2009 m. gruodžio 21 d., pirmadienis

The winner is :)


Vėlyvą sekmadienio popietę nusprendžiau įvykdyti savo pažadą ir ištraukiau lapelį su slapyvardžiu , kuris laimėjo žadėtą dovaną :) Kadangi komentarų buvo daugiau nei tikėjausi tai ir dovana ne viena, o penkios :) Sušauksiu "namų tarybą" , kad padėtų išrinkti, kuri dovana kuriam laimėtojui atiteks.Burtus vykdžiau gal ir ne visai sąžiningai, nes vyras apgailestavo, kad nieko negavo pastovūs komentuotojai, na, bet kaip žinia, fortūna vieniems būna palankesnė...

Taigi pirmiausia visus slapyvardžius ir komentarus "suvedžiau" į wordinį failą [ gavosi 8 lapai] :) Vėliau visus juos sulanksčiau, sudėjau į simbolinę metalinę dėžutę ir keleta minučių nedovanotinai purčiau, kad gerai išsimaišytų  :)  Po to užsimerkus ištraukiau 5 lapelius :) 







Ir štai žmonės, kurie gaus dovanėles :) 

Pirmoji tai Lina, kuri komentavo pirmą kartą ir tai padaryti ją paskatino visiška smulkmena :) Jos komentaras štai šis: "Jūsų megztukas nuostabus! Visą laiką skaitau blogą, tačiau komentuoju pirmą kartą ir, juokinga, bet dėl menkniekio, kurį visai neseniai man pasakė (aišku, jau seniai tai žinoma, bet aš nežinojau) ir kai perskaičiau iškart ta mintis toptelėjo. Nežinau ar tikite prietarais ar panašiais dalykais, bet sužinojau, kad žvakių dovanoti negalima. :} aš tai žinau, kad giliai širdy tikiu tokiais dalykais, tai šiaip tik."



Antroji mergina - Milda.K, vaikystėje turėjusi panašų megztuką ir parašiusi komentarą: "Super foto, tokios sviezios.Megztuka kazkada panasu turejau, tik buvo raudonas su baltom avytem ir viena juoda."




Trečioji - Aušra, kuri tikiuosi nusprendusi pailsinti savo pirštelius,užsuks į mano tinklaraštį ir pamatys šią naujieną :) Jos komentaras: "Šioms Kalėdoms aš labai labai ruošiuosi: net neturiu laiko parašyti dienoraščio apie savo vestuves ir pasirodyti koki mes tą dieną buvom gražūs, neturiu laiko išsimiegoti ar tiesiog eiti pasivaikščioti po apsnigtą Aleksotą. Taip norisi viską suspėti pabaigti, ką sugalvojau savo artimiesiems padaryti, kad nuo nėrimo net pirštus skauda. :D"



Dar viena laimingoji [bent jau aš tikiuosi, kad dovanėlės pradžiugins] - anonimiškoji, pasirašiusi inicialais R.B  :  "Oj patinka man dovanas dovanoti!!! Ir taip dziaugiuosi, kad su visais artimiausiais draugais siemet sutareme dovanas daryti patys. Jau beveik visas turiu, nes pradejau dar rugseji :))) Tiesa, ilgai masciau, ka mazytem mergytem padovanot ir va siandiena pabandziau is modelinio nulipdyti linksmus karolelius - pirmam bandymui gavosi tikrai grazus, belieka tik suverti :)"


Na, ir paskutinioji, bet ne prasčiausia Ugne1998: "Man labai patinka tavo derinukai ir t.t. Matau esi stilingas žmogus ir turi gera vaizduotę. Dovanas tai aš tai pat dariau rankom su meile. Ir man pačiai labiau patinka rankų darbo.;)"



Visi komentarai vienoje vietoje



Labai labai prašau visų laimėtojų, parašyti savo vardą, pavardę ir adresą į e-mail'ą gincherry@inbox.lt iki rytojaus 15 val. :) Noriu išsiųsti rytoj ir gal netyčia siuntinukus pristatys Kalėdų rytą, o dovanos tegul lieka paslaptis, nesinori sugadinti staigmenos :) 

