2009 m. lapkričio 19 d., ketvirtadienis

The Muses

Vakar turėjau didįjį išbandymą sau.Gavusi laišką ilgai svarsčiau sutikti ar ne, klausinėjau įvairių, galbūt net nereikšmingų smulkmenų.Tariausi su artimiausiais žmonėmis ir galiausiai pasakiau taip.Skamba taip lyg rašyčiau apie piršlybas :) Davusi teigiamią atsakymą sulaukiau kelių klausimų iš kurių vienas mane privertė susimąstyti.Na turbūt tai ne naujiena, kad aš mėgstu susimąstyti staiga, netikėtai ir galbūt ne apie visai reikšmingus dalykus.Klausimas buvo apie tai, kas mane įkvepia ir kaip vyksta "kūrybinis" procesas.Ir tada aš pradėjau galvoti: " o tikrai, kažin kas mane įkvepia?".Keletą kartų ir savo bloge, tarp komentarų buvau radus prašymų, parodyti savo inspiracijų sąrašą :)  Niekad nežinojau, ką į tai atsakyti, nežinau ir dabar, nes atrodo, kad manęs neįkvepia niekas, bet tuo pačiu metu įkvepia viskas, ką aš matau ir kas dedasi alink.Sakysit banalu? Žinau.Žinau, kad banalu sakyti, kad mane įkvepia sutikti žmonės, perskaitytos knygos, matyti filmai, išgirsta muzika, cinamono kvapas ir daug daug mažyčių smulkmenų, kurių akis ir sąmonė neužfiksuoja, bet mažytės pasąmonės rankelės jas pagauna ir dokumentuoja, laukdamos tinkamo momento pasibelsti ir ištraukti į paviršių.Byla numeris 315: slyvos šokolade, kas greičiausiai reiškia, kad violetinė puikiai tinka su ruda spalva, šį spalvų derinį taip ir vadinu :)

Apie tai, kas mane įkvepia diskutavau ir su savo sielos drauge.Uždaviau jai klausimą ar ji turi mažą mūzų sąrašėlį? Ji atsakė taip, pridėdama, kad tokį turiu ir aš, tik jis surašytas ne punktais, o išsiliejusiu rašalu, nes jis toks abstraktus,kad niekam kitam neduotų jokios naudos.Tai lyg gydytojo raštas, kurį įskaito tik jis pats arba kitas gydytojas.Ir nos bandau rašyti mistifikuotai, bet paslapties čia jokios nėra :) Kas kartą mąstydama ką rengtis, jau žinau, kokį drabužį norėčiau šią dieną ar vakarą vilkėti ar kokiomis "genties" spalvomis margintis.Tada mintyse, lyg kokiam polyvore, susidėlioju derinuką ir einu prie spintos ieškoti tinkamų "ingredientų".Jeigu realus vaizdas nuvilia, tada kažką keičiu, jei kažko per daug - nuimu, o jei per mažai tai įberiu truputį "prieskonių" :) Kartais, kai neturiu visai jokių minčių ir nežinau, ką noriu rengtis, einu "medituoti" prie spintos, atsidarau ir ilgai žiūriu ir laukiu, kol koks nors rūbas užmegs "akių kontaktą" ar ryšį su manimi, o kai nėra laiko niekam tai tada griebiu tiesaus silueto juodą ar tamsiai mėlyną suknelę, pirmas pasitaikiusias pėdkelnės, beretę,  [nors jau net vyras pradėjo klausinėti ar tikrai man būtina jas dėvėt taip dažnai], kabinu laikrodį ant kaklo ir lekiu strimgalviais laukan :) 

Man knieti sužinoti kokiu būdų rūbus renkasi kiti? Ar turi mintyse susidėlioję derinius iš jau turimų rūbų? Ar ieško įkvėpimo žiūrėdami į kitus žmones? Kaip sudaro savo must have ir must wear sąrašus? Kaip pasirenka spalvas? Pagal nuotaiką? Pagal metų laiką? Pagal odos/akių/plaukų spalvą? Na ir dar milijonas klausimų šį kartą susijusių būtent su rūbais :)

Na, ir kaip visada - derinukas, šįkart skirtas pasisėdėjimui su draugėm vyninėje :)  Paistengiau, kad nuotraukose matytųsi visos, net smulkiausios, detalės.

