2009 m. spalio 29 d., ketvirtadienis

Little miracle


Jau aplink po truputį pradeda kvepėti Kalėdomis.Kas skaičiuoja dienas, valandas ir minutes, kas mokina kaip pasigaminti pačius gražiausius žaisliukus ar kalėdines dekoracijas.Kažkas pradeda kepti imbierinius meduolius, galvoti apie dovanas artimiesiems ir ne tik.Kažkas pradeda kvepėti cinamonu...O yra ir tokių, kurie nori suteikti džiaugsmo ktiems, nepažįstamiems žmonėms, kuriems šis gyvenimo kelio etapas nėra lengvas...

Vakar savo laiškelį ir dovaną išsiunčiau žmogui, iš kurio ir sužinojau apie šią gražią akciją, tad žinodama kokia laimė yra suteikti džiaugsmo žmogui, kurio nepažįsti ir galbūt niekada nepamatysi, kviečiu prisijungti ir jus...

Akcija skirta Santariškių Onkologinio instituto klinikoje besigydantiems ligoniams. Akcijos pagrindinės rėmėjos - moterys, savo rankomis padarytais rankdarbiais ar su meile ir rūpesčiu išrinkta ir nupirkta dovanėle norinčios nudžiuginti kitą, šiuo metu sunkiai sergantį ir ilgas, nerimo kupinas dienas ligoninėje leidžiantį nepažįstamąjį - kažkieno Mamą, Močiutę, Seserį, Tėtį, Senelį, Brolį... 

Sergančiam žmogui Kantrybės, Stiprybės ir Tikėjimo suteikia bet koks nuoširdus dėmesys- šilta šypsena, netikėta dovanėlė, gražus palinkėjimas... Žinojimas, jog bėdoje esi ne vienas, jog net nepažįstami žmonės stengėsi ir paruošė malonią staigmeną, ligoniams suteikia Vilties sparnus, nors akimirkai nuveja juodas mintis. Juk ko verti ligonių žodžiai, kai jie, it maži vaikai, glausdami prie savęs netikėtas Gerumo dovanėles, šnabžda: „aš pasveiksiu, aš bėdoje ne vienas – net negalėjau pagalvoti, kad aplinkui tiek gera linkinčių žmonių...“

Mielieji, pabūkime Šiltu Saulės spindulėliu, Gaivaus vėjo gurkšniu – drauge paruoškime malonias staigmenas onkologinėmis ligomis sergantiesiems ligoniams. Tikėkime, kad mūsų dovanėlė, sukelsianti malonias emocijas, papildys ligonio Kantrybės taurę dideliu lašu jo ilgame gydymo kelyje. Gerumo negali užgožti ekonominiai sunkumai. 

Maloniai kviečiame prisijungti ir tapti šios gražios, prasmingos ir tradicija tapusios akcijos dalyviais. Akcijos finalas – ligonių lankymas ir dovanėlių teikimas - planuojamas lapkričio pabaigoje – gruodžio pradžioje, kuomet ilgi ir niūrūs vakarai, saulės ir šviesos trūkumas ligonio sielą daro itin pažeidžiamą.Todėl siūlome ir Jums užsikrėsti gerumo virusiuku . Labai kviečiame prisijungti ir dalinant dovanėles. Dovanėlės bus renkamos iki lapkričio 15 dienos. Lankymas numatytas paskutinę lapkričio – pirmą gruodžio savaitę. Norinčius aplankyti informuosime asmeniškai.

Norintiems prisijungti, dėl smulkesnės informacijos prašau kreiptis į Vaidą, kuri jums detaliau viską paaiškins - vaida@saulesprojektai.lt

Na, ir šiandieninis derinukas...

  • Juodai mėlynos pėdkelnės 20 lt.
  • Aulinukai 2 lt.
  • Tartan sijonas 1 lt.
  • Mėlynas megztinukas trumpom rankovėm 1 lt.
  • Diržas 35 lt.
  • Cardigan 8 lt.
  • Sagė - šaukštukas 25 lt.
  • Auskarai - padaryti iš sagų
  • Paltukas 10 lt.
  • Rankinės nėra, nes dar nežinau kokią griebsiu :D
  • Viso: 94 lt.







