2010 m. vasario 22 d., pirmadienis

Dancing with myself

Jeigu kasnors prieš metus ar dar anksčiau man būtų pasakęs, kad aš verčiau liksiu namie žiūrėti filmus nei eisiu į triukšmingą vakarėlį, tikrai nebūčiau patikėjus.Jausdavau poreikį ir būtinybę bent kartą per savaitę kažkur išeiti ir nebūtinai savaitgalį, o lygi linija gyvenimo skalėje, kuri reiškia ramybę, man buvo tolygi linijai kardiogramoje.Turbūt smarkiai klysta tie, kurie sako, kad žmonės nesikeičia :)  Dabar mieliau renkuosi vakarą su drauge namie, kai galim įsitaisyti ant kilimo, vietoj stalo tarnauja senas lagaminas, prieblanda kambaryje, kvepianti žvakė ir plepesiai apie viską ir apie nieką, o kas kartą nusprendus kažkur išeiti, galvos skausmą sukelia klausimas: "kur?" :) Ir vėl, dar prieš pusmetį tiems, kurie sakė,kad Kaune nėra kur nueiti, sakiau, kad tai nesąmonė.Argi ne paradoksas? :) 

Turbūt ramybės periodas į mūsų gyvenimus ateina neišvengiamai, netikėtai ir nelauktai.Juokais vyrui sakau, kad senstu :) Ar tai tikrai priklauso nuo amžiaus ar tiesiog tas supratimas ir noras ateina skirtingu metu? Galbūt mano pasikeitimą įtakojo ir tai, kad kažkurį laiką tiesiog negalėjom sau leisti kažkur išeiti, bet negi per tokį trumpą laiką žmogaus įpročiai pasikeičia? Atsimenu triukšmingus vakarus su draugėm, kai vynas liedavosi upeliais.Tada buvo smagu, bet tų laikų nepasiilgstu ir nenorėčiau, kad jie grįžtu :) Neretai pradėjau stebinti pati save, bet neieškau atsakymų į klausimus, nes pasikeitimai yra neišvengiami ir dažnai būna tik į gerą :) 

Derinukas, skirtas išėjimui pasisėdėt su drauge.Po to, kai 24 val. uždarė mūsų mylimą vietą, dar ėjom pasišokt  :) Viena mergina manęs FB užklausė, kodėl taip retai dėviu džinsus taigi  ta proga išsitraukiau savo senukus :) 

  • Batukai - 20 lt. [pagailėjau kitų batų :)]
  • Tamsai mėlyni džinsai - 6 lt.
  • Tamsiai mėlyna/balta držuota palaidinė - dovana :) 
  • Diržas su inkaru ir šturvalu - 1 lt.
  • Rankinė - 3 lt.
  • Viso: 30 lt.







40 komentarų:

Unknown rašė...

Manau, kad pasirinkimas pasėdėti namie, o neiti padūkti į vieną iš nedaugelio padoresnių Kauno "vietelių" yra ne senatvės požymis, o supratimas, kad ir namie gera.. aš jau du metus taip gyvenu. Kiekvieną kartą, kai reikia kur nors išeiti, aš mąstau kiek dalykėlių galėčiau nuveikti namie. Išėjus iš namų būna linksma, bet namai vis vien traukia. O taurę vyno ar kito alkoholinio gėrimo pakeitė limonatas bei sultys. O be to tikrai nelabai didelis pasirinkimas kurnors nueiti pasilinksminti, paklausyti gyvos, kokybiškos muzikos, tiesiog jaukiai pasisėdėti ar smagiai pašokti. :/ Kad ir kaip bebūtų keista, žmonės iš tiesų keičiasi. Bet manau, kad tik į gerąją busę... ;)

GinCherry rašė...

Aušra, buvau parašius, bet paskui kažkaip ištryniau :) Rašiau, kad jei turėtume savo namus tai apskritai tapčiau namisėda, nors ir dabar tokia po truputį darausi :) Bet jau nebenoriu ir nebereikia triukšmo, nesinori stumdytis su žmonėmis ar negirdėti per muziką pašnekovo balso :)
Beje, gal galėtum pavardinti savo mėgstamas vietas? Gal sužinosiu kąnors naujo :)

ZigZig rašė...

