2009 m. lapkričio 16 d., pirmadienis

Trick or treat?


Niekad nebuvau prisiekusi žurnalų skaitytoja.Buvo laikai, kai kas mėnesį pirkdavau vieną ar kitą žurnalą, bet visada buvau iš tų, kurie mieliau pasiima paskaityti š draugių, nei perka [ir aišku negrąžina :D] ,bet atsimenu laikus kai kiekvieną ketvirtadienio rytą tik pabudus įsimesdavau 2 litus kišenėn ir bėgdavau į parduotuvę nusipirkti žurnalą.Tūrbut niekam nepaslaptis apie kokį žurnalą kalbu :) Tai buvo tapę savotišku ritualu: atsinešdavau namo, atsiversdavau dar spaustuvės dažais kvepiančius lapus ir kažko ieškodavau :) Nepasakyčiau, kad man labai rūpėjo, kas kiek svorio numetė/priaugo, kas sukūrė šeimą, kas išsiskyrė, kas ką nusipirko ar kokiam vakarėlyje apsilankė.Niekad turbūt neperprasiu žurnalų magijos.Patikdavo tiesiog žiūrėti, į gražius žmonės, gražias nuotraukas, gražius namus [ši dalis traukdavo ypač] :) Reikėjo tikrai nemažai laiko, kad suvokčiau, kad visiškai nereikalingai išleidžiu pinigus, o žurnalų krūvelės neįtikėtinu greičiu dauginosi lentynose.Dauginasi ir dabar, nors žurnalų jau seniai nebeperku.Jokių.Bet žiūrėk vis atsiranda vienas kitas, o  senuosius gaila išmesti,nors niekad jų nevartau, bet laikyti namie žinoma būtina :)

Vieną dieną susikaupiau ir sugalvojau atlikti milžinišką darbą: išsisaugoti informaciją,kuri man reikalinga, o visą kitą išmesti.Varčiau lapą po lapo, sukau galvą kaip suskirstyti tas kategorijas? Bandžiau atsakyti į klausimus kas mane domina labiausiai :) Iš pradžių sugalvojau, kad rūšiuosi pagal dvi kryptis: mada/stilius ir interjeras.Nusipirkau ofisinę papkę ir susidėjau įvairias iškarpas.Pasakysiu, kad dabar,turiu tik vieną vienintelę, su namų interjerais ir eksterjerais, šitai man pasirodė kur kas įdomiau ir vertingiau nei skudurėlių nuotraukos.Šitas rūšiavimas buvo lyg didelis taškas, kuris padėjo apsispręsti ar verta pirkti žurnalus apskritai.Supratau, kad realiai naudos negaunų iš jų jokios tik "praplauna" smegenis: kokios dietos laikytis? kaip išlaikyti vyrą šalia? kaip tapti nepakartojama? ką privalai nusipirkti ir kaip privalai atrodyti? :) Skaitydavau žurnalus mindama dviratį, kad greičiau prabėgtų laikas.Dabar skaitau knygas :) Dingo ir kažkada galvon šovus mintis pirkti VOGUE žurnalus.Pamąsčiau, kad geriau vietoj to įsigysiu kostiumo ar mados istorijos knygų.

Dabar, manau, kad žurnalai tai kaip žalingas įprotis.Nepastebi kaip jie užvaldo ir paveikia tavo pasąmonę, kaip tau nežinant ir nenorint keičia tavo požiūrį į viską, kas vyksta aplink ir į save pačią :)  Kiek laiko turėjo praeiti nuo ankstyvos paauglystės, kad suprasčiau, jog kiekviena nuotrauka yra profesionalios komandos darbas, kad straipsniai kartais būna reklaminiai arba užsakyti, kad neverta visko priimti už gryną pinigą...

Smalsu pasidarė ar jūs skaitot žurnalus? Ir jei skaitot tai kokius ir galbūt net sugebėsit atsakyt kodėl? :)  Aš tikrai žinau, kad su mielu noru vėl prenumeruočiau interjero žurnalą ir jei nesugalvosiu ko prašyti Kalėdų senelio, tai bus mano noras numeris vienas :D

Na ir truputį raganiškas derinukas, skirtas tattoo konvencijai, kuri vyko Vilniuje šeštadienį, bet įrašo apie šį renginį nusprendžiau nedaryti :)

  • Barchatinė suknelė - 1 lt.
  • Dryžuotos pėdkelnės 20 lt. [ Juokiuosi,kad grįžau 9-8 metus atgal, kai dryžuotas pėdkelnes dėvėjau beveik visomis spalvų variacijomis :D]
  • Mylimiausi rudens aulinukai 2 lt.
  • Vakarų Vokietijoj gaminta vintage rankinė - 1 lt.
  • Cardigan 8 lt.
  • Beretės kainos tiksliai nepamenu, bet lyg apie 15 lt.
  • Vintage sagė su perliukais - mainai :)
  • Apyrankės - paliktuvės :)
  • Viso: 47




44 komentarai:

panda rašė...

