2010 m. sausio 21 d., ketvirtadienis

Answers: part I


Pirmoji klausimų-atsakymų dalis.Nenumaniau, kad jų tiek daug, kol nepradėjau atsakinėti :) Taigi šiandien sugebėjau atsakyti tik į ta dalį, kurią radau savo elektroniniam pašte ir kelis skaitytojų pateiktus klausimus.Į visus kitus atsakysiu vėliau :) Tataigi, atsakymai, kuriuos atsiuntusioji mergaitė apibūdino kaip "GinCherry apie viską ir nieką, apie niūrią ir saldžią it slyvos šokolade kasdienybę" :) 

Ką studijavote ir kokie likimo vingiai lėmė pasirinkti šią studijų kryptį? Ar šiuo metu dirbate pagal savo specialybę? O gal it tikra menininkė turite laisvą darbo grafiką ir kuriate įvairias smulkmenas, priiminėjate užsakymus?

Baigiau studijas Kauno kolegijos menų fakultete, dekoratyvinės plastikos katedroje, odos specializiją.Mano diplome įrašytas žodis „meistras“ :) Kad būtų papraščiau ir suprantamiau tai sakau tiesiog odos dizainas.Į šią specialybę tikrai neplanavau stoti, nes pirmuoju numeriu buvau įrašius aprangos dizainą.Ilgą laiką svajojau apie tai, bet gyvenimas kortas sudėliojo kitaip.Taigi įstojau tik į mokamą vietą [tais metais nemažai žmonių priėmė be konkurso iš kursų] ir dėl tėvų nepasitenkinimo teko rinktis kąžką kitą :) Pagal specialybę lyg ir dirbu, bet lyg ir ne.Šiai specialybei nėra sukurta darbo vietų Lietuvoje, mus mokino kaip individualiai dirbančius kūrėjus, taigi iš esmės mano pagrindinis užsiėmimas ir yra toks, tik oda, kaip materija man nėra labai miela, todėl renkuosi kitas medžiagas :) Jau studijuodama odą dažydavau įvairiom spalvom ar rinkdavausi ryškias spalvas ir darbai neatrodydavo „odiški“.Iš tiesų pritaikau nemažai teorinių dalykų, kuriuos išmokau studijuodama.

Tad visgi, tavo asmenine nuomone, kaip meniškos sielos/prigimties žmogui nepasiduoti kitų spaudimui, rinktis materialiai geriau esą aprūpinančias specialybes? O gal pasiduoti, o tą meną vistiek kažkada 'pramuš' iš dūšios? Prie to pačio, papsakok kaip nusprendei mesti darbą ir atsidėti širdžiai mielai veiklai(bent jau aš taip manau)?

Žinok labai dažnai pati susimąstau apie tai ir vieną dieną galvoju vienaip, kitą dieną kitaip.Kažkaip niekad neįsivaizdavau savęs studijuojančio kažką kitą.Tiesa, buvo metas,kai norėjau stoti į psichologiją, bet matematika buvo mano silpna vieta, paskui galvojau apie žurnalistiką [šiuo klausimu palaikė ir mano lietuvių kalbos mokytoja], bet visgi apsistojau ties menais.Manau, kad visgi reikia labai gerai apvarstyti savo galimybes, pažiūrėti į save iš šalies ir gal truputį kritiškai save įvertinti, nes mūsų šalyje paruošiama labai daug įvairių sričių specialistų, tai galima pasakyti ir kalbant apie meno sritį.Kiek iš pabaigusiųjų iš ties turi gabumų ir kiek iš jų turi užsispyrimo kažko siekti? Be to, dabar apskritai labai daug kuriančių žmonių.Jei turi idėjų tai informacijos apie tam tikras technikas irgi gali susirasti.Visgi, jei dabar galėčiau rinktis, tai galbūt rinkčiausi stabilumą.Nors kita vertus, jei šiemet vėl reiktų stoti, net neįsivaizduoju kokią specialybę galėčiau pasirinkti :) Faktas, kad tu gali susidaryti savo dienotvarkę, kad nesi prikaustytas dirbti nuo...iki ir gali užsimti malonia veikla, tikrai vilioja.Kitas dalykas, kad jei esi pasiryžęs dirbti taip, kad užtektų ne tik duonai, bet ir sviestui tai turi būti pasiruošęs dirbti daug, ilgai ir betkada :) 
Iš darbo nusprendžiau išeiti tada, kai fizinė ir psichinė sveikata pasidarė svarbiau nei finansinis stabilumas.

Man tai beproto smalsu, ką šiaip veiki gyvenime, be to, kad gražiai atrodai?

Na, visų pirma tai dėkui už komplimentą :) O be to, kad užsiimu kūrybine veikla,kelias valandas per savaitę dirbu mažoj įmonėj vadybinke :) 

Kada susidomėjote, pajutote poreikį derinti, maketuoti drabužius? Eksperimentuoti savo išvaizda? Galbūt tai atsinešėte iš vaikystės žaidimų su lėlėmis, kuomet kūrėte įvairius drabužėlius savo žaisliukams? 


