2012 m. rugsėjo 9 d., sekmadienis

Attitude (give-away)


   Prisipažinsiu,kad iš karto nudžiugau kai savo eletroninio pašto dėžutėj pamačiau 'Šarkos knygų' laišką. Ne paslaptis, kad aš myliu knygas ir nors nežinojau kokiu reikalu jie nusprendė man parašyti šį kartą, bet giliai širdyje tikėjausi, kad vėl papildysiu savo perskaitytų knygų sąrašą :) Ir buvau teisi! Labai labai netikėtai manęs buvo paklausta ar aš nenorėčiau įvertinti dar kelių knygų. Na, knygų kritikė iš manęs tikrai nekokia, bet skaitau su malonumu :) Taigi, sutikau ir šį kartą. Pagalvojau, kad tai bus atgaiva tarp pleduko mezgimo, knygų apie gimdymą-žindymą-auklėjimą skaitymo, namų perversmo, bandant suteikti erdvės naujam šeimos nariui, kraitelio kaupimo ir lengvų panikos priepuolių, nes atrodo,kad nieko nespėju :) Dvi puikios moteriškos knygos, iš kurių perskaičiau dar tik vieną ir noriu ją padovanoti jums - Isabel Wolf  "Vintažinis romanas". Iki šiol  mano galva nebuvo apkrauta tiek,kad norėtųsi visiškai lengvo 'skaitalo', kuris nepriverstų per daug mąstyti, bet tiesiog vestų per savo puslapius gražiais vaizdais ir žodžiais. Lengvai. Vos paliesdamas tam tikras stygas ir leisdamas pailsėti nuo visų aplinkinių problemų ir minčių. Tai beabejo knyga skirta moterims. Ne banalus meilės romanas [nors žinoma, neapsieita ir be jos]. Pagrindinė knygos ašis - vintažiniai rūbai. Kaip jie kartais gali pakeisti žmonių gyvenimus ir likimus :) Tikrai įdomu pasiskaityti apie kai kuriuos prekinius ženklus  ir kaip jie vertinami beigi norisi  pultis ir domėtis dar daugiau. Kai kam ši knyga gali parodyti visai kitokį vintažinių bei dėvėtų drabužių veidą, nes tikrai atsimenu laikus kai pirkti dėvėtus rūbus dar būdavo gėda ir kai kurie žmonės kaip didžiausią paslaptį atskleisdavo, kad rūbas nėra naujas. Mane ši knyga įtraukė taip, kad pusę perskaičiau lėktuve, o kitą pusę per atostogas prie jūros :) Ir  visgi - ši knyga man davė minčių apmąstymam :) Susimąsčiau apie tai, koks gi mano ryšys su drabužiais?...Nor ir rašau stiliaus blogą, dažniau  jį vadinu tiesiog dienoraščiu, kurį iliustruoju ir savo nuotraukomus, bet niekada nesu rašius ką man reiškia rūbai...
   Turbūt nustebsit sužinoję, kad aš labai nemėgstu apsipirkinėti. Taip, galėčiau daug laiko skirti vaikščiodama po pigių rūbų parduotuves ir vintage parduotuves, bet apsipirkinėti masinio vartojimo parduotuvėse man yra didžiausia kančia. Kartais užbėgu eidama pro šalį arba peržiūriu ir kitus skyrius kai einu su tam tikru tikslu. Keisčiausia, kad aš tose parduotuvėse net ir nemoku ieškoti rūbų. Kiti žmonės skundžiasi, kad nieko neranda pigių rūbų parduotuvėse, o aš pasimetu šviesų-muzikos-rūbų maišalynėje ir noriu sprukti kuo greičiau laukan. Be to , man didesnį malonumą teikia ne spintos turinio dauginimas, o smulkmenų namams pirkimas :) Iš tokių parduotuvėlių turbūt galėčiau neišeiti :)
   Kaip jūs renkatės rūbus? Kokie jūsų prioritetai? Man svarbiausias kriterijus - komfortas. Niekada nesirenku daiktų tik pagal jų grožį arba tokie tarnauja man labai neilgai ir greitai persikrausto į kitų žmonių spintas :) Noriu visada jaustis patogiai ir nesuvaržytai. Aukštakulnių mano spintoje tiek mažai todėl,kad mes daug vaikštom. Kai persikėlėm čia, atsisakėm visų ratuotų transporto priemonių ir pradėjom vaikščioti dar daugiau. Ir nors mano galvoje kartais kovoja 'grožis vs patogumas' - visada laimi pastarasis :) Susimąsčiau, kad ir nesu labai prisirišus prie savo garderobo. Prieš persikraustant teko atsisakyti tikrai didelės dalies savo rūbų ir rūšiavau juos be gailesčio - pasilikau tik labiausiai mylėtus ir mylimus. Kai kurių taip per du metus nei karto ir nedėvėjau, bet vis tiek džiaugiuosi,kad juos turiu :D Visgi, didžiausią dalį mano spintos turinio sudaro kažkieno anksčiau mylėti rūbai. Šį apibūdinimą radau knygoje ir jis man labai patiko. Kažkieno mylėti anksčiau ir dabar labai mano mylimi :) Ar jūs kadanors susimąstėt koks yra jūsų spintos turinys? Ar jis dažnai keičiasi? Ar keičiasi iš pagrindų? Ar jus įtakoja mados srovės ir keičia jūsų stilių ? Manau natūralu, kad stilius laikui bėgant evoliucionuoja, bet man mada - lengvesnis būdas įsigyti savo stiliaus rūbų ir aksesuarų. Pasidžiaugu kai masinės parduotuvės pradeda jais prekiauti, bet dar labiau džiaugiuosi kai nustoja :) Juk visada sunkiau įsigyti specifinių prekių kai jos nėra ant bangos...Taigi, reziumuojant: nors man ir svarbi mano kasdieninė apranga ir rūbam skiriu gan daug dėmesio,nes noriu visada sau atrodyti gražiai, bet aprangos per daug nesureikšminu :)
  