21 komentaras:

laura rašė...

miela : )

IoT rašė...

Labai šiltas įrašas...Deja nelabai galiu kuo prisijungti.Kas link rankdarbių..tai turiu abi kairias rankas,kurios tinka tik prie kompiuterio naudotis...O galbūt trūksta tik noro :/ , supratingumo.Gėda.

O kas link tavo(O galiu sakyti "tu",seniai sakau, bet tik dabar užkliūvo man...?) derinių,tai labiausiai patiko mintis su knyga...orginalu :)

šiltų tau rudens vakarų ir iki kito tavo įrašo. :)

Guga rašė...

Labai mielas derinukas' ;) Ir įrašas gan fainas ;) Pamilau languotus sijonus,tad dabar ieškau kažko panašaus į šitą taviškį ;)
Klausyk,o paskutinėje tavo foto kur sagė,auskarai ir kvepalai (man rodos). Kur "nurovei" kvepaliukus? ;) Labai myliu cinamono kvapą todėl ir klausiu ;)

cloudmaker rašė...

nuostabi mintis! kaip smagu girdėti apie tokį žmonių gerumą!
gražus derinukas, beje (:

GinCherry rašė...

Laura, merci...

Airina, tai nebūtinai turi būti tavo rankų darbo dovana.Svarbiausia parodytas dėmesys ir rūpestis.Labai gražu būtų jei pridėtum ir palinkėjimą ar šiaip laiškelį, nors aš pati vakar labai svarsčiau ką rašyti.Sėdėjau, rašiau, braukiau...Labai sunku rašyti sergančiam žnogui...
Dėl krepinio jokių problemų, man "tu" priimtinesnis nei "jūs" :D O veidą knyga dengiu, todėl, kad pasidariau visai nefotogeniška, nors niekad tokia ir nebuvau, bet pastaruoju metu iš vis...Tai kažkokiu būdu reikia suktis iš padėties :D

Guga, dėkui..O kvepalai pirkti ebay :) Labai skaniai cinamonu kvepia :)

Cloudmaker, tai prašom prisidėti :) Kuo daugiau entuziastų, tuo daugiau laimingų veidų :) Ir ačiū :)

laura rašė...

ka reiskia tas MERCHI ?

laura rašė...

merci*

Anonimiškas rašė...

laura ~ merci - ačiū prancūziškai ^.^

mirattes rašė...

Gin, tartan sijonas puikusis ir tau labai tinka, kaip ir derinys su juo ;)
Iš šilto žmogučio šiltas įrašas - nieko nuostabaus :)

Anonimiškas rašė...

Gin, Jus kaip visada pasakiska ) irasas.taip daznai ieskau zmogaus kuriam galeciau padaryti ka nors, kuo jis nesitiki is manes..o ju ten tiek daug.
aciu )



winged*

valikabu rašė...

princesytiska kaip visada :) tobulai :*

datflamie rašė...

:) Maniau, įsijungsiu Gin Cherry blogą, nes taip seniai besilankiau ir pasisemsiu pozitivių minčių prieš miegą. :) Ir tikrai nesitikėjau rasti tokio įrašo.
Ar tai jūs šitai sugalvojote? Jei ne, tai būtų labai įdomu sužinoti, ar tas žmogus tai sugalvojo tiesiog iš idėjos, ar susidūręs su tokia situacija.:)
Jei kas abejojate, ar verta nusiųsti šiltų sveikinimų sergančiam nepažįstamam žmogučiui, aš jus patikinu: verta.
Tenka dažnai šiuo metu ten pabūvoti ir matyti daugiau liūdnų negu linksmų veidelių :)
Mano broliukas dabar Santariškėse. Ir matau, kaip jam yra gera gauti laišką, nuo žmogaus, kurio jis net nepamena. Lygiai taip pat gera gauti laiškelį ir nuo gero nepažįstamojo.
Ačiū Jums .

datflamie rašė...

Ir išvis. Kas per keistuma. Peržiūriu Jūsų blogą tada, kai ieškau namų savo katytei, ir pas Jus tupi įrašas apie kačiukus. O dabar, vėlgi. Na žinot, Stebuklai :)

Anonimiškas rašė...

