2011 m. sausio 19 d., trečiadienis

Proximity

Taip.Nuo ko pradėti? Ir kaip sunku bus vėl įsivažiuoti...

Prisipažinsiu,kad pirmasis įrašas turėjo būti visai ne apie tai, bet po ilgo laiko, pagaliau gulėdama savo jaukiame kambaryje, šiltoje lovoje [kad Jūs žinotumėt, koks geras jausmas aplanko. Gal skamba keistai, bet per šalčius mūsų kambarys buvo pavirtęs į amžino įšalo karalystę ir mes čia būdavom tik būtiniausiais atvejais: miegojom, rengiamės, dažėmės. Tiesa, paskutinis taikomas tik man :)] ir neturėdama ką veikti, mintimis nuklydau ten, kur nederėjo [gan keista,kad neturėdama ką veikti aš arba mąstau arba svajoju.Ir vienu ir kitu atveju - prisidarau papildomų problemų :)].Taigi, grįžtu prie esmės.

Vieną vakarą aš labai netikėtai pradėjau mąstyti apie vieno sau labai artimo žmogaus gyvenimą. Pažvelgiau visai kito žmogaus akimis. Naujai. Ir sutrikau...Pasidarė gėda, supykau ant savęs ir tada nusprendžiau, kad visgi į artimus žmones/draugus reikia ir žiūrėti kaip į draugus, nenagrinėjant jų asmeninio gyvenimo peripetijų ir kodėl jie tam tikrose situacijose elgiasi vienaip ar kitaip...Ypač jei tai nesusiję su mumis ir bendravimui neturi jokios įtakos...

Visada maniau, kad artimiausiems žmonėms mes keliame daug didesnius reikalavimus nei bičiuliams, pažįstamiems. Norime ir tikimės iš jų daug daugiau. Bet tai turbūt galioja ne visomis gyvenimo situacijomis. Visgi supratau, kad į artimus žmones mes žiūrime kur kas atlaidžiau. Daug ką jiems atleidžiam, pamirštam, žiūrim pro pirštus ar galų gale - nepastebim tam tikrų niuansų. Ar tai būdinga tik man ar ir kitiems žmonėms?
Niekada per daug nesigilinu į mylimiausių žmonių asmeninį gyvenimą ir vertinau visai kitus dalykus ir kai vieną vakarą netikėtai pažiūrėjau iš šalies, supratau, kad tai buvo didžiausia mano klaida, padaryta pastaruoju metu...Pasižadėjau sau tokios klaidos daugiau nedaryti ir į savo gyvenimo vadovėlį įsirašiau dar vieną išmoktą pamoką...

P.S Ir aš tikiu [tiksliau žinau], kad mano artimiausieji ir mylimiausieji yra tokie ypatingi, nuostabūs ir protingi žmonės, kad tikrai nesiims mąstyt ką aš čia turėjau omenyje :) Ar ne taip? :)

**********************************************************************************O dabar apie kitus dalykus :)

Aš vis dar tikrinu savo paštą [nors laiškus jau gaunu retai] :) Todėl pamačius lietuvišką vardą ir pavardę/slayvardį, visada susidomiu :) [Ir man patinka gauti laiškus.Ypač tikrus.]. 
Taigi, savo pašto dėžutėje radau laišką nuo Karinos, kuriame ji man iškilmingai [gerai, meluoju :)] pranešė,kad skiria man 'Stylish blog award' :) Ir tik vakar vakare, gulėdama lovoj, vyrui liūdnai postringavau,kad buvau visai pamiršta savo 'kolegų', o šiandien ryte mane prisiminė net dviejų, mylimiausių blogų autorės - Valikabu ir Austėja beigi, man nematyto, bet mielai peržiūrėto blogo autorė - Lina. Dabar aš turiu padaryti štai ką: paskelbti apie šį apdovanojimą savo bloge [checked], parašyti 7 dalykus apie save ir siųsti šį apdovanojimą toliau :)