*********************************************************************************

"Atiduotuvių" taisyklės kaip visada paprastos - palikit komentarą su galimybe susisiekti su jumis :) Jei rašote kaip anonimas tai palikite savo elektroninį paštą. Laimėtoją burtų keliu ištrauksiu  rugsėjo 30 d. :)


 ********************************************************************************

Na ir kaip visada derinys. Skirtas pasivaikščiojimams ir pietums :) Jau įpusėjau 7 mėnesį [28 sav. ir 3 d.]. Pilvas auga ir didėja dienom :) 

  • Jau matyta Cath Kidston suknelė - vyro dovana [ vengdavau ją dėvėti dėl savo neplokščio pilvuko, o dabar galiu nesukti sau dėl to galvos ir džiaugtis ja į valias :D]
  • Baltas susagstomas megztinis - second hand;
  • Apyrankės - mamos jaunystės, second hand, ebay;
  • Rankinė - primark;
  • Gėlė - primark [nuimta nuo rankinės];
  • Klumpės - lota from stockholm;
  • Žiedas su gintaru - Gintaro galerija Nidoje
  • Akiniai nuo saulės - ebay.




IMGP6486 copy IMGP6481 copy IMGP6482 copy IMGP6493 copy IMGP6492 copy IMGP6502 copy IMGP6508 copy IMGP6505 copy IMGP6507 copy

44 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Tiesiog švyti! :)

Anonimiškas rašė...

Mėgstu apsipirkinėti tiek dėvėtų, tiek naujų rūbų parduotuvėse, bet labai vengiu naujų kolekcijų ir beveik niekada neperku prekių be nuolaidos :) Žinoma, dalis rūbų yra labai mylimi ir nešiojami tikrai dažnai, dalis - paslepiami spintoje ir pamirštami, tiesiog "nelimpa"...Man svarbu patogumas, bet nevengiu ir ne itin patogių, bet įspūdingai atrodančių suknelių, siaurų sijonų, aukštakulnių ir pan. :)Tiesiog nemėgstu atrodyti berniokiškai ir sportiškai, tada jaučiuosi labai netikusiai...
P.S. koks didelis jau tavo pilviukas...Mačiau 2 kartus tave lietingoje Neringoje, atrodei tokia ryški ir geros nuotaikos ;)

_sala_
agnecep@yahoo.com
_sala_

Anonimiškas rašė...