Na ir šeštadieninis derinukas, kuris buvo skirtas smagiam pasisėdėjimui su arbata ir pyragu :) Ačiū Simonai už neįprastai man, bet gerai praleistą laiką ir už visą kitą :*

  • Tamsiai mėlyna megzta suknutė 2 lt.
  • Juodas cardigan 8 lt.
  • Raudonos pėdkelnės 13 lt.
  • Juodos kojinės virš kelių 20 lt.
  • Raudona nerta beretė 9 lt.
  • batukai 2 lt.
  • Taškuota palaidinė - 1 lt.
  • Balta trikotažinė maikutė ilgomis rankovėmis 1 lt.
  • Kaspinas - sagė, pagamintas iš atlasinių juostelių ~ 3 lt.
  • Auskariukai kalėdiniai vainikai 12 lt.
  • Viso: 71 lt.







P.S Bėgu pagaliau puošti mūsų žaliaskarę :)

39 komentarai:

Justė rašė...

ojazusus. tu beprotiškai.. ypač ta trečia foto. įkvepianti!

ju rašė...

Kaip man patinka, kad tu sugebi "švęsti" gyvenimą! Turiu omeny, net kasdieniai (ir nevisai kasdieniai dalykai, kaip kad laimėtojų traukimas) būna gražiai supakuoti ir pateikti, smulkmenos sudėtos į spalvotas senovines dėžutes ^.^ Tarsi visas gyvenimas būtų gražus kinas :)

Miglė rašė...

visad labai apsidžiaugiu, kai pamatau naujo aplinkoje darytas tamstelės nuotraukas :) šis kartas - ne išimtis.

derinukas nuostabus ir trečia foto labai pritiko.

P.S. sveikinimai nugalėtojamas. smalsu, kas per dovanėlės, tad tikiuosi, kad po to, kai laimėtojai jas gaus, būtinai pasigirs :)

Anonimiškas rašė...

Jusu irasas toks cherry'skas *
myliu Jusu bloga!


winged*

Anonimiškas rašė...

Kaip tas kaspinėlis pasigamino?? Nerealus! :)

Unknown rašė...

Ooo... aš tikrai komentuodama net negalvojau apie laimėjimą. Labai labai malonu. ;)

Unknown rašė...

Labai zaismingas ir smagus derinukas :) Patiko trecia nuotrauka - ziemiska :)

brumbrumai rašė...

jetus, nepasiseke laimet :(

juokauju :D ne del to cia lankausi ;) nors truputuka jaudulys buvo :D

o tu labai grazu reportaza cia idejai :) turi sugebejima kalbet graziai vaizdais ;)

Violin rašė...

sauni ideja buvo, su ta dovana!
taip silta silta silta!

Vilma rašė...

Ir stai paskaiciust tavo bloga ir i mano mokslu isvarginta galvele atzygiavo kaledos :) Aciu :)
P.S. kiek matau austarai labai labai labai :)

Anonimiškas rašė...

Labai smagu.. Be galo pradziugino, kad mane istraukei. Zinai, mano vyras vakar susirgo gripu.. baisu, neramu ir taip liudna, kad jam blogai, o as net negaliu prieiti ir pabuciuoti jo, o dar ir mazaji teko isvezti pas senelius. Zodziu, nuotaikos ir mintys staiga tapo visai nekaledines ir sventes nebus tokios, kokios planuotos ir lauktos. Svarbiausia, kad mano zmogus ir geriausias draugas pasveiktu, o mazutelis nesusirgtu. Tad linkiu ir tau buti sveikai ir tokiai isradingai, kokia tikrai esi.

