2010 m. sausio 11 d., pirmadienis

Childhood

Turbūt niekas nepaneigs, kad vaikystė yra vienas žaviausių gyvenimo etapų.Vaikystė galbūt yra ypatinga dar ir tuo, kad prisiminimai mintyse matomi lyg per rūką ir kaip žinia, įstrigę tik patys įsimintiniausi, daugiausiai džiaugsmo atnešę įvykiai ir nutikimai.Tiesa, sulaukę tam tikro amžiaus labai skubame užaugti, nesuvokdami, kokius pasikeitimus atneš tikrasis suaugusiųjų pasaulis.Dažnai tenka išgirsti žmones sakant: "o, jei kas sugrąžintų mane 10 metų atgal, bet paliktų dabartinį protą".Iš esmės turbūt nekeistumėm nieko, tik išmoktume mėgautis akimirka ir tuo gyvenimo etapu,kuris buvo...Vėliau, viskas vėl apsiverčia iš pagrindų, pradedame desperatiškai stabdyti laiką...

Nepaslaptis, kad visame pasaulyje egzistuoja jaunystės kultas.Sėkmingas žmogus tai jaunas, gražus žmogus.Visuotinai pripažintas grožio standartas yra vaikiškų veido bruožų mergina - didelėmis išraiškingomis akimis, maža nosyte ir putliomis lūpomis.Rūbus suaugusioms moterims, dažnai demonstruoja liesos paauglės, turbūt šitai ir didina baimę senti.Moterys visomis išgalėmis keičia savo kūną, lipdo iš savęs naujas būtybes,nori atrodyti kur kas jauniau, slepia savo amžių, o apie jį pasiteiravus, koketiškai atsako: "o kaip jums atrodo?" Lyg norėdamos pasitikrinti, ar jų pastangos duoda rezultatų :)  Mintyse sukasi R.Ščiogolevaitės pasakyti žodžiai, kai jai buvo papriekaištauta, kad ji atrodo vyresnė, nei yra iš tikrųjų.Ji tiesiog ištarė: " O kas pasakė, kad tik jaunas žmogus - gražus žmogus?" 

Visada buvau iš tų žmonių, kurie neturi baimės senti ir labai keistai atrodė kai 24 metų sulaukes draugas, graužiasi, kad yra senas :D Galbūt tokios baimės niekad neturėjau, nes visada atrodžiau vyresnė nei esu iš tiesų, o gal dėl to, kad subrendusios moterys mano akims visada atrodė daug žavesnės nei jaunos merginos.Žinoma taip gali būti dar ir todėl, kad tiesiog per anksti bijoti ir gal po 5 metų galvosiu visiškai kitaip.Esu jau rašius apie tai, kad žmogus yra jaunas tol, kol yra pirmų kartų, bet aš sakyčiau, kad žmogus yra tokio amžiaus, kokio jis jaučiasi pats ir man dar ir dabar taip žavu išgirsti vyrą sakant: "tu kaip mažas vaikas" :) Neskubu suaugti savo viduje ir noriu, kad mažas vaikas ten gyventų dar ilgai ilgai :) 

Žinoma, kas duoda žavesio vaikui, tai nebūtinai suteiks jo ir suaugusiam žmogui.Kai kurios savybės įgauna netgi neigiamą aspektą kai kalbam apie suaugusiuosius.Tai nesugebėjimas priimti atsakomybės už savo veiksmus ir žodžius, dažnai ir naivumas, vėjavaikiškumas, bet, regis yra tokių dalykų, kurių nereiktų pamiršti - tai mokėjimas džiaugtis, svajoti, tikėti.Turbūt kaip ir visame kame reikalingas balansas :) Lygiai tas pats galioja ir kalbant apie išvaizdą, nes suaugusios moters noras išlikti amžinai jauna, pradeda atrodyti, švelniai tariant, keistai...Bet vėlgi, pradedi tada mąstyti, jei žmogus jaučiasi laimingas, tai kodėl gi ne? :) 

Na, ir Kalėdinių vakarėlių derinukas:

  • Tamsiai mėlynas vilnos sijonas su kišenėmis - 1 lt.
  • Dryžuotos pėdkelnės - 11 lt.
  • Raudona taškuota palaidinė - 3 lt.
  • Diržas su kutais [padarytas iš užuolaidos tvirtinimo virvelės] - 6 lt.
  • Auskarai kalėdiniai vainikėliai - 12 lt.
  • Batukai - 2 lt.
  • Viso: 35 lt.





