2012 m. kovo 4 d., sekmadienis

Weakness

First of all I want to apologise my international readers cause this post and give-away will be just for those who speak Lithuanian. The reason in simple - for  give-away is a book which is written in Lithuanian language but I promise a give-away for everyone :) 


**********************************************************************************  Užmerkiu akis.Suspaudžiu vokus taip stipriai kaip tik įmanomą ir greitai išpyškinu: 'aš myliu gražius daiktus'. Skruostai nurausta. Jaučiuosi lyg klausykloj išpažindama nuodėmes. Kaip sunku tai buvo padaryti. Pripažinti net sau pačiai. Žodžiai išskriejo taip greitai,kad net pati nepajutau, bet paskui sekė palengvėjimas. Ilgą laiką galvojau, kad džiaugtis daiktais per daug tuščia. Mano žmogus puikiai žino kaip aš myliu gražius daiktus ir kaip kartais nerimauju, kad turiu  visko tiesiog per daug. Jis mane nuramina pasakydamas, kad aš ne šiaip kaupikė, o estetė, todėl man negresia namie turėti 5 neveikiančius televizorius ar tris šaldytuvus [bet šis gražus apibrėžimas netrukdo man namie turėti kelis pikniko krepšius ar 12 vyno taurių] :) Kai daiktų per daug ir jie mėtosi bet kaip ir bet kur - pradedu daryti tvarką. Dėlioju, perdėlioju, dovanoju, išmetu. Atsitraukiu. Žiūriu. Vėl ieškau naujos vietos. Bandau save drausminti sakydama, kad daiktai tai tuštybė, bet taip tik bandau apgauti save. Gražūs daiktai man praskaidrina dienas. Man patinka gerti arbatą iš mažų kinietiško porceliano puodelių ir plikytis ją arbatinuke. Valgyti iš gražių lėkščių, pasimerkti gėlių į vyno grafiną, ištiesti pavargusias kojas ant gėlėtos lovatiesės ar tiesiog grožėtis. Vakar eidama iš pašto aplankiau ir vietines labdaros parduotuvėles. Radau padėkliuką. "Bus kvepalam" - nusprendžiau. Taigi, rašomoji mašinėlė susirado naują gyvenamą vietą, o kvepalai okupavo mano komodą....
  Taip, aš myliu gražius daiktus. Ypač - pigiai įsigytus gražius daiktus. Mane apima toks pasididžiavimas kai galiu pasakyti,kad kažkas kainavo labai labai labai mažai. Net nežinau kodėl. Atsisveikindama su didelėmis sumomis visada jaučiuosi nejaukiai ir kaip taisyklė - tas daiktas dažniausiai neranda vietos mano namuose arba būna naudojamas itin retai. Ta pati taisyklė galioja ir tada kai kalbu apie vardinius daiktus. Esu ne kartą džiaugusis savo laimikiais dėvėtų rūbų parduotuvėse, kai sužinau tikrąja jų vertę, bet netikėtai radus Marc Jacobs pakabukus, palaikius juos savo lentynoj, tiesiog padovanojau kitiems žmonėms. Tiems, kurie labiau džiaugiasi. Ilgą laiką savo norų sąraše pirmu punktu buvau įrašius Vivienne Westwood botus, bet slaptai tikėjausi ir laukiau kol kiniečiai pagamins analogą :) Sulaukiau. Na, jie nekvepia saldžiais saldainiais, bet nuo lietaus saugo puikiai :) Kiek save atsimenu, niekad nejaučiau traukos prekės ženklams, bet gražūs daiktai visada buvo mano silpnybė. Kaip sakiau savo žmogui - pirmiausia gražu, o paskui praktiška! Turbūt čia ir reikėtų pradėti dėstyti tai, dėl ko atsirado šis įrašas :)
