2010 m. birželio 7 d., pirmadienis

Secret gardens...


Šiandien perverčiau senus savo įrašus, nes galvoje kažkur giliai kirbėjo mintis, beveik de žavu, kad jau buvau apie tai rašius...Ir iš tiesų, daugiau nei prieš metus laiko, savo bloge trumpai paminėjau, kad su vyru netyčia atradom magišką vietelę, kodiniu pavadinimu "žemuogių pievelė" :) Daugiau nei prieš metus ten tiesiog gulėjom, prisiminėm nerūpestingą vaikystę ir vasaras praleistas pas senelius kaime, o dabar ateinam pasėdėti ir tiesiog pasisemti ramybės, suvalgyti skaniausių sausainių, įkvėpti į plaučius gardžiausių kvapų aromato, pabarškinti centais kai kas kelias minutes kukuoja gegutės, o svarbiausia pasvajoti apie savo ateitį, bandydami taip "prisišaukti" sėkmę :)

Būnant namuose ir mąstant apie ateitį kažkaip nejučiom į galvą lenda negeros mintys, baimė dėl ateities ir nežinomybė, apie kurią jau esu rašius...O mūsų magiškoj pievoj atrodo viskas tiesiog šaukia svajoti ir daryti tai kuo intensyviau :) Užsimerkti ir įsivaizduoti kaip sėdi savo namų verandoj ant supamo krėslo ir mėgaujiesi šiluma, paukščiu čiulbėjimu ir buvimu čia ir dabar :) Gali piešti neįtikinamiausius ir gražiausius vaizdus, būti tuo, kuo nori būti, o juk sakoma, kad svarbiausia yra labai norėti ir sekti savo svajonę...Viltis, kad mintys materializuojasi, uždega fantazijos degiklį dar labiau....

Visada laikiau save miesto vaiku, galvojau, kad gamta ne man, kad geriausias laisvalaikio praleidimas ten, kur daug veiksmo,šurmulio, kur gali vidury nakties tiesiog pareiti iš baro namo, nusimesti batelius ir kristi į lovą su rūbais ir kai atradau, kaip gerai mane visgi nuteikia gamta, mažų miestelių ramybė ir lėtas gyvenimo tempas, bei gi galimybė visą miestelį pervažiuoti dviračiu - nustebinau pati save...

Ar jūs turite tokią magišką vietelę, kurią žinote tik jūs ir jūsų artimiausi žmonės? Mūsų žemuogių pievelę esu parodžius tik vienam žmogui, kurį laikau savo sielos žmogumi...Tuo metu kaip tik buvo sunokę žemuogės ir visas kalnelis buvo nuklotas ne baltais žiedais, o raudonavo nuo uogų...Į tokias vietas bėgam tada, kai norim pabūti vieni ar su kažkuo kitu...Kai nenorim, kad kažkas trukdytų, kad nebūtų pašalinių minčių...Kartais net nebūtina kalbėti, o tiesiog gulėti, žiūrėti į debesis ir vėl gi - svajoti, svajoti, svajoti...

Na ir derinys skirtas sodui bei gi iškylai į mūsų žemuogių pievelę :)

  • Raudonas gofruotas sijonas - 1 lt.
  • Tamsiai mėlynas su dryžuotom detalėm ir surišimo imitacija triko - dovana.
  • Baltos kojinaitės - 6 lt.
  • Saddle batukai - 75 lt.
  • Juodas pintas dirželis - 1 lt.
  • Pinta rankinė su kaspinu - 10 lt.
  • Originali venecijietiška "boater" šiaudinė skrybėlė - 2,50 lt.
  • Juodas cardigan - 8 lt.
  • Viso: 103,50 lt.