O aš manau, jog ateina tiesiog laikas kai nebenori būti namie ir tiek. Net nežinau kas padaro įtaka tokiam sprenimui, bet tiesig tai atsitinka. Kartais užeina bangomis, kartais užeina ir nepraeina. Galbūt tai oras, galbūt draugai, pažįstami, mylimas žmogus, o galbūt pats pavargsti nuo miesto ir nori nuo jo pailsėti, tad geriau renkiesi ramesnę būseną, kuri atgaivina sielą ir leidžia pailsėti. Kad ir vasarą geriau pasėdėti prie upės ant jaukaus pledo.
Man šis laikotarpis užėjo jau senokai, nuo tada kai nebedirbu klube ir pradėjau vergauti kitame darbe, tai laisvomis akimirkomis tiesiog nori pasėdėti, pabūti, pašnekėti su tau rūpimais asmenimis, o ne linksmintis ir tūsintis, nes ir taip būna labai gera :)
Namai nėra kriterijus, galbūt dėl to, jog neturiu savųjų, nežinau, bet gerai kaip yra:}
Ramybės ir svajingų pasibūvimų, Gin.

Unknown rašė...

Mes irgi nuosavų namų neturim, bet bent jau gerai, kad tik dviese+katė gyvenam. Kai turėjome kambariokų, tai irgi dažniau išlėkdavome kurnors pasibūti.
Na, nemanau, kad kas naujo gali būti Kaune. :D Einam į DžemPub'ą, kai aš noriu pašokti (vyras visiškas nešokėjęs :/), kartais į Liberty, 91 ar B.O. (bet boškė jau nebe ta, tai vis rečiau ten užsukame), kartais, prisimindami senus gerus laikus juokais užeinam į Antrus namus-Galerą, bet tik po taurę ko nors labai labai pigaus išgerti :), Suflerio būdelė irgi jauki vietelė pasėdėti, bet man asmeniškai senasis Sufleris labiau patiko. Neseniai buvome Nautiluse (ten maniškis koncertavo) tai visai aplinka patiko, bet meniu kaip ir padavėja nelabai vykę.. :/ Na, dar Punto Picoje kartais neblogų koncertų būna. O šiaip didžiausiais atradimas buvo Pas Stenley: maisto bei gėrimų pasirinkimas bei kainos puikios, aplinka neerzinanti, parodo padorių koncertų ir šiaip labai smagi vietelę pasisėdėjimui (gal tik iš anksto staliuką reikėtų rezervuoti, jei nori patogesnėje vietoje sėdėti.). O dažniausiai einu ten, kur tiesiog mano vyras koncertuoja. :D

vjusta rašė...

Turbūt jau išsilakstei ir supratai kokia gera vieta vis gi yra namai;)
Dovanotoji bliuskutė- nuostabi. ypač, kad taip gražiai atidengia nugarą:)

Neringa rašė...

ne sensti... bresti Gintaryt :).Yra teorija ,kad kas 7 metai vyksta stiprus pokyciai ...hmm patyriau savo kailiu :)

Berta rašė...

Aš ir jau gan senokai pajutau tą ramybės poreikį, tad keista buvo stebėti tuos, kurie studentauja, nes aš to niekad ir nebepatyriau. O čia tai tikrai pasenimas...
O dabar, kai turiu išvis mažai laiko, ir drąsko mintys ar tikrai gerai elgiuosi atsisakydama tokių metų, kai galėčiau džiaugtis visiška laisve ir na dar vistiek mažais įsipareigojimais... Tai paradoksas tame, kad pastaruoju metu turėjau du vakarus, užsitarnautus vardan to, kad nueičiau kur nors atsipalaiduoti, išsijudinti, nes jau jaučiu tokią įtemptą stygą galvoje, man nepavyko to padaryti... Ką tada daryt? :) kai nenori yra kur/kaip ir panašiai, o kai tiesiog reikia - nepavyksta...

gražiai atrodai šiose nuotraukose ;) aš kažkaip irgi kasmet "susikoperuoju" kokį vieną jūreiviško stiliaus rinkinuką ;]
ypač žavi džinsų spalva ir diržiukas ;)

Ieva Kurash rašė...