  • Ruda beretė - mamos jaunystės 
  • Pienos spalvos megztukas - 3 lt.
  • Suknutė - 1 lt.
  • Pėdkelnės - 20 lt.
  • Batukai - 35 lt.
  • Mylimiausia šio meto sagė - mainai.
  • Rudas pintas diržiukas 1 lt.
  • Viso: 59 lt.

Rankinės ir palto nuotraukose nesimato, bet rankinė buvo mano mylimiausioji rudoji, o paltas rudas languotas :) 






Šioks toks bendras vaizdas


Ir batukai bei sagė iš arčiau 


36 komentarai:

LietingaDiena rašė...

Ot kartais būna, kad neturiu žalio supratimo ką apsirengti, o kadangi rytais, dažniausiai, nieko nespėju, tenka pasitenkinti kokiu itin paprastu sprendimu, kuris nereikalauja jokių pastangų.. ;}} Bet kartais būna ir taip, kad nei iš šio nei iš to, jau iš vakaro žinau, kaip ryt rengsiuos, kokius aksesuarus imsiu. Sakydama nei iš šio nei iš to-būtent tą ir turėjau omenyje. Idėjos ateina iš niekur.. ;}}

Beje, labai noriu domautis, kur įsigyji tokių smagių pėdkelnių? Nes arba aš nerandu, arba tiesiog per daug išranki šiuo klausimu esu.. ;D

Anonimiškas rašė...

aš tai žiūriu ir negaliu atsižiūrėti, man Jūs kaip iš kokios pasakos, ar paveikslėlio nužengus..

mirattes rašė...

Gin, paskutinė nuotrauka galutinai sudraskė man gripo apsėstą širdį. Batai tobuliausi :)
O kažkas jau suaugo perlams?

Rūbus renkuosi gan skirtingai. Kartais iš vakaro užgimsta visas derinukas, kartais ji delioju tik atsigulusi į lovą,o kartais ryte, medituodama prie spintos taip ir neužmezgu kontakto su rūbukais, todėl persivelku penkis kartus (kaip šiandien). Ir galiausiai vistiek likau nepatenkinta, bet jau skubėjau į darbą, nors pasirodo, kad veltui.
Kad smagu, kad dar nepasiduodi žiemai. Nes šitas tavo derinukas su levandinėmis pėdkelnėmis ir alyvuogių žaluma, man primena tik tai kas šilta ir taip trokštama.
Ačiū tau, kad džiugini net ne patį džiugiausią vakarą.

Milda rašė...

kokia tu gražiiiiii.eina sau.
o dėl rūbų,tai įvairiai būna.kartais viena detalė padiktuoja,kaip rengtis,kartais niekas nesigalvoja(kaip šiandien pėvėzė)
o kartais tiesiog netyčia susidelioja

Petit Moris rašė...

Nuotraukos iš toli toli jau priminė žiemą.ir jaukumą. Dailu labai (:

O rengiuosi tai pagal nuotaiką rytojaus. atsigulus į lovą jau žinau kokios nuotaikos atibusiu ryte (dažniausiai) ir tada galvoje susideda rūbų "deriniai". daug labiau rūbai telepatiškai su manim kontaktuoja šiltesniuose metų laikuose, nes dabar tai visiška krizė tiek spintoj tiek galvoj ir kartais džiugu, kartais kerta per širdį žiūrėt, kaip kiti sugeba tokie dailūs visada išlikti. Berašant supratau kodėl ((:

ieva rašė...

dažniausiai kiekvieną rytą suprantu, kad noriu TO sijono, arba TO kažko, ir tada išversdama spintą ant grindų susirandu, kas paišosi šalia TO:) po to reik išeit iš namų, bile kaip sugrūdu viską į spintą su mintim 'grįšiu-sutvarkysiu':D tada vakare sugalvoju tiksliai ką rengsiuos ryt, ryte atsikeliu, pradarau spintą-o ten jovalas, ir to, ką suplanavau, aišku, nerandu:D taip ir sukasi ratas:D nors neretai dabar rytais laimi daug mąstymo nereikalaujantys džinsai ir paprasta maikė su cardžiu:)

labai labai labai gražios nuotraukos!