Labai sirdingai dziaugiuosi :)
R.B.

ieva rašė...

pavydas baltas laimėtojams, na, bent savo komentarą pirmoj foto matau, prieky!:D

nuostabu daug dalykų, kad netingėjai sukarpyt 8 lapus, kad netingėjai būt sąžininga, kad tavo bloge sninga, ir kad nuotraukos žavios!į derinuką net neatkreipiau dėmesio pirmą kartą:D

p.s. tik po to parodyk, ką laimingosios dovanų gavo!

IoT rašė...

Teisingai čia kaikas pasakė tu moki švesti gyvenimą.Viena diena mažiau ,kita daugiau.Todėl ir mums čia jauku. :}

Milda K. rašė...

Ka tik baigiau dekoruot kaledinius sausainius...
Kaip smagu buti viena is laiminguju, labai nuotaika praskaidrejo :)
trecia foto "thumbs up" - labai grazus siluetas!
Ir sniegas cia ypatingai tinka.

mirattes rašė...

Gin, kaip visada labai labai gražu. Bet paskutinė foto kur tu lauke ir sniegelis tavo bloge daro įspūdi! Taip jauku pas tave užsukti ;) Pas mane playlist'e skamba devil with a blue dress on - o tu kaip tu su mėlyna suknele :D xixi

Jovita rašė...

Reportažas iš tiesų puikus, žodžiai lapeliuose taip magiškai atrodo. Stebuklingas virsmas - virtualūs tekstai bent trumpam perkeliami į popierių :) ir derinuko nuotraukos žavingos. Labai smagu, kad ėmei keisti fotosesijos vietas!
O aš vakar nupirkau paskutinę dovanėlę ir apsisprendžiau paštu išsiųsti sveikinimus draugams ir artimiesiems. Dovanas šiemet vyniosiu į žemėlapius ir Redos žvėris :)

Anonimiškas rašė...

Derinukas kaip visuomet puikus!
Nuotraukos nuostabios, ypač paskutinė: tokia graži graži žiemužė...

Saulė

Sigita rašė...

VNa matai- kaip nesudėtinga stebinti žmones, parinkti jiems dovanėlės- ką tik tai padarei :)
Labai sveikinu laimėtojus :)
O šis derinukas jau labai varžosi su praituoju ir tuo pakeliui į vyro namus, kur su lagaminu ant kelio, dėl gražiausio Tavo derinuko šiais metais- tačiau manau kol kas laimi šis, nes jis toks VYŠNINIS (nors tas pyragas ir nebuo toks skanus;)... Gražių švenčių kvepiančių cinamonu, vyšniomis ir vanile...

Eglutis-Sirdutis rašė...

Laaabai gražiai atrodai. Lyg kokia snieguolė Kalėdų rytą.

Chérie rašė...

Oi, puikioji tu mano! Ir kaip tu viską taip spėji??? Ir apie save, ir apie aplinkinius pagalvot, viską susidėliot, apdovanot... Didžiulės šypsenos ir dar didesnės širdies žmogus! Ir foto...O puikiosios :) Love ya :**

prieblanda rašė...

Labai daili nuotrauke lauke prie stulpo. Ir šalikas labai šiltas atrodo. Toks, kurį norisi prie veido priglaust :)

IoT rašė...

Turiu įdėją-pasiūlima.Kad Kalėdų nuotaika dar gyliau isiskverbtų į mūsų visu širdis.Siulau,Gin, padaryti blogo kamputyje kurnors besikeiciancias skaidres.Kuriu kodą aš mielai parodysiu(įkelimas ,kaip sniegelio).O visi kas nori pasirodyti SAVO jau realizuotas kalėdines įdėjas nufotografuoti ir atsiusti Gin,jei aisq ši mintis jai pasorodys priimtina.Gin tiesiog jas prisegtu skaidrese ir mes visi matytume savo ir kitų Kalėdas

kacera rašė...

kaip jauku pas tave bloge ir dar sninga....mmmm,o as labai noreciau tavo eglute pamatyti,nes tikiu puosi savo stiliumi...

