2010 m. kovo 24 d., trečiadienis

Magic circle


Turbūt visiems teko skaityti ar bent jau girdėti pasaką apie tai, kaip gaidelis išmušė vištelei akį.Toje pasakoje puikiai atskleidžiamas užburto rato veikimo principas.Toks užburtas ratas dabar ir mano gyvenime.Nežinau ar galėčiau jį vadinti magišku, turbūt ne, nes jokio magijos čia nėra...

Ne taip ir seniai, klausimų ir atsakymų "žaidime", skaitytoja manęs klausė kaip išsivaduoti nuo blogos nuotaikos gniaužtų.Atsakiau, kad jei blogai šiandien, tai rytoj bus geriau, na,o jei ne rytoj tai poryt tikrai...O pasirodo būna ir taip, kas tas rytojus taip ir neateina...Tada jau pati nežinau kaip vaduotis nuo blogos nuotaikos, nes nuo liūdesio tampu pikta ant viso pasaulio...Nesinori nieko matyti, su niekuo bendrauti, tiesiog sėdėti namie, klausytis muzikos, gerti arbatą, svajoti, liūdėti, valgyti ir daryti dar velniai žino ką...Nekreipčiau dėmėsio, jei tokia būtų viena diena, bet kai tęsiasi daugiau nei savaitę ir surimsta net artimiausi žmonės, tai darosi baugu

Turbūt kaip ir kiekvienai moteriai, man nuotaiką labiausiai pakelia pirkiniai, bet ryte atsikėlus ir pamačius, kad už lango ir vėl nėra saulės ir tenka žiebti iljičiaus lemputę, visas džiaugsmas išnyko ir vėl grįžau į pradinį lūdesio tašką...Nenorom prisiminiau vaikystėj turėtą pasaką, kuri buvo sudaryta iš atviručių.Joje buvo pasakojama apie blogą žmogų, kuris pavogė saulę...

Iš tiesų planavau nedaryti įrašo tol, kol nepagerės nuotaika, bet kažkas juk turi nutraukti tą užburtą ratą ir kas gi tai gali padaryti geriau, nei mes patys?...

Vakarykštis derinys:

    • Raudonas sijonas - 1 lt.
    • Balti su žydrais taškiukais marškinukai - 1 lt.
    • Gobeleninis kaklaraištis vietoj diržo - 1 lt.
    • Perdarytas megztukas - 2 lt.
    • Baltos pėdkelnės - 13 lt.
    • Raudonas "portfeliukas" ir į jį įsegta rožėta sagė, kurią gavau dovanų nuo pirkėjos - 32 lt.
    • Verstos odos, pienos spalvos batukai - 30 lt.
    • Viso: 80 lt.





IMGP2064 copy

IMGP1982 copy

IMGP2047 copy

IMGP2035 copy
IMGP2058 copy
Ir tikrosios nuotaikos bei šviesos namuose....
IMGP2004 copy

25 komentarai:

reeva rašė...

kaaip gražu!
kažkuriam čia derinuke nepatiko šis megstukas,o čia puikiausiai įsipaišo ;)

brumbrumai rašė...

kuo nuotaika blogesne, tuo linksmesni drabuziai?:) patiko, matosi, kad tuoj pavasaris ateis :)

mirattes rašė...

Gin, ačiū tau už gražų pasakos priminimą, tai vienas iš brangiausių ir seniausių mano atsimenamų dalykų. Sakydavau nėr vištytei kakytės nėr ir vis prašydavau mamos, kad dar kartą papasakotų, o kai ji tik pradėdavo aš iš karto prisijungdavau nėr kakytės nėr :D
Šauniai atrodai, aišku batų pavydžiu, bet čia jau kaip visada :)

Sima rašė...

Kartais gyvenime nutinka neįtikėtini dalykai - sutapimai... Vakar kaip tik rašiau apie pasakas ir liudesį... ir štai užeina aplankyti Tavo internetinių namų... o juose skraidžioja panašios mintys... derinys puikus ir nuotraukų nuotaika tokia skaidri... net paskutinėje nuotraukoje... atrodo, kad už sekundės pakelsi akis ir nusišypsosi..ka galiu pasakyti - pasakiška...

houston rašė...

o tu net liūdėdama stulbinamai graži.
Apie blogą nuotaiką, lūdesį-žinai, maža būdama niekuomet neliūdėdavau dėl blogo oro ar apniukusios dienos(gražink, Dieve, man šią savybę). Tai man reikšdavo jaukumą, net nežinau kodėl. Įsisupdavau į megztinį, o tada užsiimdavau viskuo, kam neradavau lauko geru oru-piešdavau, tapydavau, siūdavau, nerdavau,kepdavau pyragus ir žaisdavau lėlėmis. Tik jokio nieko neveikimo:)
Kita vertus-paliūdėk, žinai, kaip sakoma, reikia išsiverkti, tai gal reikia ir išsiliūdėti, kad paskui viskas nušvistų naujomis spalvomis?