žiūriu į suknelę ir varvinu seilę. pasakiškai graži.

kam. rašė...

Labai smagu skaityti straipsnį ir pajausti, kad būtent tas didžiausias mano žalingas įprotis ir yra žurnalų pirkimas, o gal netgi greičiau graibstymas nežinia kam ir nežinia dėl ko. :)
Kadangi buvo užduotas klausimas kokius mėgstam žurnalus, mano mėgstamiausias žurnalas Express mada, galbūt todėl, kad jis toks vienintelis kalbantis nuo A iki Z apie tai, kas man įdomu. :)
Kituose žurnaluose tokios informacijos būna tik 20-25procentai ir kitų straipsnių dažniausiai skaityti net nepabaigiu. :)

p.s. jau antra diena užsikrėčiau Jūsų blogo skaitymu. Labai užkabina ir užburia gražiomis nuotraukomis ;)

brumbrumai rašė...

ziurint i sitas foto, atrodo, kad pavasaris arteja :D tokia dziaugsminga ir tokia pavasariska kazkuo ;)

o del zurnalu, tai po Genio, Zvaigzdutes (buvo juk toks, nemaisau?), Paneles, Ausies, dabar esu zurnalu nepirkime :) bet tas jausmas kai kas menesi lauki naujo numerio ir tiksliai nezinai kuria diena pasirodys, gi buvo toks nerealus. kai dar tu dziaugsmu mazam miestely nebuvo.. kvepiantys spaustyve lapai. manau, tada tai buvo tokio kito, grazesnio ir tolimo, gyvenimo kvapas ir jausmas. su graziom foto, drabuziais, pasikeitimais is bjauriu anciuku i gulbes, roko zvaigzdziu gyvenimus.. nu tokios svajones:) manau, kad tada zurnalai reiske daugiau, nes ju nebuvo tiek daug.. ir gyvenimas buvo kitoks. na, o uzaugus tai jau supranti skirtuma tarp zurnalo puslapiu ir gyvenimo :) na bet jauciu yra kas ir nesupranta :) dabar kartais perku tik Mano Namai, seniau DEKO, bet dingo :) bet kartais taip liudna liudna pasidaro nuo tu graziu namu, nuo israitytu kedziu koju.. mazu staliuku, graziai iskabintu nuotrauku.. na, kad pats neturi.. na bet pasvajoti galima :) nematytmu, nenoretum :) o dabar matai, nori ir gali tiket, kad pasieksi ;)

darija rašė...

labai gražiai atrodei:)antra nuotrauka tiesiog pasakiška.
na o jei kalbant apie žurnalus, tai anksčiau pirkdavau top girl, joy, panele, extra mergina, bet kai didysis žurnalų bumas praėjo, o pati supratau, kad juose nieko gero neparašo nustojau pirkti. dabar kartais susivilioju expres mada, nes ten randu tai kas man patinka ir jame nėra tų kvailų straipsnių apie mūsų žvaigždutes.

Chérie rašė...

Oooo, puikioji mano mimė - Česyro katinas :) Koks tos suknutės grožis!!!! Su ja buvai?? O jau viršaus grožis, o tu nepasirodei!!! ;/

Dėl žurnalų tai aš tave suprantu. Kartais beskaitydamas juos nesuvoki, kad gyveni kitų gyvenimus, o savo baigi pamiršt.. Aš aišku irgi kartais visai paskęsdavau, bet kitą vertus, tai būtent iš tokių žurnalų ir žurnaliūkčių, pradedant "Naminuku", pereinant mergaitiškus, poto moteriškus žurnalus ir baigiant dabar jau mano mėgiamiausiais - vyriškais žurnalais, sužinojau begales dalykų, kurie skaitant "užmerktoms smegenim" nereikšmingą tekstą pasilieka galvoj :) Tai kai atlikinėjau žurnalinės makulatūros likvidaciją beveik nieko pas mane ir neliko.. Neplėšiau ir nerinkau, nes žinojau, kad pusę atgal susidėsiu :DD

Everyone loves fashion rašė...

kaip visad grazu ir nepriekaistinga :) super, taip ir toliau :P

Petit Moris rašė...