# Auskarai - padaryti iš sagų
# Paltukas 10 lt.
# Rankinės nėra, nes dar nežinau kokią griebsiu :D

kur? :D

Chérie rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Chérie rašė...

Tai jai baisaus "pastorėjimo" metas, tai dar kasnors.. Dabar dar ir nefotogeniška pasijautė (doh) Baik tu man, arba gausi šiknon :))) Puikiai atrodai, ir sijonas fainuolis :) Love it!

Akcija puiki. Aš savo ruožtu turiu prikrovusi jau tris maišus nenešiojamų dukrytės rūbelių ir galvoju, kaip čia juos padovanojus kokiems vaikų namams artėjančių švenčių proga, nes baisiai gaila būtų juos tiesiog išmest..

O kvepaliukai tikriausiai puikiai kvepia, nes buteliukas fantastiškai atrodo :) norisi išgert :D

Guga rašė...

Uch. Labai pavydžiu tau tų kveplaiukų (mm) ;D

cloudmaker rašė...

o galima nebūtinai dovanėlę padaryti? galima, pasak Schiaparelli, parašyti laišką? mat man tai sektųsi daug geriau negu kažką krapštyti savo kreivais piršteliais :)

lauryna :)) rašė...

Sveikute :) norėčiau paklausti tavęs,nes suku galvą jau kokius du mėnesius :) Ką galima būtų padovanoti artimiesiems? Mamai,seneliui,broliui? ;)
ačiū iš anksto :)

paris rašė...

Labai labai patiko derinukas, grazus ir mielas.

GinCherry rašė...

Miratess, dėkui :) Na, o įrašas...Mano rašyto stik pirmos dvi pastraipos, kitas tekstas "paimtas" iš akcijos kvieslių :) Negaliu neprisidėti ir nepaskatinti kitų...

Winged, nėra už ką :) Aš pati būna kažką pražopsau vien todėl, kad sužinau po laiko, todėl labai džiaugiuosi kai ir mane pačią kasnors informuoja ar paskatina :)

Valikabu, ačiū :*

Schiaparelli, ateini čia pozityvių minčių ieškoti? :) Man kažkaip visada atrodo, kad mano blogas per daug negatyvus...Nežinau kodėl.Akciją sugalvojau ne aš ir kas generatorius tiesą sakant nežinau, kiek supratau tai ši akcija ne pirmi metai vyksta.Tavo broliuku didžiausios sveikatos ir stiprybės...O sutapimai tikrai keisti :)

Anonimiškas, buvau įdėjus nuotrauką, bet išėmiau, nes labai netikusi nuotrauka buvo :D
Štai http://farm3.static.flickr.com/2599/4067395947_4a4ac1a10d_o.jpg

Cherie, jau nebebijau tavo grasinimų :D
O dėl rubelių turbūt reiktų juos tiesiog nuvežti, nors esu girdėjus, kad ne visada priima, gal sakau geriau būtų per miesto savivaldybę kokią skurdžiau gyvenančią šeimą susirasti...
Kvepalai tikrai skaniai kvepia, nors man tai grynai cinamonu, bet tiek draugei, tiek vyrui - cinamoninėm bandelėm :D Tai dabar pasikvepinu ir bandele vadina :D

Guga, pokolkas aš dar pati jų sau pavydžiu :D

Cloudmaker, nežinau šitų niuansų, reiktų rašyti Vaidai ir paklausti, aš pati dariau dovanėlę, plius rašiau atvirutę/laiškelį.Manau, kad turėtų būti galima...

Lauryna, och, mane šitas klausimas kiekvienais metais kamuoja :) Man labai sunku rinkti dovanas :D Galiu patarti tik rinkti jas iš širdies, pamąstant apie kiekvieną žmogų, o ne nupirkti tam, kad kažką padovanot :)

Paris, merci beaucoup :)


Ir dar norėčiau padėkoti visiems, kurie prisidės prie šios gražios akcijos, nes Vaida sakė, kad sulaukė laiškelių.Tikrai labai dėkui visiems...Juk taip gera daryti gerą nesitikint nieko atgalios :)