2011 m. lapkričio 1 d., antradienis

Magic

  I was one foot outside when I heard my boss is calling me. When I came back he just said : 'Ginny, I just wanted to let you know that we all love you'. I heard these words so many times this year but they still make me blush every time. I heard these words more times then from some of my closest people, friends and mates.  Some of them I've never heard  that. For some of them I haven't told that either. When have you uttered for   the  people you love that you care about them and miss them? How frank you are with other people? How many feelings you allow yourself to show for others? I believe that frankness is the only way to create proper relationships with others. When you're 'playing' with open cards and showing your best sides of personality there's just two ways: people will love or they don't. It's not a bad thing at all cause we all are so different with our own personalities, views and feelings. We do not love all the people we met in our life either. It's better to concentrate to grow relationships with people we love rather than think about those who doesn't like us.The words have really strong magic. You can create or ruin everything just in one word. Antoine de Saint Exupery wrote that language is the source of misunderstandings and I think that none can deny that. Well, not me definitelly :) 
  Don't forget to let your nearest people know how much you love them, miss them. Find a minute to stop and  say a word for them or drop a line to let them know that. Everyone has blue days. We feel alone and needles then and we need someone to let us know how they care about us. We need to stop in everyday rush and routine. I know how hard is to find a spare minute, but be sure this 'game' does worth the candle. Everything in our lives goes as a boomerang - what we give out we get back.

**********************************************************************************

Jau man būnant viena koja lauke,  mano bosas šūktelėjo ir mane pasikvietęs pasakė: "ar žinai,kad mes tave visi labai mylim?". Per šiuos metus girdėjau tai turbūt daugiau kartų nei iš kai kurių sau artimų žmonių.Iš kai kurių taip niekad nieko panašaus ir neišgirdau. Daug kam ir pati nepasakiau to, ką norėjau. Kada sakėme artimiesiems, draugams, bičiuliams, kad juos mylim, vertinam, pasiilgom? Kiek mes leidžiame sau būti atviri su kitais žmonėmis? Kiek savo jausmų parodome?  Ar kada susimąstėte, kad galbūt pasakėte per daug arba atvirkščiai - per mažai? Tik atvirumas leidžia sukurti pilnaverčius santykius tarp žmonių, o galbūt kitiems duodame tik tiek, kiek patys gauname iš jų? Pastebėjau, kad man labai sunku bendrauti su uždarais žmonėmis ir dar sunkiau palaikyti santykius su tais, kurie nerodo savo tikrų jausmų. Atrodo, kad sėdint dviese prie vyno taurės ar arbatos puodelio, norisi lietis kaip upei. Toliau už savo krantų, bet kartais baisu, kad srovė nuneš per toli. Abu. Stengiuosi labiau klausytis ir stebėti pašnekovo reakciją, bet žingsnis po žingsnio ir net nepajaučiu kaip įsilieju į pokalbį visu pajėgumu. Dievinu tokius pokalbius, nes su žmonėmis būnu savimi. Visada galvojau,kad reikia stengtis būti savimi ir tave arba priims arba ne. Juk neturime patikti visiems ir būti draugais su visais žmonėmis. Juk ir patys nemylime visų sutiktų žmonių. Kiekvienas esame kaip atskiras pasaulis, su savo mintimis, su savo įsitikinimais, pasaulėžiūra, išgyvenimais, nuomonėmis, charakateriais...Apsimetinėjant ir nerodant savo jausmų visada rizikuojame. Tai kaip žaidimas kortomos, galime blefuoti, bet nežinome kada tiesa paaiškės ir greičiausiai ji neatneš sėkmės.
  Ir kokia iš tiesų yra galinga žodžių magija. Antuanas de Saint Exupery yra pasakęs: kalba nesusipratimų šaltinis. Manau, kad niekas negalėtų paneigti. Na, bent jau aš tikrai ne :) Galime statyti ir griauti vienu žodžiu. Leiskime kitiems žinoti ką galvojame apie juos.Pasakykime, kad mylime, pasiilgome, kad norime pamatyti.Nepamirškim pasiteirauti kaip ir kuo gyvena kiti žmonės. Nudžiuginkim savo dėmesiu tada, kai jie mažiausiai to laukia ir tikisi. Gal kažkam šiandien bloga diena ir viskas ko tereikia yra tavo žinutė, kuri  praskaidrins dieną ir privers pasijausti reikalingu. Juk visų gyvenime būna tokių dienų kai jaučiamės vieniši ir niekam nereikalingi.Žinau,kad kartais sunku surasti laiko ir pati dažnai įsisuku į kasdienių darbų rutiną. Darbas, namai, poilsis. Ryte vėl darbas. Per dieną mintyse susidėlioju ilgiausius monologus, kam reikėtų parašyti ir ką pasakyti. Kaip žmonėms parodyti, kad nepamirštu jų ir galvoju apie juos. Tai panašu į šio tinklaraščio rašymą, apie kurį galvoju kasdien, bet grįžus namo noriu tik išsitiesti lovoje ir leisti laiką su mylimu žmogumi. Laiko nelieka niekam. Tokios tos dienos ir naktys. Kartais visiškai vienodos ir taip sunku paskirstyti savo laiką ir dėmesį, kad visi būtų laimingi :) Būkite tikri, dėmesys, kuri skirsime kitiems, grįš su kaupu. Juk gyvenime veikia bumerango principas - ką duodame, tą ir gauname atgal.