34 komentarai:

IoT rašė...

"Turbūt kaip ir visame kame reikalingas balansas :) "

...spėju čia ir yra tikrosios laimės paslaptis.Jei žmogus sugeba sukurti harmoniją savyje, savo išvaizdoje ir aplinkoje, tuomet jis jaučia vidine ramybę.O tai savaime žmones daro laimingus ir besišypsančius, jaunus ir , rodos, nerūpestingus...amžinai jaunus. :}

Panašiai kaip tu nuotraukose.Savo skoniu sukuri harmoniją, tai traukia žmones ;)

P.s kas čia per "kampas" nuotraukose toks pasakiškai paslaptingas...Kokį vaidmenį jis atlieka realiai? :)

P.s.s atsakymas į klausimą iš ankstesnio tavo pasisakymo.Taip, aš "lengvai" domiuosi horoskopais :)

rasuole rašė...

wauuu, kokios nuotraukos. o dabar "einu" skaityti teksto:)

GinCherry rašė...

Airina, taip matyt harmonija ir balansas ir yra atsakymas į visus klausimus :)
O kampas šitas yra dviejų mažų nykštukų/vaikų kambarys :) Bet ne mūsų namuose, o draugės :)

Rasuole, dėkui :)

Unknown rašė...

Aš vakar su savo vyru kalbėjau apie tai, kad kas leistų grįžtį į tą laiką, kai man buvo 12, o jam 16... vienintelį dalyką keisčiau gįžusi atgal: stengčiausi labiau džiaugtis gyvenimu ir mažiau liūdėti. :}
..ir šiaip nesuprantu to didelio noro būti jaunam.? Juk tiek veltui jėgų iššvaistoma, kad vėl taptum jaunas.. ar nebūtų geriau stengtis puikiai atrodyti ir jaustis, kai esi vyresnio amžiaus, kai atsiranda tos meilos raukšlelės nuo juoko ir išminties, sukauptos savyje.. kai jau esi išmokęs tiek daug gyvenimo pamokų ir dabar belieka tik džiaugtis.. Asmeniškai, aš jaučiuosi daug vyresnė nei atrodo, tai ir norėčiau atrodyti kaip aš jaučiuosi. :}

P.S. Aš tamstai labai pavydžiu šių auskarų... :P

Unknown rašė...

Na nežinau... Jei mane kas grąžintų į mano jaunystę/vaikystę prieš 10m... - gautų į dantis :)Nieko gero aš toj vaikystej nematau - pradėjau "gyventi" kažkur nuo to laiko, kai atsiskyriau nuo tėvu ir išvažiavau mokytis į kitą miestą. O čia ta išvaizda: kai žmogus jaučiasi gerai, tai ir atrodo gerai :)
Taaaip - auskarai išskirtinai kalediški... :)

Eglė (wriedna) rašė...

Labai gražus diržas :) Jaučiu silpnybę mėlynai spalvai, ypač nakties mėlynumo :)
Atrodau jauniau, nei man metų, spėju, kad čia dėl to, kad didesnę laiko dalį esu linksma ir viskas man įdomu. Jaučiu, kaip kaupiasi išmintis, tačiau tai netrukdo būti valiūkiška :)

AidaBajar rašė...

hmmmm,į klausimą kiek man metų visad be jokių pasitikslinančių klausimų (o kaip Tau atrodo?) atrėžiu tiek kiek yra tik mažybine išraiška. Pvz. man dabar 36 metukai, jau greit 37... nenorėčiau gryžt atgal, ne dėl to, kad man tada nepatiko, tiesiog kiekvienas amžius savaip žavingas... ir dar gal keistai pasirodys, bet su kiekvienais metais aš sau patinku vis labiau...

dawn rašė...