Rimantė. rašė...

Jūsų blog'ą pradėjau skaityti rudenį (didysis metų atradimas). Skaičiau viską nuo pat pradžių, kiekvieną nuotraukėlę įdėmių įdėmiausiai nužiūrėjau ir stebėjausi. Jūs kažkoks nepaprastai jaukus žmogus.
Kaskart patikrinu šį puslapėlį ir tikrai nuoširdžiai nudžiungu radusi naują įrašą.
"...Skaitydamas mano blogą, kiekvienas turbūt susikurs savitą paveikslą ir kiekvienas iš jų bus tikras. Tokia "gyvensiu" ir būsiu kažkieno mintyse. Skirtinga, bet ir tokia pati..." savo aprašyme rašėte Jūs. Tikra tiesa. O žinote kaip aš Jus įsivaizduoju? Ogi jaukiai susirangiusią krėsle su gera knyga ir puodeliu gardžios arbatos. Kai skaitau Jūsų mintis, kažkodėl viską aplink pamirštu, širdelėje pasidaro ramu. Skaitau lėtai, kassyk noriu, kad įrašas niekada nesibaigtų, tęstųsi ir tęstųsi... Kuomet imu skaityti Jūsų drabužėlių sarašą (bet į nuotraukas dar nežiūriu) visada bandau susikurti savo derinuko versiją. Savotiškas žaidimas. Na o baigus skaityti visuomet pagalvoju: tikiuosi greitai bus naujas įrašas.

Tikrai žavuosi Jumis. Žinokite, kad turite dar vieną tikrai ištikimą skaitytoją. Galbūt ne visuomet aktyviai besireiškiančią, bet kassyk čia užėjus sušnibždančią "nuostabu...". ♥

Just sweet things rašė...

Smagus dėrinukas :) paskutinė nuotrauka fantastiška! Ir dar labai patiko, kaip šaliką užrišai :)

valikabu rašė...

ah! kaip labai labai labai!!! :)))


Ponas kaspinas - tobulai Tau tinka! :)

O kodel neparodei tos nuotraukos, kur "pyragas neskanus"? ;D

Anonimiškas rašė...

kaip smagu matyti tokias energiją spinduliuojančias nuotraukas ;) liuks derinukas

wriedna rašė...

Gin,
Atrodai kaip spanguolė cukruje :)
Jaukių įvenčių Tau ir Taviškiams :) Kalėdoms žiūrėsiu Carnivale. Gilus įtupstas už tai ;)

Anonimiškas rašė...

Kaip grazu viskas viskas, o snaiges ant tavo nuotrauku uzburia:) pasijutau kaip katinelis begaudantis saules zuikucius:)

Graziu Tau, svenciu Gintare! >O.O<

ugne1998 rašė...

Oho... Nustebau laimėdama, net nesitikėjau... :)
Šie derinukai labai gražus. Man ypač patiko 2 ir 4 tokios žaismingos. :)

ag rašė...

Labai gražiai atrodote. Kojos labai ilgos :D
Idėja taip pat labai graži, manau pasinaudosiu kokia sekančia švente ir nusižiūrėsiu kažkiek. Kuo daugiau gėrio skleisime į pasaulį, tuo daugiau gausim, manau.
O taip pat vis pamirštu dėl Carnivale padėkot, užkrėčiau tiek vaikiną, tiek jo tėvus :D Visi baisiausiai patenkinti tokiu atradimu. Ačiū ir gražių jaukių švenčių tamstai ir tamstos artimiesiems ;)

datflamie rašė...

Labai gražiai atrodote :). Kvepia Kalėdomis. Ir bloge tai žaviai sninga.
Šiltų ir gražių Jums Kalėdų! ♥

P.S. Jau prieš gerą pusmetį tapote man autoritetu :)

Vigi rašė...

Gin, paskutinė nuotrauka tiesiog nuostabi! Šilta, bet kartu tokia žiemiška :)
Beje, man pagaliau pavyko parašyti komentarą, jei atįsimeni, sakiau, kad neišeina niekaip. Kalėdinis stebuklas, chi chi.