  • 50tųjų suknelė/ vintage 50s dress - ebay;
  • Kaspinas/ bow - nuo kitos suknelės/ from other dress;
  • Kojinės su siūle/ seemed stockinsg - ebay;
  • Verstos odos batukai/ suede boots - second hand;
  • Laikrodis/ vintage watch - ebay.



P.S I'm so so so sorry for the crappy pics but haven't too much to choose from so I'll pretend that's style :)





IMGP5437 copy

IMGP5443 copy

IMGP5438 copy

IMGP5419 copy

IMGP5425 copy

IMGP5433 copy

IMGP5449 copy

IMGP5444 copy

IMGP5445 copy


23 komentarai:

Artesania rašė...

Naujos tattoo :)
Gyvuoji dar Gin :) Smagu karts nuo karto tave išgirsti :)

Viktorija rašė...

Kaip visada nuoširdi, kupina gražių minčių..:) Galėtumei dažniau ką nors brūkštelėti ;) O nuotraukose atrodai kaip lėlė :)

GinCherry rašė...

Artesania, aha, prašė pasirodyt tai ir parodžiau savo naująsias :) Gyvuoju gyvuoju, tik kaip rašiau, dažnai laiko niekam nelieka, bet jau truputį įsivažiuoju į vėžes :)

Viktorija, dėkui :) Bandysiu dažniau, tiesiog gavosi taip,kad buvo rūpesčių dėl persikraustymo, paskui beveik dviem savaitėm į Lietuvą grįžau, o grįžus atgal pradėjau rūpintis įkurtuvėm ir galo nesimato :) Šis blogas gimė tada, kai buvau mažai užimta tai ir turėdavau laiko dažniau prisėsti ir rašyti, kai gyveni intensyviai, kai kurie dalykai nukenčia, kad ir kaip gaila bebūtų. Šitai turbūt visi tinklaraštininkai patvirtintų :) Galbūt užjūrio blogeriams tai yra kaip darbas, o daugumai lietuvaičių tiesiog malonus užsiėmimas :)

Greta Brigita rašė...

Dar naujų tattoo gavai! Kaip faina :) Parodyk kada jas iš arčiau :0 Įdomu :) O atrodai kaip visad super, švyti.

Emma Litton rašė...

I love so many things about this. I adore your dress it just looks so cozy. You're stockings are adorable, as well as your shoes. I'm also always in love with your hair, it makes me want to chop mine...AND you have the most lovely legs! I'm super jealous.

xo,
Em

Anonimiškas rašė...

Your lovely message made me call me mom :)

Mabel
Mabel Time

HouseHome rašė...

Atrodo, kad sėdint dviese prie vyno taurės ar arbatos puodelio, norisi lietis kaip upei

kokie pazistami zodziai! kartais pagaunu save, kad plepu per daug! ir oj kiek kartu geriau vertejo patylet nei isliet visa duse...nes paskui visa tai atsisukdavo pries tave.. bet tokia jau as esu.. mokausi patylet ir kai palikt sau..

Justina rašė...

Gan ilga laika uzeidavau i si bloga, vis tikedamasi naujo iraso, bet tekdavo nusivilti. Ir VUOLIA!! ;)

Man labai patiko nuotraukos, ju atmosfera. Ir tai neturi nieko bendra su zodziu 'crappy'. Nezinau kodel, bet man tu jose pasirodei panasi i Alisa Stebuklu salyje.. Emmm... O siaip, neatrodai jose tikra, jau greiciau kaip procelianine lele. Labai grazu.

Turiu toki klausimeli. Atsiprasau, jei jau anksciau minejai bloge ar komentaruose, turbut pasimirso. Kokiais kvepalais kvepiniese? Na jiegu ne paslaptis.

