų :)O dėl dovanų tai dažnai reikia tik truputi įsiklausyti, ką žmonės burba sau po nosimis ir sužinai ko jiems labiausiai trūksta. Dažnai net labai kasdieniškos dovanos nudžiugina, kai supranti, kad buvai išgirstas :)

Gardi rašė...

Pasipylė komentarai kaip iš gausybės rago, ar tik nesusigundė merginos pažadu? :D

O dovanos ir GinCherry man labai asociatyvūs dalykai.
Vis dar nežinau, koks mano statusas tavo gyvenime(kaip formalu :D), bet tu man - atradimas, kuriuo aš domiuosi kaip smalsus vaikas, ypatingas žmogus, prie kurio atrodo trapu liestis... Nenoriu sentimentalių palyginimų ar prielipos įvaizdžio(taip dažnai jaučiuos:( ), bet turi kažkokio nežemiškumo, kurį tikrai jaučia net blogo skaitytojos, ir jei jos skaitys mano komentarą, tai tikrai patvirtins :)

Taigi, apie dovanas ir Gin. Pagaliau ir tu man paskyrei pasimatymą(nors ir labai nekonkrečiam laike :D), galėsiu pagaliau nustebinti ir tave:) nežinau, ar patiks, bet bent jau sukūriau intrigėlę :)

O dabar apie dovanas bendrai. Daug žmonių nekenčia apsipirkinėjimo, dovanų rinkimo - aš tai dievinu. Galiu valandų valandas laužyti galvą, ką ir kam padovanoti, kaip tai įteikti, ką pasakyti, kaip nudžiuginti. Šiemet mano dovanėlės jau visos guli paslėptos spintoje ir laukia nesulaukia, kada jas šildys šeimininkų rankos :) Mama gaus kvepalus, kurių norėjo, bet aš neturėjau kada nueiti nupirkti(gėda man, bet Kalėdos puiki proga taisyti tokias klaideles) bei šiokią tokią praktišką smulkmenėlę, o šalia esančiai progai - papuošalą su Mere Popins, sufleruojančią jos profesiją :D. Taip pat paskutiniu metu nuėmiau nuo jos pečių daug rūpesčių, rūpinausi visokias nuobodokais reikalais, o tarpušvenęiu ištapetuosiu naujai kambarį - man tai atrodo visai miela :) juokauju, kad mano mama - Norfos devizo žmogus, jai patinka praktiški dalykai :D

Mano mylimiausias - gana kompleksuotas ir amžinai savim nepatenkintas(dabar mąstau, ar tik negaliu pati sau to prisitaikyti :D) ar bent jau bando tokiu prisimesti - paskutiniu metu, man pradėjus kišti nagučius prie jo atrodymo, akimirksniu pašoko savivertė :D Žinau, kad sulaukia komlimentų ir tai labai paglosto jo ego, todėl ir dovana iš stiliaus pusės - vyriškas rankinis laikrodis tobula apyranke. Na, ir netyčia aptiktas smagus kaklaraištis su besmegeniais naujų metų nakčiai :D

Savo kontraversiškąją močiutę šiemet stebinsiu laikraščio šeiminikėms prenumerata. Pastebėjau ją nuobodžiaujančią ir vis dažniau iš spaudos parsitempiančią laikraštuką. Matyt labai atsibodo megzti kojines :) Kadangi jos skaitoma spauda tris mėnesius netilo apie Kauno įvykius, noriu truputėlį daugiau pozityvo vyresniai moteriai :)

Dėdes ir tetas, bei mane pamiršusias drauges stebinsiu tobulais atvirukais, antspauduotais Kalėdų pašto ypatingu štampu. KAUNIETĖS, JEI DAR NEMATĖTE, APSILANKYKITE CENTRINIAME PAŠTE! Kad ir kas mane pamiršta, man taip lengvai užmiršti žmonių nepavyksta :( Šiemet kaip niekad panorau sveikinti eilėmis, peržiūrėjau krūvas jų ir parinkau kiekvienam pagal tai, su kuo man asocijuojasi tie žmonės, ką jiems jaučiu ir t.t.

Tikiuosi nesupyksi už asmeniškumus ir mano išsiplėtimą čia, bet tema tokia visai mano, tai žodžiai birte byra :D

Pati šiemet savo didžiausios Kalėdinės dovanos negausiu - visas švenčių laukimas man ištirpsta sesijoje :( grįžus namo turbūt dvi dienas puošiu namus ir kepsiu imbierinukus, taip noriu spėt pagaut tą kalėdinę dvasią! Kol kas ji dar nebuvo išnykusi iš mano gyvenimo(matyt, devyniolikos dar neišaugau iš vaikystės :D), todėl labai nenoriu jos paleisti, nė per vieną šventę nesijaučiu taip, kaip per Kalėdas.

Na ir žinoma, komplimentai tau - kartojuosi, bet tikrai tobula. Kokio nedidelio paskatinimo reikėjo ir iš vienos neypatingos ervės tiek daug išgavai ir nepaliauji stebint, šaunuolė :)

Žinai, ožiaragiai gražėja ne su metais, bet ir tomis savaitėmis, kai jų nematai :D

Vita rašė...

megztinis nerealus!baltai pavydžiu. negaliu patikėt, kad už 1 lt pačiupai :)ir šiaip man labai patinkantis derinys, gal kad pilką spalvą mėgstu gana dažnai pastaruoju metu.

Sigita rašė...

Mmm...megztukas pasakiškas kaip ir visoms, -iems, tačiau labiausiai mane prajuokino tai,kad nematau, kas toje metalinėje dėžutėje ir toks vaizdas, kad iš jos imi ir po vieną valgai kokias tai cukrainines ar tai mėtines avytes...tad kas gi ten? :)
O su dovanomis labai paprasta būtų....jei tikėtume Kalėdų Seneliu :)

Giedre rašė...

Grazu..Siek tiek vaikiska,gal tai ir zaviausia:),ir smagiai ziemiskas vaizdas. Vau kiek norinciu dovanu!:)

debajo rašė...

Nepaprastai grazus megstinis, toks su "cinkeliu".
O del dovanu.. daznai no kors 'tokio' nerandu, tad pradziuginu bent paprasta smulkmena. geriau nei didelis ir nereikalingas daiktas..

Aleksandra rašė...

savas dovanas isigijau anksciau, nei planavau, siandien nupirkau paskutiniaja ir esu subankrutavus. ;D
teciui parinkau klasikos rinkinuma, mocarto tris ploksteles, kurios tikiuos ji nustebins ir labai pradziugins. mamai nupirkau delninuke ir perlu verini, zinoma netikru perlu, nes tikru perlu neipirkciau, ky :} savo vyrui nupirkau gilete rinkini, kuris zinau, kad jam yra labai reikalingas, o sia dovana isrinkau gan spontaniskai. :} kitos kelios dovanos buvo ranku darbo auskarai - musmirytes, labai zavus, kad net pati uzsimaniau tokiu :}}
visada dovanoti man budavo smagiau, nei gauti, nes kai dovanoji, ta israiska (dazniausiai dziugi) buna tokia uh.. :} num manau suprasi apie ka as :}
beje derinukas yra labai zavingas, o visa zavesi jame sudaro tas mielas megztukas su avelem ;}

freewind rašė...