Nežinau kaip kreiptis, Tu, Jūs... Žodžiu, Tavo derinukai, nuotraukos - nuostabu. Visada žavėjausi originalumu (Tavo, Jūsų);

Ir dar kažką norėjau pasakyti, bet kol peržiūrėjau nuotraukas, pamiršau:D

Miglė rašė...

va va.. Aušra kaip tik palietė dar vieną GinCherry užvestos temos apie amžių aspektą. man labai dažnai tenka benrauti su vyresnio amžiaus žmonėmis (gerokai vyresnio), kurie paprastai vėliau tampa labai gerais mano draugais. čia ir susiduriu su klausimu (galvos skausmu), kaip į tą žmogų kreiptis, kai susitinki pirmą kartą ar esi mažai pažįstamas: Tu, Jūs? pasitaiko, kad pakvietusi vyresnioką pažįstamąjį "Jūs" jį tarsi įžeidžiu (galbūt todėl, kad širdyje jam dar nesutema, kaip iš tos dainos) ir jis manęs primigtynai prašo kreiptis "Tu". žinoma, paprastai, mano kreipimasis "Jūs" būna tiesiog iš mandagumo, o jokiu būtų ne dėl amžiaus skirtumo. ar Jums (klausimas ne vien tik GinCherry) kada taip nutinka? :)

Miglė rašė...

p.s. pirmosios nuotraukos spalvynas - tiesiog žavingas. visai kaip vaikystė :)

Anonimiškas rašė...

gražiai atrodai:)
ilgai galvojau ką pakomentuot į įrašą, bet nieko taip ir nesumąsčiau, gal kad tema labai labai neaktuali, o gal kad viską pati parašei:)

vjusta rašė...

Nesvarbu ar tau 50 ar 5, reik mėgautis tuo etapu. Juk vaikystė ar jaunystė tuo ir žavinga, kad per daug nemąstai, o plauki pasroviui ta stipria srovė. Manau, kad jei būtų galima grįžti atgal, tas laikas neteiktų tiek daug džiaugsmo,kiek teikė, nes pernelyg viską analizuotume ;)O dabar kadangi grįžti neįmanoma, į vaikystę/jaunystę žvelgiama nostalgiškai... O juk reiktų galvot ne apie praeiti o apie ta akimirka, kurioje esi... ir mėgautis ja...:)

vjusta rašė...

Sviestas sviestuotas gavosi :) Žavingai atrodai;)

mirattes rašė...

Jauciu, kad su palinkejimu SM'e neprasioviau :)
Zavus derinys, kaip ir pati.

Anonimiškas rašė...

tokios kitokios ir Jus tokia kitokia.



winged*

Violin rašė...

zinai, nenustebau kazkodel, kad tu visada atrodei vyrene ir tau labiau patinka vyresnes moteris.neseniai galvojau apie savo rengimosi stiliu.nors man labai patinka klasikinis, retro stilius, kuris man labai asocijuojasi su tavimi. tikrai ziinau, kad galeciau graziai atrodyti su sijonu,pustu rankoviu palaidine.. bet nesirenku tokiu drabuziu.kodel?
nes nepribrendau...
labai nennoriu rasyti ilgo teksto, tik noriu paklausti...
seniai pradejai taip rengtis?
nes galbut as niekada taip ir nepribresiu, nes tai tesiog ne mano stilius...
;}

Anonimiškas rašė...

Ta titulinė nuotrauka kokia nuostabi :) ir labai aukšta joje atrodai, bent jau man :)

O šiaip, kaip visada nudžiugau, pamačius, kad yra naujas įrašas.

Aš, manau, kad irgi neturiu baimės senti... Bet kartais pagaunu save svarstant, ar tos raukšlelės ant mano kaktos man būnant 21-erių yra normalu, ar ne.. Nes, jeigu normalu - viskas ok, bet jeigu ne, turbūt reikėtų labiau prižiūrėti save, tausoti nervus ir panašiai... :)

Jovita rašė...

Labai gražu, čia vis su pentax'u taip gaunasi? (tik nepatiko lubų gabalas trečioj foto)
O aš kažkur nuo 23 metų ėmiau nebeatsiminti savo amžiaus. Neįsivaizduoju kodėl, bet kaskart kam nors paklausus reikėdavo pagalvoti, kiek gi man šiuo metu metų :D Dabar kai apvalus skaičius, tai atsimenu :D
Buvo keista, kai būdama jau dvidešimt kažkelių ėmiau sutikti pilnamečių, gimusių gerokai vėliau už mane. Kažkaip savotiška - priklausiau tai dabartinei kartai ir ūmai ją pakeitė kita karta :) Bet šiaip amžiaus nesureikšminu ir niekada negaliu pasakyti, kiek žmogui metų.

GinCherry rašė...