Mano eksperimentai su išvaizda prasidėjo maždaug 11-12kos metų :) Istorijos apie tai, kaip siūdavau dabužėlius lėlėms, negaliu papasakoti, nes tie siuviniai tikrai nebuvo ypatingi ir niekuo nesiskyrė nuo kitų mergaičių siuvamų drabužėlių :)


Smalsu paklausti, ar svarbi Jums kito žmogaus išvaizda? Kokį vaidmenį ji atlieka Jūsų gyvenime? Ar eidama gatve nužvelgiate žmones, pasidžiaugiate jų neįprastais drabužių derinių atradimais, o gal pamąstote, ką būdama vienos ar kitos moters vietoje pakeistumėte?

Kitų žmonių drabužiai man nėra itin svarbūs, nors tikrai gatvėje spėju apžiūrėti ir pastebiu kitaip atrodančius žmones.Tiesiog jie išsiskiria iš kitų.Kartais ir su draugėm mėgstam pakomentuoti išvaizdą ar šiaip pakalbėti apie rūbus,na, kaip dauguma moteriškos lyties atstovių, bet iš esmės rūbams neteikiu didelės reikšmės, svarbiausia, kad žmogui tiktų tai, ką jis dėvi.Turiu omenyje ne tik figūros ypatumus, nes būna atvejų kai žmogui prie jo išvaizdos netinka tam tikras rūbų stilius.


Kaip apibūdintumėte savo stilių?

Kai eklektišką :)


Esate labai graži, prižiūrinti save moteris. Sunku Jus įsivaizduoti įšokusią į „aptrintus“ džinsus ir „užsitempusią“ sintetinį bliuzoną. Ar daug laiko, dėmesio skiriate savo išvaizdai, drabužių paieškoms? Ar paauglystėje teko susidurti su „bjauriojo ančiuko sindromu“? Jei taip, kaip jį išgyvenote ir sugebėjote atrasti savo gerąsias savybes?

Ačiū už komplimentą :) Na, iš tiesų tai namie dirbdama dėvėdavau džinsus, nes dirbu su klijais, dažais, tenka rūbus pateplioti :) Dabar iškeičiau į šiltas sukneles, o dirbdama užsirišu prijuostę, taip nenukenčia rūbai, o ir namiškiams pakeliu nuotaika tokiu namų šeimininkės įvaizdžiu :)  Savo išvaizdai neskiriu daug dėmėsio, nelabai mėgstu įvairias grožio procedūras, bandyti naujas makiažo ar kūno priežiūros priemones ir pan.Turiu savo mylimiausias ir kai atsibosta po ilgo laiko tai man didelė kančia susirasti kažką naujo ir dažniausiai po nesėkmingų paieškų įsigyju vėl tą patį :D Su bjauriojo ančiuko sindromu susidūriau, turbūt visos pereina šį etapą :) Blogiau, kad vis dar gyvenu su juo, mintyse tai tikrai, bet po truputį bandau atsikratyti :) 


Gal esate sveikos gyvensenos šalininkė? Gal sportuojate? Esate vegetarė? Domitės rytietiška kultūra? Kokios Jūsų grožio ir tokios puikios, išpuoselėtos figūros paslaptys? Ar laikotės dietų?

Negaliu papasakoti nieko įdomaus ir egzotiško šioje srityje :) Vegetarė nesu, nors mėsą valgau itin retai,tiesiog nemėgstu.Taipogi mano racione nėra sviesto, majonezo, grietinės, margarino, valgau juos tik tada, kai tai neišvengiama t.y kai tenka valgyti kitų gamintą maistą :) Beveik nesportuoju, dietų irgi nesilaikau, bet  valgydama atsižvelgiu į kaloringumą :) Deja, esu linkusi pilnėti :)


Kokia Jūsų gyvenimo filosofija, gal turite kokių nors mėgstamų rašytojų, artimųjų minčių, kuriomis vadovaujatės ar bent stengiatės jų nepamiršti Jums nelengvu, sudėtingu metu? Kaip įveikiate liūdesį? Ir kaip šiais, konkurencijos, visuotinių lenktynių ir suvešėjusio egoizmo laikais, išliekate pozityvi, žybsinčiomis akimis?

Labai artimos A.Einšteino mintys, kurias galiu pritaikyti beveik kiekvienai gyvenimo situacijai, taigi, kai apima nerimas dėl vienos ar kitos gyveno srities, bandau jas prisiminti ir įkvėpti sau optimizmo.Taipogi tikiu, kad gyvenime niekas nevyksta be priežasties ;)


Kaip kilo idėja rašyti tokio pobūdžio „blog‘ą“? Ar ilgai tam ryžotės? Juk visgi tai reikalauja nemažai drąsos.. Kaip manote, ar pasiteisino šio „blog‘o“ idėja? Ir kokių atsiliepimų sulaukiate? Daugiau kritikos ar susižavėjimo šūksnių?