IMGP2852 copy

IMGP2885 copy

IMGP2921 copy

IMGP2876 copy

IMGP2874 copy

IMGP2896 copy

IMGP2907 copy

IMGP2918 copy

IMGP2904 copy

IMGP2928 copy

IMGP2932 copy

IMGP2943 copy

IMGP2942 copy

29 komentarai:

HouseHome rašė...

zavu......
anksciau daug svajojau, kas vakara pries uzmiegant iki smulkmenu isivaizdavau savo busimus namus, busima vyra...mintyse apstatinejau savo busta, kuriau vaizdus ka veiktumem drauge ir pan..
buvo momentu kai laukdavau vakaro, kad pasinerciau i siltus patalus(dazniausiai tai budavo ziema ar rudeni) ir pasvajociau. zinojau kad vakare manes lauks mano mintys.
bet paskui nustojau svajoti. net nezinau kodel.
tiesiog viena diena eme ir dingo.
gal is tiesu, svajojant gyvenimas tampa grazesnis.. bet gal nustojau svajoti butent del to, kad nusiviliau, kad mano svajones netampa realybe? ir ar vargu kada taps.. kas nors paskays - uzteks savjoti - reikia veikt. gal ir taip!

Anonimiškas rašė...

Gin, žavingas įrašas, taip ir norisi mesti visus darbus ir lėkti į gamtą, susirasti sau žemuogių pievelę :) ir nuotraukos beprotiškai žavios, toj priešpaskutinėj tai tooookia mergaičiukė :)))

O Kekso komentaras man pažadino prisiminimus... aš ankstyvoje paauglystėje taip pat laukdavau vakaro, kad galėčiau svajoti. Irgi apie būsimą vyrą, gražius namus, apie studijas Vilniuje... Bet nustojau svajoti ne todėl, kad nusivyliau , o todėl, kad mano svajonės išsipildė! :))
Bet dabar vėl debesėlis ant mano gyvenimo užplaukė, ir vėl gal reikėtų svajones papildyti, bet nežinau, ar besugebėsiu taip svajoti ir tikėti, kaip anksčiau...

E.

Reda rašė...

As vis dar ieskau tos vieninteles zemuogiu pieveles. Apskritai, asdar ieskau salies, kurioje jausciaus laimingiausia...Arodo, daug jaukiu vieteliu visur issibarsciusiu turiu. Bet tai ne tas pats, kas ta vienintele.
Labai patiko derinukas. Ir vel-nuostabi skrybele.
Sijono liemuo taip graziai pakeltas tuo zemiau sujuostu dirzeliu-puiki ideja. Dievinu tokias nugaros iskirptes kaip tavojo triko.

Artesania rašė...

magiškas derinukas :)
o ištisų pavydžiu,kad turi tokią fainą vietikę. aš niekaip negaliu išvyti iš savęs tos miestietiškos sielos,kuri vis nori traukti pabuvoti į santaką ar vero cafe. ten atmosfera man priimtina ir kažkaip nesinori ieškot dar kažko. tačiau paskaičius,kaip gera turėti tokią žemuogių pievelę,suima pavydas ir susimąstau ar man reikia jos ieškoti ir ar ilgai užtruks toji paieška ir ar verta bus,jei netuėsiu antrosios sielos pusės,su kuria galėčiau ten pabuvoti.
smagu,kad tu tokia atradai :)))

Anonimiškas rašė...

http://vixenvintage.blogspot.com/
nezinau kuo,bet tu man jus labai panasios :)

Ginger*

Šarūnė rašė...

o aš neturiu savo žemuogių pievelės :(, bet kaip ir auksčiau rašė merginos, vis dar mėgstu vakare pasvajoti lovoje. Tieeek svajonių. Ir tokių nerealių :((( Nors kažkas man sakė, kad jei labai labai nori, ir tiki, norui ar svajonei išsipildyti užtenka 3-4 metų :)
O Gin - žavinga, kaip visada .

Unknown rašė...

grazuma:)

Rūta rašė...

Be galo nuotaikinga skrybele ir siaip labai dailu, nors sikart prikibciau prie vienos detales - noretusi, jog sijono guma pilnai sleptu dirzas, o ta dalis virs dirzo butu jau be gumos. Nezinau ar kas supras minti =)

Mano sava vietele yra tiesiog mano kaimo sodyba. Na as ir siaip esu ir visada buvau daugiau gamtos vaikas. Bet ne svajotoja. Greiciau realiste planuotoja. Deja, itariu, jog svajotojai gyvena linksmiau...

mirattes rašė...

Gin, skrybėlė tobula. Seniai tokios ieškau ir laikau čiurikus, kad visgi pavyks rasti.
Įrašas svajingas. Toks sulėtinantis ritmą ir nukeliantis fantazijomis į slapčiausias ir atokiausias vietas (tiesiog atgaiva po rentgeno programinės įrangos vertimo). Ačiū.