Labai gaila Tavo galvos pasidare pamacius antraja nuotrauka :D nors megztukas su avytem nerealiai mielas ir jaukus, bet nuotrauka igavo siokio tokio ziaurumo, jei teisingai issireiskiau. Zinoma, nesakau, kad tai blogai, gal net dar idomiau. O apie dovanas...sunku su jom - galva skauda, siemet tik viena dovana esu tikra, kad tam zmogui patiks ir tiks, o kitos fali tapti ir ne begaliniu dziaugsmu, bet tokiu atveju, as visada pridedu i dovana daug meiles ja bepakuodama, ir manau, kad tai gali isgelbet daugeli dovanu. Ir zodziai zinoma, su draugemis net turime tradicija kiekvienais metais rasyti laiskus vienos kitoms, tikrai buna labai smagu juos gauti ir dovanoti.

Milda K. rašė...

Super foto, tokios sviezios.
Megztuka kazkada panasu turejau, tik buvo raudonas su baltom avytem ir viena juoda.

Laimutė rašė...

Jeigu žadama dovana bus šitas fantastiškas megztukas - ir aš įsirašau į varvinančių seilę eilę ;)

aaveja rašė...

kazkaip neiprastai nei visad atrodai, bet ne del spalvu. kaltininkes- avytes :)

Jovita rašė...

Kokios nuotraukos įdomios! Tokiu rakursu atrodai visai kitaip, gal net nepažinčiau :)
Man dovanos visada buvo galvosūkis, bet paskutinius kelis metus pastebėjau tokį dėsningumą - iki TOS datos (tebūnie tai Kalėdos ar gimtadienis) dovanos pačios mane susiranda :) Dažniausiai daiktą netyčia pastebiu kur nors akies krašteliu, atsimenu kokius nors ant kelio užvedančius žmogaus, kuriam skirta dovana, žodžius arba susapnuoju idėją. Todėl dabar ramiai laukiu švenčių ir per daug nesuku galvos - kažkur manęs laukia tie daiktai ar nedaiktai, tereikia juos sutikti :)
O man dažniausiai norisi tokių dalykų, kuriuos lengviausia yra įsigyti pačiai. Kažkaip nei šis, nei tas sakyti "noriu to ir ano", ir paskui tai gauti :)

Jurgita rašė...

turiu tokia selmiska balta grazia avyte su tabaluojanciomis kojomis - sege. manau ji visai susidraugautu su tavosiomios ant megztuko. tavo megztukas super'inis. :) \o/
kas paprasta, tas visada grazu.
Kvepia kaledomis - kad ir pilkos spalvos daug foto.
...
siais metais kazkodel ypac norisi per sventes lepinti artimuosius, tiek demesiu, tiek dovana. niekada nepirkau ir nepirksiu beverciu, be jokios paskirties dovanu/daiktu. visada galvoju kuo konkretus zmogus uzsiima, kuo domisi, ko jam galbut pastaruoju metu pritruko ir pan. Kai issiruosi i dovanu pirkimo maratona, visada susidelioji mintyse ko reiketu ieskoti. taip daug paprasciau. jei jau numoji ranka ir nusiteiki nupirkti bet koki daikta, tai jau geriau dovanoti bilietus i spektakli/koncerta.
beto visada daug demesio skiriu ipakavimui. man visada grazu ziureti kai per kokius filmus rodo kaip zmones ispakuoja dovanas, t.y. jie tiesiog plesia ta dovanu popieriu, inirtingai atidaro deze ir pan. O pas mus kaip?... atsargiai nuima ipakavimo popieriu, susilanksto (mastydami, kad gal dar kazkur ji panaudos). fui... :)
gal kas turi ideju del pakavimo? gal kazkaip kitaip dar galima sugalvoti? nustebinti ipakavimu ir pan? :)
..
isvada:
svarbiausia parodyti zmogui, kad tu apie ji galvojai ir tikrai norejai nuosirdziai pasveikinti.
linkeciau buti paprastiems ir paslaptingiems, siltiems, jaukiems, laimingiems, besirupinanciais, baltais ir puriais kaip sniegas.
tik ne tokiais saltais kaip siandieninis oras. :)

Unknown rašė...

Siemet nelaukiu Kaledu. Nenoriu nei pirkti nei gauti dovanu... Vis teisinau save, kad jos tiesiog nusibodo. Kiekvienais metais vis tas pats ale "stebuklu metas"... Nors istikruju cia kaltos ne Kaledos - neturiu normalios seimos su kuria galeciau jas sutikti...
Derinukas smagus :) visu isgirtos avytes labai pagyvina vaizda :)

ju rašė...

Kaip ir kiekvieną dieną, tikėdamasi rasti kažką naujo, mažo ir jaudinančiai paslaptingo, surinkau blogo adresą ir... radau! :} Labai gražios mintys, o dar gražesnės nuotraukos (pati fotografavai? :o), o jau ta juoda avytė... Pavydžiu jos :)

mirattes rašė...

Gin, kaip gražu. Kokia tu graži! Tokia jaunutė jaunutė. Tu papuoši kiekvieną rūbą, kurį apsivelki. Na šios nuotraukos mane laaabai sužavėjo.
Apie dovanas... Aš jau turiu visas!!! Sentimentalios, kalėdinės ir nei vienos iš "atsarginio plano" :)

mirattes rašė...

P.S. avytės labai mieli padarėliai ir kažkodėl tai tapo mano firminiu piešinuku. Piešiu jas visur ir visiems :)

Rutka rašė...

O as siemet kepsiu sausainius. Tiksliau daug sausainiu :)

vario rašė...

eik, eik pirma foto kaip is ausiniu reiklavos ;D

Chérie rašė...

Katinėliiiiii, o jau foto puikumas!!!!! Dažniau taip daryk, ir tada aš vien iš tavo foto albumą susikursiu <3 :wub: :)))

rašau ne todėl, kad dovanos noriu :)
Šiemet, kaip ir praeitąmet, manau - būsiu Grinčas. Praeitą kartą nepavyko visgi, užvaldė pirkimas. Šiemet taip nebus, pažadu - Jokių dovanų. Labai noriu, kad žmonės, o ypač artimi, pagaliau suprastų, kad ne jų dovanų, o jų pačių reikia. Kai prisimenu senus gerus laikus, kai būdavom dar paaugliai, eidavom vaikščioti apsnigtomis miesto gatvėmis ankstyvą Kalėdų rytą, žaisdavom sniege. O tada užsukdavom į kavinukę ir gerdavom arbatą/alų/vyną, šenkėdavomės.. Mūsų būdavo daug daug (visi,kas turėdavo būti) ir būdavo taip gera, šilta.. Tada ir pasijusdavo tas kalėdų kvapas, dvasia...
Iškepsiu šįmet pyragą, sausainėlių, pripilsiu taures vyno ir....lauksiu draugų. Ne dovanų, o jų pačių <3 Būtų begalo miela, jei tu būtum arčiau :*

Unknown rašė...

Šioms Kalėdoms aš labai labai ruošiuosi: net neturiu laiko parašyti dienoraščio apie savo vestuves ir pasirodyti koki mes tą dieną buvom gražūs, neturiu laiko išsimiegoti ar tiesiog eiti pasivaikščioti po apsnigtą Aleksotą. Taip norisi viską suspėti pabaigti, ką sugalvojau savo artimiesiems padaryti, kad nuo nėrimo net pirštus skauda. :D Aš nesiskundžiu, bet maniau, kad tai bus kur kas paprasčiau, nei eilinį sykį valkiotis po Arkliopolius ir kitas prekyvietes, ieškant dovanų.. Bet už tad paėmus kiekvieną savo pačios sukurtą dovaną į rankas miela ir šilta širdelėj pasidaro.. tikiuosi taip bus ir mano dovanas gavusiems. :)

Anonimiškas rašė...