  • Mano mylimiausias patiekalas - viskas, kas saldu :) Bet paaaatys mylimiausi saldumynai - marcipanai, morengai/oriniai pyragaičiai, džiovintos slyvos šokolade ir šiaip viskas slyvų skonio, beigi kondensuotas pienas :)
  • Man labai svarbu namai/aplinka/namų jaukumas. Turbūt šie dalykai svarbesni už daug ką ir teikia man be galo daug džiaugsmo [daug daugiau nei visokie moteriški niekučiai: rūbai, batai, aksesuarai ir etc.].Aš galiu paskutinius pensus išleisti pirkdama kažką namams + prie to paties - aš labai mėgstu žiūrėti į žmonių langus ir matyti kaip jie gyvena. Visada mintyse 'nupaišau' trumpą charakteristiką ir pagalvoju ar norėčiau aš ten gyventi :) Nemėgstu minimalistinių interjerų, nes jie nieko nepasako apie gyvenančius žmones :)
  • Aš jaučiu nepaaiškinamą silpnybę įvairiom dėžutėm :D Mano vyras juokais sako: 'tiek daug dėžučių ir visos gražios' :D Bet tai tikra tiesa! Omenyje neturiu papuošalų dėžučių, nes man tinka ir patinka ir kartoninės dėžės nuo batų, kurios būna apklijuojamos kokiu nors popieriumi :) Ypatinga trauka - metalinėms saldainių/sausainių dėžutėms [ypač senoms] ir apvalioms dėžutėms :) Šiuo metu savo kambaryje suskaičiuoju 29 dėžutes ir tai tikrai ne pabaiga :D Turbūt jei galėčiau, tai visą savo gyvenimą sudėčiau į dęžutes [nors panašiai ir yra] :)
  • Aš visiškai nesidomiu muzika. Ilgą laiką apskritai sakiau, kad man muzika nereikalinga. Dabar nuomonę pakeičiau, nes su muzika esu beveik visada, BET aš visiškai neieškau ir neatrandu man nežinomų atlikėjų, todėl turiu tik kelis, kurių klausau nuolat pvz mano ausinuke nuo Kalėdų groja pakartotinai ta pati daina :) Muziką atrandu tik tada, jei kažkas rekomenduoja, nes pati paprastai niekad nieko neatsimenu :) Ir labai gaila,kad dėl limituoto interneto, nebegaliu klausytis 20tųjų -30tųjų metų radijo :(
  • Aš esu labai emocionali ir nepastovi. Verkiu labai labai labai dažnai ir dėl visko. Dažnai net pati savęs nesuprantu kai pvz.sugebu apsiverkti per filmą apie palaikymo komandos šokėjas, kai jos daro kokį nors wow triuką :D
  • Estetė iki kaulų smegenų. Man pirma daiktas turi būti gražus, o tik paskui praktiškas :)
  • Mėgstu daiktus naudoti ne pagal paskirtį [Taip mano papuošalai atsiranda torto padėkle,kremai - senoje arbatos dėžutėje,o cukrus supiltas į inda su užrašu 'kava'] :)
O savo apdovanojimus skiriu šiems blogams [nors ir negalima duoti tiems, iš ko gavau, bet jau buvau numačius tada, kai apdovanojimą gavau iš Karinos tai parašysiu :)]



P.S priežastis, kodėl skyriau šiems blogams, surašysiu kitame įraše, nes labai noriu [nors ir pavėluotai], sudalyvauti blogų reklamos savaitėj :) Geriau vėliau nei niekada! :)

Na, ir derinys :) Skirtas pasivaikščiojimams :)


  • raudona beretė - rankų darbo [MD];
  • raudona palaidinė su tamsiai mėlynais taškiukais - second hand;
  • pilkas cardigan - mark and spencer [trifted];
  • pilkas, kašmyrinis esprit sijonas - trifted;
  • juodas pintas diržas - second hand;
  • mėlyni verstos odos batukai - clarks;
  • juodo pėdkelnės - primark;
  • pakabukas UO - dovana.


