2011 m. rugpjūčio 18 d., ketvirtadienis

Me, myself and I


  Kai ankstyvą pavasarį S atskrido manęs aplankyti [gal 'aplankyti' nėra pats tinkamiausias žodis apibūdinti tam vizitui]. Pradėkim iš naujo :) Ankstyvą pavasarį S panoro pasimatyti su manimi ir atskrido į ūkanotąjį albioną.Iš savo rankinės nedrąsiai ištraukė knygelę.Vilktą grynų gryniausia drobe, rištą rankų darbo popieriumi sudalintu ranka braižytomis linijomis [įsigijo ją Kaziuko mugėje]. Atsargiai vartydama tada pasakiau: puiku, bus įrašams :) Visada norėjau rašyti ne kompiuterinį variantą,o ranka ar spausdinimo mašinėle [atsimenu kai vėlyvoje vaikystėje tėtis buvo parnešęs spausdinimo mašinėlę į namus ir tai buvo vienas mano pagrindinių žaidimų, nors dar net nemokėjau dorai rašyti]. Svajojau kaip rašyčiau vakarais, prie žvakės ar blausios toršero šviesos. Vis praeidama pro vienos parduotuvės vitriną žvilgteriu į vitrinoje besipuokuojančią spausdinimo mašinėlę. Įsivaizduoju kaip klavišais laksto mano pirštai, kaip glamžomas ir į šiukšliadėžę mėtomas popierius. Kaip plonu pieštuku koreguojamas tekstas, paraštėje užrašant tekstą, o paskui jį panaikinant trintuku...mmm...Galėčiau tai daryti naktimis, niekieno netrukdoma ir laukdama iš darbo grįžtančio vyro...Galbūt tie tekstai niekad taip ir neišvystų dienos šviesos. Galbūt dažnai ten išliečiau tik savo nuoskaudas, o paskui plėšyčiau į mažus skutelius,kad niekas negalėtų perskaityti ir visai nesvarbu,kad lietuviški sakiniai kažkam atrodys tik kaip raidžių kratinys. Kas galėjo pagalvoti,kad nuo paskutinio įrašo praeis pusė metų. Turbūt niekas.Net aš pati. Turiu vėl pratintis ir jaukintis raides. Net kompiuteryje. Tiek laiko su raidėmis ir sakiniais susidurdavau tik meilės laiškeliuose, atvirlaiškiuose, laiškuose ir knygose...
  Ar  turėčiau teisintis? Neturėčiau.Ir pati tai žinau puikiai. Vienok,kad pasiteisinimai nelabai kam ir įdomūs. Matyt, iš tiesų mes kitiems žmonėms rūpime ir esame įdomus mažiau nei patys galvojame :) Bet visas mano gyvenimas yra nesibaigianti pasiteisinimų/pasiaiškinimų/interpretacijų grandinė :) Kodėl? Todėl, kad dažnai man sunku susitarti su savimi. Todėl ,kad dažnai pirma sakau, paskui galvoju. Todėl,k ad dažnai būnu tokia išsiblaškius, kad tik po keletos minučių susivokiu, ką pasakiau ir padariau :) Todėl, kad aš per dažnai jaudinuosi dėl smulkių dalykų [bet kai man tai kasnors primena, aš visada išberiu iš kažkur pasigrobtą mintį, kad visas gyvenimas susideda iš smulkmenų]. Todėl, todėl, todėl...Sąrašą galėčiau tęsti iki begalybės :)
  Kodėl taip ilgai nerašiau? Nes negalėjau susitarti su savimi. Niekaip. Įkalbinėjau gražiuoju, netgi pykau ant savęs. Niekas nepadėjo.Nežinau kaip jums, bet man gyvenime yra sunkiausia susitarti su pačia savimi. Kitiems gali dalinti patarimus ir niekada nesužinoti ar jie jais pasinaudojo ar tik mandagiai pasakė 'ačiū'. Ir visai nesvarbu kokius klausimus svarstyčiau, bet kaip mažas vaikas, tuoj pat apsisuku ant kulno ir žiūrėk jau darau kitaip :) Negaliu savęs gerai papurtyti ir pasakyti - atsikvošėk. Nesusikalbėjau su savimi dar ir dabar, bet bandau.Po truputį. Kiekvienas žingsnis man labai svarbus. Labiausiai turbūt kenčiu nuo to ne aš pati, o žmogus esantis šalia manęs :) Jau spėja susitaikyti su viena manimi, o po kelių dienų jo laukia nauja staigmena :) Taip ir gyvenam. Aš, kita aš ir Jis.