Oj patinka man dovanas dovanoti!!! Ir taip dziaugiuosi, kad su visais artimiausiais draugais siemet sutareme dovanas daryti patys. Jau beveik visas turiu, nes pradejau dar rugseji :))) Tiesa, ilgai masciau, ka mazytem mergytem padovanot ir va siandiena pabandziau is modelinio nulipdyti linksmus karolelius - pirmam bandymui gavosi tikrai grazus, belieka tik suverti :) Na o teveliam siemet dovanosim imbierinius namelius. Vyras vakar nubraize sablonus, belieka tik iskepti ir viska sulipdyti.
O dabar apie nevykusias dovanas.. Mano vyro gimine turi tradicija susirinkti per kucias ir vieni kitiems dovanoti dovanas.. Zmoniu apie 20, tai ir dovanu tiek pat.. beda ta, kad su tais zmonemis tik ir susitinkame viena karta metuose, todel tas dovanu dovanojimas visiems yra tik pareiga. Todel siemet mes kucias sutiksime namuose, be jokiu svetimu zmoniu ir be jokiu dovanu "is pareigos". Manau, tai ir bus pati geriausia dovana :)

Atrodai zaismingai :)

R.B.

Anonimiškas rašė...

cia bjork?:))

Greta Brigita rašė...

Nuostabos nuotraukos! Kol kas geriausios, kokias pas Tave mačiau! :)

O davanų ir aš kol kas neturiu :)

Miglė rašė...

mano grupės draugė nualps, kai jai tą megstuką su avelėmis parodysiu. gal net neerzinti? :) iš kart apie ją pagalvojau vos išvydusi Tavo nuotraukytes, mat Martynutė (mano grupiokė) kolekcionuoja aveles ir šiaip visaip kaip jas dievina. nes visas studijų užduotis siejame su šiuo padarėliu. pvz. verslo planas - krautuvėlė, kurioje bus pardavinėjamos rankų darbo avelės ir t.t. ir taip be pabaigos :) tai vat. tokia ta istorija. tokios tos keistos nuotaikos ore tvyro prieš šventes. padidėjęs jautrumas, kur kas dažniau apsiašaroju dėl įvairių gražių akimirkų ir smulkmenų.

p.s. pirmoji foto - kaip iš žurnalo ir tokia, kokios man labai labai patinka. turi dvasią, turi nuotaiką ir charakterį.

Pieštuko_širdelė rašė...

Koooooks megztinis.. :) Pamenu kai seniai,seniai SM buvai įdėjus derinuką su juo :) Nuo to laiko jis mano mintyse :D
Beje, ir visas derinys puikus,mano mėgiamo kolorito. Eh,kaip noriu kojinių tokių,bet nerandu...

Zazuna rašė...

...man labiausiai siluma ir dziaugsma, sventiniu periodu, teikiantis ir keliantis procesas - teikti dovanas ir stebeti kaip "adresatas" jas ispakuoja, nustemba, dziaugiasi, savotiskai isproteja ir selmiskai sypsosi ir t.t. Kartais buna taip juokinga...
Buvo tokia situacija:
Pries metus mano mama vienoje parduotuveje ilgai ziurejoi puodeli su lekstele ir su liudesiu pareiske, kad 30lt uz siuos du mielus indelius negali sau leisti moketi, tad tik padusavo ir nuejo. Visa tai stebedama sukuriau plana chuligana (labai daznai taip man nutinka - geda...), su puseseremis, vyru, tete ir broliu nupirkome sventines dovanas. Prie Kaledinio stalo jas teikeme su nekantrumu (na turbut labiausiai as ten "siusiojau" is laimes ir laukimo). Atejus eilei dovanoti mano mamai, visi paeiliui nese ivairaus dydzio dezutes ir maiselius, mama ziurejo, stebejosi kiek visokiu dovaneliu gaus, o pasirodo... ,kiekvienoje sitoje pakuoteje buvo jos nusiziutas komplektelis - tai lekstute, tai puodelis, tai viskas kartu. Dar niekada nebuvau taip dziugiai sutikus svenciu (kaip pernai), visi laimingi ir besisypsantys, kvepiantis persiku ir obuoliu pyragas ant stalo, dukryte snaudzianti vyro glebyje, visa seima ir artimiausios gimines po vienu stogu, o dovanu... - "vezimu vezk", sventine muzika ir t.t.
Bet esme ne gavime, o teikime Ir kas gali buti "silciau" uz artimu zmoniu meile, karsciu ir persiku su obuoliais persmelgtu kvapu, kvepencias dovanas? Man ziema, tai silciausias prisiminimas pavasariui...
GIN, puikus pamastymai "nesvarumo busenoje" ant kilimo ;D , graziai ziurisi pilkasis derinukas su juodu akcentuku (juoda avele), arciau sirdutes.

Anonimiškas rašė...

Kokios nuotraukos :) Pranokai pati save ir kartelę užsikėlei dar aukščiau :) Nuostabus derinys, megztinis ir ta juoda avelė :) (beje, tau labai, labai tinka toks pastelinis minimalistinis makiažas :) jaunina labai)
Kalbant apie dovanas...
Šiemet dalis mano dovanėlių bus valgomos (imbieriniai sausainukai dailiai įpakuoti dėžutėse su arbata) Kažkaip visokių nereikalingų niekučių nupirktų prekybos centre nebereikia, norisi kažką padovanoti su meile, įdėti dūšios :} O kitiem (draugui, tėveliam...) dovanos jau saugiai supakuotos ir nupirktos, labai nemėgstu paskutinės minutės karštligės, kai iš "panikos nieko nerasti" perki bet ką.
Išsiplėčiau labai aš čia :)
Atrodo net namuose pakvipo Kalėdom ;)
Langutis

Anonimiškas rašė...

Sveikos mergaitės (:
žiūrių į pic. ir atsižiūrėti negaliu tokios šiltos taip man patinka ir idėja įdomi neduoda ramybės klausimas su kokia technika fotografuota..? gal ir nelabai čia tinka bet smalsu :)..Megztukas tai neišpasakyto grožio..
na o dabar apie dovanas manau daugumai žmonių panašiai kaip ir tau Gin, sunku išrinkti dovanas ir aš dažnai jaučiuosi panašiai atrodo visai nepažįsti žmogaus..manai kad neivertins šito betgi galiausiai viskas gaunasi gerai ir dovanos patinka žmogui..o šiemet aš galvojų dovanoti kažką rankų darbo nuo maisto iki papuošalų :)tai tiek

pasirašo Reda :)

Justina rašė...

mane irgi ta pati problema kankina paprastai - nezinau kam ka dovanoti.. dazniausiai issisuku nupirkusi bilietus i koki spektakli, draugems dovanoju ranku darbo papuosalus:)
beje, labai grazus taviskis derinukas nuotraukose, megstukas ir rankine pasakiski:)

n rašė...