  Vieną dieną savo pašto dėžutėje radau laišką, kurį man atsiuntė 'Šarkos knygos'. Susidomėjus spustelėjau pelės klavišą, kad galėčiau pažiūrėti, kas slepiasi viduje. 'Dar vienas reklaminis pasiūlymas' - pamaniau. O viduje radau trumpą laiškelį, kuriame ši leidykla trumpai pristatė save ir pažinties pradžiai pasiūlė vieną iš savo knygų [juk mažos dovanos stiprina draugyste. Visi tai žino] :) Mandagiai atrašiau,kad paprastai atsisakau visų pasiūlymų [ne iš išdidumo, tiesiog mano tinklaraščio formatas toks jog reklama būtų lyg Pilypas išlindęs iš kanapių] ir taip norėjau padaryti ir šį kartą, bet šarka protingas paukštis, žino ką siūlyti :) Ne paslaptis, kad kvepalai mano garderobe užima ne paskutinę vietą. Žinote ir tai,kad aš truputį domiuosi kostiumo ir mados istorija. Na ir paskutinis punktas, bet tikrai ne mažiausiai nulėmęs - aš mėgstu skaityti :) Taigi, kai leidykla pasiūlė man Tilar J. Mazzeo 'Chanel No.5 paslaptis', tiesiog negalėjau pasakyti ne. Beliko kantriai laukti paštininko :) Kai savo rankose jau laikiau knygą ir godžiai traukiau į save dar spaustuve kvepiančių lapų kvapą, negalėjau patikėti,kad įmanoma apie vienus kvepalus parašyti daugiau nei 200 puslapių. Ir visiškai nesvarbu,kad tai patys populiausi kvepalai pasaulyje, kurių buteliukas nuperkamas kas 30 sekundžių. Negalėjau patikėti tol, kol nepradėjau skaityti knygos. Šių kvepalų istorija dar ir dabar uždengta švelniu paslapties šydu. Viskas persipynę taip, kad kartais neįmanoma atskirti kur realybė, o kur fantazija. Sakoma, kad žmogui duodama tiek išbandymų, kiek jis gali pakelti. Ar tą patį galime pritaikyti ir kalbėdami apie kvepalus? Skaitydama knygą, žymėjausi citatas spalvotais lipdukais. Norėjau cituoti, pasidalinti su jumis, bet kai užverčiau paskutinį lapą ir žvilgterėjau į šalia padėtą knygą, supratau,kad tai neįmanoma. Ji atrodė kaip spalvotas kaleidoskopas. Visko tiek daug norisi papasakoti, kad nežinočiau nuo kur pradėti cituoti :) Skaitydama, taip ir nesupratau, kur iš tiesų slypi šių kvepalų paslaptis,nes jų 'gyvenimo' istorija tiesiog neįtikėtina ir į šį klausimą atsakyti per daug sudėtinga. Turbūt didžiausia paslaptis slypi tame, kad tai vieninteliai kvepalai visiškai nepakitę nuo tada, kai jie buvo sukurti. Nebuvo bandoma prisitaikyti prie besikeičiančių parfumerijos mados vėjų, nors tai būtų buvęs lengviausias kelias.Šie kvepalai taip ir liko unikalūs. Nemažai rašoma ir apie pačios kūrėjos gyvenimą. Coco Chanel dabar siejama su klasika ir elegancija, bet jos  pačios gyvenimas ir asmenybė toli gražu nepriminė elegantiškos damos gyvenimo.Nors Coco pradėjo šių kvepalų gyvavimo istoriją, jie nuo pat pradžių atsiskyrė nuo jos. Viskas buvo atiduota į kitų žmonių rankas ir kažin kaip būtų pasibaigę, jei viskam būtų vadovavus pati Gabrielle :) Šių kvepalų ir pačios dizainerės istorija puikiai atskleidžia kaip gyvenime svarbu atsidurti tinkamu laiku ir tinkamoje vietoje...
  Turiu prisipažinti, kad niekada nesu uosčiusi Chanel no.5, nes šis vardas man niekada neskambėjo kaip burtažodis. Tačiau perskaičius ir užvertus knygą, pirmiausia įlindau pašniukštinėti į internetines parduotuves, norėdama įsigyti šių kvepalų mėginuką :) Chanel vis dar neišbandžiau, bet prie mano kvepalų puikiai 'įsirangė' Coty L'aimant [Coty visada buvo didžiausias Chanel konkurentas]. Jie, pasak legendos, buvo sukurti pagal tą patį 'receptą' kaip ir No.5.Vieną dieną būtinai pasižadu išbandyti Chanel ir pabandyti išsiaiškinti jų paslaptį :) Kaip rašo knygos autorius: "tikroji Chanel no.5 paslapties ir nenutrūkstančios sėkmės esmė esame mes ir mūsų santykis su kvepalais.<...> Savo pasakojimus apie asmenines viltis, troškimus ar net netektis mes pradėjome dėti į šiuos kvepalus ne nuo "naujosios bangos" atsiradimo paskutiniaisiais praėjusio amžiaus metais. Nuo pat pradžių Chanel no.5 esmę sudarė istorijos, kurias pasakojame apie save; Prie to prisidėjo kiekvienas, turėjęs įtakos kvepalų likimui."