Iš tiesų aš esu vienas tokių žmonių, kuriuos labai reikia skatinti, taigi jei nebūtų žmonių, kurie iš šalies mane palaikė ir skatino, tai šis blogas niekada ir nebūtų išvydęs dienos šviesos.Ir vėlgi suveikė atsitiktinumas, nes po pirmo įrašo ilgai bloge buvo tyla.Vieną vakarą mane bare užkalbino žurnalistė, kuri paklausė kuo aš gyvenime užsiimu.Tai buvo gera paskata užsimti tuo, kuo užsiimu dabar.Tiesa, interviu ji iš manės taip ir nepaėmė :) O ar pasiteisino idėja tai reiktų klausti skaitytojų, aš manau, kad taip :) Iš esmės nesvarbu ar jis pateisina pradinę idėja, svarbu, kad žmonės apskritai kažką „pasiima“ sau, kad ir kas tai bebūtų: ar manija suknelėms, ar pozityvumas, ar lašelis gerumo, o gal pakeičia požiūrį į tam tikrus dalykus.Aš ir pati iš savo blogo gaunu daug gerų emocijų.Na,o kritikuojančių visada buvo ir bus, negali visiems įtikti/patikti :)


Galbūt „cherry boutique“ suteikė Jums populiarumo, žinomumo? Ar gatvėje žmonės nebado pirštais, neapkalbinėja? Ir apskritai, kaip į Jūsų tokią senove dvelkiančią aprangą, drabužius reaguoja artimieji ar nepažįstamieji? Ar nenulydi akimis?

Na, manau, kad tikrai dabar esu geriau „matoma“, bet iš esmės nepasakyčiau, kad mano gyvenimas labai pasikeitė kai pradėjau rašyti blogą :) Tiesa, sutikau daug puikių žmonių, su kuriais kitaip gal ir nebūčiau susipažinus :) Na, pirštais gatvėje nebado, jei ir apkalbinėja tai negirdžiu, už rankovių netampo :D Nesijaučiu nei populiari, nei tuo labiau žinoma :) Artimieji reaguoja gerai, kartais prieš išeidama iš namų klausiu vyro, tėvų nuomonės, o ką galvoja kiti žmonės man nelabai rūpi, kol tai neliečia manęs tiesiogiai :) 


Smagu, kad „blog‘e“ talpinate daug nuotraukų. Kas Jus fotografuoja? Ir kokiu fotoaparatu? Ar vintažinės, senove dvelkiančios fotografijos yra apdorojamos kompiuteriu? Ar pati tuo užsiimate?

Nuotraukas blogui dažniausiai darau pati , kai fotografuoja kasnors kitas, tai paminiu įraše.Na, nebent fotografuoja vyras, bet šito dalyko jau jam seniai nebepatikiu, nebent ypatingais atvejais :) Paskutinės jo darytos nuotraukos buvo sausio 2 d. įraše ir tik todėl,kad pati fotografuodama būčiau sušalus :D Fotografuoju pentax K10d fotoaparatu,o paskui koreguoju fotošopu.Viską nuo a iki ž darau pati. 

Kiekvienai moteriai, merginai būtų smalsu paklausti, kur randate ir kokiose parduotuvėse perkate tokius nebrangius drabužius, avalynę, aksesuarus? Žinoma, jei tai nėra Jūsų paslaptis.

Na, turbūt visi blogo skaitytojai žino, kad konkrečių vietų neišduodu :) O neišduodu todėl,kad jų ir nėra, apsipirkinėju visuose pigiuose rūbuose, kurie turi pigius skyrius, o Kaune jų tikrai nėra mažai :)

Iš jūsų įrašų galima suprasti, kad nepritariate mados tendencijų pataikavimui, o raginate ieškoti individualumo, išskirtinumo, savojo stiliaus. Kaip manote, ar galėtumėte padėti tą stilių atrasti kitam žmogui? Parinkti tai, kas jam labiausiai tiktų? Kitaip, tariant, pabūti asmenine stiliste. O gal tokias paslaugas jau teikiate?

Taip, visiškai teisingai :) Mano nuomone, mada skirta tiems, kurie neatrado savęs.Ji suvienodina žmones, o ar galėčiau padėti kitiems tai nežinau.Tenka patarinėti draugėms, bet tai nėra tas pats, kas patarti nepažįstamam žmogui, visgi pirmiausia reikia suprasti, koks žmogus yra, ko jis tikisi, negali visiems pasiūti batų pagal tą patį kurpalį  :)


Kaip vertinate mūsuose šiomis dienomis įsigalėjusią diskusiją dėl pernelyg didelio manekenių liesumo, moteriškų formų praradimą, dizainerių kuriamus vaikiško dydžio drabužius, į kuriuos „įtilpti“ bando dietomis savo kūną alinančios jaunos merginos? O gal tiesa, kad graži moteris = liekna moteris? Ar gražiai atrodyti ir savo stilių susikurti gali tik atitinkanti 90-60-90 standartus moteris?