man dovanos arbata/žvakės/sausainiai yra tik tiems žmonėms, kurių nepažįstu, todėl ir galvoju, jog jų neįžeistų tokia dovana ir tiktų betkada. Bet tai labai greitai pabosta ir tampa labai banalu. Kai sunku išrinkti dovaną, tai man atrodo, jog pats keli sau kartelę, ieškodamas kažko netradicinio, nekasdieniško, ypač, kai visi artimieji ne tai, kad 'nepažįstami', bet tu žinai, jog jie nieko netrokšta, turi tai, ko nori, ko reikia (ne apie lobius kalbant, o apie paprastus dalykus), ir kažkokių smulkių svajonių neturi.
Kažkaip nesvarbu būtų tai Kalėdos ar kokia kita šventė - pirkti dovanas man yra kartelė sau pačiai, savo sumanumui. Lygiai tas pats ir su įpakavimais įvairiausiais :)
tik gaila, kad jau seniai nebėra Kalėdų nuotaikos (juoba, kai sesija ir trunka iki pačių Kalėdų, liepdama lakstyti dovanų tada, kai dar neprasidėję visos didelės akcijos ir varpelių skambėjimas).

o nuotrauka pirma tai m!

Anonimiškas rašė...

Dovanuų rinkimas mastant apie brangius žmones man yra vienas maloniausių dalykų prieš šventes :). Galėčiau valandų valandas slampinėti ir rinkti mielas smulkmenėles, kurios susideda i mielą dovaną :) O kadangi tėveliai nuo mažumės mokė, jog žymiai vertesnė dovana yra ta, kuri padaryta rankomis, visuomet stengiuosi išsitraukti įvairias priemones ir bandyti ką nors padaryti pati :) šį kartą siuvinėjau dailius žaisliukus ant eglutes. Planuose dar ir skanių keksiukų kepimas, kuriuos puošiu skirtingais pabarstukais bei riešutais. O šį vakarą kaip tik pradėjau pakuoti viską į raudoną taškuotą popierių ir turbūt ryškiausiai pajutau, jog artėja Kalėdos :)

be to, mane sužavejo tavo avytes bei pargriautos nuotraukos :)

_sala_

valikabu rašė...

neissigask, jei nakti,kai miegosi, kazkas ateis ir pavogs ta megztuka <:)

Anonimiškas rašė...

awww ^^ pavydžiu baltu pavydu žmonėms tokių nuostabių nuotraukų. O megstukas su avytemis žiauriai mielas =]]
Manau šiais metai dovanosiu kazka mielo ir ranku darbo.Draugei manau - albuma su mano bei jos nuotraukomis, atsiminimais ir iškarpomis su kuriomis ji bent kiek susijusi.

kacera rašė...

as jau gavau kaledine dovana siandien is dangaus...,kaip tik dukra paklause: "kuo kvepia sniegas?" nezinaojau,ka atsakyti,balta,svaru,kvepia ziema?..
o pro sali vaziavo masina su eglutem,taip ir pakvipo tas sniegas:)salciu,saku,egles kvapu,is kaimynu kiemo atsklidusiu vaniles kvapu...
gavau dovana-prisiminiau kuo vaikysteje kvepedavo ziema:kaledos,kuciuku kvapas,susalusio misko kvapas,snieginu pirstiniu kvapas,cinamonas,vanile,sokoladas...daug daug visko...silto,jaukaus.
o dovanos,svarbiausia is sirdies ir po eglute,kad kaledu ryta visi kartu girdetume plystanti popieriu,besisypsancias akis...
P.S.nuotraukos isties nuostabios,jaukios,si kart net nepastebejau derinuko:)tiesiog gera ziuret:)

Anonimiškas rašė...

Tiesiog norėjau pasakyti, kad nuotraukos labai gražios:)

cloudmaker rašė...

koooks fainas megztukas! :>
o nuotraukose tu visai nepanaši į save, tokia jaunutė atrodai visai (: gražuu.

GinCherry rašė...

Turbūt be šansų atsakyti į visus komentarus tai padėkosiu visiems bendrai už gražius žodžius nuotraukom ir megztukui ir šiaip už jaukias mintis ir bandysiu bent jau į kažkuriuos klausimus atsakyti :)

Ieva, universalios tai turėjau omenyje, kad tinka daug kam, čia jau tuo atveju kai nesugalvoji ką, bet tokia dovaną turbūt patiktų gauti visiems, svarbu atitaikyti :) Aš pavyzdžiui nemėgstu vonioj maudytis, bet vonios burbulus dievinu :D Smulkinu juos, dedu i mažus maišelius ir slepiu spintoj :) O knygas man išrinkti irgi be galo sunku, nes čia kaip su kvepalais, labai lengva nepataikyt :)

R, na esu rašius kelis kartus,kad apsipirkinėju tuose rubukuose, kurie turi pigius skyrius ir dar nuo 5dienio ten būna 50% nuolaidos, tai tokių yra beveik kiekvienam rajone, tai einu arčiau namų arba jei būnu centre, o kai kuriuos labai retai užsuku :)

Petit moris, na aš visgi nemanau, kad esu fotogeniška, retai gerai išeinu, o gal mano supratimas blogas apie tai, kas yra fotogeniškas žmogus :) O dovanos tokios labai patiktų ir man, gal ir aš dar spėsiu šiemet iškepti kokį imbierinį sausainį :)

Salomėja, žino aš irgi retai kur einu jei nėra reikalų, tai jokiuosi, kad namie pradėsiu derint: pusryčiams, pietums ir vakarienei ir žinoma popiečio arbatėlei :D O dėl dovanų tai tikiu, kad šiemet jos tokios ir bus :)

Sucre, šiandien jau ir pas mus yra sniego! O dovanos man irgi atrodo, kad skirtos pradžiuginti, mane tėtis nuo vaikystės mokė nesureikšminti daiktų :) Kuo mažiau tikiesi, tuo daugiau džiaugsmo gauni :)

Urban, bordinis tas kilimas, tai net nežinau kaip pavadint :) O šu šeima suartėti labiau ir aš norėčiau, deja per kūčias turim skubėti dar ir į kitą šeimą - vyro, o dar brolis nori pabūti su savo šeima, su žmonos tėvais ir seneliais tai įtemptas grafikas būna, sunku viską sudėlioti :)

Alethea, šiemet aš irgi žadu kažkaip įdomiau vynioti dovanas, pokolkas jas tik kaupiu :D

GinCherry rašė...

Reda, taip čia tik kambarinė lempa ir dar stalinė lemputė, apšvietimą žadėjau pirkti, bet jau dabar pradedu abejoti ar tikrai reikia ir jei teks išvykti, kur jį reikės dėti :) O batukai mano šitie mylimiausi nuo pavasario, specialiai jiems pirkau iš kiniečių limpančius padukus-stabdžius, bandysiu ant sniego :D Aš kvepiančių žvakių laukiau jau ir pernai, bet nesulaukiau nei vienos :D

Vilmante, o kaip jį paplatinti galima? Vakar ieškojau ir neradau :)

Vadai, šiam derinukui ilgai mąsčiau daryti įrašą būtent apie miegą, nes nuo praeitos žiemos taip pakankamai dažnai rengiuosi :) Šiemet beje pirmą kartelį, bet va nusprendžiau prieš kalėdas parašyti apie dovanas :)

JIeva, dėkui :) Na ir nesijaučiu sena, nežiūrint į tai, kad mano blogo skaitytojai š nuotraukų visada mane gerokai sendina :p :D O dėžutė taip, iš saldžiu majų, su besibučiuojančia pora mašinos salone :)

Vjusta, bantelį megztukas paslėpes, parašiau tą tik tam,kad ne vienas derinys su juo jau buvo :)

GinCherry rašė...