 Sakoma,kad geriau vieną kartą pamatyti nei šimtą kartų išgirsti. Žinau,kad ši knyga buvo pasiūlyta ne vienam tinklaraštininkui, bet ne visi mano skaitytojai rašo savo dienoraščius, taigi noriu perleisti šią knygą į vieno iš savo skaitytojų rankas :) Tas, kuriam nusišypsos laimė, tikrai nepasigailės perskaitęs šią knygą, nes sužinos neįtikėtinai daug... Kaip dalyvauti? Tiesiog palikite komentarą su savo kontaktais :) Nugalėtoją išrinksiu burtų keliu kovo 19 d. :) Sėkmės! 

Na ir derinys, skirtas fotografijų parodai 'An Eye For Fashion: Norman Parkinson' [ British designers 1954-1964] / Outfit for a photography exhibition 'An Eye For Fashion: Norman Parkinson' [ British designers 1954-1964]

Dress/suknelė - part of 50s suit from vintage shop "Gimme shelter" / Dalis kostiumėlio iš vintage parduotuvės "Gimme shelter";
Shirt/ palaidinė - Ag vintage;
Seemed stockings/ pėdkelnės su siūle - ebay;
Socks/ kojinės - primark;
Shoes/batai - clarks;
Vintage 30s nurse cape/ Vintažinė 30tųjų seselės pelerina - There's interesting story behind this cape. Blogger Mindaugas found it in second hand shop in Lithuania and gave it as a gift to Ag vintage [Originally it's made in Manchester]. She posted an outfit with this cape in her blog and when I saw the photos - it was love from the first sight :) I wrote her a short message: "if you decide to get rid of it one day, just let me know". I didn't expect anything but one day the postman knocked on my door and gave me a big package. When I unwrapped it I couldn't believe my eyeys - Ag sent me as a present on my b-day :) Thank you one more time x/ Už šio palto slypi gan įdomi istorija. Mindaugas pirko jį rūbukuose Lietuvoje ir padovanojo Agnei. Kai aš jos bloge pamačiau šį paltą, parašiau jai žinutę: ' jei kada norėsi atsikratyti jo, tai aš pirma eilėje' :) Visai buvau pamiršus ir neturėjau didelės vilties, bet Agnė padarė man staigmena ir atsiuntė man jį gimtadienio proga :) Dabar tai vienas mylimiausių mano rūbų :)









IMGP6090 copy

IMGP6103 copy

IMGP6023 copy

IMGP6048 copy

IMGP6033 copy

IMGP6047 copy

IMGP6039 copy

IMGP6036 copy

IMGP6098 copy

IMGP6025 copy

IMGP6046 copy

IMGP6017 copy

65 komentarai:

Laura rašė...

Nors mano knygynėly dar daugybė neperskaitytų knygų, ir aš visai norėčiau paskaityt šią :}

lauruce151@yahoo.com

mirattes rašė...