Saule rašė...

Aš vakar atradau tavo blog'ą ir vos ne pusę nakties jį žiūrinėjau ir skaitinėjau:) Nuotraukos, derinukai.. super! Turiu būtinai paklausti su kokiu fotoaparatu nuotraukos daromos :)
O apie savo apsirengimo variantus galiu pasakyt tik tiek - jei turėčiau tiek laiko ir drąsos apsirengti kitaip nei įprasta, tikriausiai kreizėčiau nuo malonumo rinktis, derinti, rausti spintą. Atrodo tikrai neturiu daug rubu, tačiau rytais tampu išprotėjusia zombe, nes nėra ką rengtis (!), o praeitą savaitę nešiotas megztinis man ištikruju netinka (!)
Ir dar noriu pasakyti Ačiū :) .. už stiliaus suvokimo pralėtimą ir gerą laiką skaitant tavo blogą!
Sėkmės ir neišsenkančio rašalo!

Greta Brigita rašė...

Nuotraukos geresnės žymiai negu praeitame įrašė :) Labai patiko batukai ir segė :)

mika rašė...

Kas įkvepia įdomiems derinukams? Man irgi būtų sunku atsakyti. Kažkokia būna vizija užplaukia ir tu aiškiai matai: proporcijas, spalvas, ir reikalingas detales. Dažniausiai nuo jų - nuo detalių -ty aksesuarų ir pradedu materializuoti vizualizaciją. Kai surandu juos, viskas tampa aikšu, ką prie jų "taikyti" - nors regis - turėtų būti atvirkščiai, turim visumą ir tuomet puošiam save kaip eglutę, pabaigoje, žaisliukais? Man gal kitaip. Pradėjus nuo aksesuarų kažkodėl iškart matyti ko reikės, o ko "bus per daug".

O man kitas klausimas iškilo (Gin, galbūt postas ateičiai?) - o kaip tu... nepasiklysti savo drabužinėje? Man kartais būna, kad ... na... kad... šitą... kad kartais išsitraukiu kokią palaidinę - OOOOO - ir kai galėjau ją pamiršti! Juk ji man puikiai tiks prie!

Kartą jau galvojau viską nufotkinti, dėt į kompą ir tada užėjus "neturiu ką rengtis" - skrolinti žemyn... Bet vargas, vargas...

Ai, ir dar pastebėjau, kad labai smagūs derinukai išeina kai... keičiantis sezonams, reikia vienus supakuoti - kitus - ištraukti iš saugyklų.

Tada ant lovos visiškai atsitiktine tvarka kartais ima ir sukrenta... Žavingi derinukai!

Išvada: merginos, reikia dažniau tvarkyti spintą
hahahahhahah!

PS MAN IRGI SEGĖ - PATI NEREALIAUSIA. Stylingas - tres francais!

migdolai rašė...

Atrodai tokia žavi širdžių daužytoja. Tokią moterį šalia vyrui turėti, tai ohoho.. :)

Aš tai dažniausiai rengdamasi žinau, kokias emocijas noriu sukelti ir kokį įvaizdį sukurti: mielos mergaitės, o gal šiek tiek išdykusios.. net keista, kai tai pavyksta, nes didele rūbų spinta tikrai negaliu pasigirti..