Ginger, džiaugsmas turbūt priklauso nuo vidinio nusiteikimo ;)

Mecredi, džiugu, kad atėjo laikas ir tau pasidalinti mintimis :)

Brumbrumai, hehe, turėsiu omenyje jei kokį nors nemėgiamą darba teks dirbti savaitėm :D

Violin, jaučiu, kad liūdna ne su artimaisiais sutikti kalėdas...O dėl foto tai nesupratau ką nori nukopinti :)

Asta, reikia reikia, čia netyčia gavosi, vis tiek ateisiu klausinėt, neišsisuksi :D

Airina, ne ne, šitai jau nuo pernai sakau, nes labai mėgstu kvepiančias žvakes, namus prišildo gūdžiais ir žvarbiais vakarais :)

Vilma, va aš visada susimąstau apie tai, kad žmonės paprastai per metus laiko tikrai išsitaria ko norėtų ir kartais taip lengva nuspėti, tik ne visada atkreipiam dėmesį...

Gardi, jau padėkojau smsu už tokį gražų komentarą, bet dėkui dar kartą :)

Sigita, ten mėtinai trikampiukai, bet kai parašei apie avytes tai ir aš ten jas įžiūriu :)

Freewind, heh, galvą teko nukirpti dėl rakurso tokio :D Bet poza turbūt tikrai priduoda kriminalinio prieskonio :D O laiškas puiki idėja! :)

Milda, o kaip fainai :) O kur buvai radus/pirkus tokį? :)

Laimute, deja ne :D Bet tikiuosi, kad to, kuris gausus - nenuvils :)

Aaveja, žinok šitas derinukas dažnas pas mane jau nuo pernai žiemos kaip jau rašiau, tik šiemet pirmą karta taip apsirengiau :)

Marginalijos, manau, kad gyvai atrodyčiau dar kitaip :)

Ju, taip pati :) Kai namie fotografuojuos tai visada pati, niekam jau nepatikiu tai ir eksperimentuoju, nuo nuotaikos priklauso turbūt, kas gaunasi :)

Cherie, kartais nuotaikos nebūna ar šiaip idėjos jokios tai todėl kaskart skirtingai ir gaunasi :D O tavo idėja tikrai puiki, tas bendravimo džiaugsmas ir yra puikiausia dovana...

Miliusia, gal tikrai geriau nerodyk :D

Pieštuko širdele, aha buvo ten rodytas :D O kojinių nerandi virš kelių ar būtent pilkų ir dryžuotų?

Zazuna, na iš tavęs tokių dalykų tikrai tikėtis galima :D

Langutis aha, dabar bijosiu nuvilti ir pradėsiu daryti nesamones, he he :D Na, bet čia netyčia gavosi taip :) O kas dėl makiažo tai esu pasidažius taip pat, vienintelis dalykas tai, kad pravedimas darytas pieštuku, taip dažiausi vasarą, o dabar storiau pravedimą paprastai brėžiu ir su plunsknele, o šiaip mano makiažas visada toks pats :)

Reda, fotografuota pentaz k10d :)

Justina, aš bilietų jau nedovanoju, nes padovanojau tėvams ir jie paskutinę minutę nusprendė neiti...

N, o nebijai kaip sakoma "iš didelio rašto, išeiti iš krašto"? :) Aš vis nužiūriu kažką įdomesnio, bet pabijau, kad nesupras ir geriau renkuosi patikrintą variantą :D

Sala,o kur pirkai tokį popierių? aš labai ieškau vienspalvio dabar :)

Valikabu, pakišiu po 9 užraktais :D

Anonimiškas - atsiminių albumas puiki mintis :)

Kacera, o aš vaikystės žiemos kvapo nepamenu, man visada šaltis kvepia dūmais :)

Cloudmaker, na dėl panašumo į save nesiginčysiu, bet man regis tą gali pasakyti tik žmonės, kurie mane pažįsta ne tik iš nuotraukų :)

LietingaDiena rašė...

Eiktusau kokios nuotraukos.. Grožis. <33 Pačios geriausios iš kada nors buvusių. Ypač pirmoji.

p.s. ir komentaras buvo visai ne dėl dovanų ten kokių, tiesiog buvo neįmanoma susilaikyti nepakomentavus. :)

Milda K. rašė...

Kazkada vaikystej turejau pan. megztuka, mama pirkus buvo. dabar net idomu pasidare kur jis yra, reiks paieskot palepej, tik atsimenu, kad jis ilgesnis buvo, kaip suknute beveik.

Aurelija rašė...

pirmojoje nuotraukoje tu kaip paauglė : D
kaip tu nusifotografavai iš viršaus?

Greta rašė...

Kalėdos man pati jaukiausia šventė :) Bet visada būna kliučių jas perkant.Dabar mano nuomonė apie dovanas pasikeitus :) Manyčiau mieliau gauti pačio žmogaus rankų padarytą smulkmenėlę :) Tai būna taip miela ir beprotiškai gražu,kai žmogus jį pagamino Tau,savo paties rankomis. :) Man tada širdį taip gera pasidaro,toks jausmas širdį,kad tu jam labai rūpi,jis tavimi rūpinasi,o svarbiausia myli,kad ir kaip draugą,artimąjį vistiek myli. ;) Ir man Kalėdos iš tiesų yra mieliausia šventė,nes tada jaučiama tvyrojanti meilė tarp artimūjų,kai jie kūčių vakarą sėdi prie stalo,ar kai atsikelia ryte ir pamato dovanų po eglute. :)
Linkiu pačių šilčiausių ir jaukiausių Kalėdų,nepamirškite šypsotis,nes tai nuostabiausias laikas metuose :)
Sekmės ir laimės :)
Greta

Greta rašė...

antrame sakinyje buvo kalbama apie dovanas : DD
Greta

Anonimiškas rašė...

Šis derinukas patiko labai labai. O ir megztukas toks mielas ir jaukus atrodo:)
Pačios nuotraukos šį kart taip pat labai patiko. Atrodo, kad net šilumą skleidžia :)

Pieštuko_širdelė rašė...