Vis užkliūdavo akis už tos knygos, tačiau piniginė vis priekaištaudavo man ir sakydavo, kad palaukčiau dar. :)
O atrodai labai labai žavingai! Tikrai švyti. :)

rasa.kondratavciute@gmail.com

Ida rašė...

Rūbus renkuosi pagal patogumą bei spalvas : rudenį bei žiemą ramesnes, na, o vasarą bei pavasarį ryškesnes. Nors paskutiniu metu labai rudą spalvą pamėgau, kuri tinka manau bet kuriuo metų laiku.
90% visų rūbų bei batų pirkau per visokiausius išpardaviimus bei akcijas. Vaikščiojimo po masines rūbų parduotuves labai pradėjau vengti - vis dažniau apsipirkinėju online.
Tačiau namų reikmenų parduotuves tiesiog dievinu. Tos spalvos, kvapas ir bandymas įsivaizduoti kaip vienas ar kitas daiktas atrodytų pas mus namie :)

Anonimiškas rašė...

Pasakiškai atrodai! Negaliu atsižiūrėti... :))

K.

Patricija Zizniauskaite rašė...

gražu :)
patkasblog@gmail.com

Aleksandra rašė...

grazu ziuret, kaip svyti Gintare :}
o del rubu spintos, paskutinius kelis metus renkuosi klasikinius variantus, kuriuos lengva derinti tarpusavyje ir su kuriais jauciuosi geriausiai :}
zefyraas@yahoo.com

HouseHome rašė...

O, kokai tema paliesta! Ir kaip taikliai pastebeta, kad kai kurios nieko neranda skudurinukuose. Esu viena ju. Ir aisku keista, kad sakai, jog nieko nerandi prekybos centru parduotuvese:) Man atvirksciai- nemoku rasti rubo, kuris guli pasleptas kazkur.. Nes pripratus ateiti, pamatyti ka grazaus(neretai gelbti manekenai), uzinoreti to paties, pasiklausti pardavejos jei nerandu pati ir..paprasyti nuimti nuo manekeno, nes tai neva paskutinis dydis. Man net nepatinka eiti i batu o, outletus, kur batai isisrykiave pagal dydzius. Turiu nedekinga koja, (turbut tai net blogiau nei turet einamaji dydi, kaip pvz su apatiniu trikotazu), nes tokios parduotuvese pamatai ka nors ir greta esancios lentynos, bet tavo dydzio aisku tokio grozio NEBUS! Ir atrodo aiskiai surasyta - 40 dydis. Tai ne, kaip imanydama eini link 39 ir giliai sirdy tikiesi a vdrug ten kas nors padejo ta nelemta 40... tu graziu bateliu... gal pasimete netycia...Ech...

Kas del apsipirkinejimo iprociu - galiu pasakyti, kad turiu iproti issvajot drabuzi/avalyne. Man neidomu jei galiu laisvai ateiti i parduotuve ir nusipirkti man patinkanti daikta. Neretai jie buna per brangus. Lauki nuolaido, bent 20%... Eini ieskai ko nors panasaus. LT parduotuvese rasti ka nors isties gero/kokybisko/grazaus ir to ko nori laaaaabai sunku! Internetu nesu ne syki uzsisakius rubu. Tiesiog esu per daug preciziska siuo atzvilgiu. Man patinak matuotis, grozetis. NEretai kaip ir isirenku, zinau kad jo noriu, bet leidziu sau dar apsvarstyti pirkini ir grizti kita diena, ar po savaites. Tada net maloniau pirkti.
Bet buna ir tokiu atveju, ypac pries keleta metu, kai uzsinori ko nors paprasto - kaip dabar prisimenu - paprastu juodu marskiniu. Nu ir nors uzsimusk - ju nera!

O vat su knygom tas pats kaip ir su devetais/pigiais rubais.As nemoku isirinkt....Kazkada bandziau sekti kas ka skaito. Bet tam reikai laiko, skaityt atsiliepimus, analizuoti, ieskoti. Neseniai parduotuvej buvo nuolaidos knygom... ir ka jus manot- as isirinkau tik kulinarine knyga ir knyga dovana. VISKAS! nesiseka nors tu ka...Todel buvau ne karta mascius, kad kaip noreciau kad knygas man dovanotu!
Todel sirdies kampuciu tikiuos kad gal man pasisektu ir tokiu budu knyga pateks i mano namus..