Anonimiškas rašė...

daite

Kasdien atsiverčiu šį dienoraštį paskaityti... Ir vis patyliu, nes kartais tiesiog pritrūksta žodžių ką nors pasakyti. Tačiau šįkart nebeištvėriau. :)
Tiesą sakant apie drabužių derinimą galima sakyti nieko nenusimanau, o šis Tavo, GinCherry, derinukas man pasirodė toks svajingas, užburiantis ir jaukus - kaip tik vakarui su draugėmis. Žaviuosi juo ir Tavimi. :)))))
O kalbant apskritai, man idėjos irgi gimsta iš visko arba nieko. Tiesiog šauna į galvą ką nors gražaus, kitaip padaryti, surasti savo "arkliuką" ar tiesiog džiaugtis gyvenimu. Kaip šiandien. Kad šalia rudeninės saulės nupiešti rudenišką šypseną. :)
Geros dienos. :) ir p.s. sorry, jei ką parašiau ne į temą...

Milda rašė...

Super derinukas!

aveja rašė...

labai graziai nuskambejo "slyvos sokolade" (mm)
pati pastaruoju metu pamegau spalvas. isigyjau dirbtinio kailio paltuka, kurio spalva sunku nusakyti, bet kazkas panasaus i tamsaus asfalto (sviesoj spalva keicias i sviesia pilka).
inspiracijom retai tampa kazkas uztikto zurnaluose. pasiziuri, susizavi, bet negalvoji pritaikyt sau. daugiau insipiruojuos is filmu, metu laiku. Peveze- ziema noris minkstu, pukuotu, baltu(sviesiu) spalvu ir rastu, bet priesingai- ne per daug spalvu

groziogidas rašė...

Gin, tavosios nuotraukos sikarta tikrai puikios :)
Mika, kazkuriam irase Gin jau minejo, kad zino kiekviena savo drabuzi, esanti jos spintoje.. Bet vat kaip nepasiklysta tai ir man klausimas :)

zyle rašė...

aveja pasakė viską ką aš galėčiau pasakyti :))) Aš žiemą irgi renkuosi minkštus šviesius daiktus, matyt kažkuriam gyvenime buvom zuikiais, kurie žiemą keičia kailinėlius į baltus ;)

Chérie rašė...

Didelio komentaro "į temą" nebus, tiesiog labai norėjau pasakyti, kokia tu man šitose foto gražiiiiii :**

Guga rašė...

Pritariu Cherie, tu šitose foto labai stulbinančiai atrodai ;}}
O batų tai kaip visuomet pavyyydžiu. Aš ir tokių noriu,bet niekur rast nesugebu ;//

Jovita rašė...

O, koks pavasaris šitose nuotraukose!
Aš prie spintos linkusi pamedituoti. Deja, paskutiniu metu pastebėjau, kad spinta traukiasi, o rūbų daugėja. O kuo daugiau rūbų, tuo ilgesnės mano meditacijos, kurios dažnai baigiasi išvada, kad vis dėlto nėra ką rengtis.
O kas įkvėpia... Kaip tu ir rašai, iš pažiūros, banalūs dalykai: gamta, žmonės, sapnai, kvapai, kažkur prabėgom matyti vaizdai, kiti rūbai (mano ir ne mano), knygos (skaitytos ir ne), situacijos, būsenos, žodžiai ir tyla. Tai ir yra kvėpavimas :)

P.S. Dėl "kur aš ją mačiau", tai spėju, kad galvoji teisingai :D

nežaidžiu rašė...

Gin, kaip visada - derinukas zavus, nera ka daug kalbeti. Labai graziai dera sukneles ir pedkelniu spalvos, taip silta ir gera ziureti :)
Apie drabuzius: man daznai buna, kad susikuriu koki nors derinuka mintyse, o atejus laikui rengtis, paaiskeja, kad planuoti drabuziai tarpusavyje visiskai nedera arba atrodo ne taip, kaip as isivaizdavau... kad ir vakar, turejau susitikti su drauge, jau is vakaro buvau suplanavusi, kaip rengsiuosi, o apsirengusi nusivyliau. Nevykusi vaizduote :) Geriausiai, vis del to, gaunasi rengtis ekspromtu, kai atsidarius spinta ranka pati tiesiasi prie vieno daikto, kito... Arba rengtis patikrintais ir patvirtintais deriniais :)

Aletheia rašė...

Kokios netikėtai įdomios nuotraukos!