Nerandu virš kelių :( juodų arba pilkų :( Gal žinai kur galima būtų rasti? Prieš ieškodama maniau,kad visur jų pilna :D o mačiau tik vienas Accesorize :D ir pinigų tada neturėjau tiek kiek reikėjo :D

mauzere rašė...

megztukas!!!!!!!!dabar naktį nemiegosiu - kaip užpavydėjau :? :D

Anonimiškas rašė...

koks megztinis!!!koks megztinis!!! mes per Kūčias visada važiuojam į Klaipėdą pas mano šeimą, pirmą Kalėdų dieną praleidžiam Vilniuj savo šeimoj, o antrą Kalėdų dieną pasikviečiam arba einam pas vyro tėvus. Taip, tai reiškia daug važinėjimo ir nuolatinį maisto gaminimą :D bet tiesiog privalau nuvažiuoti namo. Kai praėjusiais metais niekaip negalėjom važiuoti, sėdėjau ir verkiau tylutėliai, nes tai nebuvo Kūčios. Man Kūčios - pati tikriausia šeimos šventė. Prisimenu, kaip vaikystėj su tėčiu jau sudribę į lovą laukdavom, kada išmuš dvylikta ir galėsim oficialiai valgyt šokoladinius saldainius :D
o dovanas kiekvienais metais labai ilgai ir kruopščiai renku. Dažnai gaunu ką nors paprasto. Bet šiemet pagaliau išsiaiškinom šeimos nesuderinamumą. Pasirodo, mano artimieji galvoja, kad svarbesnės yra gimtadienio dovanos, o Kalėdų dovanos - simboliškos. Aš galvoju atvirkščiai :D net nežinau, kodėl. Tai bet kadangi jau viską išsiaiškinom, tai viskas gerai.
Visada problemiška rinkti dovaną sesės vyrui, bet dabar jau kelinti metai iš eilės pagaminu kalendorių ;) ir su meile, ir praktiškas reikalas :)

Anonimiškas rašė...

Dievuliau, koks megztukas.. akys džiaugiasi :)
J.J.

groziogidas rašė...

Gin, pamacius nuotraukas is kart kilo mintis - kokia grazi tavo oda... zinau, skamba kvailai, bet pirma kart tai pastebejau. Gal del geros foto kokybes :) Tai va, jei nesunku, prasau kada nors padaryt irasa apie tai, kaip priziuri ja.. Zinau zinau, kvailoka, kad prasau tokio iraso, bet as pati vis vargstu su savaja.. Nenoriu tiket kad nieko nedarai :)
o del megztuko tai tikrai... nemanau kad atsirastu ta, kuri tokio nenoretu..

Anonimiškas rašė...

Puikus blogas ;)
Linkiu prasmingų švenčių: nudžiuginti artimus žmones, pajusti ramybę ir džiaugsmą, o kitiems metams - sveikatos, malonių netikėtumų ir įkvėpimo :))

GinCherry rašė...

Lietinga diena- dėkui :) O ar dėl dovanų ar ne, tai nėra svarbu, vis tiek būsi įrašyta :)

MIlda, ooo suknutė ir dar raudona, man kur kas labiau patiktų :) Pasidemonstruok jei rasi, labai smalsu pamatyt būtų :)

Aurelija, kabinau fotoaparatą ant šviestuvo :D O jei rimtai tai stačiau trikojį ant stalo ir drebėjau visą laiką, kad lipant pareguliuoti nustatymų ir skubant per 10 s. į vietą, jis nenukristų nuo stalo :D

Greta, supratau ką norėjai parašyti, nors iš pradžių taip įdomiai susiskaitė :) Aš irgi manau, kad rankomis darytos dovanos kur kas mielesnės, nes į jas įdėta daugiau širdies :)

Bonbonrouge, smagu, kad sukelia tokias geras emocijas :)

Pieštuko širdele, ar tikrai nėra? Kažkaip šiemet tikrai atrodo jų yra visur, nes saviškes aš pernai pirkau :) Šiemet žinau, kad tikrai buvo takko fashion, o daugiau nelabai kur dairiausi, man pačiai reikia jau naujų juodų :)

Mauzere, miegok ramiai, o jei neužmigsi tai skaičiuok mintyse tas aveles, kaip jau kažkas siūlė :D

Lapai, kaip jau minėjau, pas mus irgi būna daug važinėjimo, bet kūčių vakarą :) O kodėl negalima valgyti saldainių šokoladinių iki 12? :D Aš tik apie mėsą šitai girdėjus, bet kadangi nesu mylėtoja mėsos tai ir valgau jas tik kitą dieną, o be saldumynų neištverčiau :D

P.S ar atnešė karvelis lauknešėlį? :)


J.J - dėkui :)

Neringa,oi, nuošidžiai dėkui, bet žinok mano oda kaip tik yra vienas dalykų, kuriais esu labai nepatenkinta :) Na nėra spuogų, spuogelių pas mane, bet turiu kitų, rimtesnių bėdų, kurių tikrai niekam nelinkėčiau, o ir pati mano oda linkusi pigmentuoti beigi apgamus "gaminti" :) Jau esu rašius, kad negaliu sau leisti malonumo išeiti kažkur be makiažo, o dėl kitų priemonių irgi nieko nepatarsiu, nes nieko ypatingo nedarau ir net neturiu mylimų priemonių :)

Rejolink - dėkui už gražų palinkėjimą :)

HouseHome rašė...

As dievinu pirkti dovanas! Gal net labiau nei jas gauti!
visada ilgai vaikstau, galvojau ir daznai, pamacius koki daikta, jau net isivaizduoju kam jis tiktu! kaip tik artimiem zmonem puikiai galiu atitaikyt dovanas. o vat, mazia pazistamiem zmonem sunkiau. juk nelabai zinai ka jie turi , o ko ne.
man patinka pats tas ieskojimo periodas. noriu, kad dovana suteiktu dziaugsmo ir aisku butu prasminga.
turiu keleta draugiu, kurios dovanoja tai ko pacios nori. arba dar blogiau - tai kas jom nereikalinga ir netiko.
tai karta gavau gimtadienio dovana - krema nuo celiulito, bordini lupdazi(tokia spalva niekada nesidazau, o tai yra megstamaiusias jos atspalvis. matyt nelabai tiko), medine apyranke - isgirdau komentara, kad jai ji per didele. apatiniai sortukai(dydis net man mazas)...
kaip skaoma no comments..
ir dabar.. reikia staigiai sugalvoti ko noriu dovanu si vienso drauges, nes zinau ka ji nori padovanoti man. o as to nenoriu...

HouseHome rašė...

p.s megstinis su petukais? na tais paraloniniais?
nes kazkodel atrodo, kad lb platus ir dideli peciai...

HouseHome rašė...

p.p.s kai tik neuzmirstu - visada ateinu paspaudinet i ta skaitykli su pinigeliais :)

GinCherry rašė...

Keksai, nustebinai žinok su draugių dovanom, nes nemaniau, kad žmonės taip daro :D Nežinau čia ar juoktis ar verkti :D Nors pernai aš irgi gavau dovaną, kurią padovanojo todėl, kad pats žmogus norėtų :) Ir dar kai išgirdau istoriją, kad ai, šiaip ar taip tokį daiktą būtumėm dovanoję, o dar ir paveiksliukas tiko...Tai kažkaip apskritai tas daiktas pasidarė nebemielas ir tiesą sakant per metus laiko panaudojau kokį porą kartų vien todėl, kad jis yra ir na, reikia naudoti :D
P.S ne, megztinis be petuku, labai nemėgstu petukų ir visur kur jie būna juos ištraukiu, tiesiog čia paraukta papetė :) Na nežinau kaip paaiškinti, bet kaip būna pūstos rankovytės, gal suprasi :)

Anonimiškas rašė...

Po ilgo laiko vel prisedau paskaityti Tavo, GinCherry, uzrasu... Nenoriu daugiazodziauti, tiesiog geriausia, ka galeciau parasyti, tai, kad man malonu skaityti Tavo mintis, pamastymus ir linkiu, kad artejancios sventes atnestu ne sumaisti sirdyje (ypac renkant dovana mylimiems zmonems), bet ramybe ir dziaugsma kiekviena akimirka.
Malonaus dovanu rinkimo linki Rita

Anonimiškas rašė...