Aš pasakyčiau,kad graži moteris tai ta, kuri prižiūri save.Svarbiausia ne kūno sudėjimas, o bendras vaizdas, jei moteris neapsileidus, susitvarkius, pasitempus, pasitikinti savimi tai automatiškai ji bus graži :) Žinoma, viršsvoris nėra gerai, kai jis turi neigiamą įtaką sveikatai.

Ar didžiausią dėmesį skiriate tik savo išvaizdai, ar pritardama A. Čechovo minčiai, kad „žmogaus viskas turi būti gražu: ir veidas, ir drabužiai, ir siela, ir mintys“, stengiatės kuo daugiau į save investuoti, pvz.: domitės istorija, daug skaitote, medituojate ar pan.?

Negalėčiau pasakyti,kad daug laiko skiriu dvasiniam tobulėjimui,bet lygiai taip pat jo daug neskiriu ir išvaizdai, domiuosi tuo, kas man atrodo įdomu.Neskiriu laiko dalykams, kurie man nėra įdomūs.Mano manymu, žmogus turi būti gražus visapusiškai, nes tik graži išvaizda ar tik gražus vidus nėra gerai, bet tai seniai žinomos tiesos :) Visur reikalinga harmonija.

Kadangi esate meniškos sielos asmenybė, o visiems menininkams bene svarbiausias dalykas – estetika, ar tą estetiškumą siekiate kurti ne tik aprangoje, bet ir savo buityje? Puoselėjate namų interjerą, o galbūt kuriate stebuklingus šedevrus virtuvėje?

Iš tiesų namų grožis ir interjeras mane domina kur kas labiau nei drabužiai.Turbūt galėčiau mėnesių mėnesiais skaityti, žiūrėti knygas apie gražius namus.Visada norisi namuose kąnors keisti, pertvarkyti.Nemėgstu minimalistinių interjerų, kurie nieko nepasako apie žmogų.Tiesa, dabar tos galimybės kąnors keisti ribotis, nes neturime savų namų, bet mintyse esu įrengus kokius 130 kambarių :)

Galbūt ką nors kolekcijonuojate? Ar turite kitokių pomėgių, apie kuriuos nė neįtaria šio „blog‘o“ skaitytojai?

Didelių kolekcijų neturiu, bet jaučiu silpnybę įvairioms dėžutėms [ypač metalinėms] ir šiokia tokia mano aistra yra kvepalai , bet to kolekcija nevadinčiau, tiesiog maža silpnybe :) 


Kokius kvepalus naudojate? Mėgstamiausi kvepalai?

Turiu nemažai kvepalų, nes kvepalus „dėviu“ pagal tos dienos nuotaiką :) Mano kvepalų spintelėje gali rasti įvairių buteliukų su gan skirtingais kvapais.Nuo gaivių kvepalų, kuriais dabar kvepiu tik namuose, iki sunkesnių kvapų, kurie priimtini ne kiekvieno nosiai :) Ilgą laiką mano mėgstamiausi kvepalai buvo Viviene Westwood „Anglomania“ ir nuo 16kos metų vis aplink sukiojas ir savo pozicijų neužleidžia Balenciaga Cristobal :) Paskutinės "meilės" - Pengaligon's "cornubia", kurio turiu tik senojo leidimo mini variantą  [radau už nepadoriai mažą kainą] ir laikau yaptingom progom ir Guerlain "Jicky" su kuriais susipažinau vienos parfumistės dėka :) Kitų gal nevardinsiu, nes ilgokas sąrašiukas susidarytų :) 

Koks yra Jūsų įsivaizduojamos moters, moteriškumo idealas? Kokia ji turi būti, kaip atrodyti, kuo domėtis? Pafantazuokite..

Oi, labai sunkus klausimas :) Kadangi niekad neturėjau idealų, kurių pavyzdžiu norėčiau sekti tai labai sunku įsivaizduoti.Neturiu susikūrus net grožio standartų, nes gražios labai įvarios moterys.Turbūt ideali moteris tai penktojo ir šeštojo dešimtmečio moteris.Mama ir namų šeimininkė, kuri augina vaikus, prižiūri namų aplinką,rūpinasi namų jaukumu, susitinka su draugėm, užsiima savo mėgstama veikla, yra savo laiko šeimininkė.Ji niekur neskuba, niekur nelekia, turi laiko pagalvoti ir apie save ir apie kitus , be ttuo pačiu yra ir truputį paslaptinga :) 

 Ar turite kokių nors ateities planų?