Gaila, negavau as tokio pasiulymo, jeigu nepavyks tavo loterijoje manau vistiek reikes itraukti sia kanyga i butinu perskaityti sarasiuka.
labai patiko derinys, melyna ir raudona tau puikiai tinka. Ir apskritai smagu matyti kai zmogus tiesiog zino kas jam tinka ir naudojasi tuo zinojimu.
Puikiai!

Simona rašė...

Abitūra - būtent tas laikotarpis, kai reikia ypač pravėdinti galvą :) o tokia knyga ne tik, kad tą galvą pravėdins, bet ir leis sužinoti kažką naujo ir labai įdomaus :)

simona.voveriunaite@gmail.com

Urte rašė...

Tokiam siūlymui neatsilaikysiu ir aš. Po tokio aprašymo labai jau norisi knygą paskaityti.

peteliske gmail'e

Minerva rašė...

Nesu skaičiusi šios knygos, taigi, mielai paskaityčiau :)

Valerija rašė...

Kaip šaunu! Labai džiaugsiuos jei pasiseks, ypač artėjančio gimtadienio proga:)
vlrjl@yahoo.com

saga_saga rašė...

Visu pirma, tai noriu pasakyti, kad labai idomus irasas.. Ir taip ilgai lauktas :) O visu antra-nesusilaikysiu ir as neisbandzius laimes :)

akvile.petraityte@gmail.com

Gabija rašė...

Na, jau buvau tavęs pasiilgus :)

nematoma777@gmail.com

Rima rašė...

labai patiko filmas "coco before chanel". pasirodo, mados karalienės kelias į aukštumas buvo ne "chanel nr. 5" kvapelais laistytas... įdomu, knyga panaši į filmą? noriu, noriu... knygoholike@gmail.com

Unknown rašė...

Gabrielės istorija mane palietė dar mokykloje (pamenu teko pristatinėti Gabriel gyvenimą, chanel prekinį ženklą). Bandžiau įminti kokia yra chanel mados namų paslaptis...

Apie kvepalus: chanel no.5 man nepatiko, per stiprūs, per aitrūs, o gal aš per silpna. Bet chanel mademoiselle ir chanel chance aš nebegaliu atsispirti.

P.S. loterijose man klaikiai nesiseka, bet vis bandau sučiupti laimės paukštę už uodegos.

Su pavasariu!

Vaida rašė...

Koks mielas ir šiltas įrašas, o derinys išvis pasakiškas. Norėčiau ir aš tokių rūbukų.
Tikrai labai įdomu sužinoti, kokia gi paslaptis slypi knygoje... :)

P.S. Na, ką ir aš pabandysiu laimę atiduotuvėse - klodija@gmail.com

Raimonda | Seventh Carousel rašė...

Dėl gražių daiktų - man lygiai tas pats. Jau įsivaizduoju savo ateities namus, apkrautus gražiausiais rakandais. O kol kas, kartais jaučiuosi lyg pernelyg įsigyvenus į nuotraukas, kuriose matomi gražūs daiktai. O jau kaip mėgstu visokias senienas! Jos tokios... su istorija.:}

blackfuzzy@gmail.com

Ieva rašė...

Labai nuostabiai atrodai, Gin:) Net sakyčiau labai angliškai:D

O knygutės ir aš norėčiau - ievaa.j@gmail.com :)

Julita rašė...

Kaip visada įdomus ir šiltas įrašas ;) bei gražus aprangos derinys, labai patiko batai :)

sraigearaizga@gmail.com

Gabrielė rašė...

Pagaliau naujas irasas, kaip visada toks mielas ir siltas. Derinukas taip pat labai grazus.:-)

bandau sekme ir as. :-)
gabrielebalt@hotmail.com

Lina rašė...

Aš irgi noriu pabandyti laimę.:}

Svarbiausia, laimės atveju esu pasiryžus ne tik perskaityti, aprašyti savo tinklarašty (kur gal pagaliau tarp romanų kitokio žanro knyga pasirodytų), bet ir tęsti knygos kelionę - būtų galima padaryti dar vieną "giveaway".:}

Aš irgi myliu gražius (ar kažkaip kitaip asmeniškai svarbius) daiktus, bet knygos vertos nuolatinio gyvenimo.:}

Šiaip ar taip visada smagu dairytis šiuose vyšniniuose namuose.