Mano derinius dažniausiai pasufleruoja momentinė nuotaika ir jos spalvos bei kvapai. Taip, man kiekviena nuotaika turi savo spalvą ir kvapą:)Ir vaidmuo, kuris tą dieną ar ilgesnį laiko tarpsnį atrodo geidžiamiausias. Kartais norisi būti "fėjiškai", kartais nepastebimai, juodai ir elegantiškai, vaikiškai, susiliejančiai su snaudžiančios žemės spalvom ar derančiai prie išraiškingo rudens.

P.S. Su susidomėjimu apžiūrinėjau tavo sekciją:) Ar jos "langeliai" uždangstyti audiniu? Labai įdomiai atrodo.

GinCherry rašė...

Lietinga diena, tokių išbandytų derinių turiu ir aš :) O pėdkelnes tai perku visur, priklausomai nuo to,ko noriu, bandau iš pradžių mūsų parduotuvėse ieškot, jei nerandu ar netinka kaina, tada šturmuoju ebay :)

Anonimiškas, oi, aš labai reali, bet dėkui už tokius žodžius, glostančius širdį :)

Miratess, batukai iš MD, rodyti kažkada temoj, man jie tokie 20-30tųjų stiliaus pagal modelį, kulną, patinka man tokie :) O perliukams aš jau seniai suaugus :D Tekėjau su perlų vėrinuku ir apyranke, o šiaip auskariukus su perliukais nešiojau :) Iš tikrųjų kai pamačiau šią sagę, turėjau minty, kad ja ateityje pritaikysiu, nes galvojau, kad ji tokia elegantiška, o ji tokia didoka ir realiai taip prilipo, kad nesinori paleisti iš rankų :) O žiemai aš retai pasiduodu, nes neskirstau spalvų pagal sezoną, skirstau pagal nuotaikas, tai galiu ir žiemą ryškiai rengtis :) O tu sveik greičiau :)

Milda, dėkui :) Na va, pasirodo moterys tokios panašios :D

Patit moris, mirkt :) O kodėl krizė? Aš nors ir šalčmirė, o žiemą virstu į kopūstą t.y rengiuosi daug sluoksnių bet šaltesni sezonai rūbų atžvilgiu man gal net labiau patinka, nes daugiau fantazijos reikia, nei vasarą :) Na ir atsakyk ir man į klausimą, jei jau berašant supratai kodėl, man ir labai smalsu sužinot :)

Ieva, ooo, pas mane kartais irgi būna betvarkė, bet aš nepažadu sau, kad vakare susitvarkysiu :) Kai susitvarkau tai stengiuosi ir palaikyti tvarką :) Aš paprastai bent daugmaž žinau kur kas turi būti, o jei nerandu tada pradedu kuisti viską :D Dėkui už nuotraukas, pagavo įkvėpimas koks tai šį kartą :)

GinCherry rašė...

Saule, anksčiau fotografuodavo fuji finepix s7000 [berods :D], o dabar pentax k10D, bet aš nei vieno nei kito visiškai neįvaldžius dėl ko man labai labai gėda :) O žinok ir man taip būna, kad atrodo vieną kartą tas pats rūbas tinka ir atrodo gražiai, o kitą kartą negali žiūrėti kaip negražu, matyt visgi tai nuotaikos dalykas :) Už tokiu dalykus nėra ko dėkoti, kaip sako mano anyta, kad tik mačytų :) O aš pati nedėkosiu už palinkėjimus, nes esu prietaringa šiuo klausimu :)

Gegyte, na praeito įrašo nuotraukos tikrai nebuvo prasčiausios, rasčiau tikrai daug prastesnį pavyzdį, be to, kad ten specialiai buvo kuriama tokia nuotaika ir nuotraukos tokios buvo :) Pvz užpraitame įraše foto darytos su blicu apskritai tragiškos :D Na, o sagė ir batukai sako dėkui, aš irgi juos laaabai myliu :)