Unknown rašė...

Hmm... o aš norėčiau, kad mano liūdesys tik savaitę būtų užsitęsęs.. jau du mėnesiai, kai mano gyvenimas nėra saulėtas. Tikiuosi, kad man ir kitiems liūdintiems, pavasaris atneš daugiau šviesos bei laimės...
O apie pasakas: vis dažniau ir aš jas pavartau. Tai priverčiau nusišypsoti. ;)

Unknown rašė...

"god bless lonely and sad. be strong."

Unknown rašė...

faini batukai beje. turiu panašius, Denis juos meiliai vadindavo "pelytės batai" :(

MonaSad rašė...

Oi kaip as tave suprantu, zinok ir man co to nie to..., blogos nuotaikos ir apskritai snekant - blogadieniai, kaskoki tais...
Nutirpo sniegas, sugryzo koks trejetas tuzinu paukstu, ale, kad brudas oras is sirdies nesitraukia, ech... Dafai nesidepresinam. ;)
Bet kaip cia tu viska graziai suderinus (gaila neina uzdet sirdelingo smailiko, tai parasysiu WUB).
Nu gis viskas lb grazu, o ir ideja ant tasytes superine.
Grazuole - auksciau nosyte!
Saule greit parkeliaus. ;D

Chérie rašė...

Bent jau nuotraukose nesimato tavo liūdesio, žavinga kaip reta :*

Apie blogas nuotaikas išvis patylėsiu... Doh.. Laikomės :*

AurėjaFėja rašė...

Labai gražu. Aš pati nedrįstu eksperimentuoti su savo apranga ir dažniausiai atrodau tokia pat pilka kaip ir mūrinių miesto džiunglių grindinys :D Dar kartą kartoju - GRAŽU.
Ir varyk šalin tą liūdesį. ;)

vjusta rašė...

Juk pati sakai... užburtas ratas. Kuo liūdniau dabar, tuo geriau bus po to. Turėjau liūdesio pusmetį, bet dvi dienos per pastarąsias savaites jas atpirko:)

Sėkmės vaduojantis iš liūdesio;)

Neringa rašė...

Gin ,mintimis nuskriek kur sauleta ir silta ..pamedituok i ten ,juk mintimis galim pabuvot visuose pasaulio krastuose .:)

Ramunė rašė...

Be galo gražiai atrodai!
O blogos nuotaikos ir mane kankina, nieks nesiseka... bet reikia laikytis:)

Jovita rašė...

Žavinga kaip visuomet, ypač paskutinė foto :)

O aš buvau ten, kur saulė (tikrai savo akimis mačiau, niekas jos nepavogė!), tai dabar dvigubai liūdna, kai čia taip tamsu, šalta ir dar žmonės pikti. Bet ir liūdesys, ir lūkesys juk būna vertingas. Jau tuoj tuoj pavasaris!

unknown rašė...

O aš nesuprantu kas man daros.. Kokią savaitę būna tokia puiki nuotaika, vaikšatu visa išsišiepus, tiesiog taip gera būna. O kitą jau šakės.. Nieko nesinori, užsidarau ir būnu viena su niekuom nebendrauju.. Nes mat prilenda į galvą visokių minčių, kad manęs nieks nemyli ir t.t.. Va, ir dabar jaučiu, kad tokios dienos ateina.. Reiks eit pirkt nosinaičių ir ruoštis verkimui. :))
O šiaip derinukas nuostabus. :) ypač marškinukai ir dar labiau batukai. :))

zyle rašė...

Aš neturiu patarimų blogai nuotaikai nugalėti, bet užtat turiu nuomonę, kad nors sau ir aplinkiniams mes liūdni ir nepatinkam, ir keliam nerimą, tai vis tiek esam mes su savo emocijom ir privalom leisti sau (ir kitiems) jas išgyventi. Leisk sau būti savimi... Juk tame ir slypi visas tavo grožis, kurį visi pamilo ;)

S rašė...

Negaliu patikėti, kad tiek daug bendraemocinių piliečių aplinkui :) Nežinau ar čia sutapimas, bet pagal savo (ir ne tik...) nuotaiką galiu pasakyti kada prasideda priešpilnis mėnulis :)
Padarom eksperimentą... Pirmadienį prasideda pilnatis... ir patvirtinkit arba paneikit, ar nuo tada nepradės daryti po truputį lengviau? Tikiuosi!

Urban Fairy rašė...