Autare rašė...

Kaip smagu kai žmonės sugeba sustoti tame miesto ritme ir rasti tai, kas jiems teikia džiaugsmą :)
Kaip rašė Rūta, matyt ir aš taip pat, greičiau planuotoja realistė, kurios planai būna įvykdyti :) Tačiau kartais pagalvoju ar tas planavimas nėra svajonės. :) Dažniausiai 'planuoju' su savo draugu, kai būnam kartu namuose, važiuojam troleibusu ar einam senamiesčio gatvėmis. :) Norėčiau tokios ramios vietelės, kur retas užklystų, tik gaila, kad sostinė tokia visko perpildyta, visi viską žino, visur buvo, viską matė...

O, tu, žavi kaip visada :)

GinCherry rašė...

Keksai, o nepamąstai, kad gal jei nebūtum nustojus svajoti tai būtų vieną dieną tapę realybe, gal trūko labai ne daug :) Nors iš tiesų tai aš manau, kad svajojimas irgi gali būti pavojingas kartais, kai nejauti ribos tarp fantazijų ir realybės :) Na ir žinoma, reikia ir veikti, ne tik svajoti, bet svajonės veda į priekį :)

E., dėkui :) Iš tiesų dabar puikūs orai tokiai veiklai :) Kaip džiugu skaityti mintis žmogaus, kurio svajonės virto realybe, tai dar labiau skatina mąstyti, kad tikrai tikrai taip būna :) O nepabandžius nesužinosi ar pavyktų ;)

Reda, oho, net gi taip? :) Aš šalies neieškau, man norisi vietelės ir jei ta vietelė įvairiose šalyse tai dar geriau, nes visur gali jaustis savas ir savo vietoje :) O skrybėle labai džiaugiuosi ir šią vasarą visai stengiuosi saugotis nuo saulės :) Sijonus taip dažnao nešioju, o mintis kilo iš tingėjimo, nes trumpinti tingiu sijonus :D Iškirptes nugaroje irgi labai labai mėgstu, daug labiau nei priekyje :D


Artesania - dėkui :) Žinok savo viečikę radom visai atsitiktinai, prieš metus , nors mano tėvai sodą turi daugiau nei 10 metų ir ta vieta visai netoli, bet tuo pačiu tokia atoki ir slapta atrodo :) Tu visus matai, o tavęs niekas :) Taigi jos ieškoti nereikia, man regis ji pati tave susiras :)

Ginger, kaip tik savaitgalį atradau šį blogą :) Labai graži mergiotė su dar dailesne figūra :) Nežinau kame įžvelgi panašumą, bet priimsiu kaip komplimentą :)

Šarūne, tai gal tik dabar atrodo nerealios, kol dar neišsipildžiusios :) Gyvenime daug dalykų nutinka, kurių negali niekaip paaiškinti logiškai, taigi tas pats ir su svajonėm :) Gal prabėgus 3-4 metams net pamiršti, kad to norėjai :) Na ir žinoma dėkui :)

Viktorija - dėkui :)

Rūta, galvojau, kad prikibsi prie kito dalyko, kuris man pačiai šitam derinyje nepatinka :D tai ta vertikaliai dryžuota triko vieta išlindus iš po sijono :) O sijonus taip nešioju dažnai ir suprantu, ką norėjai pasakyti, man gal irgi būtų gražiau, bet tada sijonas pailgėja, o klostuotų ir gofruotų trumpinti nemoku :) O svajotojai gal ir gyvena linksmiau, sunku pasakyti kai negali sužinoti kaip pragmatikai ir realistai viską mato :)

Miratess, tai jei tikėsi ir pavyks :) Aš tai netikėjau savom akim kai ją radau ir dar už tokią kainą :) Nesupratau kaip nieks anksčiau jos nenugriebė :D Žiūriu "smagiais" dalykais darbe užsiimi :D Tikrai po tokių įtariu reikia protą "pravalyti" ir atsipalaiduoti :)


Dieter, tikrai, tu greičiausiai teisi, kad tai irgi yra savotiškos svajonės :) O šita mūsų viestelė irgi ne mieste, ji yra už Kauno, netoli mūsų sodo :) Smagu tikrai būtų ir pačiame Kaune tokią vietelę turėti :) Nors kandidatų yra :D

Erika rašė...