IMGP3984
IMGP3968 copy
IMGP3974
IMGP3978 copy
IMGP3963 copy
IMGP3977
IMGP3981 copy
IMGP3980

P.S Kainų neberašysiu, nes esant valiutos skirtumui tai praranda visą prasmę :)





52 komentarai:

Aleksandra rašė...

labai dziugu, kad sugrizai su savo blogais :}
o perskaicius dosje apie save, daug atradau panasumu i save :} keista net truputi :}

Anonimiškas rašė...

pirma mintis pamacius foto: ar nesalta?:) aisku, estetike but gerai, bet juk reiketu ir sveikata pasirupint?:)

p.s. man patinka Tavo atvirumas :)

Vigilija rašė...

Aaa, fainuole, grįžai :)) Aš vis dar refleksyviai tikrindama visus blogus peržiūrėdavau ir tavąjį. Pagaliau buvau maloniai nustebinta. Graži, besišypsanti - džiugu!
Batukų spalva superinė. Gal jie dar pilnapadžiai? Gaila, niekur kulno nesimato.
P.S aš taip pat dievinu marcipanus ir žliumbiu reikia-nereikia ;D

Anonimiškas rašė...

Nuostabus derinys! Nei pridėsi, nei atimsi :]]
Labai labai patinka :]

Gretchen rašė...

woo-hooo, welcome back ;)smagu

GinCherry rašė...

Aleksandra,kad visi žmonės turi vienokių ar kitokių panašumų, o gal čia tiesiog veikia tas, kad visgi 'bendravimui' renkamės panašius į save :)

Anonimiškas, kad pas mus jau beveik pavasaris :) Aš vakar puse dienos palikau langą kambaryje atidaryta,o dienomis jau kartais būna plius 12 :) Tiesa, dabar vėl po truputį atšala, bet ne, nespėjau sušalti :)

Vigilija, kaip miela žinot,kad kažkas iš įpročio dar atsidarydavo :) O batukai tai ne, su kulniuku, va tokie http://assets.clarksmcr.com/products/2/0/3/20341132_A_p.jpg
Jie yra victorian inspired :) Ir kai gerai,kad ne aš viena tokia žliumbikė :D

Autare rašė...

Pagaliau :D
Kaip nudžiugau pamačius, kad yra naujas tavo įrašas :)
Ir apranga kokia graži :) Žinai, jei gyvenčiau netoli tavęs, šių batų netektum :)

Artesania rašė...

Mieloji, Gin :) Kaip smagu ir vėl skaityti tavo blogą :)
Nerealiai esu patenkinta,kad nusprendei grįžti, nes tavęs iš tiesų labai trūko :) Ačiū, kad nepabūgai :)))
Apie mylimu sžmones... Hm.. Na taip,juk iš pradžių tau žmogutis būna tik pažįstamas, tuomet dar jį tyrinėji, bandai pažinti. Po kiek laiko bendramintis, tad tampa ir draugu. Atrandi kažką bendro, pažįstamo,o gal ir ne, bet juk neatsisakome kartais ir pasiginčyti :) Dar kažkiek to laiko praėjus supranti,kad be jo/jos neįsivaizduoji savęs. Kažkoks priežodis ir patvari nuomonė, žvilgsnis ar tiesiog savitas būdas, išvaizda, skonis ir t.t. Tai pasidaro taip miela širdžiai, jog tas žmogutis tampa iš tiesų artimas. Tuomet, kažkodėl gi, imi nepastebėti tų niuansų ar "klaidelių". Galbūt todėl,kad tikrai juos mylime? Pritariu tau, kad taip nutinka ne tau vienai, to pavyzdys aš pati :)
Labai nuoširdžiai sveikinu laimėjus, ar pelnius, tą apdovanojimą :) Šaunuolė :)
Labai lauksiu kito tavo įrašo. Pasiilgau tų popiečių, kai rankose puodelis arbatos, akiniai ant nosies, o akys įsmeigtos į tavo blogą. Tiesiog kramsnoja tavo mintis ir tavo derinukus :)
Myliu šį! Nuostabus ir subtilus :) Išgražėjai, mergyt :) o gal tiesiog ilgai tavęs nemačiau čia? o dėl kainų - anoks čia reikalas, svarbu ne vertė, o tai,ką rūbelis suteikia :)
Su meile, Artesania <3

alinoolis rašė...