P.s paskutine nuotrauka labai miela!

HouseHome rašė...

nu ir prirasiau!
ir dar pamirsau pamineti, kad irgi ziauriai megstu apsipirkineti namu apyvokos parduotuvese. Net tarp sluotu ir valykliu sukiuosi su malonumu. Jau nekalbu apie dezuciu, pintu baldu ir vazonu rakanus...

Aistė rašė...

Kokia išgražėjusi, tokia švytinti:)
aistet9@gmail.com

Anonimiškas rašė...

Anksčiau vengdavau užeiti į dėvėtų rūbų parduotuves, tačiau atsiradus taip vadinamiems butikams pradėjau ten lankytis vis dažniau ir dažniau. Taip pat mėgstu rūbus pirkti internetu, iš žmonių, nes ten oi kokių dalykėlių galima rast.

Mano garderobe vyrauja gan tamsios ir sodrios spalvos, kurioms esu ištikima jau bene dešimt metų, kai pradėjau gotuot. Tiesa, dabar spalvų diapazonas šiek tiek prasiplėtė.

Pabaigai pasakysiu, kad tikrai teisūs tie, kurie sako, jog nėštumas moterį puošia, jo metu ji tarytum pražysta. Ir, žinoma, palinkėsiu didelės sėkmės :).

trysketvirciai@gmail.com

Julita rašė...

Labai gražiai atrodai :) Sau drabužius renkuosi pagal patogumą. Aišku, jie dažniausiai turi atlikti kelias funkcijas, tikti kiekvienai, ypatingai progai (suknelės, palaidinės, kelnės) ir būti patogūs. Nes nemėgstu turėti krūvos drabužių. Apsipirkinėju tiek parduotuvėse, tiek kuistukuose.

Autare rašė...

Nuostabi mama nuotraukose!

Būdama ankstyvoj paauglystėj mėgau apsipirkti (drabužiais), dabar malonumo nebėra, yra tik tiek, kad jau reiktų.
Mieliau kaip ir tu pirkčiau smulkmenas namams, nors nemėgstu apkrautų namų, bet tikrai rasčiau ko man reikia.
Asmeniškai aš stilių (kuris labiau klasikinis) išlaikau visada, tik nuo mados plius minus spinta pasipildo naujovėmis. Bet labia džiaugiuosi, kad iš spintos kad ir kur būčiau niekad nedingsta klasikinis juodas švarkas :)

Anonimiškas rašė...

vau (: ir aš norėčiau būti tokia graži mama! spalvos, šypsnis, rūbai - s u p e r. laukiu kiekvieno įrašo ir kaskart nudžiungu radus naują! ačiū.

neitaipneikitaip@gmail.com

jurate rašė...

Nuostabiai atrodanti būsima mamytė :)

Anonimiškas rašė...

ech, tokį ilgą komentarą parašiau, ir kažkaip neįkėliau :(
tai dabar trumpai - visada perskaitau, ką parašote, nuostabus derinukas, gražiai atrodote :)
Renata

rakmeneliai@yahoo.com

Rasa rašė...

Labai mielas įrašas, o ir knygos norėčiau :)

Vaida rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Bytele rašė...

Man labai patinka raudona suknelė ir akiniaiiii;)
bytele@gmail.com

Greta Brigita rašė...

Kokia tu nuostabi :) Aš, beje, irgi nemoku apsipirkinėti normaliose parduotuvėse, o galų gale man ir gaila leist 40lt maikutei ar sijonukui... ;) Labai nudžiugau, kai pamačiau naują įrašą, net aiktelėjau :)
gretasejewelry@yahoo.com

Vaida rašė...