Matyt visiems ateina toks laikas, as paskutiniu metu taip pat mielai leidziu laika namuose, bet man tai visai patinka, manau ir namuose galima labai idomiai ir turiningai praleisti laika :)
o sis derinukas man tikrai labai patiko, super, toks kazkaip vasara dvelkentis, bet siam orui ne per vasariskas. gal tie jureiviski motyvai... man patiko ir jau uzsisvajojau apie jura ir saule :)

Simona rašė...

Aš taip pat manau, kad tie periodai tikrai egzistuoja. Amžiaus turiu nedaug, kad pripasakoti apie subrendimus ir praeitus etapus, o jei man taip ir atrodo, tai kitiem aš atrodyčiau juokingai taip kalbėdama :D
Bet kaip bebūtų, prieš kokius tris - keturis metus buvau nutrūkus nuo grandinės ir ankstyvoj paauglystėj ragavau linksmybes vos ne pilnom saujom, tik "bernai" nelabai rūpėjo. Prisiminkim mokyklą: iš gerųjų mergaičių liejosi apkalbos. O dabar, praėjus keliems metams, jos atranda tai, su kuo aš pažindinausi penkiolikos.
Aš tuo tarpu pasidariau tokia namisėda, man patinka jauki ramuma, erzina nepažįstamieji ir didelės kompanijos. Tobulas vakaras man atrodo tarsi iš Desperate Housewives - keletas draugių ir kortų stalelis(arbata, plepalai, filmas, rankdarbiai...). Taigi antrinu Bertai, kad studentai nebūtinai intensyviai studentauja, bet nebūtinai ir studijuoja be atokvėpio :)
Pasidariau sau išvadą, kaip gaila, kad žmonės, su kuriais palaikau ryšį vienoj ar kitoj aplinkoj tokie skirtingi, kad to vakaro su staleliu niekad ir nebus, nors imk ir prisištampuok tų draugų...

Artesania rašė...

Labai įdomus įrašas. Kartais pamąstau ir aš,ar Kaune yra kas veikti? Tarkim tokiu oru - nelabai. Tačiau laukdama pavasario ar vasaros, pamąstau,kaip nueisiu su draugėm į amfiteatrą pasėdėt, prie pilies į parką, į Nemuno salą, Ąžuolyną. ;) Tiesiog dabar už lango vaizdas niūrokas, tad labiau ir norisi pasilikti namie prie cinamoninės arbatos puodelio,mano nuomone :)
Derinukas,kažkur matytas,bet vistiek sugeba pakerėti :)

Mukatanas rašė...

Kaip visada - stilinga, truputį moteriška ir truputį mergaitiška, ir, žinoma, nepakartojama... O dėl metų tėkmės? Pažįstu keletą moterų, kurioms 40 m. perkopimas ne riba.. Jos draisiai šėlsta baruose, klubuose ir namuose. Man asmeniškai, gera buvo ir yra būti ten, kur šalia tikri, šilti draugai - visai nesvarbu, ar per koncertą minioje, ar tarp pagalvių pižamų vakarėly...

Anonimiškas rašė...

atrodai nuostabiai :)

Laura rašė...

Šis dalykas ir man asmeniškai neduoda ramybės. Kažkodė vis dažniau renkuosi namuų atmosferą įvairiems pasisedėjimams, mažai kur norisi išeiti, prasiblaškyti...na, nėra poreikio,ir nors tu ką ;DD tačiau neapleidžiu ir tos galimybės, kad galbūt čia man koją kiša žiemos slogutis..

Chérie rašė...

Katinėli, atrodai fantastishen! Kai pagaliau pražys sodai, susitiksim, abidvi pasiimsim savo tašes su inakarais (tavo kaip matau raudona, mano juoda:)ir eisim kur nors... laukais ;D :*

Va, matai, kažkas sako, kad pokyčiai vyksta kas 7 metus, aš esu girdėjusi, kad kas 5is.. Tai mano gyvenime jau tuoj tuoj pasikeis, bet pagal tave, tai aš "pasenau" jau prieš porą metų.. Kai pagaliau branda dėjo į galvą visu pajėgumu ir pareiškė, kad susiimčiau.. Išties, turiningą ir ramų vakarą mieliau praleist su artimais žmonėm, nei beprotiškam šurmuly tarp nepažįstamųjų. Kartais dūšiai norisi ramybės, ir tai visai normalu :)

p.s. O jei sakai, kad nėra kur eit Kaune, tai man išvis pasikart?? :D

ju rašė...