O siaip, atsakant i tavo mintis, paatvirausiu ir as. Kartais tau pavydziu baltu pavydu. Sugebejimu kurti savita stiliu ir drasos islieti savas mintis bloge, apnuoginti savo sirdi.


Gero ir isskirtinio vakaro..

Anonimiškas rašė...

It's not hard to sing with an unnatural, soft voice. If you sing right into the microphone. I'm so glad you listened to our song and that you liked it! :)

Mabel
Mabel Time

Anonimiškas rašė...

Kaip aš džiaugiuosi kiekvienu nauju įrašu.. :) Kartais man labai patinka užsukti į Tavo blog'ą ir vartyti, žiūrinėti senus įrašus. Neseniai prisiminiau kuomet buvau tik pradėjusi skaityti šį dienoraštį.. Gera prisiminti. :)
Kuomet iškeliavai svetur, galvojau, kaip nesąžininga, dar vienas puikus žmogus nerado sau vietos LT. Visokios mintys ilgai persekiojo.
Bet dabar suprantu, kad žmogui būtina būti ten kur jam geriausia. :) O šis įrašas tai ir parodė.

ju rašė...

Labai nuoširdu ir šilta, verta apmąstyti. Visuomet maniau panašiai, kad jeigu kažką apdovanosi dėmesiu ar pasidomėsi, viskas grįš atgal. Tačiau kuo toliau, tuo dažniau pamanau, jog kartais žmonės to visiškai nevertina ir nesuteikia to jausmo kitiems. Tai yra, jausmo, kad kažkam esi reikalingas ir brangus. Bet nepaisant to, visada malonu pasakyti gerą žodį kitam, negalvojant ar kada nors tai atsigręš :)

IoT rašė...

Gin, tu labai pasikeitei. Ar dabar esi laimingesnė, nei kad buvai ankščiau, LT? Man atrodo, kad taip :)

Unknown rašė...

Man viskas labai patiko ir mintys, ir drabužiai, ir šypsena veide. Iš blogo sklinda labai didelė šiluma, todėl labai gera ir smagu čia lankytis.

Gražaus rudens, o skaitytojai laukia dažnesnių įrašų.

Unknown rašė...

labai grazi suknele!

http://onemoonfourstars.blogspot.com/

Anonimiškas rašė...

Seniai seniai seku tawo yrasus..:) dabar pagalwojau - ar niekad nesigailejai isvaziawus is Lietuwos?:/...ir antras klausimas, ne wisai i tema:) Kur Tu randi tas second hand parduotuwes Anglijoje? niekur ju nematau:/

Gabrielė rašė...

Tavo įrašus skaitau jau nuo labai senai, dar nuo tada kai rašiai blogas.lt, ir visad mane įkvėpdavai, kad ir tarkim sukurti savo pirmą blogą, kurio jau gaila nebėra. O aš tau baltai pavydžiu tokios tobulos minčių ir išvaizdos, tiek tavo pačios, tiek ir tavo blog'o, harmonijos ir deramumo.

Be to galbūt galėtum sukurti atskirą įrašą apie savo visas tatuiruotes ir jų gavimo ir reikšmės istorijas?

GinCherry rašė...

Tyla, koki keista zodi parinkai naujoms tattoo ['gavai'], bet man patinka :) Kad jau regis cia ir taip ish arti, bet kadanors ir is arciau parodysiu :) Dekui :)

Emma, thank you so much for a bunch of nice words :) My hair is always so smple I admire your capability to do all these amazing hairdos.And thank you for the compliment for my legs :) You're so sweet x

Mabel, so nice to know that :) x

As keksas, jau esu anksciau rasius, o gal tik kalbejus su draugais, kad tfu tfu tfu niekas dar neatsisuko pries mane [arba as to nesuzinojau tiesiog]. Galbut mane supa geri zmones :) Bet visada bijau, kad ir man taip gali nutikti :)

Justina, na, nuotraukos kai kurios nesufokusuotos, del to manau,kad jos nera puikios :) O ir darytos ne naturaliam apsvietime, kas automatiskai padaro jas prastenem, bet smagu, kad sukele tokias zavias asociacijas :) Kuo kvepinuosi tai jokia ne paslaptis :) Tiesa sakant siuo metu esu praradus poreiki kvepintis, nors priesh daugiau nei metus neisivaizdavau kaip tai gali buti :) Nemazai kvepalu ishvaziuodama palikau savo mamai taigi dabar mano kvepalu dezuteje gali rasti siuos: Westwood 'anglomania' ir 'let it rock', Givenchy 'ange ou demon' [siais kvepinuosi dazniausiai siuo metu], Agent Provocateur 'strip] ir Balenciaga 'Cristobal'. Pastarieji yra mano labiausiai dievinamni, bet jais kvepinuose tik ypatingom progom. Sie kvepalai mano mylimiausi daugiau nei 10 metu :)
Dekui uz grazius zodzius :*