Kaip šaunu, kad vėl pradėjote blog'inti, nes atradau jūsų blog'ą būtent tada, kada išėjoti "atostogų".
Šiaip nekomentuočiau - nes nei atimsi, nei pridėsi. Atrodote nuostabiai, ir labai malonu skaityti jūsų post'ą - bet turiu klausimą: kuo skiriasi second-hand nuo trifted? Kažkodėl visada galvojau, kad tai maždaug tas pats...

datflamie rašė...

Ačiū!
Net sunku buvo patikėt, kai pamačiau naują įrašą tai va jau 20 min išsišiepus sėdžiu. :D
Džiugu, kad grįžot.
Be to voverės pakabukas toks nuostabus! Man, kaip voverei iš prigimties, tokie patinka :D

GinCherry rašė...

Anonimiškas - dėkui :)

Gretchen, malonu,kad užsukai :)

Dieter - džiaugiuosi,kad negyveni netoli manęs ir tikiuosi,kad mano kaimynai manęs neseka :D Malonu žinoti,kad pasiilgot :)

Artesania, taip, tu teisi, turbūt tame ir yra visa paslaptis :)Ir aš manau,kad nepastebim tam tikrų dalykų todėl,kad tie žmonės yra mums labai artimi ir tiesiog nekyla jokių klausimų, kas, kai ir kodėl :)
Dėkui, dėl išgražėjus :) Čia turbūt tikrai dėl to,kad pasiilgai, nes pati tokia toli gražu nesijaučiu :) Angliškas gyvenimo būdas man ne į naudą :D

Alinoolis, galėsi dabar ir naujus įrašus paskaityt :) Tikiuosi,kad neužmesiu vėl :)
O šitą klausimą taip ir maniau,kad kas užduos :) Iš tiesų net nežinau ar galima taip skirstyt, nes aš anksčiau ir pati nesuprasdavau to skirtumo, bet tiesiog čia nėra second hand'ų, čia yra tik charity [labdaros] parduotuvės. Taigi tai, kas pirkta dar Lietuvoje, rubūkuose tai second hand, o kas pirkta jau čia, labdaros parduotuvėj, tas trifted :)

GinCherry rašė...

Flamie, savo šypsena ir man šypsena sukėlei :) O pakabukas man irgi superinis, būtent dėl tos pačios priežasties :D

Asta rašė...

Sveikinu sugrįžus! Ir linkiu kuo mažiau tokių pertraukų, o jei ir reiktų, tai kuo trumpesnių :) ir prisidedu prie pagyrų batams :)

Greta Brigita rašė...

Labai smagu, kad sugrįžai. Ką veiki UK, jei ne paslaptis?
Puikiai atrodai :)

Dina rašė...

Kaip tavęs pasiilgti spėjau - net stabtelėjau pasitikrinti skaitytuvėj, ar nemeluoja akys :)

Jovita rašė...

Gin, kaip džiugu, kad grįžai! Atsidariau savo blogo paskyrą ir sekamų blogų sąrašėlyje akies kraštu užmačiusi tavo nuotrauką pirma nepatikėjau :) O aš nemėgstu marcipanų, bet užtat mėgstu dėžutes (niekad neišmetu bent kiek gražiai atrodančių dėžučių, visą gyvenimą susidėčiau!), ir irgi nesidomiu muzika, ir esu verksnė (nors pastaraisiais metais gal mažiau), ir batai tobuli, ir forma, ir spalva, ir medžiaga, ir voverė irgi! Vat.

Ir, žinoma, ačiū už apdovanojimą, labai labai :)

Inga rašė...

Puiku puikiausiai kad grįžai:) Tikiuosi įsivažiavimas nebus sunkus. Paskatinimai dideliausi!
Atrodai nuostabiai, nuotraukos nuostabios.Viskas kaip ir anksčiau.Ahhh =)

Unknown rašė...

Sveika sugrįžus. ;} Malonu buvo rasti naują įrašą. :) Reikėtų ir man imti gerą pavyzdį iš tamstos ir metų nerašymo proga vėl pradėti rašyti.

Egle rašė...

Žinai, net ant dūšios lengviau pasidarė, kai pamačiau Tavo įrašą. Gera, kad grįžai. Gera, kad viskas dėliojasi atgal į teisingas lentynėles ;)

Greta rašė...