Amelie..

MyHeartyFood rašė...

labai mielas ir siltas derinukas!

Anonimiškas rašė...

nu kaip tu taip visko daug grazaus randi : /

-Minija- rašė...

megztuko koks grooooooooožis, nuostabus tiesiog :)
Dėl dovanų, man smagiau dovanoti, nei gauti..
O didžiausia dovana - pabūti kartu su visa šeima, tuomet tikrai jautiesi ypatingai, nes kvepia eglutė ir kažkokia pakili būna nuotaika visiems...

Anonimiškas rašė...

o man pati didžiausia dovana yra dovanoti dovanas(žinau, kavilai skamba :D)kai tu pradžiugini kitą žmogų, sušildai jo širdelę, ir parodai, kad jis tau rūpi pačiam pasidaro labai šilta ir malonu....

Mrs Shirley rašė...

wow. pirma foto! verta kažkokio awordo, ne kitaip.
niekada neskaitau ką rašai bet iš komentarų aišku, kad įdomiom temom :)

sėkmės. gražių/baltų ir jaukių šv. Kalėdų

Greta rašė...

Pirmoji nuotrauka kaip iš žurnalo viršelio :) Bet visai ten nepanaši į save (sprendžiu iš kitų nuotraukų) :) Beje, norėčiau pamatyti šį derinuką "pilnu ūgiu", nes ne visai išeina susidaryt vaizdą. O kiek matosi, tai labai gražu, toks žieminis... Laukiu švenčių, o dovanos man nėra svarbu, svarbiausia rūpestis ir šiluma iš tau brangių žmonių :)

aurelija rašė...

Kaip teko susidaryti ispudi, is kaikuriu tavo blogo iraseliu, tau lb patinka dziuginti zmones, o tai yra tiesiog nuostabus jausmas, smagu butu gyventi, jei kiekvienas is musu butu laimingesnis dovanodamas, o ne gaudamas :) Itariu, kad Kaledos tavo seimoje, tampa dar stebuklingesne svente :)Taigi sekmes ieskant dovanu, o as griztu prie savo lb keblaus auskaru gaminimo draugei, visgi juk dar maloniau dovanoti paties daryta daikta, nors ir su keletu trukumu, bet is sirdies, o tai svarbiausia :D

Gabrielė rašė...

Labai dziaugiuosi artejanciomis sventemis, ir nenustygstu vietoje, mat as laukiu svenciu vien del to, kad galeciau kazka nustebinti. Kazkodel, nezinia kodel, bet as visada perku ta kas patiktu ir man, todel pati daznai dziaugiuosi ta dovana. Be to blogiausia tai klausima ko as noreciau dovanu, nes norisi to kas neskausdintu pinigines ir, kad zinoma butu grazu/naudinga ar norima. Galiausiai bunu nepatenkinta ar nusivylusi savimi. Bet kaip bebutu dziaugiuosi viskuom ka randu po eglute visu 100%. : )

---

Siandieninis (turiu omeni Gruodzio keturioliktolios) derinukas yra labai labai grazus, o kas graziausia tai nuotraukos. Galiausiai pati (Jei galiu i jus kreiptis “Tu”?) atrodai labai graziai, galbut pasikeitusi, nezinau. bet visgi - 10 balu. : D

Linksmu svenciu visiems! ; ))

Gardi rašė...

Šimtą! Šimtą! Šimtą! :D :D

E. rašė...

Gin, nuostabiu nuostabiausias derinys, ne tik del nerealaus megztuko su zaviosiomis avytemis, bet ir del pacios nuotaikos, perteiktos nuotraukose. Nuo pirmosios ir treciosios, neimanoma atplest akiu. Zodis 'tobulas', manau pats tinkmiausias joms nusakyti. Drisciau jas pavadinti "Alisa Kaledu Salyje". Ovacijos ir aplodismentai:)
P.S. kol rasiau si komentara, nuo lupu nedingo sypsena:)

datflamie rašė...

iš esmės tai neturiu tinkamų žodžių. iš vis retai jų turiu, kai perskaitau jūsų įrašą, o šįkart- išvis. megztukas su avytėmis - tobuliausias megztukas, kokį tik esu mačiusi (nukonkuravo netgi šį megztuką su pelėdomis http://i50.tinypic.com/2yuafk9.jpg ). sėdžiu dabar be žado, ir net nežinau ar šiandien jį beatgausiu..
P.S. galutinai širdį sudaužo tai, kad jis už 1lt... neturiu ką pasakyti...
P.P.S. nors iš tiesų nepavydžiu :) džiaugiuosi, kad jį turite :)


Ugnė

Neringa rašė...

Dovanos, opi tema :) Ypac kai mes su brangiuoju dazniausiai sau be problemu pasidovanojamn tai, ko tuo metu norim (na, nedidelius dalykucius). Tad kai ateina "dovanu" metas, buna tikrai sunku isrinkti kazka, ko norim. Nes tokiu momentu dazniausiai net nezinom, ko norim.
Man labiausiai patinka, kai dovanos suranda savo adresata. Kai netiketai akys uzkliuva uz ko nors ir staiga tau topteli, kad toks ar toks zmogus tikrai apsidziaugtu siuo dalykeliu. Deja, deja, tokios "nusvitimo" akimirkos buna be galo retos. Bet visada stengiuos pasinaudoti tokiomis minutemis, net jei tai buna vidurvasaris, o Kaledos dar toli uz kalnu.

brumbrumai rašė...

kaip tik siandien pamaciau princese Diana su panasiu, tik raudonu megztuku :)

Anonimiškas rašė...

Gin, na pas mus namie tai nevalgomas šokoladas per Kūčias, nes per Kūčias reikia atsisakyti visokių emm... nežinau kaip čia pavadint, širdžiai mielų prabangos dalykėlių matyt ;) tai va, ir kiaušinių nevalgom (nors dabar majonezą gal ir valgom, nebeprisimenu). Bet jau kai tik 12 išmuša, tai oi :D

Anonimiškas rašė...

Gin, šis tavo derinukas tikrai nerealus!!! Labai gražiai žiūrisi. Tos avytės, kojinės virš kelių.. Gražu.

Lina rašė...

Jūsų megztukas nuostabus!
Visą laiką skaitau blogą, tačiau komentuoju pirmą kartą ir, juokinga, bet dėl menkniekio, kurį visai neseniai man pasakė (aišku, jau seniai tai žinoma, bet aš nežinojau) ir kai perskaičiau iškart ta mintis toptelėjo. Nežinau ar tikite prietarais ar panašiais dalykais, bet sužinojau, kad žvakių dovanoti negalima. :} aš tai žinau, kad giliai širdy tikiu tokiais dalykais, tai šiaip tik.
O apie dovanas, tai miela kai be progos padovanoja kažkas ar šiaip kokią smulkmeną padaro, nebūtinai dovana. Tai, kas nudžiugina širdį, kad ir pavyzdžiui, maža mergaitė, gražiom akim, niūrią dieną dailiai nusišypso būtent Tau pilnam žmonių autobuse (vaikai visą laiką man kėlė džiaugsmą). Bet pati dovanų nelabai mėgstu gauti, o dovanoti tai labiausiai patinka, ypač be progos, kai ateina toks metas kai būtent kažkuriam žmogui nori ką padaryti ir praskaidrinti nuotaiką;)
Gerų švenčių!