  Tuo pačiu noriu padėkoti visiems visiems visiems, kurie manęs nepamiršo, laukė ir tikėjo. Bučkis į skruostą :)
Nieko ypatingo šį kartą, bet stengsiuosi :) Tobulėti iš naujo. Po pusmečio tylos tai lyg naujas startas. Tikiuosi šį kartą sėkmingas :)


  • Sijonas/skirt - second hand
  • Palaidinė/ top - second hand
  • Diržas/ belt - asos
  • Batai/shoes - vintage [ebay]
  • Kojinaitės/Socks - primark :)
  • Laikrodukas/wrist watch - vintage [ebay]


IMGP4741 copy

IMGP4774 copy

IMGP4798 copy

IMGP4828 copy

IMGP4775 copy

IMGP4838 copy

IMGP4804 copy

IMGP4839 copy

IMGP4809 copy

IMGP4779 copy

IMGP4830 copy

IMGP4823 copy

IMGP4772 copy

IMGP4860 copy

IMGP4863 copy

IMGP4847 copy

IMGP4852 copy

IMGP4880 copy

34 komentarai:

Anonimiškas rašė...

Gin, labai smagu, kad sugrįžai :) pradėjau žiūrėti į nuotraukas ir išsprogo akys.. Ogi, tavo plaukai kokie ilgi!! Žinoma, prabėgo pusė metų, bet keista matyti tave tokiais ilgais :)

P.S. neverta atsiprašinėti. Manau, didelė dalis žmonių tavęs laukė ir nepamiršo.

Hardcore Lituania rašė...
Autorius pašalino šį komentarą.
Anonimiškas rašė...

Sveika sugrįžusi :)

mirattes rašė...

Smagu, kad grįžti. Atrodai puikiai! ;)

Anonimiškas rašė...

Labai smagu,kad po truputį vėl grįžti. :) Laukėm tavęs ir lauksim . :) O tikrai,plaukai labai ilgi :)))

Emma Litton rašė...

Oh, how I love your shoes!

xo,
Em

Anonimiškas rašė...

Ačiū...tartum skaityčiau savo sielos išgyvenimus

Anonimiškas rašė...

Aš tikrai laukiau !:) snd ryta atsidariau ir pamaciau, kad yra yrašas, tačiau nebuvo laiko kada skaityti, tai taip laukiau kol greičiau atva-iuosiu į darbą, kad galėčiau tą padaryti:);)

Hanerietė rašė...

Kaip laukiau bent vieno naujo įrašo :)

datflamie rašė...

Laukėm sugrįžtant. :)
tiesa, ar teko gauti atviruką su The Misfits crew? :>

AgNE rašė...

Kaip smagu, kad grįžai! Geriau vėliau, negu niekad. ;D

jurate rašė...

Labas, GIN :)

labai dziaugiuosi, kad grizai :) zinok, esi laukiama ir skaitoma :))
Buckis ir tau :*

Anonimiškas rašė...

Pagaliau ;)

Unknown rašė...

Šita šalis (nežinau, gal ir kitos) turi savybę konservuoti žmonių kūrybiškumą. Taip ir atima jį štosoms savaitėms, mėnesiams, pusmečiams. Kiekienas tam turim savas priežastis, bet dažniausiai ji viena ir ta pati - kai širdis ilgisi ir trūksta, nebeturi kuo dalintis...

Labai smagu, kad susikaupei ir pabandei. Pavyko :)

Odeta rašė...

Gin, kokios gražios nuotraukos! (keep calm and eat cake:))
Apima apatija kartais, bet po jos visada ateina naujos jėgos, nauji įkvėpimai, nauji norai.

Rasa rašė...

Kaip smagu vėl čia matyti naują įrašą :))

GinCherry rašė...

Anonimiškas, man ir pačiai keista :) Kai prieš išvažiuodama nusikirpau, buvau taip patenkinta,kad sakiau niekad neauginsiu plaukų :) O gavosi visai atvirkščiai :D Turbūt nieko naujo,kad mano nuomone pasikeitė :D

Emma, thank you :) They're one of my favs :)


Flamie, gavau gavau gavau :) You've made my dau :) Guli garbingoj vietoj padėta ant lentynos ir vis ruošiuosi išsiųsti vieną ir atgal, bet pastaruoju metu vargiai randu laiko net gyventi, tai visi kiti darbai nueina užmarštin...Labai tau dėkui, iš tiesų paglostė širdšį,kad yra apie mane galvojančių :)

MM - niekad nesijaučiau kūrybinga tai negaliu sakyti,kad ir atėmė tai iš manęs :) Savo energiją išliedavau visai kitur, kūriausi aplinką apie save :) Mano priežastys, dėl ko nerašiau, yra kur kas žemiškesnės. Tiesiog negalėjau žiūrėti į save nuotraukose...Netilpau į 90 procentų savo rūbų, o susiimti niekaip nesugebėjau...Reikėjo pusės metų, kol vėl grįžau į vėžes. Nesu dar savim patenkinta, tikrai yra kur tobulėti, bet bent jau galiu po truputį priimti savo atvaizdą :)