Labai gražiai atrodai!

O dėl "neišėjimų" mūsų šeimoje dabar tas pats, namuose geriausia :). Iš tiesų nėra kur išeiti (nors kai gyvenau tėvų namuose Šiauliuose, Vilnius atrodė "tas" miestas, kur kasvakar vyksta veiksmas) :)

Vigilija rašė...

Perskaičiau įrašą ir pasijaučiau kaip pensininkė - nieko aš nenoriu, niekur neeinu, patys geriausi vakarai namie, su draugėm irgi tik namie susitinku... Čia gal daugiau toks sėslus mano būdas, bet iš kitos pusės, mastau, kad namie turiu viską ko man reikia. Čia ramu, šilta, gera, tai kdoėl aš dabar turiu kažkur eiti? :D
Džinasai labai faini, o bliuskutė man trupurį kliūva :)) Skaičiau, kad kirpykloj buvai, tai džiaugiuos, kad kirpčiukai gero ilgio, pagal mane, tokie man labai gražu! eh, ir gerai, kad pagailėjai batų, aš dabar vaikštau su visai nutrintais, nes jau tiek tų druskų ir pliurzės mieste, kad brr.

Dina rašė...

Žinai, Cherry, tikriausiai kartosiuos kaip ir daugelis komentaruose čia, bet aš lygiai taip pat niekur nenoriu. Galbūt taip yra todėl, kad dirbu gana aktyvų darbą ir retai namie būnu ilgėliau, nei kelias valandas iki miego. Todėl priartėjus savaitgaliui kai brangiausias sako "ką veikiam?" arba "eime kur nors?", iš karto imu irzti, nes niekur niekur niekur nenoriu. Būti namie, skaityti, rašyti, naršyti, lipdyti, dar kažką - bet tik ne eiti kažkur.

Beje, užsiminei, kad pagailėjai batų vienų. O aš, kadangi skaitau tai, ką rašai ne nuo pat pradžių, bet jau gerą pusmetį, norėjau tavęs paprašyti: ar galėtumei papasakoti, kur ieškoti drabužių, batų, kažko originalaus ir kaip tau pavyksta tą rasti?

mirattes rašė...

Gin, bliuskutė kokia nereali!!! Be to džinsai tau labai tinka.
Berods jau rašiau, bet pasikartosiu, sveikinimai dėl LAIMOS.

Jovita rašė...

O aš laimą pavarčiau parduotuvėj, bet nepirkau. Nes šiemet pasižadėjau nebepirkti žurnalų (turbūt kažkurio tavo pačios įrašo paskatinta:D) ir dar pamaniau, kad ten juk turbūt nieko naujo nebus parašyta, ko mes, blogo skaitytojos nežinotume :) Bet nepažadu, kad ryt turėsiu tiek pat stiprybės ir nenusipirksiu :D Gin, smagu bus tavo vaikams kada nors tuos puslapius sklaidyti ir apie mamą skaityti :)

Kalbant į temą, tai ir aš palikau visiška namisėda. Nustebau, kad dauguma pasisakiusių taip pat nubalsavo. Bet gal ir gerai, kad žmonėms namie gera :)

Laura rašė...

Neveltui ir yra pasakymas: Visur gerai, bet namie geriausia :)

GinCherry rašė...

Zig zig, gal tu ir teisi, kad viskas labai priklauso nuo aplinkybių, kad ir nuo oro :) Vis tiek būna tokių dienų kai jau norisi kažkur išeiti ar eini todėl, kad reikia :) Bet kartą į porą mėnesių :)

Aušra, o, tikrai nei vienos naujos vietelės :) Ir bevik dėl visų sutinku :) Į b.o mes dar kažkaip užsukam po 12 pašokti tai retais atvejais kai išeinam kažkur, bet tai paskutinius kartus labai klaikią muziką grojo :) O pas stanley vasarą lauko terasoj ypač dažnai rinkdavomės, dabar pagrindinė vieta tai vyninė :) O kokioje grupėje groja tavo vyras? :)

Vjusta, turbūt :) O su šia palaidine jau buvo derinys, tik iškirptė buvo ne gale, o priekyje :) Šį kartą dėjausi atvirkšciai, nes gilios iškirptės priekyje mane trikdo :) Štai http://gincherry.blogspot.com/2009/04/dance-with-me.html ir žiūriu, kad sutapimas, bet pavadinimas irgi pagal Nouvele Vague dainą :D

