2010 m. rugsėjo 16 d., ketvirtadienis

Time to...

Šis įrašas bus dviejų dalių.Pirmoji, tokia, kokią aš norėčiau, kad žmonės užsukę į mano blogą matytų ilgą laiką, o antroji tiesiog bus kaip paaiškinimas visko, kas vyskta :)

Turbūt jums yra tekę girdėti apie vieną ar kitą labdaros projektą, bet ar teko girdėti apie naujai įsikūrusią labdaros parduotuvę "Auksinė širdis"? Prisipažinsiu, man neteko, kol vieną dieną savo pašto dėžutėje neradau laiško nuo Rūtos, kuri kreipėsi į mane labai nedrąsiai, kaip pati rašė, kad kas kartą pasakodama apie tai jaučiasi taip tarsi prašytų išmaldos...Nusprendžiau prisidėti prie šio projekto ne tik materialiu pavidalu, bet ir paskatinti prisidėti kuo daugiau žmonių.
Labdaros parduotuvė "Auksinė širdis", kuri yra įsikūrusi prekybos centre Ozas, atsidarė ne taip ir seniai.Krautuvėlė įsikūrė tik birželio 1-ąją, po to kai A.Čekuolis apsilankė pas prezidentę prašydamas skirti daugiau dėmesio skurstantiems, o ši - neturėjo laiko... Jis ir yra projekto "Mes galime" globėjas.Pagal Lietuvos įstatymus, krautuvėlė negali veikti pilnu tempu kaip pasaulinė charity shop, nes jai draudžiama perpardavinėti dėvėtus rūbus. Todėl A. Čekuolis su komanda sugalvojo kitokį dalyką - jų pirmaisiais aukotojais tapo Lietuvos menininkai. Aukodami savo darbelius jie prašė tik vieno - kad su kiekvienu parduotu jų kūriniu savanoriai pirkėjui įteiktų ir to menininko vizitinę kortelę (dažna iš jų puikuojasi prisegta prie kūrinio). tetos sakė, kad gražiausi stikliniai angelėliai jau dingo, namus rado ir papuošalų kolekcija... Antrą kartą tų pačių žmonių prašyti aukoti - nedrąsu...Kodėl visa tai rašau? Todėl, kad galbūt atsiras daugiau norinčių prisidėti prie šio projekto ir padėti skurstantiems žmonėms.Jeigu norite, galite apie šį projektą daugiau pasiskaityti facebook

Na, ir antroji dalis, kiek kitokia nei pirmoji...
Mano bičiulė Rima sako, kad žmogus savo gyvenime iš esmės ką nors turi pakeisti kas tris metus.Na, bent jau darbą :) Nesu įsitikinus, kad reikėtų periodą apibrėžti tam tikrai skaičiais,bet tikrai gyvenime ateina tokie etapai, kai kažką norisi ir reikia keisti.
Turbūt jau senokai pastebėjot,kad mano įrašuose buvo daug dvejonių ir šiokios tokios baimės, o viso to priežastis yra ta, kad atverčiu naują gyvenimo lapą, kurį reikės pradėt pildyti iš naujo :) Pradėjau mąstyti ir apie tai ar noriu į tą lapą įrašyti ir savo blogą, ypač kai entuziazmo rašymui pastaruoju metu neliko daug ir jaučiu, kad nebe progresuoju ir net nestoviu vietoj,o pradėjau regresuoti, tai galbūt pats laikas atsisveikinti...Žinoma, viso to priežastis gali būti ta, kad dabar gyvenu visai kitokiais rūpesčiais ir gvildenu "problemas", kurios neleidžia mąstyti apie nieką kitą :) Galbūt persikėlus gyventi į naują vietą, mūzos ir vėl neduos miegoti vakarais ir norėsis atsiversti savo blog'ą ir tik rašyti, rašyti ir dar kartą rašyti :) Todėl nesakau viso gero, sakau iki pasimatymo :) "Išeinu" atostogų! Mirkt :) 