Urban Fairy rašė...

Gin, mačiau Tave tądien arbatos parduotuvėlėj senamiesty gyvai :)...Man įdomu, kaip Tu jautiesi, kai žmonės atpažįsta Tave gatvėje.. Ar nebūna nejauku, ar nejunti žvilgsnių nagrinėjančių Tave pradedant berete baigiant raudonu krepšeliu..:) Aš kažkaip nedrįstu žiūrėt į šalimais esantį žmogų, o tądien šypsojausi pati sau ir dvejojau " O gal pasisveikint..? Bet ne, po to jausiuosi kvailai, nes manęs tai nežino..." Stovėjau su drauge apsimuturiavusi didžiuliu šaliku ir akies krašteliu stebėdama tave tyliai uodžiau arbatų aromatus.. ;D

GinCherry rašė...

Juste, dėkui :)

Ju, žinok gal ne moku, o dar tik mokausi ir kažkaip pastaruoju metu tikrai gyvenimas tik džiaugsmo pilnas, gal pagaliau išmokau džiaugtis viskuo, o gal Kalėdos kaltos :)

Miliusia, na kritikos gaunu truputį iš šalies tai norėsi kažką naujo parodyti, kartais gaunasi, kartais ne, o prizus parodysiu, kai visiems išsiūsiu ir visi gaus :)

Winged, ačiū :)

Anonimiškas, labai paprastai, reikės gal kada tutorialą padaryti, nes tikrai daug kur praverčia įvairūs kaspinai, bent man :)

Aušra, gal ir sekasi tiems, kurie mažiausiai apie tai galvoja :)

Justina - dėkui :) O trečios norėjau visai nedėt, net pamąsčiau, kad tada nebus nuotraukos visu ūgiu :)

Brumbrumai, dėkui :) O šiaip dar visų komentarų neišmečiau, jei kažkas neatsilieptų netyčia tai pokolkas vieno žmogaus trūksta :)

Violin- merci :) Smagu, kad sušildžiau :)

Vilma,oooo kaip smagu, labai didelis komplimentas man,nes kažkaip šiemet daug kas nejaučia Kalėdinės nuotaikos :)

R.B- smagu, kad pradžiuginau, o dėl ligos labai nesmagu, sveikatos vyrui, sveikit greičiau, kad per šventes visa šeima galėtumėt prie Kūčių stalo susėsti :)Ir dėkui už gražų palinkėjimą...

Ieva, reiks gal dažniau kažką panašaus paorganizuoti, kad jau teikia džiaugsmą žmonėms, o dovanėles parodysiu būtinai vėliau :)

Oi, Airina, dėkui ir tau, bet kaip jau sakiau - dar tik mokausi ir ne be savo skaitytojų pagalbos :)

Milda, daug sausainių kepei? :) Aš šiemet nesuspėjau, gal kitais metais, o gal šiaip be progos, nes mėgstu imbierinius sausainius :) Tikiuosi pradžiugins ir tada kai pašto karvelis nagu į langą pakrebždens :)

GinCherry rašė...

Miratess, o kieno daina? Reiks paklausyti :) Džiaugiuosi, kad smagu užsukti čia :)

Marginalijos, kaip jau rašiau, gaunu truputį kritikos iš šalies tai ir stengiuosi "mainytis" :) Aš dar vieną dovanėlę turiu pabaigti ir šiemet žadu pasveikinti visus laiptinės kaimynus, kaimynų vardu :) Tai vakar nusipirkau atviručių kiek trūko, beliko užrašyti ir Kūčių vakarą sumėtyti į pašto dėžutes :) Redo popieriaus laaaaabai pavydžiu :)

Saule- dėkui :) Tikrai labai šalta buvo tądien :)

Sigita, oho kaip atsimeni, aš pati mintyse turėjau pasukti galvą, kad suprasčiau apie ką kalbi ir prisiminiau plačias kelnes :) Ačiū už gražius šventinius linkėjimus :)

Eglutis-širdutis, dėkoju :)

Cherie, yra kas padeda retkarčiais, bet šiaip nesijaučiu labai daug daranti, norėčiau daug daugiau, bet dėkui mieloji tau už tokius žodžius, visada labai gera tai girdėti iš žmonių, kuriuos pažįsti realiai...