žurnalų neperku ir neskaitau, nors kiekvieną ketviradienį mamos dėka į namus atkeliauja "žmonės". neįdomu skaityti tai, ką galiu delfyje rasti ar kokiam kitam naujienlaikrašty, nors gėda prisipažinti - ir jų neskaitau. O vogue pirkimas labai žavėtų jei turėčiau kur gražiai porceliuoti kiekvieną numerį :)
žiūrint į nuotraukas kaip visad galvoje tariasi žodžiais "vaaauuu.kur aš buvau kai tokias kojas dalino?" ir dar keistas suvokimas, kad žiema tikrai atėjo, nes tamsuma net ir pas Tave nuotraukose ;/
beje, labai graži šypsena su dantukais!

Justė rašė...

Kartais nepatinka tavo nuotraukų pateikimas. Tai niūrus, tai išsiliejęs, dažnai dėl to ir sunku įžiūrėt ir pastebėt tą visą drabužių bei aksesuarų grožį. :)

Dare rašė...

Juste, pabandyk pasifotkinti namie ir dar žiemą, tada parašyk vėl :)

Dėl žurnalų tai aš irgi turėjau "Žmonės" liga,, net nežinojau kodėl pirkdavau, nes skaityti nėra ką. Bet vieną dieną užsidraudžiau sau ir jau turbūt pusę metų sėkmingai neperku ir nepasigendu. O dabar skaitau Ievą, Express Madą, Panelę, kartais Moterį... Aišku, pervečiu ir Žmones, bet nei vieno žurnalo nebeperku - turiu kas parneša iš bibliotekos :)

Derinukas - be priekaištų :)Ypač gražiai suknelė pabrėžia tutuiruotę.

Dreisena rašė...

Aš buvau vienas iš tų keistų vaikų, kuris vietoj Naminuko vartydavo žurnalą Mano Namai, gal dėl didelės, negęstančios svajonės vieną dieną įsigyti nuosavus ir juos paversti stebuklu. :} Niekada nemėgau žurnalų apie mada, paskalas ar kitokias panašias nesąmones: tokius skaitydavau nebent kai kokia pažįstama atsinešdavo į darbą.
Dabar kiekvieną mėnesį (vis dar) skaitau Mano Namus ir Rankdarbių Kraitelę, nes šį tą iš jų galiu pritaikyti ir savo gyvenime. O taip pat į elektroninį paštą esu užsiprenumeravusi už dyką New Yourker ir Glamour: nieko nekainuoja bei sužinai, kai užsimanai, kas vyksta ne Lietuvoje. :}

Ruta Elze rašė...

mane is zurnalu maloniai nustebino 'verslo klase' kazkada atrastas pas pazistamus. bene vienas geriausiu lietuvoje leidziamu zurnalu. bet vis tiek neperku :D pas pazystamus pavartau, jei labai kas sudomina, skolinuos.

Kornelija. rašė...

labai gražus derinukas. :) ir nuotraukoje esantį paveikslą turiu irgi pasikabinusi balkone. huh. :)

LietingaDiena rašė...

Įsigijau kažkokį keistą įprotį visad pastebėti, kad labai dažnai derinukuose brangiausias ingriedientas būna pėdkelnės.. ;D

O šiaip, nuotraukos gana tamsokos, sunkoka detaliau įžiūrėti, bet suknutė atrodo išties daili. ;)

PinkCity rašė...

Vieninteliai žurnalai, kuriems esu skyrusi pinigų, buvo "Panelė" paauglystėje, bet ir tai greičiausiai todėl, kad mano nuotrauką per pusę puslapio išspausdino ir visokių dovanų davė. Kažkada netyčia pas draugus pamačiau, kad ir į "Žmones" buvau papuolusi, bet ką jau čia, nesusekiosi. Anksčiau dar pavartydavau žurnalus, jei būdavo kur numesta krūva kosmetologės ar kirpėjos laukiant, dabar net ir to išvengiu - nešuosi rankinėje knygą ir laiką švaistau tik jai. Tiesiog manau, kad po žurnalo pavartymo nelieka nieko, o knygos praturtina, sudvasina, pamoko, suteikia tiek ilgalaikę naudą, tiek ilgalaikį malonumą. Aš prieš žurnalus!

Reda rašė...