Raidinuosi (Lina)
staponaite.lina@gmail.com

Klaudija rašė...

Kaip tik šiandien ryte tikrinau tavo blogą!
klaudi@info.lt :)

Chat Noir rašė...

Zavinga !
Laura Senkute
email senkute@gmail.com

Yarn Engineer rašė...

Šalia jau didelio sąrašo norinčių - ir aš :)

augaliukas@gmail.com

Justė rašė...

Pagaliau pasitaikė proga bent pretenduoti į seniai trokštamą knygą.:) streeteye0@gmail.com

Guju rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Guju rašė...

Perskaičius tavo įrašą pasijutau lyg būčiau knygyne ir skaityčiau trumpą aprašymą knygos gale :)
guoda.juceviciute@yahoo.com

anonimine gerbeja:-) rašė...

iki tobulumo betruksta tik aukstos baltos kepuraites su raudonu kryzeliu ir salia tapenancio sanbernaro su pleckute zoleliu trauktines po kaklu :-D

p.s. o kas nemegsta graziu daiktu? :-) nebutinai rubu, gal dailiu saldaininiu, gal pliusiniu meskuciu kolekcijos, gal tobulos zydincios vysnios sakos, gal gal gal... geriau megti grazius dalykus negu negerus ir negrazius :-)

crane2me@gmail.com

Dovilė rašė...

Taip laukiau dar vieno Tavo įrašo ir, nors dabar jau beveik 2val. nakties, aptikusi jį niekaip negalėjau atidėti kitai dienai ir eilutę po eilutės "surijau". Ačiū už pamąstymus ir įdomią knygos, kurią jau norėtųsi kuo greičiau perskaityti, rekomendaciją! Man labai patiko, kaip gražiai knygos "reklamą" įpiešei į tekstą:)

dgedvilaite@gmail.com

Ieva Cerniauskaite rašė...

Jūsų post'ai tiesiog nudžiugina mano dieną ir visuomet verčia verčia susimastyti gerąją prasme apie dalykus, kurios galbūt gyvenime neatkreičiau dėmesio:) Ačiū už įkvėpimą apmastymama!

Lietuvoje esu ivertus visus knigynus ieškodama ko nors apie Coco Chanel, tačiau apie šią knygą sužinojau iš šio blogo! Dėl to jį ir verta sekti;)

cerniauskaiteieva@gmail.com

Unknown rašė...

Nors gresia dar vienas netikėtas persikraustymas, bet manau, kad dar vienai knygai atraščiau vietos savo namuose, kad ir kur jie bebūtų. :) Patinka man knygos, apie "kažko" kūrimo istorijas: jos įkvepia imti ir sukurti kažką naujo. :) Palauksiu iki kovo 19dienos ir tada bėgsiu į knygyną šios kntygos paieškoti. :}

jurate rašė...

Nesu turejusi Chanel Nr.5, bet gal perskaicius tokia knyga kils noras isbandyti .... :)
jurate0ster@gmail.con

Žmogutis rašė...

Kokie gražūs batai. Mielai tokius priglausčiau :)
Žinoma, knyga irgi rastų vietą mano lentynoje ;)

radvilcik@gmail.com

Unknown rašė...

Ir aš ir aš noriu :)
Dievinu knygas, skaitymą ir tą laiką, kuris nejučia ištirpsta beskaitant, ypač gerą, įdomią knygą, kai skaitai, ir tuoj tuoj padėsiu, bet tada reikia perskaityt dar vieną skyrelį, tada dar vieną... ką, negi knyga jau ir baigėsi? :)

zabankstis@gmail.com

Bytele rašė...

Noriu noriu noriu aš šios knygos;)
Tikrai būtų nerealu!!!

bytele@gmail.com

Ruth rašė...