Labai gražios nuotraukos. :) o jau rankinės gražumas..
Ir man taip pat.. Kai būnu savaitgaliais namie ir galvoju apie ateitį, kur stosiu mokytis ir panašiai, į galvą vis lenda blogos mintys. Ir nežinau kodėl. Tačiau, kai tik atvažiuoju į tokį miestelį, kuriame mokinuosi, nuotaika iškart pakyla ir blogų minčių nebelieka. Vat.

Vita rašė...

man tu patinki priešpaskutinėj fotkėj!

mirattes rašė...

Oj patikėk, mano įvardintas vertimas vienas iš lengvesnių pastarojo meto darbelių... bet mes juk čia ne apie tai ;)

Asta rašė...

Nuostabus derinukas ir nuotraukos. Įsimylėjau ♥

Justina rašė...

Kaskart vis labiau žaviuosi tavo stiliaus pojūčiu ir nuotraukų pasakiškumu. Kad ir kaip banalu tai sakyti, bet jos labai meniškos ir gražios. Beje, kai pasiskaitau, tai tavo komentaruose dažniausiai tik liaupsės. Ar neišeis tai į bloga? O gal tu iš tų žmonių, kuriuos reikia ne kritikuoti, o girti, kad jie tobulėtų?

Anonimiškas rašė...

Žavu...
Žemuogių pievelę turiu - tik tai ne konkreti vieta, o jausmas, gaila, retai aplanko, bet tas vietas, kuriose tai atsitiko, prisimenu nuolat ir jaučiu nostalgiją joms. Tad man tai greičiau alegorija - jaukumo, intymumo, absoliutaus atsipalaidavimo ir buvimo savimi..

Anonimiškas rašė...

Labas :)Tik šiandien atradau tavo blogą, ir tuo labai džiaugiuosi :))
P.S. Gal kartais išduosi kuriam kuistuke yra tokių puikių suknelių?

G.

skud. rašė...

nuostabi "fotosesija", derinukas. L.stilinga, patiko...

Jovita rašė...

Na šita skrybėlė tai neįtikėtina! Daili daili! Ir labai tau tinka!
O žemuogių pievelės neturiu. Man gera gamtoje, gera būna paslampinėti po žydintį sodą, raškyti uogas, uostyti prieskoninius augalus, klausytis paukščių. Dar labai gera prie jūros. Dar miške. Dar irkluojant sraunia upele vaizdingais krantais. Man patinka gamta be žmonių. Bet tos vienintelės vietos įvardyti negalėčiau. Beje, irgi save visada laikiau miesto vaiku ir buvimo gamtoje džiaugsmą pradėjau atrasti ne taip jau seniai. Anksčiau svajodavau apie erdvų butą senamiestyje, aukštomis lubomis ir langais į miesto bokštus. O dabar kuo toliau, tuo labiau norėčiau gyventi užmiestyje :)

roma rašė...

Jūsų dienoraštį atradau visai netyčia, ir dabar vis sugrįžtu ir sugrįžtu paskaityti :) Esate jauki savo mintimis, dažnai randu ir sau artimų pamąstymų...Nuotraukos fantastiškos, stilius- labai labai.

p.s. svajoti niekada negalima nustoti, net kai visiška nesąmonė atrodo einamu momentu.

SimSim rašė...

Savo magiskosios zemuogiu pieveles dar neesu atradusi... Taciau esu pastebejusi kad senieji kaimo gyventojai (o ypac vienkiemiu)mokejo parinkti vietas savo namams. Uzsukus i apleista vienkiemi neapleidzia kazkos mistinis ramybes jausmas, galva "prasvieseja"... O siaip labai megstu svajoti.Ir nesvarbu kur: ar sedint balkone sestame aukste ar drybsant kur nors kaime pievoj...:)
Gin, labai graziai atrodai:) Skrybelaite ir bateliai tiesiog nuostabus!:)

Airina rašė...

Mano "žemuogių pievelė" yra kelyje... Niekas neatpalaiduoja taip, kaip važiavimas(tas mielas lingavimas). Gyvenau Vilniuje, kada reikėdavo važiuoti į universitetą daugiau nei valanda laiko... visiems tai kėlė siaubą(juk taip nepatogu) o man taip patikdavo, nes labai atpalaiduodavo... Keturis metus kiekvieną savaitgalį važinėjau namo (210km) autobusu, o po keturių valandų kelionės galvodavau, kad labai greit atvažiavau...