Puikūs batai ir kojinės. O suknelės labai gražus sukirpimas iškirptės.
Didžiausius pinigus žurnalams išleidžiu užsienyje, bet Vilniuje sugebu atsispirti Rūdininkų knygynėlio pagundoms.
Tad ne namie perku Elle , Bazaar, kartais Dazed and confused. Aišku, dėl to, kad pasigėrėti mados fotosesijomis, ten būna įdomių straipsnelių apie meną, interjerą, visokias tendencijas.
Lietuvoje-nustojau pirkti Ekspress madą, jau nuvilia. Nustojau pirkti ir Miesto IQ...
Sutinku, kad žurnalai ir nuodyti gali. Tad reikia įvesti amžiaus cenzą:-) O suaugsiems stengtis į viską(ypač į mados fotosesijas)žiūrėti atmušinėjant marketingistų užmačias.

prieblanda rašė...

žurnalus perku tik kai skrendu lėktuvu ir paprastai iš Londono, o ne į jį :D
bet kiekvieną mėnesį gaunu paskaityti "Mano namus" (tas labiausiai patinka), "Tavo vaiką" (tą kaupiu ateičiai), "Panelę" ir "Moterį".
Jei negaučiau nemokamai, tai nepirkčiau tų žurnalų, nes man irgi geriau knygą skaityti :)
atbunka smegenys nuo tų "greitukų", paskui nežinia kiek laiko reikia mokintis knygą perskaityti...

Stichija rašė...

Tarybiniais laikais su mama skaičiau " Moterį ", paskui " Panelę ", paskui apie 2000 m. dirbau baisiai nuobodų darbą, tai skaičiau viską :) Ir Cosmo, ir Ji, Edita ir t.t.t.t.t Dabar vis dar ( bet jau rečiau ) "Žmones " ir stabiliai " Laimą " - vat ji man dar kažkokia nostalgija :)
O šiaip Gin - atrode fantastiškai. Kaip gerai, kad tą suknutę vintage skyrelis įkalbėjo pasilikti :)) Jau net ir proga išeiti su ja atsirado ;)

Evelina rašė...

Nuostabus derinukas, labai gražiai žiūrisi (o ant sienos vietoj rusų dievuškos noretųsi amerikietiško Papajaus, kuris špinatus dievino :))

Anonimiškas rašė...

Na mano visu laiku favoritas In Style. Isimylejau sita zurnala, kai gyvenau Amerikoje. Buvau sukaupusi nemazai ir teko palikti.. Gaila, pas mus jo nera (tiesa, karta maciau kazkokioj pardej pasenusi numeri uz 30 lt..), tai jei kur vaziuoju, parsivezu, arba prasau,kad sese parveztu. Dar tais laikais skaiciau National Geographic, bet lietuvisko nusipirti kazkodel nekyla noras.
Na o LT prenumeruoju Tavo vaika, nes naudingas. Kartais perku Mano namai ir Statyk,nes irgi siuo momentu naudingi :) Labai retai perku Moteri, o zmones perverciu pas anyta. Kazkaip nuo mazu dienu neturejau mados pirkti zurnalu, visada buvo gaila pinigu jiems.

RB

PinkCity rašė...

O jei nuotraukų tamsumas ne tik Tavo gerbėjoms, bet ir Tau pačiai nepatinka, tai juk labai lengvai paprasčiausių kompiuterinių programų pagalba gali jas pašviesinti!

GinCherry rašė...

Dėkui, panda, ji tokia elementari šiaip, bet man patinka, kad barchatas standus :)

Kam, espress mada kartais pavartau pas drauge, visai smagu kartais peržiūrėti :)

Brumbrumai, mat kaip, matyt del iškirptės :D Hehe :) Bet iš tolimesnių komentarų atrodo ,kad kitus kaip tik žiemiškai nuteikia :) Priminei žurnalą ausis, šitą pirkdavau labai, mano pirmasis turbūt žurnalas ir buvo, kuri pirkdavau pastoviai.Manau, kad tikrai yra tokių, kurie to skirtumo nemato.Iš tikrųjų labai nuliūdinai apie deko parašius, nes šitą žurnalą aš prenumeravau, galvojau, kad jo ir prašysiu kalėdų senelio :( Man kažkaip į namų nuotraukas patinka žiūrėti, suteikia viltį, kad ir aš kadanors tokius gražius turėsiu :D Aš sakau, kad nuosavas būstas tai paskutinis ingredientas, kurio trūksta iki pilnos laimės šiuo metu, tai bent į kitų gražius namus pasižiūriu :D