Man iki pat šiol Chanel no.5 nekvepia, o kaip tik dvokia. Iki šiol nesuprantu kaip kas nors gali norėti kvepėti kaip nevėdinta močiutės spinta. Nesuprantu šių kvepalų fenomeno. Bet mėgstu knygas. Gal atrasiu kažką naujo ir naudingo.
tylos.puota@gmail.com

Laura_R rašė...

Visai nesenai supratau, jog mylimiausi mano daiktai yra tie, kurie turi savo istorijas:)Galbūt visi daiktai turi savo istorijas, tačiau ne visas mes išgirstame... Todėl taip smagu atrasti vienetinius daiktus dėvėtų daiktų parduotuvėse, gauti išsvajotą paltą dovanų, ką nors pasiųti pačiai, nusipiešti savo svajonių naktinį stalelį ir jį išpildyti. Jaučiu, kad ši knyga - tai galimybė pažinti kvepalų istoriją. Įkvėpti daiktui prasmę ir jį prisjaukinti:)))

lauragaisyte@gmail.com

Rosée rašė...

Daug norinčių, tačiau ir aš ne išimtis. Seniai jau kažką laimėjau, tai gal čia pasiseks.
Beje.
Šią knygą vis nužiūrinėdavau, tačiau nepirkdavau. Tikriausiai kažkas laikė viduj, kad galėčiau pamėginti laimę čia. :)

rasa.kondrataviciute@gmail.com

Angelica rašė...

Wonderful style and WONDERFUL blog!
Hugs and kisses

Anonimiškas rašė...

Aš irgi mėgstu gražius daiktus, perstatinėti juos, kol randa savo vietą :)

viktorija[eta]fidi.lt

unknown rašė...

bandau ir aš.. :)

erika.skublickaite@gmail.com

Zouhouhou. rašė...

Dažnai prieš skaitant kokią knyga peržvelgiu kitų skaitytojų komentarus apie ją. Ir perskaičius Jūsų komentarą apie šią knygą, kilo noras tiesiog paimti ir "suvalgyti" ją vienu prisėdimu. : )

Daugelio žmonių parašyti ilgi tekstai yra nuobodus ir tingisi skaityt, tačiau Jūsų parašyti yra su malonumu skaitomi kiekvieną kartą. : )

zikon9@gmail.com

ginč. rašė...

žaviai atrodot. (:

jonizuojanti@gmail.com

avinioske rašė...

aš irgi !

gabriele.gurciute@gmail.com

D.S. rašė...

Ir aš noriu pabandyti savo laimę- po tavojo apibūdinimo ji iškart atsidūrė mano must-read sąraše :)

deganti.saule@gmail.com

Lesti rašė...

vienas mėgstamiausių blogų, kurio visus įrašus perskaitau.
ačiū, kad daliniesi savo mintimis.

aruneali@gmail.com

akvile rašė...

Vaje, koks grazus derinukas! Jau senokai pastebejau sia knygute knygynuose, o proga ja perskaityt butu kazkas nerealaus :)

aguileee@hotmail.com

Agnė rašė...

Džaiugiuosi, kad ir vėl rašai, nes vis paskaitinėju Tave jau kelerius metus, gera matyti, kad išlaikei savo stilių (kalbu ir apie aprangą, ir apie rašymą - nedaug žinau lietuviškų blogų, kurių tekstai būtų tokie skoningi, bet kartu ir ne apie dangiškus migdolus)...

G. Chanel istorija įdomi, tačiau apie tai, kas dabar yra CHANEL mados namai, turiu gana skeptišką nuomonę. Galbūt perskaičiusi šią knygą pamatyčiau situaciją naujai.

Linkėjimai iš pavasarinio Kauno senamiesčio,

bernot.ag@gmail.com

Gabrielė rašė...

Pabandysiu laimę ir aš :))

dekegabr@stud.ism.lt

Anonimiškas rašė...

nors man be YSL 'Opium' ir Salvador Dali 'Black Sun' daugiau jokie kvepalai nepatinka, bet istorija suintrigavo, tad - bidibidobidiboo@gmail.com :)

Anonimiškas rašė...