Beabejo taip, juk visi žmonės mąsto apie ateitį ar bent jau pasvajoja apie tai, ko norėtų ateityje.Neprotinga būtų užsistovėti vienoje vietoje :)

Na ir derinukas, kuris  buvo skirtas pasivaikščiojimui mieste ir pasisėdėjimui jaukioje kavinėje prie arbatos puodelio :) Taipogi tai beveik instrukcija, kai nesušalti su suknelėmis :D

  • Apatinukas 1 lt.
  • 2 metus spintoje kabėjusi suknelė, kuri nebuvo tinkama dėvėjimui ir tik užvakar prisikėlė naujam gyvenimui :) Gaila neturiu nuotraukos prieš, nes paprastai metamorfozės vyksta labai netikėtai ir vėlai vakarais :) 2 lt.
  • Juodos pėdkelnės 20 lt.
  • Raudonos pėdkelnės 13 lt.
  • Juodos kojinės virš kelio, kurias reikalui esant t.y sušalus galima pakelti į viršų 20 lt.
  • Batukai 2 lt.
  • Beretė 9 lt.
  • Segtukas - kaspinas 50 cnt.
  • Kailiniai su violetiniu pamušalu [pamušala įsiuvau pati] - 25 lt.
  • Kailinė juoda apykaklė pagaminta iš kailio ir atlasinių juostelių, kurias radau namie beigi to pačio violetinio pamušalo likučių :)
  • Viso: 92,50 lt.









P.S Dabar cherry boutique galite rasti ir feisbuke :) Į paiešką įveskite cherry-boutique :)

39 komentarai:

IoT rašė...

Prašau daaar, buvo be galo įdomu... :}

Reda rašė...

Einu, pasitaisysiu puodeli kavos ir sesiu skaityti.
Labai sudomino fonas. Tai tapetai? Gobelenas? Plona medziagele, apmusalai? Liuks!
Superine apykakle su kaspinu, papuosia kailinukus labai!

Sigita rašė...

mmmmm....kaip norėjosi tos violetinio pamušalo kraštelį pamatyti :)

GinCherry rašė...

Airina, bus ir dar :)

Reda, čia yra užuolaidos, priesegtos prie sienos :D Tik kažkaip su dydžiais apsišoviau, galvojau, kad jos ilgesnės :) Mano kambaryje spalviškai visai netinka, bet medžiaga buvo tokia graži, kad negalėjau palikti, dabar reiks mąstyt kur panaudot :) Ir dėkui dėl apykaklės, kažkaip pamąsčiau, kad iš mano turimų šalikų nei vienas netiks prie kailinių, o dar ir šildo papildomai :)

Sigita, aha, pažiūrėjau, kad nesimato niekur, nes buvo nuotraukų, kur kailiniai padėti ant kėdės vien tam, kad pamušalas matytųsi :) Reiks gal surast :)

Reda rašė...

O, kaip idomu buvo! Galvoje sukasi milijonas klausimu, bet noriu paklausti sito: ka trauki is spintos, kai lauke -17? Kaip islikti elegantiskai ir neatrodyti panasiai i juru zvaigzde (vaikai kombinzonuose su kapisonu). Negi nesala kojos muvint pedkelnes. O sijona as pati palieku namie kai tik paspaudzia pirmasis saltukas. Jei issitrauki kelnes, tai prie kokio siltesnio palto ar kailiniu derini? Gal yra koks panasus derinukas, kuri praziopsojau?
Zodziu, cia mano dilema-grozis saltyje..

sima. rašė...

papilnejus..

GinCherry rašė...

Reda, gal čia atsakysiu :) Tai va taip ir saugausi, mūviu pora pėdkelnių ir dar siltas ilgas kojines, aišku kojos pastorėja nuo to, bet ką padarysi :D Dargi po suknele visada dėviu apatinuką arba maikutę, eidama kažkur po kailiniais užsidedu megztuką, bet patalpoj su juo nebūnu :0 Iš ties tai kailiniai mano šių metų atradimas, nes visada maniau,kad nesamonė, kad jie šiltesni nei paltas, bet tikrai šilta :) O kelnes dėviu labai retai apskritai, o žeimą tuo labiau, jei tektų tai rinkčiausi paltą iki kelių :)

Sima, gal nelabai taktiška tokius komentarus rašyti? bet taip, papilnėjus plius prisirengus :D Įsivaizduok nuo vasaros priaugau NET 2 kg. :D Turbūt reiktų nustot valgyt :) Aš ir pati puikiai matau savo svorio pokyčius :)

Chérie rašė...