Darija, dėkui :) kaip jau rašiau anksčiau, kad express mada tikrai turbūt vienas geresnių žurnalų, besidomintiems mada, plius kartais būna ir fotosesijų darytų juosta :)

Cherie, aha, su šita ir buvau :D Ai, kad nebuvo progos nusiimti megztuką :) O kokie žurnalai yra vyriški? Mano vyras irgi perka žurnalus kartais, iš pradžių pirkdavo FHM, kol suvokė, kad neverta pinigų mokėt, dėl kelių skaitymui skirtų straipsnių :) Paskui pirko kelis mokslinius žurnalus, scientific american ir dar kažkokį, o paskutinį mėnėsį parsitempė žurnalą apie ekologiją :D Bet aš jo žurnalų kažkaip neskaitau.

Everyone loves fashion, ačiū :)

Petit moris, kaip tik neturėtų būti gėda, neskaitai geltonosios spaudos, ar popierinės ar virtualios.Aš šiaip irgi neskaitau, nebent kas kokią nuorodą užrodo :) Dėkui už komplimentą kojoms, bet man atrodo klausimų nelieka, kur tu stovėjai :D Ten ,kur liemenį dalino, o aš ten nespėjau :D O dėl tamsumo, tai man šitose nuotraukose to labai norėjosi, nors kai tokie orai, tai sunku jo išvengti.

Juste, jau ne kartą rašiau, kad aš nesu fotografė, plius turiu ribotas galimybes, tiek kas liečia aplinką, tiek kas liečia techniką, o dar ir fotografuoju pati save, tai kaip gaunasi, taip gaunasi.Jei kalbant apie šias nuotraukas, tai juodą spalbą fotografuoti, kad viskas matytųs yra labai sunku, nebent tą darytum su blicu arba labai ryškioj šviesoj, taigi ir šviesesnėse matytųsi tik siluetas :)

Vaiva, o tokius dalykus galima bibliotekoj pasiimti? Nežinojau :D Studijų metais tai eidavau į mūsų biblioteką vogue pavartyt, bet pas mus būdavo, nes aprangos dizainerius ruošia.Ačiū už gražų žodį derinukui :) O dėl suknelės labai ilgai svarsčiau ar pasilikti ją sau ir pasilikau būtent dėl to, kad tatuiruotę atkartoja iškirptė :)

Dreisena, abi vedinos panašių svajonių,o naminuko aš kažkaip neatsimenu, mano pirmasis žurnalas kaip jau rašiau buvo ausis :)

Rūta Elze, pavadinimas tai neįkvepiantis, tikrai nepasimčiau tokio pavartyti, bet suintrigavai :)

GinCherry rašė...

Kornelija, merci :) Paveikslas keliauja su manim iš vieno kambario į kitą, anksčiau kabėjo kitur, nors tai reprodukcija ant medžiagos, tėtis parnešė iš kažkur.Man ypač patinka nuskilę rėmai ir skylė jame, nors mama buvo pasiryžus rėma restauruot, bet neleidau :D Pas tave irgi ant medžiagos atspausta? :)

Lietinga diena, aha, aš irgi šitą tendenciją pastėbėjau :) Na, o nuotraukose nėra čia per daug ką ižiūrėt,todėl nesistengiau, kad jos būtų šviesios :)

Pinkcity, ką te gero rašė apie tave? :) Aš žurnalus pavartau, jei jų yra ten, kur tenka laukti, nors retai tenka laukti pas eilsė pas kirpėją ir pan.TIk vienoj klinikoj sėdėdama vogue vartau, nes ten jų būna :) Kartais tiesa seni, bet vis tiek įdomu :) O knygos negalėčiau su savim nešiotis, nes ir taip tašę visada prikraunu taip, kad man ilgiau pavaikščiojus pradeda beprotiškai skaudėti nugarą :(

Reda, dėkui :) O kodėl nuvilia express mada? Oi, į fotosesijas kartais ir man sunku žiūrėti, tikrai :) Nors realiai ir suvokiu, kad visą tai pereina per 100 rankų, bet kartais pasižiūri ir atsidūsti :D

Prieblanda, iš londone skrisdama ir aš pirkau kažkokį, nes jie ten pigūs, stori ir dar būna dovanų duoda :D Aš vis dar nemokamai pasiimu pavartinėti Pravdą, bet nežinau ar jį galima priskiti žurnalų kategorijai :) Puikiai apibūdinai žurnalų skaitymą :D