Neringa, o taip, tą teorija esu girdėjus ir rašydama kaip tik skaičiavau, bet man dar iki perversmo pora metelių liko :) Žiūrėsim :)

Berta, čia turbūt ir yra didysis paradoksas :) Kad reikia eiti ne tada kai reikia, o tada kai norisi, nors aš irgi jau kartais einu kažkur todėl, kad jau reikia :) Ir dėkui dėl derinuko, man nautical stilius apskritai labai patinka :)

Ieva, o taip, namie tikrai galima susigalvoti veiklos ir dar įdomesnės nei kažkur kitur būnant :) O dėl derinio tai šaltoka buvo nugarai, reimiantis į medinę kėdę :D Tai teko atkaltę megztiniu uždengti :) O apie šiltus orus jau ir aš labai labai labai svajoju :)

GinCherry rašė...

Simona, blogiausia turbūt yra tada kai tavo ir draugų požiūris į laisvalaikio praleidimą skiriasi, nes būna svajoji apie vieną, o draugai apie visai ką kita ir neišeina suderinti visko.Aš džiaugiuosi, kad su keliom draugėm požiūris sutampa :)

Artesania, manau, kad yra :) Gyvenimas žiema neapmiršta, nors šiltu sezonu tos galimybės geroookai prasiplečia, nes nereik kiurksoti baruose ir kavinėse, tada ir klausimų mažiau kyla įvairių :) O derinukas tai taip, toks dažnai paplitęs ir sutinkamas :D Bet džiugu, kad visgi kitoks truputį :)

Mukatanas - dėkui :) AŠ irgi esu tikra, kad ne metai lemia tokius pokyčius, o įvairios gyvenimo aplinkybės.Niekad nepamiršiu kaip Londone, camdene, viename iš pub'ų kur 80% ar net daugiau, lankytojų buvo įvairių subkultūrų atstovai, su vyru sutikom intelgentiškū, kokių 80 metų senukų porą :) Vyras pasipuošęs kostiumu, su skrybėlė, kaip atrpdė jo dama - nepamenu, bet šitas vaizdas mane tada taip nustebino :)

Anonimiškas - dėkui :)

Laura, aš mintyse irgi pagalvoju, kad gal kalta užsitęsus žiema :) Nors pati esu gimus žiema, bet tai visai ne mano "stichija" :) Žiemos pramogos manęs nežavi, o žiema man tai tik Kalėdos, viso kito laiko galėtų ir nebūti :)

Cherie, dėkui :) Oi, tikrai laukiu sustikimo, nes tep seniai matiau :) O dėl to "senstu" tai moterie, rašiau, kad juokais taip sakau :) Nemanau tikrai, kad tai su amžium susiję, nors žurnale perskaičiau vieną frazę, kad žmogus iki tam tikro amžiaus keičiasi pats, o paskui keičia viską aplink save.Patiko ši mintis :) Kaune irgi būtų kur eiti, jei nebūčiau tokia išrandi ar "perdozavus" tam tikrų vietų :D

Ju - dėkui :) Mano vyrui tai dažniau atsiranda noras kažkur išeiti, bet jam ne problema eiti vienam, ko aš visai nesuprantu :) Man irgi atrodo, kad Vilniuje visada yra ką veikti :) Vien kiek teko eiti 5dienio vakarą tai prie visų barų pilna žmonių atrodo :)

Vigi, tai kai kurie žmonės visą gyvenimą neturi noro ir būtinybės kažkur eiti :) Čia būtų tas pats, kas lyginti žmones, kurie mėgsta keliauti ir tuos, kurie nemėgsta :) Kai kurie žmonės yra tiesiog sėslesni :)
O kuo kliūva palaidinė? :) Modeliu? :) Iš ties tai ne vieną turiu dryžuotą ,bet šitą kažkaip labiausiai mėgstu :) O dėl plaukų tai taip, buvau kirpykloj :) Kirpčiukus patrumpino ir galu fileravo, bet plauku vaizdas man nepatinka tai spėju reiks rėžti trumpai anksčiau, nei planavau :)