Hm, knygą jau skaičiau, tad ja tegu pasidžiaugia ir kiti:) Malonūs tokie moteriški skaitymai, kad ir kaip pretenduočiau į rimtosios literatūros skaitytojos titulą;)
Paltukas, suknelė ir batukai dieviški, o raudoni akcentai tokie moteriškai žavūs:)

:) rašė...

ir as prisijungiu prie tu 46 norinciu :) nesu siu kvepalu gerbeja, bet, manau, kiekviena moteris turi zinoti klasikos istakas :)

bliondine@gmail.com

P.S. aciu uz blog'a.. visada su malonumu ir siluma ji skaitau :)

Unknown rašė...

miela Gin,
nuosirdziai dziaugiuosi, kad apsiaustas rado gerus naujus namus pas tave.
geriausi linkejimai,
Mindaugas

Anonimiškas rašė...

cha, pabandysiu ir aš - turbūt jauniausia loterijoje

gabriele.mak@gmail.com

P.S.: atrodai nuos-ta-biai!

Inga rašė...

Knygynuose vis atkreipdavau dėmesį į šią knygą, tačiau, net nežinau kodėl, nedrįsdavau jos paimti į savo rankas.. Tačiau po šio tavo įrašo tikrai beprotiškai noriu ją perskaityti!

inga.kalpokaite@gmail.com

Aurelija rašė...

Tu tiesiog gerio ir grozio neseja :D
Maya449@gmail.com :)

Angelica rašė...

You are wonderful! I love every single detail about this outfit! Your blog is perfect!:DD
Hugs and kisses
Taida

Laura rašė...

bandom laimeti :)

laurazakaite@gmail.com

p.s. pats idomiausias ir stilingiausias blogas :)

Aliya rašė...

Oh my goodness what a lovely outfit! love the blue and red combination and your striped shirt!

x Aliya
www.hillsidestory.net

Anonimiškas rašė...

Labai norėčiau šios knygos
jolitamac@inbox.lt

Sigita rašė...

Žiūrėjau filmus apie Chanel. Labai įdomu buvo stebėti, kaip keitėsi ir tobulėjo.
Labai norėčiau ir knygą paskaityti :)

sigitute@yahoo.com

AurėjaFėja rašė...

Man, kaip knygų graužikei, galimybė laimėti knygą skamba LABAI smagiai :D
Noriu, noriu, noriu....
aurelija.budaite@gmail.com

paris rašė...

Gin kaip visuomet unikali. Pas tave grazus daiktai graziai gyvena...


evelinavilnius@hotmail.com

AgNE rašė...

Suintrigavo knyga. Būtų įdomu paskaityti. :)

minciu.lietuje@gmail.com

Girls say yes rašė...

siunciu tau stylish blogger award :) nuostabiai atrodai

Anonimiškas rašė...

sveika :)
nominavau tave stylish blogger awards

Aistė rašė...

Derinukas labai labai mielas. O konkursėlyje ir aš norėčiau sudalyvauti. Gal pasiseks.

petrauske.a@gmail.com

yurga rašė...

Noriuu :))
yurga25@gmail.com

-Minija- rašė...

Jetus..ir vėl toks artimas įrašas...Aš taip pat dievinu tai, kas gražu...ir tikrai, jeigu tik turėčiau kur visa tai sudėti, būčiau tikra gražių dalykų kaupikė...Viskas tiesiog nuostabiai aprašyta..

Myliu Tave ir Tavo įrašus.
Bandau laimę, nes dar neskaičiau jos :)

minija09@gmail.com

Indrė rašė...

Dar neperskaicius įrašo iki galo leidau sau pamanyti,kad galėčiau paprasyti tavęs duoti paskaityti ta knyga jei jau baigiai, visada skaitau tavo įrašus kaip pažįstamo žmogaus :))) pabaiga maloniai nustebino, taigi bandau:
indresv@gmail.com