aš dažniausiai drabužius perku kuistukuose, naujus parduotuvės pirkti nelabai leidžia ir kišenė šiuo metu. Dažniausiai apsipirkinėjimas vargina, kai ieškau, konkretaus daikto, tada dažniausiai nerandu nieko. O šiaip tai irgi man labai patinka pasivaikščioti po namų dekoro parduotuvėles arba sendaikčius.
Drabužius ir batus kartais pasirenku ir neatsižvelgusi į patogumą, aišku, dėl to dažniausiai tenka pasigailėti (ypač, dėl aukštakulnių, nes taip ir neturiu tikrai patogių,net netikiu, kad jie gali būti patogūs). Mados tai aš nežiūriu, labiau renkuosi daiktus pagal stilių ir pomėgius. Turiu silpnybę papuošalams, nes jų vis norisi :D Ypač auskarų vis "reikia", nors nė pati nežinau, kiek porų turiu. Ai, visos mes šarkos :D

P.s. labai graži suknelė tavo

klodija@gmail.com

Dovile rašė...

Oho, kaip ilgai laukti:) dovilekas@gmail.com

Greta Brigita rašė...

gretasjewelry@yahoo.com (klaidą palikau)

Anonimiškas rašė...

dabar pagalvojau, kad mano spintoje vos keli drabužiai pirkti tose masinio gaminimo parduotuvėse.. visiškai neturiu noro į jas vaikščioti. nuo pat mažens mama pirkdavo drabužius iš second-hand'ų, nes tuo metu kaip ir šiokios tokios bėdos su pinigais buvo.. bet taip ir pripratino mama mane ir sesę vaikščioti į second-hand'us ir ieškoti lobių. :) vien ta nežinomybę ką rasi, ar iš vis ką nors (pa)tinkamo rasi.. :) galėčiau kuistis ir kuistis tuose "skudurynuose" :D vieną kart buvau trumpam įlindusi į močiutės spintą. ten tiek gėrio mačiau! gaila, neturėjau laiko išsimatuoti visko, bet vis laukiu vizito, kada pasikuisiu jos spintoje. :D

vis užkliūna akis man už tos knygos, norėčiau ją rankose turėt. :)
l.sidlauskyte@gmail.com

Chat Noir rašė...

Nuostabu !

senkute@gmail.com

Zazuna/Mona rašė...

Vienas nėštumas "vargina" išoriškai, kitas - tarp jų ir tave, padaro dar nuostabesnėmis. Labai gražu į tave žiūrėti ir nejučiomis save pagauti nuoširdžiai besišypsant. Labai džiugu ;)
Dabar apie klausimą, tai kažkaip paskutiniu metu, o gal nuo sausio,mano garderobas patapo visišku chaoso židiniu - nebežinau ko pati noriu, kas man tinka, ko man reikia. O ir šiaip, dabar man labai tinka pasakymas - batsiuvys be batų... :D
Mados tendencijos niekada neįtakojo mano asmeninio stiliaus, bet pasiskaitau apie jas, panagrinėju. Nors keista kartais pastebėti, kad tai ką nešiojau prieš pora metų, tai tik dabar, na aišku pas mus, pradedama gatvėse nešioti arba ant bangos, na, kad ir konversai su sijonukais, hippy suknelėmis, gėlėti ir visoki koki kitoki kombinezonai, odiniai šortai..., škes dar galiu pasidžiaugti, kad ne visai dar prarasta dūšia aš... :DDD
Vis dar labai myliu vintage ir 80's roką, tad šie 2 prieskoniai mano spintoje jau seniai paskelbę nepuolimo sutartį ir gražiai draugauja. ;)

Unknown rašė...

Noriu pagirti būsimą mamytę: tu tiesiog spindi!

Apie drabužius: nemėgstu apsipirkinėti, man reikia tam tinkamos nuotaikos, bet labai mėgstu pirkti batus. O spalvas aš myliu labai labai :) tai tokia ir būnu visa spalvota.

Labai norėčiau knygos, nes dabar skaitau tik studijų literatūrą apie nuotekas ir atliekas :)

Reda rašė...

Puikiai atrodai-spindi visa! O aš jau nebegaliu patikėti, jog buvau pamėgusi terto stilių, raudonas lūpas. Mane labai traukia prie sweatpants:-D Gal kad sportuoti ir šokti pradėjau. Bet, aišku, nepasiduodu galutinai tam patogumo viliojimui. Man irgi 100kart smagiau apsipirkinėti dėvėtuose. Niekad nežinai, ką rasi. Tik naujų, iš šviežumo braškančių megztukų pasiiglstu. O kokybišką taip sunku įpirkti.