Aušra, žinau ne vieną atvejį kai moterys/merginos nejaukiai jaučiasi, kad atrodo per jaunai, nes tada į jas nerimtai žiūrima [paprastai situacijos susijusios su darbu] :) O šiaip sutinku su tavim, kad pastangos išlikti amžinai jauna gali užgožti visus kitus gyvenimo malonumus ir jų tiesiog galima nepastebėti :)

Cat in moonlight, aš labai nenorėčiau į paauglystę grįžti, į vaikystę irgi ne, vien tam, kad nesugadint viso žavesio ir atsiminimų, kurie likę mintyse :)

Egle, man irgi patinka tamsiai mėlyna spalva :)O linksmumas kitų akyse neįgauna neigiamo aspekto? :) klausiu, nes pati esu susilaukus komentarų dėl šios savybės :)

Aida, taip ir turi būti :) Žinok pripažinsiu, kad aš sau dabar irgi patinku kur labiau nei anksčiau, tiek vidumi, tiek išore ir tikiu, kad laikui bėgant viskas bus tik geriau :)

Aušra, kreipkis į mane - tu , nes aš dar vis nepriprantu prie to "jūs" :D Ir dėkui ;)

Miliusia, man kažkaip nekykal tokių klausimų :) Kreipiuosi dažniausiai "jūs" tada kai tai susiję su mano darbu ir dar ilgą laiką taip kreipdavausi į moterį, kuri mano mamos amžiaus, bet dabar "tujinu" :) Iš tiesų aš ir pati vis dar nepriprantu prie to kreipinio, na, labai keistai jaučiuosi kai į mane taip kreipiasi [tiesa, realybėj tas būna laaabai retai] :)

Eva, ačiū :) Stengiausi bent po truputį visus norimus aspektus apžvelgti bent trumpai :)

Vjusta, viską supratau ir pilnai sutinku su tavimi ;)

Miratess, kokį palinkėjimą turi omenyje, nes pati nesumąstau, ką turi omenyje :) Ir ačiū :)

Winged, nežinau ar gerai ar blogai čia, bet dėkui :)

Violin, oi ne :) Žinok mane "sendina" nuo kokių 14kos metų :) Aš tai "kaltinu" savo veido bruožus, nes nesu babyfeisas :D Paskui tam tikram etape, kažkur pora metų atgal tas procesas sustojo ir dabar duoda metų tiek, kiek yra arba truputį mažiau [darbe tik gerokai jaunindavo] :) Manau tam įtakos dar turėjo ir tai, kad buvo stambesnė :) Dabar sendina tik blogo skaitytojai :D Nors gal tu ir teisi, kadtai gali būti dėl drabužių, nes visgi žiūri kitomis akimis ) O kada rengtis pradėjau tai neatsakysiu, nes vintage rūbus kaupti pradėjau senokai, prieš kokius 5 metus, bet ilgą laiką jų neišdrįsau dėvėti, nes mąsčiau, kad man netinka, pradžia jaučiu buvo tada, kai numečiau svorio :)

GinCherry rašė...

Anonimiškas, dėkui :) Pagirsiu, kad ta nuotrauka daryta juostele ir visiškai niekaip neapdirbta, spalvos išgautos natūraliai :) O aukšta tikrai atrodau, nors nesu tokia :) O taip svarstant ir aš save pagaunu kartais :D

Marginalijos, dėkui :) Taip, su pentaxu, bet fotografuoju raw formatu ir tuose namuose dideli vitrininiai langai, patenka daug šviesos :) Trečioji nuotrauka pakeista, nes prieš tai buvo kita įdėta, tai greitai vakare apkarpiau, nepatinka ir man pačiai tos lubos, reiks gal sutvarkyt :) Aš savo amžių irgi dažnai užmirštu, o anksčiau kažkaip sakydavau metais daugiau net :D

P.S na va, pakeičiau ir trečiąja jau trečia kartą :D

Anonimiškas rašė...

O aš į savo vaikystę nenorėčiau sugrįžti, nes buvau labai baikšti, drovi. Atsimenu, žiauriai bijodavau pirkti ką nors iš kiosko, nes reikėdavo kalbėti su kioskininke... :)
Nuotraukos vėlgi nustebino, labai miela fotosesija!

Saulė

Eglė (wriedna) rašė...

GinCherry,
Na, tas linksmumas gal ką nors ir erzina, bet man tai dažniausiai nerūpi:) Tačiau labai išgąsdinu tuos, kurie pamato mane rimtą arba supranta, kad šitas strakalas turi ir neblogą sarkazmo kalaviją;)

mirattes rašė...