Tas keistas siūbavimas manę atpalaiduoja ir priverčia svajoti svajoti. Taip pat mėgstu supuokles... veikia taip pat kaip važiavimas-svajingai. :D skamba keistai, bet taip jau yra.

Gal į temą nepataikiau, bet tavo tekstas sukėlė norą pasisakyti būtent taip :}

Nuotraukos, kaip iš pasakos :)

FESI-NOIR rašė...

Your outfit is so cute, I really love your style!
Lovely blog girl!

xx fesi-fashion

Anonimiškas rašė...

senai skaitau jūsų blogą, tačiau niekaip negaliu atsistebėti originalumu ir jaukumu. o darbai - taip pat neeiliniai. ir pabūsiu trupučiuka nagla, bet paklausiu - kur jūs randate tokių grožybių? iir iš kur pas jus darbuose tiek nuostabių detalių? tiesiog seilė tįsta žiūrint...

Ieva rašė...

Laba diena,

norėjau paklaust, ar niekada nesigailėjot pasidariusi tatuiruotę/tatuiruotes? Ar visos dar vis tokios pat mielos ir prasmingos?

Anonimiškas rašė...

net nežinau kodėl aš nusiteikusi ieškoti,bet atradau panašumų ir su dar viena blogere. ;) http://esmeandthelaneway.blogspot.com/pažiūrėk,manau tikrai rasi įdomių minčių :)
P.S. jūs kažkuo panašios ;D

Ginger*

GinCherry rašė...

Erika, matyt gamta visgi daro savo :)

Vita,Asta - dėkui :)

Justina, na dėkui dėkui :) O dėl komentarų, tai visko yra buvę per tą laiką kai rašau blog'ą.Konstruktyvi kritika visada verčia pasitempti, o šiaip, neatsižvelgiant į komentarus tai aš pati sau esu didžiausias kritikas ir jei negalėčiau perlipti pati per save kartais, tai turbūt pusę dalykų čia nebūtų publikuojama.Ypač kai fotografuoju save ne pati, o pvž. vyras :D

Anonimiškas, iš tiesų man atrodo, kad dar žaviau, kad žemuogių pievelė ne konkreti vieta, o jausmas, kuris gali aplankyti bet kur :)

G. neturiu savo konkrečios vietos, apsiperku pigiausiuose skyriuose, tai ten ir randu suknelių ir visko kito.Arba nerandu :D Nėra nei konkrečios vietos nei recepto :)

Skud - merci...

Marginalijos - dėkui :) Va va, aš irgi visą gyvenimą norėjau gyventi senamiestyje, bet laikui bėgant kažkas pasikeitė :) Na matyt tai natūralu :D

Roma, dėkui už gražius žodžius :) O svajoti tikrai reikia visada :)

Sim sim, gali būti, kad nesąmoningai pasirinkdavo energetiškai geras vietas :) Na, bent jau aš tikiu tokiais dalykais :)

Airina, visada truputį pavydžiu žmonėm, kurie mėgsta vairuoti :) Aš kažkaip nejaučiu to malonumo, nors pamenu vaikystėje labai mėgdavau autobusu važiuoti, ilgas distancijas ir ypač lyjant :) O dabar geriausia su savim ir savo mintimis pabūti - bėgiojant :)

Fesi - fashion - thank you :)

Anonimiškas - ačiū :) O šitas jūsų užduotas klausimas, tai dažniausiai pasitaikantis mano pašto dėžutėj :) Detales perku ne Lietuvoje :)

Ieva, ne, pokolkas nepasigalėjau :)

Ginger :D Šitą merginą kaip tik žiūrinėjau tą pačia dieną kaip ir tą, kur įmetei anksčiau :) Dar rodžiau draugei ir sakiau, kad dieviško grožio ir tobulos figūros mergina :D Ir čia parašysiu tą patį :D Nežinau kame įžvelgi panašumą, nes aš jį matau tik plaukų spalvoje ir tame, kad kartais dažau raudonai lūpas, bet priimsiu tai kaip labai didelį komplimentą :D

Evelina rašė...

Primeni man Coco Chanel ;]]