Dina, manęs vyras irgi dažnokai to klausia, tik pas mus dabar jau nėr problemos, nes jis eina be manęs, o aš lieku namie :) O dėl drabužių ir batų tai niekuo nepadėsiu, nes tiesiog lankausi tuose rūbukuose, kurie turi pigius skyrius, o lankausi visuose, kurie pasitaiko šalia :)

Miratess, kaip jau rašiau tai ją pritaikiau atvirkščiai :) Kažkaip labai gražu pasidarė iškirptės nugaroje, tik nelabai praktiškai tas įgyvendinama :( Ir dėkui už sveikinimus :)

Marginalijos, taip, tu teisi, nieko naujo ten nėra, plius straipsnis parašyutas nei tik iš interviu atsakymų, bet ir kai kas paimta savo nuožiūra iš klausimų/atsakymų įrašo...O dėl vaikų, tai mano mama rinko laikraščius, kuriuose rašė apie mano tėtį, tai man dar ir dabar smagu išsitraukti ir pavartyti :D Tai aš irgi renku visus straipsnius ir straipsnelius apie save :) Aš irgi pamąsčiau, kad džiugu, kad žmonėms patinka laiką leisti namuose :)

Laura, tikrai taip ;)

Mukatanas rašė...

Lykke Li - Everybody But Me...Na, tai daina tikrai ne apie amžių, ir ne apie jaukius vakarus namie... Bet klausiau jos šiandien iš ryto, gurkšnodama arbata, ir pagalvojau ji apie tą jausmą, kurį tu palikai įrašo žodžiuose.

Unknown rašė...

Mano vyras groja The Moon Band'e bosine gitara ir trimitu. Čia dar labai nauja grupė, bet koncertų jau nemažai buvo. Dabar jų maratonas kiek apmažės ir grupė bandys įrašyti albumą. Tai reiškia, kad dar daugiau vakarų teks vienai praleisti namie.

O dėl B.O., tai galutinai praėjo noras šiame bare lankyti, kai jame padirbau. Ir taip, dažnai ten muziką nelabai kokią pradėjo leisti... arba mes visi išrankesni patapome.. :?

Jovita rašė...

Beje, maikutė nuostabi! Man irgi labai gražu tokia iškirptė ant nugaros, bet ir teisingasis maikutės variantas (su raudonu bantuku) labai dailiai žiūrisi! Ir labai labai patiko įrašo pavadinimas, nors dainos, gėda pelėda, ir nežinau.

Anonimiškas rašė...

Nelabai si karteli,tiesiog tave storina tokie rubai,virsutine dalis stambesne optiskai iskart atrodo.

GinCherry rašė...

Mukatanas, dėkui, paklausiau :)

Aušra, mačiau pas tave bloge nuorodas, reiks paklausyti prie progos :)

Marginalojos, kaip keista, kad yra žmonių, kurie negirdėjo Nouvelle Vague :) AŠ kažkaip nesidomiu muzika visai, bet ir tai žinau :) Paklausyk, gal patiks, gal net būsi girdėjus, tik pavadinimo nežinojai :)

Anonimiškas, kad aš ir taip nesu plona tai natūralu, kad storina, beigi mano apatinė dalis yra smulkesnė nei turėtų būti pagal viršų ar viršus stambus pagal kojas, čia kaip kam patogiau, bet tai nereiškia, kad aš visą gyvenimą turiu vengti dryžuotų rūbų :) Ne visada gi dėvime tik tai, kas tinka pagal figūra :) Aš pagal saviškę apskritai turėčiau dėvėti tik aptemptą apačia ir platų viršų,kuris atidengtų kojas :D

StoneJam rašė...

Nu bet šitas blogas toks fainas... Ir "Laimoje" labai skaniai persiskaitė :) Labai nuoširdžiai sakau: man čia mėnesio atradimas.

Feline rašė...

Gin, o kaip tu plaukus tvarkaisi kasdien? ta prasme, lygini juos ar tiesiog isfenuoji? o gal isvis nieko nedarai, leidi naturaliai isdziut? :)

ir vos nepamirsau, atrodai nuostabiai su situ derinuku!!!