Stichija, turiu vieną draugę, kuri dirba tokį darbą, kad jei neėra žmonių tai nėra ką veikti, tai ji žmogus, kuri perka žurnalus dideliais kiekiais :D Niekad nebuvau mačius, kad kažkas pirktų tiek žurnalų :D O suknelę tikrai džiaugiuosi,kad pasilikau, tik man ji kažkaip trumpoka, lenktis jau nepatartina :D

Evelina, dėkui už gražų žodį :) O kodėl tokios keistos asociacijos? Su papajum? :D

RB, lietuvišką national geographic pirko mano vyras, bet nustojo pirkti kažkodėl :) Na gal neatitiko lūkesčių.Aš iš Lietuvoj neleidžiamų žurnalų norėčiau įsigyti LUla, būna užmatau nuotraukas vis kokiam bloge netyčia, tai atrodo įdomus ir gražus.

Pinkcity, na, žinok šitų nuotraukų tamsumas man patinka, nes kaip rašiau, juoda jau tokia spalvą, kad ne kažka ir įžiūrėsi, be to norėjau tokia truputį raganišką nuotaiką sukurti :D Jos ir taip jau pašviesintos truputį, o šiaip nevisas nuotraukas įmanoma gražiai pašviesinti kompiuterine programa,nes atsiranda grūdas ir pan.Ne bent aš nemoku, gal profesionalas ir padarytų :)

Milda rašė...

Paskutine nuotrauka - super! Pirmoj kazkodel pagalvojau, kad pikta sypsena.. Ar taip buna? :)

Zurnalu neperku. Na LABAI retai ir tik per ilgas keliones lektuvu, kurios buna labai anksti ar velai ir taip isvargina kad negaliu susikaupt ties knyga. Bet net ir tada niekad neperku 'moterisku' zurnalu apie madas ar zymius zmones. Renkuosi arba koki grazesni maisto zurnala (akims paganyt) - Olive ar BBC Good Food arba Food and Travel; arba rimtesnius The Economist ar Newsweek.. Kartais National Geographic. Nors paskutiniu metu itin pamegau The Ecologist. Informatyvus ir ikvepiantis. Labai rekomenduoju!

Chérie rašė...

Na tai taip, FHM, Playboy, Tik vyrams ir pan. Ten būna daug įdomesnių straipsnių nei moteriškuose žurnaluose :P Be to, ne aš perku, tai ne man iš kišenės krenta :)))

mirattes rašė...

Kažkam Gin derinukas asociavosi su pavasariu, o man su amerikietiškom kalėdom, dėl dryžuotų pėdkelnių. Saldžiosios lazdelės :)
Suknelę jau gyriau, bet dar pasikartosiu, ji tobulai įrėmina tattoo grožį.
O dėl skaitomų žurnalų: tai perku ir skaitau du. Express mada ir cosmopolitan, nors dėl ko perku pastarąjį jau nebegalėčiau atsakyti. Leidžiu sau šią mažą nuodėmę.

Guga rašė...

Pasakysiu - Just lovely :)

Urban Fairy rašė...

Gin, nostabus derinukas..
P.S. turiu to paties paveikslo kopija kaip taviskis nuotraukoje.. ;)

Juletron rašė...

Šitas tai labai geras derinukas. Geriausias iš visų taviškių :) ypač batai. Nors ką aš čia. viskas čia ypač :)
o žurnalai - pinigų leidimas vėjais ir savanoriškas smegenų plovimas (mados žurnalai). Viskas juk internete:)

Jovita rašė...

O man patinka apšvietimas, ir tikrai nekyla mintis kaltinti žiemą, kuri dar truks ilgai ilgai. Iš karto atrodo, kad čia tyčia taip sugalvota. Gin, atrodai kaip rampų šviesoje :) Nuostabaus grožio suknelė. O dar, berods, dvejojai dėl jos?

ag rašė...

Žurnalai - nuodas, sutinku, tačiau man labai patinka tas šviežio žurnalo kvapas, kai galvoji, kad va turtą kažkokį įsigijai ir jis visas tavo. Ir kai jau vartai "panaudotą" žurnalą to efekto nebelieka :D
Kalbant iš išsilavinimo patirties (esu diplomuota interjeristė visą gyvenimą dirbusi architektų ofisuose), tai lietuviški interjero žurnalai visgi dar yra ne patys tie.. Geriausias rinkoje mano manymu yra Namas ir Aš. Savo kokybiškomis nuotraukomis ir kokybiškesniu turiniu. Deko gal ir gražiai viską pateikia, bet aš galiu išduoti vieną paslaptį, kaip savo naus paversti žurnaliniais labai greitai - susitvarkykit :D Ir viskas. Tai yra visa tiesa, kurios tas žurnalas mokina :) Jei norit labiau IDĖJŲ reiktų vartyt užsieninius žurnalus arba blog'us. Labai labai patiko žurnalas FRAME. JIs praplečia supratimą, kas ir kaip atrodo interjere. O vienas geriausių blogų architektūros, interjero, dizaino temomis manau yra www.contemporist.com
Tai tiek :)

brumbrumai rašė...