Mika, tikrai labai įdomiai :) Nes aš aksesuarus tikrai pasilieku pabaigai, gal dėl to, kad neturiu jų daug, kažkaip turiu savo mylimiausius ir jie kartojasi :) O nepasiklystu drabužinėjė, nes pas mane viskas sudėta tam tikra sistema, aš bent jau daugmaž žinau kur ko ieškoti, nebent kaip jau rašiau, būnu per skubėjimą kažkur kitur įkišus ir tada tenka ieškoti ir kuisti :) Ir vasarinių rūbų aš nesupakuoju ir nepaslepiu tik lietpalčiai su paltais apsikeičia vietomis :) Būna kartai, kad koks daiktas praslysta nepastebėtas, neseniai tvarkiau spintą tai radau suknelę, bet buvau ją užmiršus todėl, kad ji nevisai mano stiliaus ir įsivaizduoju ją puikiai ant konkretaus žmogaus, turbūt todėl ir užmiršau :) Sagė tai išmainyta į vintažinį rankinuką.Mainausi sagėmis su viena sielos drauge, kuri turi jų daug daug daug :)

Migdolai, oi, net nepagalvojau apie tai kažkaip :) Smagi asociacija, o tai kokį vaidmenį nori sukurti turbūt labiau priklauso ne nuo rūbų, o nuo vidinio nusiteikimo :)

Daite, čia nebūna minčių ne į temą, jei norisi kažką rašyti tai reikia ir rašyti ir džiaugiuosi, kad tam atėjo laikas :) Visų pirma tai padėkosiu už gražius žodžius ir kaip smagu žinoti, kad aš nesu tokia viena, įkvėpimą randanti visame kame :)

Žiupsnelis druskos, merkiu akį, dėkui :D

Aveja, oi, čia mano mylimiausias derinys ne tik spalvų, bet ir skonių prasme :) Labai labai mėgstu slyvas, kažkada vyrui dariau slyvų tortą, aplietą šokladu, gavosi beprotiškai saldu, bet dar dabar negaliu pamiršti skonio :D Tiesa šviežias slyvas mėgstu nesunokusias, rūgščias :D Visai nuklydau į lankas, nuo drabužių prie maisto :)
Gal tu kalbi labiau apie grafito spalvą? Turėjau grafito spalvos pėdkelnes, labai patiko :) Puikiai tave įsivaizduoju su kailinukais.O man žiemą ir spalvų norisi, nes kaip rašiau mane inspiruoja nuotaika labiau :)

Neringa, ačiū :) Bandžiau pasitempti truputį, kad viskas matytųs :) O kaip nepasiklystu jau atrašiau mikos komentare, tiesiog tam tikra sistemą turiu :D

Zyle matyt tikrai zuikučiais buvot :d Pamasčiau, kad man kažkaip nesinori nei pukų, nei minkštumo, mano noris šilumos :D

Cherie, dėkui, saulele :*

GinCherry rašė...

Guga, ačiū ir tau :) Batukai iš manodrabužiai.lt :) Labai man pasisekė, negalėjau patikėti, kad jų nieks nenugriebė, matyt manęs laukė :D

Marginalijos, deja dirbtinis :D Och, žinai tą posakį,kad kai vyrai sako, kad nėra ką rengtis tai reiškia, kad nėra nieko švaraus, o kai tai sako moterys, tai reiškias, kad nieko naujo :D Iš tikrųjų tai jau ir man labai labai norisi kažko naujo, taip seniai pirkau kažką :) Na, batai nesiskaito :D O dėl post scriptum - žinosiu ;) Tikrai nesitikėjau :D

Nežaidžiu, merci :) Žinok ir man taip būna ir kaip susierzinu tada, kad mintyse taip gerai atrodė, o realiai nei velnio :D Bet tada bandau keisti sudedamąsias dalis ir būna, kad gaunasi labai gerai :) O ekspromtu, neturėdama jokio išanksto, mintyse "aptarto" kabliuko, retai rengiuosi, tada jau kaip sakiau vadinu meditacija prie spintos, kuri šiek tiek užtrunka, kol tos pasąmonės rankelės bylas renka :D Patvirtinti deriniai irgi labai neblogas dalykas, ypač kai bloga nuotaika ar laikrodis rodo per daug valandų nei turėtų :D