Prieblanda, žinok toks ir yra, labai ilgas ir minkštas, tai šaltom dienom puse veido jame pasislepia :)

Airina, ačiū už idėja, turi omenyje kažką panašaus kaip mano darbų skaidrės? Aš su mielu noru, jei būtų siunčiančių, o ir iki tų Kalėdų beliko dienelė tik :)

Kacera, bus dar vienas sveikinimo įrašas ir eglutė ten matysis :) Nors šiaip mano eglutė paprasta labai :)

Rimante, gera skaityti tokius žodžius, esu jau rašiusi, kad kartais, kai užeina kosminis liūdesys ir norisi nutraukti savo blogo egzistavimą, tai prisimenu visus gerus žodžius ir kad yra žmonių, kurie skaito ir po truputį judu pirmyn.Šis blogas kažką duoda ne tik kitiems, bet ir man pačiai :) O apie žaidimą skaitant ir bandant įsivaizduoti derinuką, jau kažkas rašė, pasirodo yra ir daugiau taip darančių :)

Just sweet, ačiū :) Oi, šaliką tai labai paprastai, visada taip rišu šalikus ir skaras :)

Valikabu,net nežinau kodėl iš tiesų :D

Lapai, čia matyt dėl raudonos spalvos taip atrodo, nes pakankamai ramus vakaras buvo, bet smagus :)

Wriedna, dėkui už gražius linkėjimus, aš dar nieko nelinkėsiu, nes žadu palinkėti vienu įrašu visiems :) O už Carnivale nėra ko dėkoti, smagu, kad patiko :)

Anonimiškas, koks gražus palyginimas :) Beje šį sniegutį man "padovanojo" viena iš blogo skaitytojų :)

Ugne, taviškį lauknešėlį jau turnbūt tik po švenčių išsiųsiu gal kaip tik sulauksiu ir Linos duomenų į tą laiką :)

AG,na kojom nesiskundžiu, yra daug labiau nemėgiamų kūno dalių :D Net nepasitikrinau ar tikrai tu rašai :D Nereikia į mane kreiptis JŪS, be to, kad mes bendraamžės beveik :D O idėja prašom naudotis, nėra ji labai originali ir nereikia net švenčių laukti, gal reikės dažniau taip daryti :) Labai džiugu, kad šitaip patiko ir įtraukė serialas :)

Schiaparelli, dėkui už gražius linkėjimus švenčių proga ir už tai, kad kai kurie žodžiai nudažė žandus raudonai :)

Vigi, na va, sakiau, kad kadanors pavyks :)

Urban Fairy, jau antrą kartą :) IŠ tiesų tai jaukiuosi nejaukiai, nes visada pradedu nagrinėti savo elgesį, ką kalbėjau, ką veikiau ir t.t ir pan. :) Būna, kad ir pasimetu jei kas netyčia užkalbina :) Na, bet tikiuosi, kad nesudariau blogo įspūdžio, užbėgus nusipirkti savo mylimų prieskonių :) Labai buvau apsikrovus tada ir labai skubėjau :) Net prabėgau pro šalį, bet paskui pamąsčiau, kad reikia prieskonių ir grįžau atgal :)

mirattes rašė...

Gin, mano mylimiausia versija dainos yra MITCH RYDER :) smagaus rokenrolo!

Alyvuoge rašė...

eina sau kaip nerealiai tu atrodai :)
l.grazus derinukas ir foto puikios!

Milda rašė...

NUOSTABUS derinukas!