Na ir kaip visada derinukas, kaip gi be jo :) Skirtas ilgiems pasivaikščiojimams :)

  • Violetinių atspalvių gėlėtas triko - 10 lt.
  • Barchatiniai šortais su petnešomis ~20 lt.
  • Pilkos pėdkelnės - 10 lt.
  • Juodi su žaliais apvadais batukai - dovana
  • Juoda, per petį permetama rankinė - 5 lt.
  • Vyro laikrodis :)
  • Mokyklinukiškas raudona/pilka dryžuotas švarkas - 1 lt.
  • Sagė - šaukštukas 25 lt
  • Viso: 71 lt.




IMGP3469 copy

IMGP3461 copy

IMGP3468 copy

IMGP3440 copy

IMGP3472 copy

IMGP3463 copy

IMGP3475 copy

IMGP3456 copy

P.S Nuotraukos darytos po 8 val. pasivaikščiojimo kai jau mažiausiai buvo noro galvoti apie pozavimą, o tik norėjosi atsigulti ir ištiesti kojas :D

46 komentarai:

Unknown rašė...

Manau, kad visiems reikia pertraukos, pailsėti nuo kasdienybe tapusių dalykų.. ir jei tuo įprastu, kasdienių dalykėliu tapo ir blogas, kad prisėdus parašyti naują įrašą prisireikia daugybės pastangų, tai geriau atitrūkti nuo to. Gal geriau pagautai įkvėpimo parašyti laišką mylimam vyrui ar gerai draugei.;) Sėkmės ir nuostabių pasikeitimų gyvenime.

P.S. Gal kada aš išdrįsiu pasilabinti su tamsta ir Kauno senamiesčio gatvėje. ;}

mirattes rašė...

Gin, nu ką tu šneki moterie? Nuliūdinai absoliučiai... Pailsėk ir pasižadėk, kad grįši ;) Juk žinai, kad ištikimiausi sekėjai lauks tavęs, bet nepiktnaudžiauk ;) mums irgi gali trukti kantrybė.
Puikus atsisveikinimo derinys, nuostabiai raudonos lūpos ir žavinga šypsena. Tikiuosi po ja slepiasi maloniu problemų gvildenimas, kuriomis galbūt pasidalinsi ir su mumis.
P.S. Bent iš facebook'o nedink ;)

Chérie rašė...

Ne ne, jau tik ne sakyk sudie.. Man irgi taip b8na, kad nieko negaliu rašyti, nes tiesiog esu užsikasusi visokiais darbais ir nekyla net ranka. Bet aš tikiu, kad tu viską sudėliosi į savo vietas, o kai įsivyraus ramybė, tada ir stimulas tęsti ateis, aš tikiu tavimi :**

Anonimiškas rašė...

Duodam tik pailsėti no rašymo - o derinukais prašome pasidalinti ;) Jie man nuskaidrina dieną ir įkvepia! ;)

GinCherry rašė...

Miratess, pasižadėk negaliu, bet tikrai gali būti, kad atsiveikinu ne su visam.Nėra tai momentinis sprendimas, apie tai galvojau jau daug kartų ir galbūt dabar ir yra tas laikas, o gal kaip tik suprasiu, kad negaliu be savo blogo :) O problemos pokolkas malonios :D

Sim, ači tau už palaikymą...Turbūt tu geriausiai žinai ką tai reiškia ir ačiū, kad tiki manimi...

Anonimiškas, et, problema labiau gal net ne tekste, tiesiog pastaruoju metu esu labai nepatenkinta ir nuotraukom, neišgaunu to, ko noriu.Gal kai bus galimybė papildyti foto techniką tai ūpas bus toks, koks buvo blogo rašymo pradžioje ar dar didesnis :) Bet aišku miela žinoti, kad yra žmonių, kuriuos įkvepia mano deriniai :)

Greta Brigita rašė...

nedink, pailsėk ir tada jau grįžk ;]

IoT rašė...