Nespėjau dar visko perskaityt, nes kompas darbe taisomas, bet labai smagu skaityt tavo atsakymus.. ;) Nori pralinksminsiu??? Pirmiausia užsimaniau stot į psichologiją, bet su matematika man buvo labai ne kažką, todėl pradėjau mąstyt apie žurnalistiką, tačiau nevažiavau į pokalbį, todėl praktiškai ir žinodama, kad į pirmus du neįstosiu, trečią visai netyčia parašiau savo specialybę :DD Likimas, ne? :)
p.s. Suknelė mmmmmmmm :}~~ Net seilė tysta, kaip tau tinka tokie drabužėliai <3 O su kailiniukais atrodai kaip pats mieliausias padaras pasaulyje - auginčiau tokį namie ir mylėčiau bei globočiau :DDDDD

To Sima -> Hrrrr... Kiauliška.. :(

Chérie rašė...

Aigi, pamiršau, čia gi toooos užuolaidos?? B labai patiktų tokie tapetai.. Superiškai Royal :)

mirattes rašė...

Gin, labai graži suknelė. Kaip gaila, kad neaišku kokia buvo prieš tai. Dabar įsigijau normalią siuvimo mašiną tai man taip įdomu rūbų persiuvimai, perdarymai, pasiuvimai ir kitos transformacijos :)

Anonimiškas rašė...

wow...suknele labai grazi...ypac jos spalvos...o tapetai tokie tikrai butu pasaka :)
R.

Vigilija rašė...

Ačiū už atsakymą :) Nežinau ko tikėjaus, bet patarimas pažiūrėti į save kritiškai, tikrai geras. Deja, tada atsiranda dar daugiau visokiausių minčių mintelyčių ir jau tikrai nebežinau... Tada sakau - kaip bus, taip bus.
Perskaičius atsakymus, supratau, kad visas blogas ir visi įrašai tai ir esi Tu :)) Nes nei vienas atsakymas nenustebino, atrodo jau viską žinojau arba buvau interpretavus iš to ką vis rašai. Nors! Nustebau, kad dirbi vadybininke, nežinojau. Ir kaip ši veikla? Patinka/įdomu?

vjusta rašė...

Kaip įdomu buvo paskaityti atsakymus:)Laukiu part 2:)

Raimonda rašė...

Kasdien (o kartais ir po keletą kartų per dieną) tikrinu ar tavo blog'e neatsirado naujų įrašų, tačiau komentarus rašau retai, nenoriu apkrauti ir taip ilgos jų virtinės :)
Tačiau dabar kai perskaičiau įrašą ir apžiūrėjau naująjį derinuką, privertei nusišypsoti, nes kaip tik vakar tirtėdama iš šalčio, laukiant troleibuso, audžiau mintį pradėti nešioti dvigubas pėdkelnes... :)

Anonimiškas rašė...

Aš jau pradėjau ir trigubas pėdkelnes nešioti, ir vis tiek šalta :D bet su džinsais ne ką šilčiau būtų, manau :))

Elena rašė...

Dėkui už pateiktus atsakymus - buvo išties įdomu skaityti. :) Ir ačiū už instrukciją - man šįvakar ji tikrai pravers!
O derinukas, žinoma, puikus - atrodote labai jaukiai. :)

dawn rašė...

Kokie įdomūs atsakymai! Skaičiau ir negalėjau atsitraukti, nors paprastai nekenčiu tokių ilgų įrašiukų skaityti, soo, matyt tai kažką reiškia:}

Nuotraukose beprotiškai gražiai atrodo saulės gabalėlis ant sienos:}

Iš aprangos man labai labai patiko beretė su tuo juodu kaspinėliu, kažkodėl pasirodė kad ten sagė, ar mano akys nenukrypo?:D

Ir dar rašei, kad labai patinka eksperimentuoti su namų interjeru, gal į savo blogą įtrauktum ne tik rūbų derinukus, bet ir atskirą interjero idėjų skrynelę?:}

houston rašė...

Gražūs ataskymai, išties, ir, kad ir kaip būtų keista, visų jų tikėjausi... tikra tiesa, kad skaitydamas lyg ir su žmogaus vidumi mažai susijusius straipsniukus pats to nejausdamas pradedi pažinti kūrėją:)
O dėl tų papilnėjimų norėčiau pridurti savo pastabą-mano manymu, gražus žmogus tikrai ne tas, kuris idealaus svorio ar bruožų...tiesiog tas, kuris myli save, kuris jaučiasi gerai ir spinduliuoja laime:) Ehh, net pavydas apima skaitant straipsnius, kokį šiltą, jaukų ir nevaržomą gyvenimą tenka gyventi.
Į tą temą užsuodiu ir savo klausimėlį-ar būna taip, kad tiesiog apsirengi lyg ir gražius drabužius, bet jautiesi negraži, nepatogiai? Ar jau taip labai esi įvaldžius visą tai, kad atsisveikinus su tokias dalykais? Klausiu, nes išties pati dažnai prisiviru sau panašios košės:)

datflamie rašė...

Kailiniai tokie žavūs! Jums labai tinka.

P.S. Dar kartelį ačiū. :>

Emisa rašė...