Justina rašė...

Lina, o kodel zvakiu dovanoti negalima?

Lina rašė...

Sako, nelaimę neša, bet, žinot, daug kas sakoma, jog nelaimes neša: nuotraukos piniginėse, veidrodžio šukės ir net tokių kurioziškų kaip, "jei pirmą batą apsiausi dešinei kojai, diena bus nesėkminga" :)
Čia iš kokios pusės kaip pažiūrėsi, vieniems neša, kitiems ne, tą laimę, kaip įsitikinsi žmogus, taip ir bus, bent jau mano nuomonė :}

Inga rašė...

labai giriu nuotraukas :) turbut graziausios kokias esu cia macius :)
o apie dovanas tyliu, nes niekam dar nepirkau, tik isiuntinejau savo gamybos atvirukus :)

ieva rašė...

dar yra prietaras, kad laikrodį dovanot blogai, nes atseit taip brangiam žmogui visad primeni, kad laikas bėga.. mh, man tai per praeitas kalėdas draugės padovanotas laikrodis tik primena koks tai geras aksesuaras:D o beje praėjus porai savaičių nuo laikrodžio padovanojimo susipykom geram mėnesiui..ar čia dovana kalta, ar pagirios po naujųjų, spręsti jums:DD

Miglė rašė...

labai nustebinai, kad viena pati nusipaveikslavai va taip va :)

Dare rašė...

Kad nuotraukų neapkarpytų sumažink jas, tiesiog patampyk už kraštų kol rasi dydį, kurio nenukanda. Arba platink blogo naudojamą dalį. Megztukas superinis :) O fotkintis gulint labai smagu, prieš porą savaičių visą dieną taip pozavau :D

Dar juokinga kaip patrigubėjo komentarų po intrigos su dovana :D

The Freelancer's FashionBlog rašė...

Oh I love this :) the knit, the socks shoes and everything! But especially the knit!

Anonimiškas rašė...

Fantastiskai!



winged*

GinCherry rašė...

Na štai, bandau atsakyti į likusius komentarus ir galų gale šiandien ištraukiau nugalėtojus, bet apie tai bus įrašas rytoj greičiausiai :)

Rita labai dėkui už tokį gražų palinkėjimą :)

Fausta, ačiū :)

Egle Kotryna, sėkmės dalykas :)

Miniją, megztukas dėkoja :) Aš jau laukiu kada įsigysim žaliaskarę :)

Anonimiškas, visai nekvailai, kai sakoma, dovanodamas dovanas kitiems, gauni džiaugsmo dvigubai :)

Mirs.Shirley, dėkui :)

Greta, ta foto ne galvos ir buvo daryta tam, kad maždaug bendras vaizdas susidarytų :) O nepanaši gal į save, nes aš paprastai objektyvui rodau kitą veido pusę :D

Aurelija, na, man patikna ir gauti dovanas, bet ir teikti jas, ypač jei esu tikra, kad žmogų nustebins/patiks :) Sėkmės gaminant auskarus, net neabejoju, kad draugei patiks ir labai džiaugiuosi, kad užsuki pas mane ;)


Gabriele, man šitai irgi būdinga :D Džiaugiuosi svetima dovana taip, lyg ji būtų mano :) Todėl visada atrodo, kad ir kitas labai ja džiaugsis :)

E, dėkui :) Kokia smagi asociacija su Alisa ir džiugu, kad mano blogas kažkas bent minutei sukelia šypseną :)

Schiaparelli, mačiau mačiau ir aš tą megztuką su pelėdom, vyras užrodė,labai patiko, kad atrodo taip paprasta, bet va sugalvojo tik vienas žmogus :) O megztukas sako dėkui :)

Neringa, smagu kai žmonės Kalėdų dovanomis rūpinasi visus metus :) Aš nemokėčiau taip ilgai paslapties išlaikyti :D

Brumbrumai, kur? parodyk nuotrauką :) Labai smalsu pamatyt :)

Lapai taip taip, mes irgi nevalgom, mėsos, kiaušinių, bet apie šokoladą kaip tais negirdėjau :)

Anonimiškas dėkui :)

Lina, na visiems turbūt ateina savas laikas komentarui :) Aš tikiu prietaru dėl laikrodžių, esu girdėjus, kad negalima dovanoti, bet va apie žvakes neteko girdėt :)

Inga, merci :) Manau, kad ilgą laiką ir nebus nieko geresnio, nes visai netyčia gavosi jos tokios :D O atvirutės irgi gerai, ypač šiais laikais, kai mažai kas naudojasi įprastu paštu :)

Vaiva, bandžiau šiandien platinti, bet dėl šablono negražiai atrodė tai palikau taip, kaip yra :) O dėl komentarų, tai net neabejoju, kad jei derinys būtų kitas ir nuotraukos kitokios tai ir komentarų būtų bent dvigubai mažiau :D Dauguma turbūt "papirko" megztukas ir aktuali tema, kuria pasisakyti gali beveik visi :)

the freelancer's fashionblog, thank you :)

Winged*, na ir dar kartelį padėkosiu, nebus per daug :)

WowWowClouds rašė...

Gin, zinai, kodel sunkiausia artimiem zmonem dovanas isrinkt?

todel, kad norim jiems padovanoti ka nors YPATINGO. ir tai dazniausiai nera vonios putos, puodelis, kojines ar nuotrauku albumas.

taigi neliudek del to:]

beje, tau patinka pilka spalva? tiesiog smalsu. nes pati pastaruoju metu jauciu labai dideli potrauki jai. tokia subtili ir elegantiska. kas galejo pagalvot. kazkur girdejau, kad pilkai rengiasi tik "pilki" zmones, bet nesutinku kategoriskai. pilkai rengiasi idomus zmones:]

GinCherry rašė...

Gal tu ir teisi, kad paslaptis slypi būtent tame, nes neutralią dovaną išrinkti kur kas paprasčiau :) O dėl pilkos spalvos, tai nėra ji mano mėgstamiausia, bet patinka :) Iš tiesų netu neturiu savo mylimiausios spalvos, bet jei labai pasukčiau galvą tai sakyčiau raudona/tamsiai mėlyna :)

Anonimiškas rašė...

klausei kur pirkau taskuota raudona popieriu :) radau Ermitaze ir labai apsidziaugiau, o siandien ir maximoj aptikau paprasta raudona, tokie man ir graziausi..nors turbut reciausiai aptinkami :)
_sala_

Berta rašė...

Tikriausiai pats gražiausias tavo rūbų ir aksesuarų derinys :)
spalvos, nuotaika, o tas megstukas... oi.
sužavėta :}

Anonimiškas rašė...

blog'o autorės norėčiau paprašyti vienos paslaugėlės. turiu mintį numegzti savo dukrai liemenę, ir man labai labai reikia avytės motyvo. visur internete naršiau ieškodama schemos, tačiau niekur nebuvo tokios gražios, kokia yra ant jūsų megztinio. ar jums nebūtų sunku stambiu mastu nugotografuoti vienos avies? būčiau labai dėkinga : )

GinCherry rašė...

Prašau http://farm5.static.flickr.com/4065/4389552952_ce449bdd0c_b.jpg :)

Tikiuosi padės kuonors :)

Anonimiškas rašė...

oū, nepagalvociau, kad cia panelė is lietuvos .
grazu .