Lauksiu grįžtant. Žinau, kad grįši, nes pasiilgsi šio savo kampelio... O gal norėsi sukurti dar vieną... ;) IKI IKI IKI :)

italiana vera rašė...

Gin, keitimaisi - jie ir liūdina, nes dingsta tai, kas įprasta bei saugu, ir džiugina - nes atsiranda kas nors naujo, nebūtina geresnio už seną. Bet naujo. Kas vėl pamažu tampa įprasta, sena ir miela.
O dėl blogo. Man labai gaila prarasto, senojo, kurį rašiau merihold vardu. Bet priimu, kad taip reikėjo, buvo svarbus gyvenimo etapas, daug gerų įrašų tik sau, daug vyno, ašarų ir smagumo. Dabar - kitoks smagumas. O merihold guli kažkur www platybėse suarchyvuota. Lieka pėdsakai.

mirattes rašė...

Gin, taip ir neišmokiau mano nicko'o rašyti taisyklingai :D

Sigita rašė...

Gaila, kad ketinate dingti ir spręsti problemas malonias (kaip sakėt) ar pailsėti... Pasiilgsiu jūsų įrašų, derinių, apmąstymų.
O šiame derinyje ypatingai gražiai atrodot, turiu omenyje tiek rūbai, tiek jūs pati. Nujaučiu šio švytėjimo šaltinį :)

Eglė rašė...

Sėkmės naujuose atradimuose ir ačiū už kitokį žvilgsnį:]

Anonimiškas rašė...

:(

Gretchen rašė...

Sėkmės ir linkiu kad permainos tik įkvėptų tolimesniai kūrybai ir žinoma lauksiu sugrįžtant ;)

Lina rašė...

Iš tiesų gaila...bet ir aš tikiuosi, kad ne su visam išeini :)...
Labai mėgstu į šį šiltą kampelį užsukti ir tyliai paskaityti tavo mintis, pasigėrėti derinukais....et..gyvenimas nestovi vietoj :)
Ačiū kad rašei, esi mielas žmogus :)
Tikiuosi kad sugrįši ;)
Sėkmės didžiausios ;)

brumbrumai rašė...

bet tai kazkaip liudna :( bet gi viskas i gera, ane?:) bet tai zinok, kad lauksim :) kad ir vieno kokio zodzio :)

Sigita rašė...

Hmmm...Nėra to blogo,kas neišeitų į gerą- ir jei žiūrint iš skaitytojų pozicijos, tas gerumas toks jau nelabai vykęs, bet- kasdien nereiks spausti klavišų,kad užkrautų Tavo blogą, kad patikrinti ar jo nėra...db žinosim- NĖRA ;)
O šiaip, jei rimtai, lauksim...;)

Anonimiškas rašė...

Neeeee..... Vos neapsiverkiau... Rimtai, Tavo blogas man vos ne kasdieninis ritualas, toks mielas ir savas tapo... Na, bet jei taip jautiesi, turbūt taip reikia, tikiuosi, kad sugrįši pailsėjusi ir su įkvėpimu:) Galų gale, dalykai mieliausi tada, kai juos darai su ilgesiu ir šiluma, o ne per prievartą.. Labai labai pasiilgsiu:)

Milda rašė...

Gin, o kokiu fotoparatu fotografuoji? Veidrodiniu?

juste rašė...

Et, kaip gaila... Tikiuosi, sugrįši :)
Sėkmės verčiant naują lapą!

Veronika rašė...

Nuotraukos , tiksliau vietos, kuriose esate,šįkart atvėrė asmeniškumus... Krantinė, dokai, kateriai, laivai,šaltas, gaivus vėjas, retai saulėtas vakaras mieste, kuriame ir kuriam liko amžinas Ilgesys...viskas taip pažįstama ir viskas taip pasiilgta, nes namai ir tikras gyvenimas ten , kur mylimas žmogus...Gražių Jums įspūdžių ir vienovės, kurią atneša sielos ramybė :)
Veronika A.