Kaip smagu vėl matyti naują įrašą Tavo bloge!!:) beje, labai žaviai atrodei :)

Anonimiškas rašė...

O, Gin!!! Tavo bloga tikrinau nuolat ir ikyriai, nes tikejau, kad grisi. Ir grizai!!! Neisivaizduoji, kaip mane tai nudziugino, net kazkokio ikvepimo ir optimizmo atsirado, kad viskas bus gerai! ir bus tikrai!

O del tavo dosje - kai kurios vietos absoliuciai atitinka ir mane :) Pvz baisiai megstu spokstoti i zmoniu langus ir juokauju, kad kada nors mane uz tai neapsikente zmones apmetys akmenimis :D

Buk!!!

Ieva Kurash rašė...

Pagaliau! :) labai dziaugiuosi tavo sugryzimu ir manau, kad ne viena as cia tokia :) Apdovanojimo esi tikrai verta, nors kuri laika ir nerasiai... Labai graziai atrodai, nuostabus batukai ir nerealus kaklo pakabutis.

eM!
http://mstyleideas.blogspot.com/

Akvilina rašė...

Kaip džiaugiuosi, kad grįžai!!!!!!!!
Malonumas ir skaityt ir žiūrėt!! :)
Ir aš verkiu per filmus. Dėl visko. Verkiu Aleksoto turguj į vargšas senutes žiūrėdama.... :)

Akvilina rašė...

Ir labai ačiū už apdovanojimą!!!!

Tsu~ rašė...

Pagaliau!!! vis sen ten tamstos komentarus matydavau ir tikejausi, kad blogo trauka kazkada nugales ;) Sveika pargrizus!

Anonimiškas rašė...

Aciu:) Labai smagu, kad gryzai ir kaip visada graziai apsirengus:) ir voveryte ir gile ir grybas, labai patinka:) Zodziu nice to see you:)

Bantik rašė...

Ačiū labai už apdovanojimą:> tiek daug netikėto dėmesio susilaukiau!

Supergirl rašė...

Sveika sugrizusi, Gin!!!
As taip laukiau, kada vel pradesi rasyt:) Tikiuosi daznu irasu:)
Ps.:
Zinok su dezutem tokia pati istorija, kaip ir tau:) Visas gyvenimas dezutese sudeliotas;DDD

Laurute rašė...

Na ir aš prisidėsiu prie nudžiugusių žmonių būrio. Labai gera perskaityti naują tavo įrašą. Ir derinukas puikus. :)

Rosita rašė...

smagu, kad grįžai :)

mirattes rašė...

Gin, you made my day! Labai apsidziaugiau, kad sugrizai!!!Siltas, mielas irasas, kuriu tikrai jau truko. Tikiuosi pasirodysi, kad ir nereguliariai bet daznai. Derinys labai patinka - ypatingai del oro salygu. Pavydziu, kad nereikia salti ant ledo ir gali rinktis rudeniskai smagius rubus. BATAI PERFECT ir spalva, ir raisteliai.

Anonimiškas rašė...

Skiriu šiam tinklaraščiui stilingojo blog'o vardą ;)

http://www.skanuirsveika.lt/2011/01/stylish-blogger-award.html

AurėjaFėja rašė...

labai mielas derinukas! Smagu, kad sugrįžai. Jau pasigedau tavo mielų žinučių. :)

http://aurejafeja-perpetuo.blogspot.com/

RagaNaite rašė...

Sakiau, kad grįši!!! :)

Anonimiškas rašė...

Aaaaaaaa, pagaliau įrašas!!!!!!!!:)))))))) Laukiau šimtą metų, vis tylutėliai patikrindavau blogą, ar tik nėra, ir šiandien kone šūktelėjau iš džiaugsmo:)
O derinukas tobulas!

Reda rašė...

Sveika sugrizusi!!!!!