Anonimiškas rašė...

man su tais išejimais pasišokti ar šiaip kažkur, kaip budavo anksčiau, irgi labai panašiai kaip tau, neseniai kaip tik apie tai pagalvojau... keista, kai susimąstai kartais, kad kaip varyčiau dabar kur nors!! bet va kai kas nors ima ir pakviečia, taip ir aptingstu...ima traukti šilta lova, arbata ir knyga...ka padarysi, matyt jau toks gyvenimo etapas :)

O derinys paprastas ir smagus, gal jau ir man reiktų džinsus išsitraukti, nes turbūt jau pora mėnesių praėjo nuo pastarojo dėvėjimo :) tik žinai, aš gal tik krūtinę gal kažkaip labiau pakelčiau (nežinau net kaip tiksliai įvardinti..:/), nes kai kaklas laivelio formos, truputi to norisi..

sala

GinCherry rašė...

Stone jam, labai nuoširdžiai dėkui :) Įlindau į jūsų valdas apsižvalgyt ir likau sužavėta dar negimisių mažiukų fotosesija :)

Feline, niekaip aš jų netvarkau, išsiplaunu, pašukuoju ir viskas :) Net tiesinu, nei džiovinu :) Tik su kirpčiukais sunkiau, nes priekyje yra verpetas tai kuo ilgesni kirpčiai tuo labiau skiria :) Džiovintuvo pagalba galėčiau visai neblogai suvaldyti, bet tingiu užsiimti tokiais dalykais :D Ir dėkui :)

Sala, dėl krūtinės priimu visus priekaištus ir pačiai nepatinka kaip atrodo, bet su šita palaidine negaliu vilkėti normalios liemenėlės, matosi petnešos, todėl teko rinktis kitą variantą ir išsirinkau juostinę lindex liemenėlę, o su ja krūtinė atrodo būtent taip.Tas, kas ją turi tai tik pažiūrėjęs iš karto suprato, kad po rūbais būtent ji :) O džinsus išsitrauk, aš irgi po ilgo laiko išsitraukiau ir visai gerai jaučiausi :)

Jovita rašė...

Tik pavadinimą buvau girdėjus ir kad LT neseniai koncertavo :) Atsisiunčiau, nu absoliučiai atitinka mano dabartinę nuotaiką, super!!! It made my day :)

Anonimiškas rašė...

žinai, tokiais atvejais man visad kyla idėja apsirengti maudymuko viršutinę dalį surišamą ant kaklo :)

sala

Anonimiškas rašė...

Aš kažkaip visada būdavau ta, kuri nori visur lėkti, viską daryti, bet vis tai nebūdavo kada, kaip, su kuo.. Bet kai praeitą savaitgalį su drauge nuėjau pasišokt, po valandos kitos ėmiau snūdutiuot ir namo norėt, nustebau :D gal apsnūdau ir aptingau, kas liečia būtent tokią veiklą.. Kitokius, kiek įdomesnius dalykus, retai atsisakau daryt.
Gin, derinys puikusis :) tik žiūrėjau žiūrėjau ir vis krūtinė krito į akis, bet jau mačiau tavo pasiaiškinimą dėl jos :)

IoT rašė...

Kelnės tau tinka.Vienareikšmiškai :)

avetra.lily rašė...

su dzinsais taip skaniai atrodai! :)

Aušra rašė...

gražus derinys ir džinsai ant tavęs labai gerai žiūrisi :)
Visada dar žiūriu į nuotrauką, lyg vestuvinę - pirmoj nuotraukoj prie tavo galvos :) ten tavo vestuvių? :)

GinCherry rašė...

Marginalijos, nu va kaip smagu :) Vienu metu labai labai klausiau tą dainą, nors ir dabar ausinuke būna, kad atsuku atgal :)

Sala, tai nebūtina maudomuko viršų, galima liemenėle, kurios petnešėlės eina už kaklo, o jei dar permatomos :) Bet manęs kažkaip nežavi mintis, kad plaukam pasikėlus pasimatys :D

Anonimiškas, svarbiausia, kad nedingo noras kitokiai veiklai :)

Airina ir avetra - dėkui :) Nors aš tai nesu tuo tikra, man nelabai vaizdas patinka :)

Aušra, ačiū :) O nuotrauka tai brolio vestuvių, ne mūsų :)

studded lashes. rašė...

IDEALU!!

Anonimiškas rašė...

Koksai lūpdažis!
prašau išduok paslaptį kieno ir kurr .:)