GinCherry rašė...

Airina, tikrai gali ir taip būti :) Man šis blogas buvo savotiškas dienoraštis tai teks arba pradėti rašyti popierinį, arba vėl grįžti čia :)

Italiana, viską ištrynėt? Tada tikrai turėtų būti labai gaila...Ir labai gražiai parašėt apie pasikeitimus,nes tikrai nežinau ar jie bus į gerą, bet tikiuosi :)

Mirattes, tiesą sakant aš niekad net neatkreipiau dėmesio,kad rašau blogai, buvau įsitikinus, kad rašau taip, kaip reikia :D Dabar manau jau nedarysiu klaidos :D

Brumbrumai, aš tikiuosi, kad į gerą :)

Žiupsnelis druskos - taip, veidrodiniu.Pentax K10D pas mane.Žinoma, gal ir to nusimanymo ir noro per mažai, ypač kai fotografuoju ne pati,bet kitinis objektyvas manęs tikrai netenkina, o kito objektyvo įsigijimas prioritetų sąraše ne pirmoj vietoj.

Veronika, tikrai taip, gyvenimas ir namai tikrai yra ten, kur artimas žmogus...

Visiems kitiems labai ačiū už gražius palinkėjimus ir gražius žodžius.Miela žinoti, kad nusprendus sugrįžti būsiu dar čia laukiama :)

Ieva rašė...

Tavo blog'as vienas iš mano mėgstamiausių, todėl labai labai gaila, kad palieki jį... Nuotraukos ir Tu pati kaip visada žavinga:)

Vigilija rašė...

Gin, nuostabioji, sėkmės didžiausios visuose tavo gyvenimo vingiuose ;) Laikykis. O aš lauksiu grįžtant.

Milda rašė...

Gin, man atrodo tau reikia su F paeksperimentuoti šiek tiek. Iš šviesą pasireguliuotum, ir depth of field (nzn kaip lietuviškai) paderintum pagal savo norus. Žinok, aš irgi labai didelė tinginė kas liečia foto - turiu visko, ko reikia, kad padoriai išmokt, bet kažkaip nesusiimu ir viskas. Sekmės :)

Saulė rašė...

Ech gaila, pasiilgsiu, lauksiu sugįžtant. Bet turbūt dabar galiu pasakyti tai, apie ką ankščiau nepagalvojau: AČIŪ!

GinCherry rašė...

Ievos pievos ir Vigilija, labai jums dėkui :*

Žiupsneli druskos, tame ir esmė, kad neįmanoma paeksperimentuot su diafragma, nes mano objektyvas tamsus, mažiausia diafragmos reikšmė 3,5.Bandžiau aš vsiką, bet neišgaunu to, ko noriu :) Ir dar tas,kad mano vyriškis labai nepakantus kas liečia fotografavimą ir nori kuo greičiau nusikratyt paėmęs fotoaparatą į rankas,o ir iš manęs nekoks modelis tai toks ir rezultatas :)

Saule, tikrai nėra už ką, man ir pačiai labai malonu buvo, daug puikių dalykų mano gyvenime nutiko blogo dėka ir sutikau nustabių žmonių :)

Milda rašė...

Man rodos turėtų pilnai užtekti tų 3.5.. Bet tai aišku - fotografui kantrybė būtina, gal užtat ir nušoka fokusas kartais.. Išvada viena - reikia trikojo :))

Gincherry rašė...

Tikrai neužtenka :) Dėl tokios diafragmos pavyzdžiui neįmanona išgauti gražiai sulieto antro plano ir pan.Trikojį aš turiu ir seniai jau :) Įsigijau dar kai šito fotoaparato neturėjau, bet su trikoju nebent miške fotografuotis :D Na žodžiu, neesmė :)

Minerva rašė...