Eva rašė...

velniai rautų, moterie, buvau velniškai pasiilgus Tavo įrašų... vis tikrinau ir tikrinau, tikrinau ir tikrinau ir PAGALIAU suradau...
ir įrašas sukėlė tiek daug šiltų emocijų.. dėl metalinių saldainių dėžučių (nostalgiškas Quality Street), dėl emocingumo ir jautrumo, dėl grožio ir tik paskui praktiškumo... buvau pasiilgusi šitų ilgų Tavo minčių, kurios leidžia bent 10min atitrūkti nuo dienos darbų :))
ačiū, kad esi, Gin.
(piktoji ir kojinių prie aukštakulnių basučių žiemą nesuprantanti Almost :D )

Saulė rašė...

O kad žinotum, kokia šypsena nušvietė veidą atidarius Tavo blogą ir pamačius naują antraštę! Vėliau susigraudinau net - tikrai. O nuotraukos: batai, pakabukas, šypsena, spinduliai, plytos fone - viskas nuostabu!

Anonimiškas rašė...

na tai sveika sugrįžusi keliautoja :D bet tai koks įstabus mokėjimas viską derinti taip gražiai...
(visada galvojau, kad rašosi thrifted, o dabar žiūriu, kad ir trifted ir thrifted - tas pats)

GinCherry rašė...

Asta - dėkui :) Pasistengsiu, kad pertraukų būtų kuo mažiau,bet su mano neastovumu tai visko gali būti :)

Sophisticated - merci :) O UK tiesiog gyvenu :) Jei klausi apie tai, ką dirbu tai nothing special :) Dirbu mažam viešbutėlyje [šeimos verslas, taigi ten dirba tik patys šeimos nariai ir seni draugai/pažįstami ir per kažkokią stebuklą - aš] :)

Dina - galvojai,kad akys suklaidino? :)

Marginalijos, smagu,kad nustebinau :D Aš tavo sąraše irgi radau panašumų [telfoniniai pokalbiai, pomidorai ir nesidomėjimas mada] :) Ir batai nosį riečia :) O už apdovanojimą nėr ko dėkot, patinka man tavo blogas labai :)

Inga, aš ir tikiuosi :) Dėkui ;)

Aušra - oho, taip ilgai nerašei? Kodėl? Žinoma pradėk vėl ;)

Egle, man labai malonu tai 'girdėti' iš tavęs :) Kodėl būtent iš tavęs? Nes tave laikau dar viena perfekcioniste,o išgirsti gerą žodį iš tokio žmogaus - visada malonu :)

Morningcoffe - dėkui :)

Anonimiškas, ojei, kaip smagu,kad įkvėpiau optimizmo, o kad viskas bus gerai, tai net nereikia abejoti :) Dėl langų - aš irgi kartais tai juokauju :) O čia žmonės gyvena be užuolaidų, tai jau mane vyras kartais tramdo - na nežiūrėk tu taip :D

Em - merci :)

Toks visoks, prisipažinsiu,kad man gera žinoti,kad ne aš viena tokia verksnė, nes kažkaip mano aplinkoj nėra daugiau tokių žmonių, tai aš kartais pradedu bodėtis savo perdėto jautrumo...

Tsu - nuojauta neapgavo :)

Austėja - aš ir taip, ir kitai galvojau, apie kokį tu čia grybą šneki :D Turbūt apie tą pačią gilę :)

Bantik, nėr už ką :) JUk netikėtas dėmesys - pats maloniausias :)

Supergirl, dažnų nepažadu [nes dažnų beveik niekad ir nebuvo :D], bet pasistengsiu nedingti :) Reikia įsteigti dėžučių maniakių asociaciją ir keistis dėžutėm :D

Laurute, rosita - malonu :)

Mirattes, žinok oro nėra ko pavydėt, nes dėl drėgmės čia šaltis jaučiamas kur kas labiau nei Lietuvoje :) Arba jau tiesiog pripratau, bet aišku,kad nėra sniego [tiksliau buvo per šventes], tai man laaabai patinka :) Keista,kad aš gimus žiemą, bet sniego nemėgstu :)

Ugne - dar kartą padėkosiu :)

Aurėja fėja - miela žinoti :)

Raganaite, tai turbūt neveltui toks nikas :D

Anonimiškas - kaip įdomu skaityti,kad žmonės tikrindavo blogą ir tada, kai nesitikėjo,kad rašysiu :) dėkui :)

Reda - dėkui už priėmimą :)

Almost - prajuokinai :D Džiaugiuosi,kad mano blogas yra tarsi užsimiršimo oazė, nes kartais aš ir pati panirstu kur nors tai,kad nepastebiu kaip laikas prabėga :)

Saule, ojei :) Bet aišku labai džiugu,kad kelias geras emocijas.