Odeta, smagu, kad užsukai ir labai džiugu,kad patiko :) Iš tiesų, tai aš tokia didelė keksų megėja, bet būdama čia, keksus valgiau tik du kartus :D O jų čia yra įvairiausių, kokių tik širdis geidžia :)

Visiems kitiem dėkui dar kartą, dėkui už palaikymą, už šiltus žodžius ir už tai,kad nepatingėjot parašyti :)

Laura rašė...

O aš jau du metai neberandu vidinės harmonijos, kad prisėst toliau rašyt. Ir neberašau. Ir kaip tu pykstu ant savęs, nes jaučiu, kad prarandu save.

Anonimiškas rašė...

Na, kad ir ne viskas tobula (turiu omeny, apie apimtis), tačiau Tavo įrašai visad dvelkia jaukumu, nuoširdumu. O apsirengti sugebi paprastai. Grožis slypi elegancijoje ir Tu tai įrodai. Susiimk ir gyvenk toliau, o mes lauksim kiek reikės. Šaunuolė :)

Simona rašė...

Visų pirma, pykstu ant blogspot, nes rašiau rašiau net apsiverkus, o viskas dingo :( bandysiu kartoti, bet taip jau nesigaus.

Stebiuosi savo pastarojo meto jautrumu, bet pradėjau labai graudintis, jautrintis... Skaičiau įrašą ir spėk, ar tik nekondensavau ašarų? :) o graudinaus, nes tu taip organiškai ir žavingai sukuri apie save jaukią atmosferą, ką tik skaičiau apie save pasaką... Ir po mūsų pasimatymo grįžau pasikrovusi kokiam mėnesiui. Neikonizuoju, tačiau tu daugiau nei draugė, įkvėpėja, paprotintoja... Ateina man tasai momentas, kai ilgesiukas kirbina. Va kad ir šiandieninis šlykštūniškas oras Kaune, man jis primena tą rudenį ir visai gera ir graudu, įdomus jausmas. Pasiilgau tavęs, net kreditinę įsigijau, kad galėčiau sukvailiot ir atlėkt pas tave kada nors :)

Ar rašai į knygutę? Ar įdėjai kažką nuo savęs, kaip sakiau, ar nesusitarei su savim dėl šito? :)

Gera matyti ir čia. Gražiausią sowulo dalį nufotkinai:)

Supergirl rašė...

Gin, kaip smagu, kad parasei!!! As paskutiniu metu irgi neturejau niekam laiko, tad ir tavo irasa prazioplionau:( Ir radusi tavo komentara pas save norejau dar pabumbeti, kad labai laukiu tavo irasu;DD
Visada malnu skaityti tavo mintis. Irasai tokie nuosirdus ir jaukus.. Tikiuosi kito iraso neteks laukti puse metu:)
Beje, nuotraukos nepakartojamos.. Kokios nuostabioj vietoj mes gyvenam!!!:)

Nuosirdus linkejimai!

korabl urodov rašė...

tokia kažkokia pagražėjus:)

Anonimiškas rašė...

Achhhh.... Pagaliau....:))) AČIŪŪŪŪŪŪ, nesvietiškai ačiūūū:) Kaip gera, kad vėl rašai...:)

GinCherry rašė...

Laura, oho, du metai tai tikrai ilgas laiko tarpas...ar bandei kada ieškoti atsakymų kodėl taip yra? Gal ateis ta diena ir vėl pradėsi, tik nereikia savęs versti :)

Anonimiškas, dėkui už padrąsinimą...

Simona ir man ką tik taip nutiko :D Bet dėl mano kaltės :) Jau ir tai, ką parašei, gerokai suvirpino širdį, nors ir pakartota, nors ir neišlieta spontaniškai, o svečiuose visada laukiu, žinai...Gal jau net ir pati rastum :D Į knygelę rašiau vieną naktį, kai man buvo tikrai sunku ir tikrai blogai, bet reiktų išplėšti tuos lapus ir paskirti malonesniems dalykams, o nuo savęs nieko neįdėjau dar...deja...Beje, laukiu atsakymo FB :)

Super, aš pastaruoju metu nerandu laiko niekam, bet gyvenimui, bet turėtų aprimti tempas truputį :) Nuotraukos darytos Bath, bet Bristolis ne mažiau žavus, tu tą puikiai žinai :)

Korabl, na, dėkui :D

Anonimiškas, ne tu jūs turėtumėt man dėkoti, o aš, visiems savo skaitytojams :)

Cigale rašė...