Ta kuri rasiau gimtadienio proga tau SM'e ;)

Mercredi rašė...

Labai dailutis derinukas, net sunku kažką iš jo išskirti. Na, nebent auskarus - labai jau mieli :).
Į vaikystę, tą ankstyvąją, šviesiąją, kai visas pasaulis atrodė stebuklingas, norėtųsi grįžti. Bent trumpam. Nors ne mažiau smagu ir gyvent dabarty bei kurt savo ateities gyvenimą. :) Aš už tai, kad mėgautis šia akimirka ir ją įvertinti, kad vėliau, kai visai susensiu, nereiktų dūsauti ir sakyti, kad vėjais, neįdomiai ar kaip kitaip nesmagiai iššvaisčiau laiką. Mėgaukimės viskuo :)

Anonimiškas rašė...

O, dabar ta trečioji tikrai gražesnė :)

Dar ilgą laiką norėjau užduoti tau klausimą, bet vis neišdrįstu. Bet juk neatsakysi, jei nenorėsi, ir viskas :) tai tas klausimas būtų apie svorio numetimą, nes jau ne pirmą kartą matau, kad užsimeni kažką... Tai, jei ne paslaptis, kokiais būdais tu jį numetei ir ar buvo sunku? Nors nemanau, kad tau daug reikėjo numesti, visada žavingai atrodei :) ir ar sunku dabartinį svorį išlaikyt?
Man reikia irgi šiek tiek svorio numesti, todėl ir klausinėju, atleisk, jei nepriimtini tokie klausimai :) Gal kokių patarimų turi? :))

P.S. Atrodai tikrai nuostabiai!

GinCherry rašė...

Saule, prajuokino komentaras :D

Egle, viskas aišku, nes pastebėjau, kad kartais kai kuriuos žmones linksmumas erzina :)

Miratess, susiradau, nes buvau pamiršus :D Aha, neprašovei :)

Mecredi - mersi :) Na, tas pasaulis ir dabar stebuklingas atrodyti gali, o visam kitam pritariu :)

Anonimiškas, dėkui :) Ai ne, kažkaip nevengiu į šitą klausimą atsakinėt :) Nėra jokios paslapties čia, tiesiog skaičiavau kalorijas ir truputį sportavau, o numesti reikėjo ne tiek ir mažai apie 13 kg. :) O dabartinį svorį sunkoka sunkoka išlaikyti, nes mano organizmas linkęs kaupti svori, tai dabar truputį esu metimo procese po visų švenčių :) Bandau atsikratyti nereikalingo balasto tuo pačiu būdu, tik mastai metimo daug mažesni :)

Anonimiškas rašė...

oho, mano svajonė yra atsikratyti 13kg.
papasakokit, kaip jums užteko valios?
kiek kalorijų per dieną suvartodavote? ir kokiu sportu užsiimdavot.
beje, per kiek laiko tą 13kg numetėt?
nes aš jau pradedu prarasti viltį, kad ką nors galiu...
apsitempiu kabančiais juodais drabužiais - taip slepiuosi pati nuo savęs ir kitų.. bijau kam nors kristi į akis, nes įsivaizduoju esanti per daug negraži, stora ir pan.

GinCherry rašė...

Nenoriu šioje vietoje užsiimti agitacija, nes neaišku ar svorį tikrai reikia mesti, gal užtektų tik pradėt žiūrėt į save kitaip? :) Kalorijų kiekis kiekvienam organizmui labai skirtingas, tai priklauso ir nuo amžiaus ir veiklos :) Aš lieknėjimo metu suvartoju 1300 kcal. Numečiau kažkur per pusę metų, nes labai bijojau susigadinti medžiagų apykaitą ir nenorėjau, kad svoris kristų per greitai :)
O slėptis nereikia nei nuo kitų, nei nuo savęs.Yra labai geras posakis, kad mes kitiems rūpim tikrai kurkas mažiau, nei įsivaizduojam ;) Aišku ne man sakyti žmonėms - daugiau meilės sau, nes dar pati to tik mokausi, bet...

Anonimiškas rašė...

oho, 13 kg!
sveikinu :}
beje, būtų labai įdomu, jei įdėtum nuotrauką, kokia buvai tada su +13kg ir šalia tokią, kokia esi dabar. tiesiog palyginimui. ir įkvėpimui tų, kurie nepasiryžta. ką manai? :}

GinCherry rašė...