Lapai - ne be tavo pagalbos :) O dėl žodžio, tai aš irgi buvau įsitikinus,kad rašosi thrifted, tai teko googlinti :D Nežinau dar ir dabar, ar abu variantai teisingi :)

Ir dar kartą jums visiems dėkui, kad neužmiršot, kad laukėt...

Žydrė rašė...

nustebino :) pagaliau, nes buvau ipratusi pirmiausiai isijungti si bloga o poto visus kitus, bet tiek laiko nebuvo iraso tai vis retejo ir retejo cia uzsukimas :) derinys kaip visada nuostabus,
ak ta melyna ir raudona, kodel man taip patinka tos dvi spalvos kai jos kartu :)

Unknown rašė...

Nerašymui buvo daug priežasčių: daug asmeniškų, daug nuotaikos nebuvimo, galvojimų apie tai ką tam dienoraštį rašyti, kad jis kitiems būtų įdomus, o pastarieji mėnesiai paskirti karoliukų lipdymui/dažymui/apnėrimui etc. Bet gimtadienio proga ne tik planuoju atnaujinti dienoraštį, bet ir savo papuošalus skaitantiems dovanoti. :D (čia tokia mini reklama gavosi... šypt)

sonatta rašė...

buvau maloniai nustebinta!
ačiū už apdovanojimą ir džiugu matyt grįžus į blogą;)

jiu rašė...

kažkada skridau kartu su Tavimi iš Kauno į Bristolį. Tu net oro uostuose atrodai be galo elegantiškai! džiaugiuos, jog grįžai prie blogo. :)

ag rašė...

Hehe, nu pagaliau PAGALIAU :)
Man visada prieš tamstą gėda dėl savo nestetiškumo. Ir šiaip jaučiuos kaip nerangus dramblys šalia gazelės :D Bet gi mes visokie būnam ir visokių reikia, ane ? ane? :)
---
mintys kilusios po įrašo.

GinCherry rašė...

Žydre, miela žinoti,kad vis užsukdavai ir smagu,kad nustebinau [nors tą sakiau jau ne vienam :)]

Sonatta, nėr už ką ;)

Aušra, viskas aišku :) Lauksim naujų įrašų ;)

Jiu, koks mažas tas pasaulis :) Į Bristolį esu skridus tik du kartus ir tai kažkas mane matė :) O pati gal gyveni Bristolyje? Beje, dėkui :)

Agne, na jau :D KOkia keista savijauta...Aš visai nesijaučiu grakšti ar elegantiška, kaip tik dažnai tokia truputį išsiblaškius, nerangi ir biški berniukiška :D Bet gal čia tik mano vidinė savijauta :D O tau tikrai nėra dėl ko gėdytis ar jaustis nesmagiai :)

Lady rašė...

Oh, as kaip visi atbuli gyvunai (aka veziai) viska atrandau is kito galo. Taigi, aciu uz apdovanojima, labai miela, kad mano pastangas priimamos ir palaikomos:)))

Anonimiškas rašė...

O jau betų gražumas, o pakabuko dailumas... :) Baltai pavydžiu.
Beje, turiu panašų odinį diržą į šį :)

Ir labai džiaugiuosi, kad vėl sugrįžai į blogą. Tik šiandien užmačiau :)

Vaida

GinCherry rašė...

Lady, tikai tikrai nėra už ką, tu jo tikrai labai verta :)

Vaida, kad turbūt visi pinti diržai panašūs :) Ir dėkui ;)

Unknown rašė...

Cute skirt.

Anonimiškas rašė...

Tas pakabukas tooooks nerealus! ;o Ar dar įmanoma kažkur tokį įsigyti?

GinCherry rašė...

Oi, neįsivaizduoju :) Gal ebay nebent būtų, nes urban outfitters tai nebėra jau :)