Sužinojusi, kad išvyksti, nuoširdžiai nuliūdau, bet pamačiusi tavo foto iš ūkanotojo Albiono ir tavo akių švytėjimą pagalvojau, kad išties gyventi reikia ten, kur širdis - juk gyvename vieną kartą ir gyventi reikia laimingai!

Tegul tau sekasi nuogų-kojų-bet-kokiu-oru šalį prisijaukinant ir priverčiant tave įsimylėti! :)

Anonimiškas rašė...

Oh tiek prirasiau ir dingo viskas....
Lauksiu gryztant:) sekmes

puasa rašė...

you're so beautiful!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Artesania rašė...

žiūrėjau žiūrėjau ir prisiminiau :) gal tuos šortukus išsimainei arba pirkai MD? :) labai matyti,man rods aš ir jų norėjau, bet kaip tik panelė paminėjo, kad jie rezervuoti. Jei tai tu, tai ochhh. ;DDD

jozefina rašė...

Grazi sortai!!!

http://jozefinafashion.blogspot.com/

Anonimiškas rašė...

pasiilgau...

_sala_

Unknown rašė...

love the pictures and great outfits xxx

u-ka rašė...

prisidedu prie visų kitų, laukiančių sugrįžtant :]]
ir linkiu, kad Mūza sugrįžtų ir įkvėptų kūrybai :]

Anonimiškas rašė...

Kada grįšite, Gincherry? Pasiilgom jūsų įrašų labai!!!

martienn rašė...

i like ur blog ! :)
is fantastic ! :D
i very like ur notes !
more more !!


if you want follow me and write comment :**

Margarita rašė...

Peržiūrėjau visą Jūsų blogą ir kilo mintis, jog Jūs esate tokia įdomi asnemybė, jog jūsų blogo vis maža. Noris skaityti ir vartyti puslapius toliau, nes nežinau kas laukia naujuose :)

GinCherry rašė...

Aušra,tavo komentaras kažkodėl buvo pasislėpęs prie spam'o, tai kol suradau :) Tu labai puikiai supratai, ką aš norėjau parašyti.Ačiū už supratingumą :)

Minerva, tikrai, namai yra ten kur širdis :)

Notanotherfashionblog, tikiuosi nieko blogo :D O šiaip jau žinai,kad sugrįžimo tikimybės neatmetu :)

Beatrix - thank you :) Blush

Artesania, taip taip, čia tie patys šortai :D

Jozefina - dėkui :)

Sala - miela žinoti,kad kažkas pasiilgsta...

Kirstyb- thank you...

UGne - nedėkosiu už palinkėjimus, bet tikiuosi,kad taip ir bus :)

Anonimiškas, jau pradėjau svarstyti apie tai :) Ir pati pasiilgau čia besilankančių žmonių ir šitos erdvės...

Martienna :)

Margarita, oi, dėkui už tokį komplimentą :) Miela žinoti,kad kažkam norisi skaityti :)

Saulė rašė...

Galbūt sulauksim Kalėdų stebuklo?

Feline (Rocco) rašė...

GinCherry, sugriiiizk, ziauriai truksta taves blog'u pasaulyje :))

GinCherry rašė...

Saule, per kaledas visada vyksta stebuklai, vienokie ar kitokie :) O jei apie bloga tai ne, nors ash ir pati labai norejau sugrizti pries kaledas, bet nesigaus...

Feline, igyvendinsiu savo svajone ir sugrisiu :)

GinCherry rašė...

P.S bet siaip miela labai zinoti,kad pasiilgstat...ash irgi jusu pasiilgstu :)

AirGirl rašė...

Ech :)

Anonimiškas rašė...

As tave nominuoju i geriausius blogus:) nezinau, kas cia per akcija, bet tu man viena geriausiu -
http://notanotherfasionblog.wordpress.com/2011/01/16/stylish-blog-awards/ gal bus proga gryzt bent vienam irasui:)