Iš ties jei sąžiningai skaičiuot tai numečiau ir dar daugiau, nes tada turėjau mechanines svarstykles, tai paskutinis skaičius, kurį mačiau ant jų ir paskui nesisvėriau tai buvo 68, nusipirkus elektrines svarstykles pamačiau,kad mechaninės rodė 3 kg. mažiau, o su 13 kg daugiau toli ieškoti nereikia, nes vestuvių dieną tiek svėriau :)

HouseHome rašė...

Vaikyste yra puiku, noreciau ten sugrizti! tikrai turejau vaikyste be rupesciu, be galvos sukimu kas bus rytoj ir pan. vien tai akd turi 3 men atostogu man reiskia daug! o as to neivertinau... o vasara tiesiog dievinu..
o del amziaus - tikra tiesa kad ant bangos dabar jaunimas - kad ir tos pacios mados kaip ir sakei(neseniai suzinojau, kad i olialia mergaites ima tik iki 24, ty mano drauge jau buvo per sena), manekenes, dainininkai - beveik visi jauni, ypac ta liecia mergaites. Gatvese irgi karaliauja jaunimas. Bet man gerai tokiai kokia as esu. Man gal net geriauatsukt 20metu atgal, nei 10 ar 5...
kas liecia isvaizda - man turbut pasiseke - esu ir vsiada atrodziau jauna, na matyt is mamos paveldejau - iki siol sako kad mes kaip sese:) tai aisku komplimentas mano mamai:) nors neneigsiu - visada norejau atrodyt vyresne, ty savo amziaus. nes niekad niekada neduodavo tiek:)

Anonimiškas rašė...

žaviuosi dabar tavimi dar labiau! esi tikrai valinga asmenybė. galima tik džiaugtis. :)

o kaip tu sportavai? ar ėjai į sporto klubą, ar tiesiog mankštinaisi namų sąlygom, darei atsispaudimus, pritūpimus, atsilenkimus ir pan.?

ir dar kyla klausimas, kodėl išvis nusprendei tą svorį mest? ar dėl vestuvių? :)

ir dar: o čia tau tikrai neblogą idėją pasiūlė su tom nuotraukom :) būtų įdomu įdėti palyginimui tokia, kokia būvai anksčiau ir pvz. kokia per vestuves

GinCherry rašė...

Keksas, nustebinai parašydama apie olialia amžiaus cenzą, kažkaip masčiau,kad jo nėra, nes, berods, Nerija, tikrai buvo virš 30, bet čia gal dabar naujos taisyklės, nes labai populiarumas išaugęs :)
Na, o tai, kaip atrodai priklauso labai nuo daug ko ir nuo sudėjimo ir nuo plaukų spalvos ir nuo bruožų [nuo jų turbūt daugiausia] :)

Anonimiškas tai nėra čia ko žavėtis, žmonės ir po 30 kg numeta :) Kalorijas skaičiuojant nelabai ta valia ir reikalinga :) Sportavau namie, turiu dviratį treniruoklį tai skaitau knygą ir minu :D Arba eidavau pabėgiot :) O svorį nusprendžiau mesti ne dėl vestuvių, nes per vestuves dar buvau spurgytė :) Tiesiog 15kos metų labai staigiai sustorėjau, kai susipažinau su savo vyru tai kažkaip pradėjau mesti svorį ir mečiau labia griežtom priemonėm, buvau lieknesnė nei dabar, bet atsibodo laikytis tokio griežto ir režimo ir "nejučiom" per daug metų priaugau apie 18 kg. ir tą suvokiau kažkodėl labai vėlai :) Pradėjau sau nebepatikti tokia ir pradėjau mesti svorį :) Peržvelgiau vakar savo nuotraukas kompiuteryje, kad nelabai turiu ką rodyti,nes dabar nelabai mėgstu fotografuotis, o tada nemėgau dar labiau, bet gal kažką ir surasiu :D

Unknown rašė...

Va, va, dabar kai pagalvoju, tai pati turiu draugę, kurios darbas toks, kad reikia labai daug su žmonėmis visokio amžiaus bendraut, o ji atrodo vos ne kaip mokyklinukė (nors netoli 30) - tai kartais tikrai būna tokių ir ne visai malonių situacijų, neigiamų reakcijų (maždaug: "kokia čia piemenka pasodinta dabar") :)- tai ta jauna išvaizda ne visada gerai. :) Nors gal geriau atrodyti šiek tiek jaunesnei, nei senesnei...