Aletheia, aha, nuotraukos man nebūdingos :) Pamenu kai šitą rašei įraše apie kvepalus, aš kvepalus irgi derinu prie nuotaikos, bet nuo to laiko kai gavau cinamoninius kvepalus tai vis kitus pamiršau ir tiek ju prisipurškiu, kad net kosėt nuo aitrumo pradedu, o po minutės jau nebejaučiu jų ant savęs ir taip gaila :D Labia gražiai aprašei savo nuotaikas...
O ant sekcijos "langelių" dabar jau yra bordinės užuolaidėlės su gėlėm, tos pieniškos su rudais ir alyviniais taškiukais buvo laikinai :) Kadangi pas mane kambaryje vyrauja bordinė ir ruda spalvos, tai tokios spalvos medzžiagos ir ieškojau ir vakar pagaliau radau, tai vidury nakties siuvau užuolaidėles, šiandien gražiai suraukiau ir pritvirtinau.Taip gražiai man atrodo, kad žiūriu ir šypsausi :D Dabar tereikia kutus pakabinti ant rankenėlių ir atrodys kaip buduaras :D Gal dar darysiu foto kur daugiau sekcijos matysis tai išvysi naujajį "rūbą" :)Iš tikrųjų tai jomis dengiau betvarkę, nes prie knygų sudėjus laikau viską, kas skirta mano darbams tai nelabai ten tvarkinga buvo, o kitam skyriuje indai, kurių vaizdas man irgi akis badė :D

Greta Brigita rašė...

"Pvz užpraitame įraše foto darytos su blicu apskritai tragiškos :D " :) Matyt apie šias kalbėjau, susibalamutijau :)
Šaunuolė šiaip esi - pavydžiu Tau drąsos.

Aletheia rašė...

Kaip įdomiai sugalvota. Pasirodo, norint ir sovietinei sekcijaai galima suteikt naują veidą:)

Gincherry rašė...

Gegyte, na nėra ko pavydėti, nesijaučiu drąsi :)

Aletheia, oi žinok man visai patinka ši sekcija, jei sugalvočiau keisti kambario vaizdą iš esmės, tai ją perdažius, pašlifavus kur reikia galėtum provansišką variantą sukurti :D O dabar, dėl visų smulkmenų ir smulkmenėlių, man jos vaizdas irgi patinka :) Beje, kažkaip būtent tokios sekcijos neteko pas nieką daugiau matyti :D Tikrai pirkta tarybiniais laikais, tik kažin iš kur tėvai ją gavo, reiks pasiklausinėt :D

Aletheia rašė...

Žinok pas mane yra panašaus tipo, tik spinta. Ir kas keisčiausia, aš irgi jos visai nenoriu atsisakyt:D Ir apskritai supratau, kad visokius "tarybinius" baldelius, kurių visai neseniai taip visi kratėsi, galima labai įdomiai atnaujint ir įkomponuot į interjerą. Tai tampa netgi savotišku stiliumi. Žinoma, nekalbu apie perkrovimą, kuo paprastai pasižymėdavo sovietiniai interjerai:)Bet mažumėlę "patiuninguota" spinta ar naujai pervilkta kėdė bent jau man žiūrisi kur kas įdomiau nei beveidžiai "euroremontiniai" baldai.

GinCherry rašė...

Paklausiau mamos, tai sakė gavo už talonus, bet čia "importiniai" baldai, atvežti į Lietuvą iš Karelijos, pagal šiokį tokį blatą į gamyklą ir nedaug tokių pat yra Lietuvoje :) Aš apskritai esu už interjero/baldų atnaujinimą visaip kaip, tik reikia noro, trupučio idėjų ir rankų darbo :) O šiuolaikinių, modernių interjerų nemėgstu, nes jie man kaip ir sakai tokie beveidžiai, tušti, neinformatyvūs, nieko nepasakantys apie tų namų gyventojus :)

Anonimiškas rašė...