Man įdomu kokio dydžio tavo spinta, kad sugebi sutalpinti šitiek drabužėlių? Nes maniškė pastaruoju metu atrodo labai maža. Taip pat įdomu ką darai su pabodusiais ar nebenešiojamais drabužiais? Prikeli naujam gyvenimui, o gal kam nors atiduodi?

Dare rašė...

Oi kailinukai kokie geri :) Labai patiko.

Anonimiškas rašė...

Gin, ačiū Tau už tai, kad taip nuoširdžiai atsakinėji į klausimus. Buvo išties malonu skaityti, lauksiu tęsinio... (:
Na ką, derinukas, kaip visad - nuostabus. Kaip ir užuolaidos-tapetai bei kailinukai. O dar žinant, kad jų pamušalas violetinis. (Labai mėgstu smėlinės ir violetinės derinį :)

Saulė

Anonimiškas rašė...

Kažkur užsiminėt, kad vietoj žurnalų perkate knygas apie madą, stilių, kostiumo istoriją.. Gal galėtumėte rekomenduoti pasiskaityti kokią nors knygą, kuri pakankamai išsamiai supažindintų su kiekvieno dešimtmečio mados istorija, tuo metu vyravusiomis šukuosenomis, populiairiais aksesuarais, drabužių kirpimais, netgi moters vaidmeniu visuomenėje tam tikru laikmečiu?

Jovita rašė...

fantastiška suknelė! ir pati labai labai gražiai atrodai! tokia paslaptingai rami :) bet man laukinis variantas žemiau kailinukų kažkaip nesižiūri, be to, eskaluojant klausimą "grožis žiemą", tai su tokiu sijonu kad ir 5 pėdkelnes apsimovus turbūt sustirčiau. nebent tau netenka ilgiau pastovėti ar paeiti :)

Žydrė rašė...

ak, kaip žaviuosi šita mergina, vien žinant kad iš kauno sukelia geras emocijas, kad kaune irgi yra tokiu įdomių žmonių, norėčiau pamatyti šį žmogų gatvėje:)) nesenei pradėjau skaityti jūsų blogą, tačiau jau visa įveikiau:) dievinu sukneles ir gražu pažiurėti į kitų turimas:)

Minerva rašė...

Gin, tai Guerlain Jicky patiko? :) (Kaip tik planavau klausti, kurie klasikiniai Guerlain kvepalai patinka labiausiai)

Alyvuoge rašė...

kaip fainai sugalvojai del "fono" :) zavus derinukas labai!

valikabu rašė...

MUZA!!! :)

Gabrielė rašė...

Jus nuostabi! Isties, as taip laukiu kiekvieno buvo iraso, nuotraukos! Bet ar galetum atsakyti i kelis (dar) papildomus mano klausimus?

::
1. Kas megstamiausias jusu blog'eris?
2. Juk tu nevisada buti tokia ''vintage''? Kokius rubus vilki laisvalaikiu, gamtoja ar tiesiog ziuredama televizoriu?
3. Ar kadanors esi padariusi kazka kvaila, pebrotisko?
4. Kokia buvai vaikysteje, paauglysteje?
5. Ir ar galetum parasyti savo pomegius? Knygas, Filmus, Muzika, Maista?

::
Esu labai labai tau dekinga. ~^^~

prieblanda rašė...

Kad nebesikartočiau, tai parašysiu tik dėl sijonų/suknelių dėvėjimo šaltu metų laiku. Į darbą tik su suknelėm ir sijonais vaikštau, jokių šiltų kelnių neturiu. Nesušalti padeda ilgaauliai batai ir paltukas iki kelių + papildomos kojinės virš kelių, kurias darban atėjus nusiaunu. O kai šalta lauke, storos kojos nieko negąsdina ;)
Gin, ne visi kailiniai šilti, tai suprantu tave, kodėl anksčiau jų nelaikei šiltu rūbu :))) Šilčiausi pūkuoti, ilgesni ir turintys viduje pašiltinimą. Taip taip, kailinių vidun irgi dedamas pašiltinimas :)

GinCherry rašė...

Cherie, tikrai stebina tokie panašumai :)

Miratess, tai va, kad aš labai dažnai pritingiu fotografuoti arba kaip jau rašiau metas nebūna tinkamas, nes aš pelėda tai vakarai man pats darbymetis :) Kokią įsigijai?