aga, DEKO as ir pirkdavau vis, laukdavau kas menesi, o paskui dingo :( matyt, paveike krize. na, bet as vis dar tikiuosi, kad jis atsigaus :)

ai, man labai patinka, kad tu taip visiems atsakai ;) geras tavo sitas bruozas, nors jauciu nelengvas darbas :)

Elė rašė...

Sveika Gin, labai čia įdomiai sutapo, nes nuoroda į tavo blogą (tiksliai nežinau kaip jį reiktų vadinti) radau „Lukos“ žurnale. Būtent jo aš ir laukiu kiekvieną mėnesį. :)

Šarūnė rašė...

matyt, Gin, dauguma persergam tuo žurnalų pirkimu, paskui atsisijojam, kas mums svarbu, o kas be vertės. Aš visada pirkau ir perku tik Burdą. Man ir patinka paskaityti, ir kas, be ko, reikalingi būna drabužių lekalai, nes aptingau pati juos daryti (gėda pelėda). o dabar netgi labai įdomu pavartyti senas, kokių 1995 metų burdas (senesnių neturiu), ir dažnai naudoju :)
o barchatinė suknelė man kaip tik asocijujasi su žiema, nes barchatas toks šiltas, jaukus. Ir puikiai, kaip visada, atrodai :)

U rašė...

O aš visada perku "Psichologija tau" ir "Aš ir psichologija", tiesa, pastaruoju esu nusivylus, bet vis dar negaliu sustoti pirkus. Ir iš kiekvieno žurnalo dažniausiai perskaitau ne daugiau nei 5 straipsnius - kiti tiesiog nesudomina :)

Rūta rašė...

papasakok trumpai apie tattoo konvenciją, nes labai įdomu. kaip pats renginys? ar "vietoje" buvo daromos tattoo? ar daug atsirado drąsuolių? kokia publika susirinko?

Anonimiškas rašė...

perku kruva spaudos-knygu,laikrasciu,zurnalu.bibliotekai neturiu laiko,o kartais norisi ne paskaityt,o pavartyt grazu zurnala su graziais paveiksliukais.po to dazniausiai isnesu i darba,kad namie nesikauptu.Yra tik vienas zurnalas,kurio nuosirdziai nekenciu-cosmo.

Rūta rašė...

Skaitau Miesto IQ, kai išleidžia. O Ekspress Mada irgi geras. Beje, šių žurnalų leidėjai tie patys, man atrodo. :}

Gincherry rašė...

Žiupsnelis druskos, dėkui :) Man paskutinė kaip tik mažiausiai patinka :) Klausi ar gali būti pikta šypsena apskritai ar gali būti ji pikta šioje nuotraukoje? :) Jei apskritai tai gali, o jei šioje foto tai nežinau, nebuvau pikta tikrai,bet na, kiekvienos akys kitaip mato :) Oi, aš vengiu visko, kas yra apie maistą ir blogų ir žurnalų, nes gražūs vaizdai man sukeliai apetitą :) O kiti paminėtieji jaučiu labiau vyriškiui mano nei man patiktų :)

Cherie, kad ten beveik nėr straipsnių, už tai diedas ir nustojo pirkti, kad ten nėr ką skaityt :D

Miratess, aš apie kalėdas nepagalvojau, nežinau iš kur man įstrigę galvoje, kad tokios pėdkelnės raganų atributas [nors kai ieškojau karnavlinių prekių parduotuvėj tai sakė pepės vaidmeniui išperka visas :D] Bet asociacija su Kalėdiniais saldainiais maloni :)

Guga, merkiu akį - dėkui :)

Urban fairy, seniai bematyta :) Dėkui tau.O žiūriu šita reprodukciją dažnai pasitaikanti, mačiau ir mainyke kažkada :) Pas tave irgi ant medžiagos? :)

Jule, kažkodėl taip ir pamaniau, kad atitiks savo skonį šitas :D Batai tai mano mylimiausi nuo pavasario, nes ilgaaulių dar nenoriu, o su kitais batukais šalta tai šitus aviu visur ir visada :D