O as dazniausiai pradedu nuo auskaru.Kai zinau,kuriu noriu ,tai po posmeli susidelioja ir visa apranga.beje,rudeni laimi sijonai ir sukneles.tik esan blogam orui renkuosi ilgaaulius,o geresniam-trumpus batus.o kai visai fantazija snaudzia,gelbsti vieni i dzinsus nelabai panasus,bet vis delto dzinsai.kai jauciu,kad atrodymas netenkina,o persirengt tiesiog nera laiko,pagelbsti koks nors ryskesnis kvapas is nekuklios kolekcijos.suprantu,kad vaizdas nepagereja,bet savijauta kiek pasitaiso.tai,turbut,ir bus mano muzos-auskarai ir kvepalai.

Šarūnė rašė...

o aš drabužius renkuosi pagal situaciją. Turiu keletą mėgiamiausių spalvų, dauguma drabužių ir yra tų spalvų, tad susiderina gana greitai. Dažniausiai mano apatinė dalis būna ilgi trikotažiniai sijonai, arba džinsai, o viršus jau pagal nuotaiką ir situaciją.Akcentus sudėlioju papuošalais ir rankine.Mat esu svorio metimo etape, tad nesinori labai daug turėti didelių drabužių :DD dėl tos priežasties kartais bijau užsileisti, nes dažnai turiu sau priminti, kad reikia būti sau gražiai bet kokios formos :)Kažkaip padrikai aš čia... :)

Labai graži pirmoji foto :)

Elena rašė...

O sakykite, jums nešalta dėvėti tokias gražias sukneles tokiu žvarbiu oru?
:)

Anonimiškas rašė...

na gal butu salta, jei tik su suknele eitu.....

milda

GinCherry rašė...

Anonimiškas, kaip įdomiaim turbūt reikia būt tikrai didele auskarų mylėtoja, aš kartais ir be auskarų išeinu, bet kadangi palaidi ir trumpi plaukai tai auskarų niekad beveik nesimato "ramybės būsenoj" :) Kai plaukai ilgesni būdavo tai be auskarų kaip nuoga jausdavausi :) Man kažkaip suknelės ir sijonai visada 1 vietą ima :) O kvepalai man irgi savijauta pataisuo kartais :D

Šarūne, kaip gerai, kad aš kažkaip šito etapo mesdama svorį išvengiau, nors gal pas mane nebuvo toks didelis svyravimas, nes nežinau kiek tu numetei ir kokį tikslą turi :) Tai man kažkaip dauguma rūbų tiko ir anksčiau ir dabar, tik dabar laisvesni :D

Elena, na, kad tas oras dabar nėra žvarbus, bet šiaip ne, aš ir žiemą kuo puikiaisiai dėviu sukneles, nes visada po suknelėm dėviu apatinuką, kuris šildo, bet neduoda apimties, plius jei labai yra reikalas, dar maikelę ilgom rankovėm, ant viršaus megztukas, šiltas paltas, beretė, šilti batai ir pačią šalčiausia dieną nėra šalta :D

Milda, mirkt :D

Reda rašė...

Kaip puiku tave matyti iš arčiau. Labai gražu.
Labai pažįstama situacija-stovėti 15 valandų prie spintos ir laukti, kol rūbai užmegs akių kontaktą. Žiauriai smagus ir taiklus pastebėjimas.
Kartais mintį pakiša ir gatvėje sutikti žmonės. Mėgtu panaršyti fotografijas iš hellooks ar sartorial bei facehunter, kur galima išvysti paprastus žmones, bet apsirengusius labai įdomiai.
Dažnai būna, kad negalėdama užmigti bandau bent jau sugalvoti, ką vilkėti kitądien. Aišku, rytas už vakarą protingesnis-derinys ryte atrodo per daug kreizi. Tad stoviu, ir laukiu to akių kontakto..

Lady rašė...

keblus klausimas su rubais... dazniausiai tenka galvoti kuo rengsiuosi is vakaro, nes ryte pries veidrodi ir spinta istinka isterija, ypac jei turiu mazai laiko:D dazniausiai rengiuosi kokiu nors "personazu":D
*in love with your shoes*

Rūta rašė...

Gražu!