Vigi, aš žinok irgi pamąsčiau, kad tiems, kurie šitą blogą skaito nuo pradžių ir visad tai bus žinomi visi atsakymai :)

Quies, išties kaip rašo anonimiškas su džinsais tikrai būtų ne ką šilčiau taigi dvigubos pėdkelnės ir ilgos kojinės išsigelbėjimas :)

Elena, nėr už ką :) Pamiršau dar paminėt, kad man būtinas galvos apdangalas, nes per galvą pasišalina didžiojo dalis kūno šilumos :)

Aušra, man labai patinka kai žiemą saulės pilnas kambarys, atrodo, kad pavasaris greit, tik nereik pro langą žiūrėti :) Nors kaip taisyklė, kuo giedresnis dangus, tuo žiemą šalčiau :) O kaspinėlis tai plaukų segtukas, kadangi beretė nerta tai lengva įsegti :)

Sucre, iš ties pasitikėjimas savimi ir meilė sau yra svarbiausia, bet man vis dar trūksta šių dalykų, todėl ir yra noras vis kažką keisti savyje :)

Schiapareli, nėr už ką :)

Emisa, dėkui už klausimus :)

Vaiva ir saule - merci :)

Anonimiškas, rašiau, kad verčiau pirkčiau, bet neperku :) Iš tiesų tai lietuvių kalba ne kąžką ir rasit, o anglų kalba pilna informacijos internete iš knygų tai galėčiau paminėti XX a. gidą, bet ten tik paveikslėliai ir mačiau išleista pora knygų, skirtų tam tikriems laikotarpiams.Konkrečiai mano matytos tai 40tųjų ir 50tųjų...

GinCherry rašė...

Marginalijos, dėkui :) Na nežinau kiek reikškia tas toli, nežinau ar kąnors sako kaip ne kaunietei, bet šitaip apsirengus laukiau transporto, paskui pražygiavau visą laisvės alėją ir senamiestį :) Tada užsukau pas draugę arbatai ir tada vėl laukt transporto ir namo :) Nesušalau, nors šiaip esu šalčmirė :)

Žydre, dėkui už gražų žodį :)

Minerva, aha, patiko :) Bet reiks dar iš naujo bandytis :)

Alyvuoge ir valikabu, ačiū :)

Gabriele, dėkui už klausimus :)

Prieblanda, aha žinau, kad į kailinius deda pašiltinimą, nes kaip tik ardžiau vienus trumpakailius :) Bet šitie pašiltinimo neturi, net pamušalas plonytis,nes įsiuvau tokį, kokį radau namie :) Bet šildo vis tiek :)

Austeja rašė...

Tu nereali! Nemanau, kad yra geresni stiliu ir suvokima apie ji turintis asmuo Lietuvoje. Shakes.
Dziaugiuosi atradus tavo saita. As irgi is Kauno:)
Nzn netveriu savam kaily, cia tai klase. Bus kur uzhsukti:)

Neringa rašė...

Labai smagu paskaitinėti čionais. Karts nuo karto įlendu.
Visgi, turiu prisipažinti, kad iš blogo anksčiau buvau susidariusi kiek kitokį "tavo" portretą, kuris šiek tiek pasikoregavo (nei į blogą, nei į gerą, tiesiog...pridėjo daugiau spalvų ir sluoksnių) po trumpučio "gyvo" susitikimo su tavimi. :)
Sėkmės ir toliau kuriant.

P.s. Čia gal bus ne į temą, bet man labiausiai patinka sijonus ir sukneles dėvėti kai lyja ir yra ganėtinai šalta... Kol kas nesuradau paaiškinimo kodėl...

MonaSad rašė...

Kuti, kuti GIN - paltukas nuostabus ir toks atrodo siltai minkstutis. Suknute grazuole, o jos medziagytes rastas vertas grieko. ;D
Labai uzupavydejau grozio uzunugaros... cia uzuolaida? 8D
GERIS!

Šarūnė rašė...

Viskas labai gražu, kitaip ir būti negali :)
Tik vistiek netikiu, kad pagal šią nesušalimo instrukciją dabartinėmis oro sąlygomis nešalta ;)
Bet kiekvienam savo :))

mirattes rašė...

Gin, įsigyjau Japonišką Janome.

GinCherry rašė...

Austėja, na manau per drąsiai čia, nors neneigsiu, kad smagu tokuis žodžius skaityti :)

Neringa, bandau mintyse dabar atsekti kur ir koks buvo tas trumpas gyvas susitikimas :) Turiu įtarimą, bet nesu tikra, truputį gėda dėl to.Na,iš tiesų tai ne iš tavęs vienos tenka tai girdėti, nes visgi žmogų pažinti tik iš to, ką jis rašo nėra įmanoma, nes čia atskleidžiami tik tam tikri aspektai, tai gali susidaryti tik pusiau apčiuopiamą vaizdą :) O minčių ne i tema čia nėra, viskas į tema :)

Zazuna tep tep, ir yr minkštutis, gi natūralus kailis :) O tas grožus už nugaros buvo užuolaida, nors jau atsakiau kitur į šitą klausimą :)

Šarūne, nešalta nešalta, nors galbūt jei tektų pusvalandį pastovėti nejudant, tai sakyčiau kitaip :D

Miratess, girdėjus, kad šios vienos geriausių :) Sveikinu su pirkiniu ;)

paris rašė...

Nuotraukos nuostabios, derinys nuostabus.Love it.