Marginalijos, neseniai žiūrinėjau tavo blogą ir man toptelėjo mintis, kur aš ją mačiau? :D Pradėjau sukti galvą, delioti mažas detales, o dabar tavo klausimas sudėjo visus taškus an i :) Jaučiu, kad neklystu :) Taip, dvejojau dėl šios suknelės, o dabar džiaugiuosi, kad pasilikau :) Apšvietimas taip tikrai sugalvotas tyčia :)

AG, na natūralu, kad tu žiūri specialisto akimis į interjero žurnalus, o aš žiūriu vartotojo, tai man deko buvo labai priimtinas, nes jis būtent parodydavo kaip daug neinvestuojant galima pasidaryti kažką gražaus [aišku ne visada] :) Blogą peržiūrėsiu prie kavos puodelio :)

Brumbrumai, matyt tikrai dėl krizės, dabar spaudai ne koks metas, na bent jau buvo, gal atsigauna, o deko matyt ir akcijos atrakcijos visokios nepadėjo :) O kas dėl komentarų tai man malonu atsakinėti, nors kartais pamąstau, kad gal kvailokai atrodo,kad atsakau į kiekvieną asmeniškai :D

Sveika,Ele, aha, pagalvojau apie šį paradoksą, kad turbūt yra nemažai visai žmonių apie mano blogą sužinojusių būtent iš spaudos, vienokiu ar kitokiu būdu :)

Šarūne, matyt esi teisi :) O burdą ir aš perku, geras labai žurnalas, na, bet jo ir funkcija truputį kitokia, jis duoda praktinės naudos :) Tiesa, aš niekad neskaitau, nors rusiškai skaityti moku, bet jau atpratus, tai ir nesivarginu :D Tik aš perku ne kas mėnesį, žiūriu pagal iškarpas, jei būna neužmatau nieko, kas akį patrauktų tai ir neperku :) Bet jaučiu, kad reiktų pradėti pirkti dažniau :)

GinCherry rašė...

U, gal tie žurnalai susiję su spiacialybe? :)

Rūta, na mes vėlai atvažiavom, nes laukiau kol vyras baigs darbą, dargi į svečius užsukom tai buvom konvencijoj tik 20 val.Iš foto mačiau, kad buvo besidarančių tatuiruočių vietoje.Publikos pagrindas buvo neformalus jaunimas plius baikeriai.Šiaip renginys man nepatiko, labai daug minusų turėjo, per daug sakyčiau.Tai jei ne žmonės,kurių ilgą laiką nemačiau ir šiaip su jais miela bendraut tai renginio nežskaityčiau visai :)

Anonimiškas, na dar ir gerą darbą padarai, kažkam kitam netenka pirkti :) O kodėl nekenti cosmo? :D

Rūta, jau ne pirmą kartą matau paminėtą miesto IQ.Kažkaip nebuvau net pastebėjus tokio žurnalo [ nors žinoma kaip pastebėsiu kai prie žurnalų stendo tik naują burdą ateinu pavartyt] :D

Anonimiškas rašė...

mane stebina tai ,kad ir velgi atradau save :) as taipogi ir jau gana senai plesau zurnalus ir grupuoju: stilius,mada ir interjeras! Beto jauciu didele zurnalu magija, dievinu ta jausma kai nusiperki nauja dar nematyta zurnala ir su dideliu malonumu i ji pasineri :)
stebiuosi kiek daug saves atrandu cia, pas tave sveciuose ;) aciu

Rūta rašė...

o kur būtų galima pamatyti foto konvencijos? gal kokią nuorodą gali "numesti"? įdomu, nes domiuosi tattoo menu, turiu keletą pati. atsiprašau, kad ne visai į temą komentuoju.

GinCherry rašė...

Anomiškas, džiugu, kad kievienas atranda dalelę savęs čia :) Kartais stebiuosi, kad tarp žmonių yra daug daugiau bendrumų nei galėtum pagalvoti :)

Rūta, yra čia kažkiek http://www.autoreviu.lt/portal/index/article/8102 dar 15 min straipsnis buvo.Nerandu taip greitai per google :) Pagrindas tai visgi manau facebook su visom nuorodom :)

Ui! rašė...

Visados peržiūrių Jūsų blog'ą ir derinukus.. Patinka bene visi, bet turbūt tik dviem-trim mintyse ištardavau "wow" (: Šitas - tikrai vienas tų.

Lady rašė...

candy-cane girl:D skaniai atrodote;)