Žmogutis rašė...

Sveika,
tau labai tinka ūgtelėję plaukai. atrodai laisva ir atsipalaidavusi.

Laura rašė...

Visada apsidžiaugiu radus naują tavo įrašą. O tu tiesiog švytinti :)
Jau nebepamenu kada paskutinį kartą ką nors pirkau ne kuistukuose. Tačiau kuo toliau tuo rečiau pavyksta ten rast kąnors kokybiško ir nebrangaus :/

laurazakaite@gmail.com

ielf rašė...

Kokios gyvybingos išraiškos;) seniai besilankiau pas tamstą bloge ir labai sveikinu su būsimu žiedeliu!

o apie apsipirkinėjimus-mylimiausi objektai - humanos ir kiti dėvėti rūbai.ir kuo mažesniuose miestukuose,tuo smagiau.ten dažniausiai nebūna godžiai išgraibstytos senienos ir spalvingi,įdomesnių siluetų rūbeliai.Didesniuose miestuose reikia medžioti-didesnė paklausa;)

naujų drabužių parduotuvėse apsilankau retai ir tik per gigantiškas akcijas.apžiūriu tendencijas ir "susirinkusi" naudingą informaciją dažniausiai išeinu nieko nepešusi.išimtis-batai.juos perku naujus,nes turiu mažą kojytę ir užtaikau ant nukainojimų;)

kas liečia stiliaus kaitas,esu gan konservatyvi,santūroka.pirmenybę teikiu 30s,40s,50s,60s vintage(amžinai ištikima shirtdress'ams),klasikai, autentiškiems raštams,mezginiams,nėriniams,sluoksniams.;)
renkuosi patogumą ir dėl to dažnai nukenčia "puošnioji" moteriška mėnulio pusė.;)

pixienroll@gmail.com

3 rašė...

Vau, taip žaviai atrodot! norėčiau tatuiruotos mamos:) ir klumpaitės taip pat nuostabios:) sėkmės mamystėj!

ausumb@gmail.com

-Minija- rašė...

Oi, kokia žavi būsima mamytė..
Dvelkia ramybe ir laukimu, kaip gražu..tas laukimo jausmas toks nuostabus!!!

Dėl drabužių - tai šiemet, vieną dieną, man kažkas užėjo, beveik visus savo drabužius sudėjau prie nenešiojamų, nes - na, arba negražu, arba netinka, arba nebuvau net apsirengus ilgiau kaip metus ir t.t. nusprendžiau atsinaujinti, nors, žinoma, buvo kažkiek ir sunku, atrodo, o gal va, dar prireiks...gal kada užsidėsiu ir t.t....O dabar...kai atėjo ruduo - žiūriu į spintą, na ir...tikrai neturiu kuo rengtis!!!!

Liongins rašė...

Galvojau, kad aš vienintelė nemoku apsipirkinėt naujų rūbų parduotuvėse :)

Viktorija. rašė...

Pats didžiausias malonumas užeiti į kokią ,,nuo akių paslėptą'' užkampio parduotuvėlę ir rasti tokių perliukų, kokių paprastose, naujų rūbų parduotuvėse niekada nerasčiau. ;) Nuostabi rankinė!

Viktorija
viktoote@gmail.com

mergaitė rašė...

Aš tai paskutiniu metu labai blogai jaučiuosi dėl savo aprangos. Visąlaik buvau patenkinta, o dabar užėjo kažkoks nepasitenkinimas, kad galėčiau atrodyti dailiau gal :) net nežinau. Stebiu mieste mergaites, visos jos pasipuošusios, mergaitiškos tokios :)))) o aš kartais mėgstu įsisukt į džemperį, va kaip tik šiandien nusipirkau martensų stiliaus batus rudeniui :/ nelabai įsivaizduoju savęs kitokiame stiliuje, bet tokiomis dienomis, kaip ši, norisi įspirt spintai :D

Supergirl rašė...