Įrašas patalpintas 18 dieną,o aš tik dabar pamačiau!Bet jaučiau,kad kažkas turi įvykti,nes kurį laiką vis apie tave pagalvodavau-kaip sekasi,ar turi naujų suknelių,kodėl nebūna įrašų ir va,štai tu čia!:)
Manau,kad sunkiausia ir yra gyvenime susitarti pačiu su savimi,vieną kartą nustoti bėgti nuo savęs,nes atsibosta vis bandyt iš naujo įrodinėt,kad galima nuo savęs pabėgt...Gi negalima,kad ir kaip kartais norisi.
Tu man tokia ypatinga!

Laura rašė...

Bandžiau ir kaltint save, ir graužt, ir gražiuoju klaust - nieko. Laukiu rudens, nes tikiuosi atsigaut šituo aspektu. Ruduo - mano metas :}

Anonimiškas rašė...

labai laaaaaabai smagu, kad grizai :)

Chérie rašė...

Mieliausioji mano...

"Todėl,kad dažnai būnu tokia išsiblaškius, kad tik po keletos minučių susivokiu, ką pasakiau ir padariau.."
"Nežinau kaip jums, bet man gyvenime yra sunkiausia susitarti su pačia savimi."

manau net nereikia tau aiškinti, kaip iki kraujo pažįstami šie žodžiai man... Iki šiol nesusišneku su savimi, nors, rodos, jau ir išaugas viską, ką galėjau išaugti.. Deja, kalbėjau su viena mūsų bendra drauge, kuri vyresnė - jai tas pats, tad manau dar galim atsipalaiduot ir nesitikėt surast to sutarimo su savimi :)

Eilinį kart pagirsiu, kad atrodai puikiai. Kažkaip kai karts nuo karto susirašom, toks baisus liūdesys neaplanko, tačiau skaitant tavo blogą ir žiūrint nuotraukas suprantu, kaip be galo tavęs pasiilgau.. Kokio vakarėlio su vynu :) Laukiu, nesulaukiu, tavo Cherry :)*

GinCherry rašė...

Cigale, deja, čia suknelės taip greit nesikaupia kaip Lietuvoje :D Tu teisi, pabėgti nuo savęs neįmanoma, todėl ir reikia mokytis susigyventi su savimi, kiek tai įmanoma :)

laura, tikiuosi, kad permainos ateis...Ruduo man irgi vienas gražiausių metų laikų :)

Anonimiškas - miela :)

Vyšnia vyšniai :) Manau,kad žinau apie ka kalbi :) Vienok, reikia to mokytis, po truputį, nes kartais per sunku būti tokia daugialype asmenybe :) Dėkui tau kaip visada už gražius žodžius ir vakaras su vynu būtinai bus...Aš irgi pasiilgau jau tavęs...

Supergirl rašė...

Aa, as pazinau Bath tik is pirmos nuotraukos (skirtingu stogu) ;DD Kitos galvojau is Bristolio. Bet Bath man vienas graziausiu cia matytu miesteliu:) As noreciau ten gyventi:)

GinCherry rašė...

Man bath'as kaip vienas didelis Cliftonas :) Gražus, tikrai. Nors man beveik kiekvienas miestelis/miestas, kurį teko matyti, turi savotiška žavesio :)

Anonimiškas rašė...

Laukiau, laukiau ir žinojau, kad vėl skaitysiu naujus įrašus, tyrinėsiu nuotraukų detales.. Kaip tik savo antrai pusei sakiau, jog gaila, kad vis nėra naujų Tavo įrašų.. ir štai.. Patikrinu blog'ą.. Yra! Nudžiugau kaip mažas vaikas, akys spindėjo iš džiaugsmo... :))

Rimantė rašė...

Ojei, Gintare, Tu neįsivaizduoji kaip aš, slapta gerbėja, apsidžiaugiau pagaliau radusi netgi du įrašus. Ačiū ačiū ačiū Tau. Būk ir nebepabėk!
Ir beje, nuostabus laikrodukas... : )

GinCherry rašė...

Little dreamer, kaip smagu tokį nuoširdų komentarą skaityt :)

Rimante, pasistengsiu nepabėgti :) O laikrodukas dabar reziduoja Lietuvoje :) Pirktas buvo ebay, nors ir parašyta, kad veikiantis, bet kažkas su mechanizmu :) Sakė meistras įvertino, kad mažiausiai 80 metų, šveicariškas, o po pataisymo turėtų dar mažiausiai tiek metų veikti :D Iš tiesų visada žavėjausi dideliais, vyriškai laikrodžiais, o dabar užsimaniau mažiuko :)