Mabel. I'll keep in mind that :) I listen to all songs that you publishing in your blog and I think they're great :)

Anonimiskas, tiesa sakant as ir pati megstu laiks nuo laiko perziureti savo senus irasus :) Nezinau net kodel. Retai skaitau. Daugiau ziuriu nuotraukas, ziuriu kaip keiciausi. Is tiesu dziugu, kad mano irashai po isvaziavimo parodo, kad as esu laiminga cia :) Nereikia del manes pergyventi. Tikrai :)

Ju, man regis kai kurie zmones tiesiog per daug panire i savo kasdieninius darbus ir galbut nevisada susimasto, kas vyksta aplinkui. Kartais ir man skaudu buna, kad nera vertinamas tas demesys, bet apsigrezi ir vel darai ta pati :) Nesvarbu tai pasiteisina ar ne :)

Raganaite, kaip? :) Jei ishvaizda tai taip, truputi pasikeiciau. Jei vidumi, tai pasikeiciau labai :) As sakau, kad esu cia laimingesne. Nes taip ir jauciuosi :)

Ema, gera girdeti :)

Lini, dekui :)

Anonimiskas, pripazinsiu,kad pirma ir antra menesi buvo visko :) As kartais linkusi dramatizuoti, tai kai buvau imesta kaip muse i barscius ir viskas ejosi ne pagal toki plana kaip noretusi, tai teko ir asara nubraukti :) Bet kuo toliau, tuo viskas geriau klostosi [tfu tfu tfu per kairi peti] ir nesigailiu nei vienos dienos praleistos cia :) Gal ateityje kazkas pasikeis, negali zinoti :) O second hand'u ash cia nerandu, tik charity shop'us, nemazai rubu atsigabenau ish Lietuvos, o ir kas karta grizama i Lietuva, rubukus aplankau pirmu taikiniu :)

††††††††††, oh. Atrodo taip seniai taip buvo. Tikrai nemaniau,kad yra dar skaitanciu nuo blogas.lt laiku :) O kodel senasis blogas numire?
Dekui uz grazius zodzius zinoma [norejau priestarauti, bet reikia moketi priimti komplimentus :)].
O irashas apie tatuiruotes buvo jau viena karta, zinoma, nuo to laiko atsirado dar ne viena. Gal reiks padaryti ir antra dali :)

stai pirmoji dalis http://gincherry.blogspot.com/2009/08/screwed-stewed-and-tattooed-part-two.html


P.S labai labai labai atsiprashau, kad rashau be lietuvishku simboliu, bet atsakineju i komentarus darbe, o cia lietuvisku simboliu net su ziburiu nerasi :)

Carys rašė...

I love that dress, the pattern and the bow on the front are gorgeous!
From Carys of La Ville Inconnue

Anonimiškas rašė...

Thanks! My cherries sweater is vintage. I got it at a vintage shop and it was only $14! It's a Catalina brand sweater and I want more of them! It fits very well.

Mabel
Mabel Time

Anonimiškas rašė...

O as paklausiu gal ir per asmenisko klausimo, bet man ydomu:) kadangi skaiciau tawo interwiu lamu slenyje, man kilo klausimas, kaip tu suradai darba londone?ar pati eidama per wiesbutukus su CV rankose ar padejo kokie pazystami?
pati ieskau darbo viesbuteliuose, bet kazko nesiseka:):/

Candy Cane Child rašė...

Wow, užlėkiau pažiūrėti ar yra kokių naujienų ir pamatau nuostabų foną su dar nuostabesnėmis titulinėmis nuotraukomis!

Candy Cane Child rašė...

Koks nuostabus fonas, o titulinės nuotraukos tiesiog magiškos!

GinCherry rašė...

Anonimiškas, kadangi skaitei interviu tai turėjai atkreipti dėmesį, kad aš ne Londone gyvenu :) Bet manau,kad darbo visur ieškoma vienodai. Išbandžiau viską, o galiausiai darbą gavau pamačius skelbimą internete :) Pažįstami tikrai nepadėjo, nes čia jų neturėjau tik atvažiavus, tik tie, kuriuos pažinojau jau Lietuvoje, bet ir jie buvo atvykę neseniai ir tuo met gyveno tom pačiom nuotaikom :)

Dėkui candy cane child :)