Atrodai nuostabiai, siuo metu tarsi svyti is vidaus:)
Man tai sunku paaiskinti kaip as issirenku drbuzelius:) Kartais renkuosi del komforto, kartais turiu pripazinti drabuzio grozis ima virsu:) Nors kazkiek komforto turi islikti bet kokiu atveju.

Rankytes niezti kaip norisi lietuvisku knyguciu! O kartais toks lengvas skaitalas pats geriausias dalykas pailseti neapsunkinant galvos:)

supremeliving.girl@gmail.com

Grazaus tau laukimo Gin:)

Anonimiškas rašė...

Visai neseniai vel atradau, kad knygos begalo gali itraukti i savo pasauli.. butu idomu perskaityti :)

inga.kalpokaite@gmail.com

Asta rašė...

Puikus įrašas. Kaip visad! Ir pati tiesiog švyti :)

fastidiouslife@gmail.com

Charming Currant rašė...

Drabužį turiu įsimylėti iš pirmo žvilgsnio, tada žinau, kad tikrai jį dėvėsiu ilgai ir jis niekada negulės pamirštas spintoje :)Apsipirkinėju tiek dėvėtų, tiek naujų rūbų parduotuvėse. Visada ieškau kažko, kas atkreiptų mano dėmesį, patrauktų žvilgsnį - tai gali būti spalva, medžiaga, raštas, kažkokia išskirtinė detalė (sagos, dirželis, kišenė). Jeigu įsimyliu drabužį ir jo nenusiperku, mane ilgai graužia sąžinė :D kartais net negaliu užmigti, nes nuolat tą rūbą prisimenu: galvoju kokiomis progomis galėčiau jį dėvėti, mintyse gimsta įvairūs derinukai :D
Dėvėtus drabužius dažnai patobulinu: kažką nukerpu, prisiuvu, prineriu, išsiuvinėju.
Drabužiai, siuvimas ir įvairiausi rankdarbiai didžiausia mano aistra. Dažnai pamatau drabužį ir į galvą žaibišku greičiu atskrieja idėja, ką galiu su juo padaryti, kaip atnaujinti. Man svarbu, kad drabužis būtų originalus, todėl į komfortą daug dėmesio nekreipiu :)

Anonimiškas rašė...

Megstu ir as pirkti kazkieno myletus rubelius. Tik dazniausiai tai darau internetu.
elvinka@gmail.com

HouseHome rašė...

Siame irase ir komentaruose kone 15 kartu buvo pamineti 'Kazkieno myleti rubai'.. nesuprantu, kuo vedami zmones atsikrato savo megstamiausiaus rubais? Jei drabuzis toks jau numyletas, tai kam ji atiduodi/arduodi? Asmeniskai man, jei rubas labai patinka, tai sudroziu ji visiskai. Atrodo ir jau deveti netinkamas, bet vis tiek pasilieku ir kartais istraukiu ji i dienos sviesa. Apie atidavima, juolabiau pardavima net minties nebuna.
Bandau isivaziduoti- turi drabuzeli, kuri myli bet.. nusinesi i artimiausia blusturgi ir parduodi uz XX litus. Vien del to, kad nori juo pasidalinti su kitais? - Netikiu! Del to kad atsirado kitas drabuzis tavo spintoj? Tokios pat funkcijos ar toks pat megstamas?..

GinCherry rašė...

Aš keksas, bent jau mano atveju tai patys patys mylimiausi taip ir lieka mano spintoj,nors ir retai dėvimi :) Bet gal tiesiog būna, kad rūbas morališkai pasensta. Juk kai kurie žmonės mėgsta laiks nuo laiko iš pagrindų keisti/atnaujinti savo garderobą. Gal pasidaro per mažas ar per didelis. Gal vietos spintoje per mažai.O kartais rūbą įsimyli iš pirmo žvilgsnio, bet taip ir nepritaikai :) Priežasčių turbūt gali būti daug :)

Anonimiškas rašė...

O man taip romantiskai nuskambejo ta fraze"kazkieno myleti rubai". Juk nebutina viska pazodziui suprast, juk ir taip aisku kad tie rubai deveti. Jei perki ruba tvarkinga tai jis buvo priziuretas(myletas).
O parduodami del ivairiu priezasciu, dydis tapo per mazas, per kazkiek metu stilius ar poziuris pasikeite.
:)