Noriu, kad kai tik pagalvoji kaip tau negera ir kaip taves nieks nedziugina, kaskart nusisypsotum ir padekotum uz kiekviena keista ar niuria diena..:) siandien juk sypsosi saule sypsokis ir tu. pradziugink savo sypsena aplinkinius, juk gyventi taip gera, kelkis ir sviesk ;)

Rūta rašė...

Žinai, žiūrint į tavo nuotraukas, neatrodo, kad pas tave būna blogų nuotaikų dienos... Bet visiems taip būna... Laikykimės :*

Anonimiškas rašė...

Kai nematau savo gyvenime ilgai saulės, aš stengiuosi pakeisti kažką gyvenime (pavyzdžiui kad ir kelią į parduotuvę :D). Gal ir tau padėtų :)

Anonimiškas rašė...

noriu issaky komplimentus pozai trecioje fotografijoje!arbatinuku pati apsimesdama geri is arbatinuko!nuostabu!

reveransai
R

Anonimiškas rašė...

Tikiuosi, kad darydama šią fainą fotosesiją ir pati bent kiek pralinksmėjai :)

GinCherry rašė...

Reeva, dėkui :) Matyt kiekvienam daiktui sava vieta turi buti :)

Brumbrumai, panašiai :D Norisi prisišaukti pavasarį :D

Miratess, nėr už ką :D O batų nepavydėk, dideli būtų vis tiek :D

Sima, matyt čia vienas iš tų variantų kai kažkas sklando ore ir tai pagauna ne vienas žmogus :)

Sucre, oi, dėkui :) O paliūdėti tikrai reikia kartais, nes kitaip neįvertinsim džiaugsmingų dienų.Man kažkaip tik šiais metais prastas oras sukėlė tokias emocijas, matyt labai trūko saulės ir kai kas rytą tikiesi, o namie vis tamsu ir tamsu, tai nori nenori pradedi liūdėti...

Aušra, o! Kaip ilgai...Ar yra tam priežasčių?...

Vita, dėkui.Ir už žodžius ir šiaip :)

Zazuna, tu kaip visada nuotaikingai :D O sagė į rankinę jau buvo įsegta, nes ten pašalintas kažkoks ženkliukas, matyt logotipas ir yra pora skylučių :)

Cherie, muah :*

AurėjaFėja, veju :) O paeksperimentuoti smagu, aš irgi darau tą per retai, nes savo aprangos nelaikau eksperimentais :D

Vjuste, dėkui :) Bet va saulutė paspigino ir blogos nuotaikos kaip nebūta :)

Neringa, o taip :) Vėlgi pacituosiu Einšteiną :D Logika mus nuveda iš taško A į tašką B.Vaizduotė - visur :) Bet dabar jau net nereikia mintimis niekur keliauti :)

Ramune - ačiū :) Aha, visgi turbūt reikia išlaukti :)

Marginalijos, žinok jau buvau tavęs pasigedus, o tu pasirodo keliavai ten, kur saulėta :)

Erika, oi, būna ir man tokių "nieksmanęsnemyliirniekamašnereikalinga" dienų :) Na, matyt natūralu tai :) Ir dėkui dėkui dėkui :)

Zyle, taip,tai naturalios emicijos,bet artimi žmonės sunerimsta, nes nori, kad būtų geriau...Būtų keista, jei nekreiptų dėmesio :)

S, sakai žmones veikia priešpilnis? Šiaip emocijos labai paaštrėja per pilnatį ir žmonių "įdomesnių" tokiu metu atsiranda :) Mane irgi labiau veikia pilnatis, o čia tiesiog saulės trūkumas :)

UrbanFairy, jau gera nuotaika sugrįžo į mano kiemą :D Taip smagu vėl rytais nuo saulės spindulių pabusti, išeiti pasivaiksčioti, nusipirkti gėlių :)

Rūta, o, dėkui :) Bet žinok būna būna :) Gal net dažniau nei norėčiau.Gal ne dienų, bet mano emocijos gan greitai kinta tai per dieną pereinu jų labai daug :D

Anonimiškas, dėkui už patarimą labai :) Pakeičiau ir aš kai ką savo gyvenime :)

R, O! net nepamąsčiau apie tai :D Dėkui :)

Anonimiškas, taip taip taip, jau viskas puikiai :) Kitą dieną viskas stojo į savo vėžes :)

Unknown rašė...

Hmm..sunku paaiškinti.. Mano gyvenimas kaip supynės: arba labai aukštai pakilę, arba labai žemai nusileidę. Niekada nebūna pusiausvyros. Tiesiog reikia sulaukti kito kilimo aukštyn ir tiek. :)

p.s. Tikiuosi nuotaika jau pasitaisė? ;)